-
Δεν έχω ιδέα και δεν εχει και σημασια για μενα. Απλά λέω πως αν ηταν για τον sv2 δεν θα ειχαμε τέτοια σχόλια τα οποία είναι γενικώς fail. Είμαι σίγουρος πως θα το κανει καμια βολτουλα κι αυτός
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ανέβασε ο sv2 μια φωτογραφία του νέου του αποκτήματος και του βγάλατε τη κόρη π....Ντροπή...
+1
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν έχω ιδέα και δεν εχει και σημασια για μενα. Απλά λέω πως αν ηταν για τον sv2 δεν θα ειχαμε τέτοια σχόλια τα οποία είναι γενικώς fail. Είμαι σίγουρος πως θα το κανει καμια βολτουλα κι αυτόςSent from Corsair's brick
Η μαλλον μονο αυτος...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν έχω ιδέα και δεν εχει και σημασια για μενα. Απλά λέω πως αν ηταν για τον sv2 δεν θα ειχαμε τέτοια σχόλια τα οποία είναι γενικώς fail. Είμαι σίγουρος πως θα το κανει καμια βολτουλα κι αυτόςSent from Corsair's brick
Τα σχόλια πάντα προσαρμόζονται. Αν το είχε πάρει ο sv2 για αυτόν, θα του λέγαμε πως περνάει midlife crisis, και πήρε την Μερκ να πηδήξει κάνα γκομενάκι, γιατί με το Yaris δουλειά δεν γίνεται...
Δεν καταλαβαίνω γιατί αντιδράτε; Προσωπικά, θέλω η κόρη του καθενός να πηδιέται χωρίς αύριο, γιατί αυτό με συμφέρει και γενικά το θεωρώ και σωστό.
Απλώς απόρησα με την επιλογή του εν λόγω χρήστη, γιατί μου είχε δώσει πιο συντηρητικά δείγματα και έδωσα μια φιλική συμβουλή.
Ποιον ακριβώς προσέβαλα, δεν το κατάλαβα; Επειδή είπα πως το αυτοκίνητο θα λειτουργεί σαν κράχτης;Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
HF, ενώ γενικά συμφωνώ μαζί σου, αυτό το θέμα το έχεις πεθάνεις στις βλακείες.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν έχω ιδέα και δεν εχει και σημασια για μενα. Απλά λέω πως αν ηταν για τον sv2 δεν θα ειχαμε τέτοια σχόλια τα οποία είναι γενικώς fail. Είμαι σίγουρος πως θα το κανει καμια βολτουλα κι αυτός
Sent from Corsair's brick
Τα σχόλια πάντα προσαρμόζονται. Αν το είχε πάρει ο sv2 για αυτόν, θα του λέγαμε πως περνάει midlife crisis, και πήρε την Μερκ να πηδήξει κάνα γκομενάκι, γιατί με το Yaris δουλειά δεν γίνεται...
Δεν καταλαβαίνω γιατί αντιδράτε; Προσωπικά, θέλω η κόρη του καθενός να πηδιέται χωρίς αύριο, γιατί αυτό με συμφέρει και γενικά το θεωρώ και σωστό.
Απλώς απόρησα με την επιλογή του εν λόγω χρήστη, γιατί μου είχε δώσει πιο συντηρητικά δείγματα και έδωσα μια φιλική συμβουλή.
Ποιον ακριβώς προσέβαλα, δεν το κατάλαβα; Επειδή είπα πως το αυτοκίνητο θα λειτουργεί σαν κράχτης;Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν εχει παρκαρισμενη την Φεραρι; Ενα αυτοκινητο που εχει 10χ περαση στα γκομενακια σε σχεση με την SL.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
HF, ενώ γενικά συμφωνώ μαζί σου, αυτό το θέμα το έχεις πεθάνεις στις βλακείες.Να θυμίσω πως εσύ έγραψες αυτό εδώ:
Κάνεις όμως διάφορες παραδοχές (π.χ. Ελλάδα-Πάντειος, ξεσάλωμα κλπ) που δεν ισχύουν σε αυτή την περίπτωση.
Να το ξαναπώ πως εγώ ΧΑΙΡΟΜΑΙ να κυκλοφορούν γκομενάκια με ακριβά αυτοκίνητα κι ακόμη περισσότερο να χαίρονται το μιμί τους. Οπότε, κανένα πρόβλημα δεν έχω ΕΓΩ. Απλώς δεν ήξερα πως η δική μου χαρά, ταυτίζεται και με αυτήν των γονιών τους...
Μέχρι σήμερα, δεν συνέβαινε συχνά το παραπάνω...
