-
Ο χρήστης TOMCAT4 έγραψε:
Απο την στιγμη που το βενζιναδικο προσφερει αυτη την υπηρεσια (πληρωμη με καρτα) ειναι δικια του ευθυνη να εχει μεριμνηςει για την ομαλη εξυπηρετηση ολων των πελατων του ειτε εχοντας χωρο προσωρινης σταθμευσης , ειτε μηχανημα καρτων κοντα στην αντλια , ειτε πολλα αλλα. Αντιστοιχες καταστασεις υπαρχουν και με τα τιμολογια και με τις σφραγιδες στις αποδειξεις και παλαιοτερα με τις αποδειξεις που εκδιδονταν μονο απο 'μεσα'. Αν υπαρχει δυσαρεσκεια η ευθυνη ειναι αποκλειστικα της επιχειρησης .Polestar Alliance
Στ αρχιδια μου ποιανου ειναι η ευθυνη.. εσυ μπορεις να βοηθησεις τη κατασταση? αφου μπορεις γιατι δε το κανεις? γιατι δεχεσαι την ανευθυνοτητα της επιχειρησης? επειδη λειτουργει υπερ σου?
+bill33 -
Αγαπητε αυτο που προσπαθω να σου εξηγησω ειναι οτι πελατης εχει καθε δικαιωμα να πληρωσει με καρτα! Στα περισσοτερα βενζιναδικα εντος αστικου ιστου δεν υπαρχει δυνατοτητα να μετακινησεις το αυτοκινητο μεςα στο βενζιναδικο σε ωρα αιχμης. Τωρα αν τα 2λεπτα της διαδικασιας σου φαινονται υπερβολικα και 'ζωωδη' ...Παραιτουμαι
Polestar Alliance
-
Επιμενω στα παρακατω
Οτι ειναι απο 5 εως 10 τα λεπτα η πληρωμη..
Οτι στη πλειονοτητα των βενζιναδικων σε αθηνα και πατρα εχεις τη δυνατοτητα να μετακινηθεις..
Οτι απλα επαναπαυεσαι στο δικαιωμα σου ριχνωντας ευθυνη αλλου και απαξιωντας για τον χρονο των υπολοιπων.. -
2-3 λεπτα ειναι η πληρωμη με την καρτα. Κι εγω με καρτα πληρωνω παντα και δεν το μετακινω (και ουτε προκειται να εκανα μανουβρες και αναψε σβησε τ αμαξι για 2 λεπτα).
Εκει που παω βεβαια εχει χωρο και απλα οι απο πισω προσπερνανε ΑΝ χρειαστει. -
Ρε παιδιά, και 2 λεπτά να είναι (που δεν είναι) γιατι θα πρεπει να καθυστερήσεις τον άλλο χριστιανο δηλαδη? υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος?
Sent from a mobile device
-
Γιατί να πληρώσεις με κάρτα? Δεν έχω καταλάβει! σταματά σε ενα ετμ βγάλε λεφτα ναι υπάρχουν κ τα λεφτα κάτι χάρτινα ειναι τα δέχεται το βενζινάδικο δεν υπάρχει πρόβλημα
-
Δεν ειναι 2 λεπτα. Και αλλοι χρηστες πισω απ οτι βλεπω το αμφισβητουν και απο προσωπικη εμπειρια το ιδιο.
Μακρυμανωλη εγω το δεχομαι το δικαιωμα του καθενος να πληρωσει οπως θελει ,αν και μου φαινεται γελοιο για πιο μικρα ποσα που το εβλεπα παλιοτερα πολυ περισσοτερο γυρω μου να συμβαινει, αλλα ακριβως πρεπει να σεβαστει τον χρονο των γυρω του.
-
Ο χρήστης makrimanolis έγραψε:
Γιατί να πληρώσεις με κάρτα? Δεν έχω καταλάβει! σταματά σε ενα ετμ βγάλε λεφτα ναι υπάρχουν κ τα λεφτα κάτι χάρτινα ειναι τα δέχεται το βενζινάδικο δεν υπάρχει πρόβλημαΓιατι έτσι τον βολεύει...
-
Ο χρήστης makrimanolis έγραψε:
Γιατί να πληρώσεις με κάρτα? Δεν έχω καταλάβει! σταματά σε ενα ετμ βγάλε λεφτα ναι υπάρχουν κ τα λεφτα κάτι χάρτινα ειναι τα δέχεται το βενζινάδικο δεν υπάρχει πρόβλημαΓιατί έτσι γουστάρω, γιατί θέλω πόντους στο Bonus πρόγραμμα, γιατί δεν έχω μετρητά και δεν έχω όρεξη να χάσω 5' στο ΑΤΜ, γιατί-γιατί-γιατί...