Στην τελική εγώ τον sv2 και την κόρη του δεν τους ξέρω, οπότε ούτε βόλτα με την SL περιμένω, ούτε κάτι πιο ευχάριστο μαζί της επίσης, οπότε η γνώμη μου βλακώδης ή μη, έχει καλοπροαίρετη και ανιδιοτελή στόχευση.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αλέξανδρε η κορασίδα ζήτησε sl ?
-
Να το ξαναπώ πως εγώ ΧΑΙΡΟΜΑΙ να κυκλοφορούν γκομενάκια με ακριβά αυτοκίνητα κι ακόμη περισσότερο να χαίρονται το μιμί τους. Οπότε, κανένα πρόβλημα δεν έχω ΕΓΩ. Απλώς δεν ήξερα πως η δική μου χαρά, ταυτίζεται και με αυτήν των γονιών τους...
Μέχρι σήμερα, δεν συνέβαινε συχνά το παραπάνω...
Στην τελική εγώ τον sv2 και την κόρη του δεν τους ξέρω, οπότε ούτε βόλτα με την SL περιμένω, ούτε κάτι πιο ευχάριστο μαζί της επίσης, οπότε η γνώμη μου βλακώδης ή μη, έχει καλοπροαίρετη και ανιδιοτελή στόχευση.Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι συνδυάζονται πάντοτε αυτά τα δύο, όπως άλλωστε επισημαίνεις κι εσύ. Δηλαδή μία όμορφη κοπέλα με ακριβό αυτοκίνητο μπορεί κάλλιστα να είναι μόνη της, ενώ την θέλουμε όλοι και μας τρέχουν τα σάλια. Συνεπώς ο γονιός δεν θα έχει κανένα πρόβλημα και εμείς καμία (ή μάλλον μισή) χαρά.
-
Να το ξαναπώ πως εγώ ΧΑΙΡΟΜΑΙΤσάμπα η χαρά σου γλυκέ μου.
Ούτε ζήτησε, ούτε θα την οδηγεί. Στην 430 δεν έμπαινε για να μην την δει κανείς και καταλάβει ποιά είναι.
Προς όλους: Μάθετε να ξεχωρίζεται την πλάκα και μην προσβάλλετε μια κοπέλα 18 ετών!
-
Άντε πάλι... Την προσβολή πού την είδες;
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
τι μικροψυχία βγάζουν μερικοί άνθρωποι ρε πστ μου σε αυτό το forum;
-
...
-
Άντε πάλι... Την προσβολή πού την είδες;Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό πάντως ήταν κάπως χοντρό...
Δεν περιστρεφονται ολα γυρω απο το σεξ Χαι-Φαι κι ας λεει ο Φροιντ (προσωπικα προτιμω τον σαφως πιο ισορροπημενο στις αποψεις του Αντλερ). Παντως αφου ενδιαφερεσαι, σε πληροφορω πως η κοπελιτσα ειναι πολυ ομορφη και δεν χρειζεται ροδες για ενισχυση.
Πολύ όμορφη με τέτοιο αυτοκίνητο σημαίνει μπελάδες για τον καημένο τον πατέρα... Ο sv2 φαίνεται έξυπνος άνθρωπος, δεν νομίζω να έκανε τέτοιο λάθος...
Ή η κόρη είναι μετρίως μέτρια, ή το αυτοκίνητο δεν είναι δικό της. Αν αυτά τα δύο δεν συμβαίνουν (απίθανο μάλλον...), η νεαρά φοβάμαι δεν θα προλαβαίνει να κλείνει τα πόδια της... Και δεν εννοώ το τρέξιμο.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προς όλους: Μάθετε να ξεχωρίζεται την πλάκα και μην προσβάλλετε μια κοπέλα 18 ετών!Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι διαφωνώ με τις χοντράδες που γράφτηκαν από κάποια μέλη. Λες και άμα θέλει μια κοπέλα να πηδηχτεί, το αμάξι περίμενε.
Αλλά εμείς πως ακριβώς να ξεχωρίσουμε την πλάκα; Εσύ που ξέρεις τον άνθρωπο (και απ' ό,τι κατάλαβα έχεις γνωρίσει και την κόρη) μπορεί να κατάλαβες ότι κάνει χιούμορ. Εμείς πως ακριβώς περιμένεις να το καταλάβουμε; Ιδέα δεν έχουμε ποιος είναι.
Πόσταρε ο άνθρωπος μια φωτογραφία της SL και λέει ότι την πήρε για την κόρη του. Να μυρίσουμε τα νύχια μας ότι κάνει πλάκα και ότι την πήρε για τον εαυτό του; -
Να το ξαναπώ πως εγώ ΧΑΙΡΟΜΑΙ
Τσάμπα η χαρά σου γλυκέ μου.