Ήμαρτον δηλαδή... μην πάμε στο άλλο άκρο και αμφισβητούμε το λογικό του να πληρώνει κάποιος το οτιδήποτε με πιστωτική
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δεν ειναι 2 λεπτα. Και αλλοι χρηστες πισω απ οτι βλεπω το αμφισβητουν και απο προσωπικη εμπειρια το ιδιο.Μακρυμανωλη εγω το δεχομαι το δικαιωμα του καθενος να πληρωσει οπως θελει ,αν και μου φαινεται γελοιο για πιο μικρα ποσα που το εβλεπα παλιοτερα πολυ περισσοτερο γυρω μου να συμβαινει, αλλα ακριβως πρεπει να σεβαστει τον χρονο των γυρω του.
Η φάση είναι μπες, βγαλε κάρτα, δώσε, να δει τι έγραψε η αντλία, να ζητήσει ταυτότητα, να τη τσεκάρει, να περάσει τη κάρτα, να περιμένει έγκριση, να περάσει τη κάρτα των πόντων, να βγει το απόκομμα, να το κόψει, να υπογραψεις (αν δεν εχει πιν), να βγει η απόδειξη, να μαζέψεις και να πακεταρεις όλη τη χαρτούρα στο πορτοφόλι και να φύγεις.
Και ολα αυτα ΑΝ είσαι τυχερός και πας σε βενζινάδικο όπου λόγω περικοπών δεν έχουν μόνο έναν να περνάει κάρτες και να βάζει και βενζίνη...εκει θέλεις 10 λεπτά...
Λοιπόν, ούτε κατα διάνοια 2 λεπτά...
-
Αγαπητε αυτο που προσπαθω να σου εξηγησω ειναι οτι πελατης εχει καθε δικαιωμα να πληρωσει με καρτα! Στα περισσοτερα βενζιναδικα εντος αστικου ιστου δεν υπαρχει δυνατοτητα να μετακινησεις το αυτοκινητο μεςα στο βενζιναδικο σε ωρα αιχμης. Τωρα αν τα 2λεπτα της διαδικασιας σου φαινονται υπερβολικα και 'ζωωδη' ...ΠαραιτουμαιPolestar Alliance
Σε ελάχιστα βενζινάδικα που είναι στο ισόγειο πολυκατοικιών συμβαίνει αυτό που λες. Σε εκείνα όμως δεν υπάρχει συνήθως νησίδα να σε χωρίζει από τον δρόμο και μπορείς να φύγεις παράλληλα, παρακάμπτωντας το σταματημένο όχημα. Το πρόβλημα είναι στα μεγάλα πρατήρια με 4-5 λωρίδες ανεφοδιασμού και 10 αντλίες όπου το πρατήριο έχει μεν 10 στρέμματα οικόπεδο αλλά εσύ (όχι εσύ προσωπικά φυσικά, σχήμα λόγου είναι) είσαι τόσο ζώο που θες να μπλοκάρεις μια ολόκληρη λωρίδα και ίσως και να αχρηστεύσεις και την αντλία μπροστά στην οποία είσαι αν δεν φτάνει η μάνικα της ως εκεί που είναι τα άλλα αυτοκίνητα, αντί να προχωρήσεις 5 γαμημένα μέτρα ώστε να απελευθερώσεις την έξοδο!!! Πάντως ποτέ δεν έχω δει βενζινά να μην ζητάει από τον πελάτη να μετακινήσει το όχημα σε τέτοια περίπτωση. Ποτέ!
-
Αγαπητε αυτο που προσπαθω να σου εξηγησω ειναι οτι πελατης εχει καθε δικαιωμα να πληρωσει με καρτα! Στα περισσοτερα βενζιναδικα εντος αστικου ιστου δεν υπαρχει δυνατοτητα να μετακινησεις το αυτοκινητο μεςα στο βενζιναδικο σε ωρα αιχμης. Τωρα αν τα 2λεπτα της διαδικασιας σου φαινονται υπερβολικα και 'ζωωδη' ...ΠαραιτουμαιPolestar Alliance
Αυτο σου λεμε μεγαλε, οτι μια χαρα υπαρχει η δυνατοτητα, ΜΠΟΡΕΙΣ να πας ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΡΑ παραπερα ΕΝΤΟΣ του βενζιναδικου, ΩΣΤΕ να ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙΣ τους αλλους, και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λογος να μη το κανεις ειναι γιατι δεν σε νοιαζει ή γιατι εισαι καφρος που προτιμας να δυσκολευεις τους γυρω σου. Και ΑΥΤΟ ειναι το προβλημα, οχι ο χαμενος χρονος και αν αυτος ειναι 1, 2 ή 5 λεπτα.