Ούτε ζήτησε, ούτε θα την οδηγεί. Στην 430 δεν έμπαινε για να μην την δει κανείς και καταλάβει ποιά είναι.
Προς όλους: Μάθετε να ξεχωρίζεται την πλάκα και μην προσβάλλετε μια κοπέλα 18 ετών!
Εκεί ακριβώς ήθελα να καταλήξω, ότι σαφέστατα η sl δεν αποτελεί εκλογή της δεσποινιδας
Είτε απο άγνοια, είτε απο χάσμα δεν μπορείτε να προσεγγισετε την ιδιοσυγκρασία μιας κοπέλας 18ετων...
Έχουμε και εμείς στον κύκλο μας ανάλογες περιπτώσεις και καμία δεσποινίδα δεν σκέφτηκε σαν άντρας εκλέγοντας ανάλογο 4τροχο ... Οι επιλογές ανακυκλώνονται μεταξύ κουπερ σ (η μια εχει το καμπριο σ με έξτρα συνολικής αξίας >38κ€) , 500, α3 και το σουβλάκι της λεξους...
Ειμαι πλέον πεπεισμένος ότι η μικρή εχει περισσότερο μυαλό απο τον μπαμπά... Καλο θα ήταν ο μπαμπάς να την ακούσει λιγο και να μην πράττει άλογα
-
ο οποίος μπαμπάς την εχει κάνει με ελαφρά απο την 'κουβέντα'.
εριξε την ερώτηση, λες και περιμενε απο το forum να βγαλει συμπερασμα για το τι να αγορασει για την κορη του.
λες και δεν εχει γνωστους να τον συμβουλεψουν,
μερικοι και εκ των οποιων οπως διαβαζω ειναι και συμφορουμιτες,
οι οποιοι θα επρεπε να ξερουμε και οτι ειναι γνωστοι μεταξυ τους...
εχω και μια απορια.
γιατι δεν εχει γινει ακομα συσταση απο τους μοντ για το off topic του θεματος? -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι διαφωνώ με τις χοντράδες που γράφτηκαν από κάποια μέλη. Λες και άμα θέλει μια κοπέλα να πηδηχτεί, το αμάξι περίμενε.
Αλλά εμείς πως ακριβώς να ξεχωρίσουμε την πλάκα; Εσύ που ξέρεις τον άνθρωπο (και απ' ό,τι κατάλαβα έχεις γνωρίσει και την κόρη) μπορεί να κατάλαβες ότι κάνει χιούμορ. Εμείς πως ακριβώς περιμένεις να το καταλάβουμε; Ιδέα δεν έχουμε ποιος είναι.
Πόσταρε ο άνθρωπος μια φωτογραφία της SL και λέει ότι την πήρε για την κόρη του. Να μυρίσουμε τα νύχια μας ότι κάνει πλάκα και ότι την πήρε για τον εαυτό του;Δικιο έχεις. Απλα ειπα να βαλω ενα τέλος γιατι είχε ξεφυγει το θεμα.
-
Ο οποιος sv2 μας γραφει ,και καλα κανει, ολους στ @@ του μην απαντωντας ποτε συνηθως μετα απο οποιαδηποτε δημοσιευση του.
Κατα τ αλλα θα συμφωνησω με τον Χρηστο Λαππα..
+πουεισαιρεΠασχοναδιπλογραφτειςωςκορηsv2..
-
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι διαφωνώ με τις χοντράδες που γράφτηκαν από κάποια μέλη. Λες και άμα θέλει μια κοπέλα να πηδηχτεί, το αμάξι περίμενε.
Πόσταρε ο άνθρωπος μια φωτογραφία της SL και λέει ότι την πήρε για την κόρη του. Να μυρίσουμε τα νύχια μας ότι κάνει πλάκα και ότι την πήρε για τον εαυτό του;Δικιο έχεις. Απλα ειπα να βαλω ενα τέλος γιατι είχε ξεφυγει το θεμα.
+2 στον Λάππα.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί κάνει τότε ψευδείς δηλώσεις ότι το αμάξι είναι της κόρης κτλ. Και ωθεί ορισμένους εδώ πέρα σε δηλώσεις, όπως πχ τον hf, τις οποίες θα διαβάζει πίνοντας το ποτό του κ θα γελάει ίσως που ιντριγκάρει κόσμο...
Ιντριγκαδόρους έχουμε πολλούς, να μας ζήσουν...
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!