Ή οπως πολυ απλα δηλωσε ο απο κατω:
2-3 λεπτα ειναι η πληρωμη με την καρτα. Κι εγω με καρτα πληρωνω παντα και δεν το μετακινω (και ουτε προκειται να εκανα μανουβρες και αναψε σβησε τ αμαξι για 2 λεπτα).
Εκει που παω βεβαια εχει χωρο και απλα οι απο πισω προσπερνανε ΑΝ χρειαστει.και στα @@ του οι υπολοιποι...
-
απελπισια...
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
απελπισια...+1
δεν υπάρχει σωτηρία... -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Απλά δεν υπάρχουν οι Ρώσοι!!!http://www.zougla.gr/kosmos/article/sok-dite-ti-sinevi-meta-apo-kavga-dio-odigon
Μλκ μου θα τρελαθώ! Τον παρασύρει σκοπίμως, σταματάει και κατεβαίνει να δει αν έπαθε κάτι το αμάξι, τον εγκαταλείπει και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αντιδρά! Τι σκατοείδος έχουμε καταντήσει ρε πούστη μου!
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Απλά δεν υπάρχουν οι Ρώσοι!!!
http://www.zougla.gr/kosmos/article/sok-dite-ti-sinevi-meta-apo-kavga-dio-odigon
Μλκ μου θα τρελαθώ! Τον παρασύρει σκοπίμως, σταματάει και κατεβαίνει να δει αν έπαθε κάτι το αμάξι, τον εγκαταλείπει και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αντιδρά! Τι σκατοείδος έχουμε καταντήσει ρε πούστη μου!
Σε πολλές χώρες του εξωτερικού, ειδικά σε άγριες χώρες όπως π.χ. Ρωσία ή ΗΠΑ, δεν μιλάς σε τέτοιες περιπτώσεις γιατί τα πιστόλια δεν αργούν να βγούνε... Το μόνο που κάνεις είναι να καλέσεις την Αστυνομία.
-
Θεμα: Τουριστικα Λεωφορεια
Σημερα βραδυ απο Ρεθυμνο προς Χανια, μπαινω στην εθνικη απο ενα κομβο στο Ρεθυμνο. Πιανω ροη 90 -100 χλμ και παω μονος μου. Ξαφνικα με πλησιαζει ενα λεωφορειο απο πισω και με παει στο 1 μετρο κολλημενος, κοιταζω το κοντερ μου 110 .
Συνεχιζουμε καμια 500 μετρα ετσι ωσπου παιρνει αποφαση για προσπεραση σε παρατεταμενη δεξια(πρεπει να ειχε ορατοτητα αυτος απο ψηλα) στη γεφυρα του Πετρε για οποιον ξερει, με αποτελεσμα να με κλεινει συνεχως και ο αερας του να με εχει κανει φτερο. Κοβω γρηγορα και τον αφηνω να φυγει να μπει στη λωριδα του, θα γινομουνα μπιλιες στη μπαριερα της γεφυρας. Απο πορτα σε πορτα ειμασταν μισο μετρο αποσταση.
Εκει αρχιζω
και τον ακολουθω να δω με ποσα παει. 140 στις ευθειες και 120 στις στροφες, τρομαξα να τον ακολουθησω με το ιχ. Στις καμερες ταχυτητας πλακωνοταν στα φρενα (χωρις να αναβουν στοπ) να τηρει τα ορια (70) και μετα ξεκιναγε μια τρελλη ρεπριζ ως τα 140.
Ο τροπος που ανοιγε θυμηζε καποιο αξιοπρεπες δυνατο αυτοκινητο και οχι λεωφορειο. Αληθεια, παιζει να ειχε πειραξει κατι στο κινητηρα? Μπορω να κανω κατι με την πινακιδα του δολοφονου που κρατησα?Δευτερο περιστατικο σημερα απο Ρεθυμνο προς Τυμπακι. Δεν συμμετηχα ευτυχως. Μπροστα μου τουριστικο δυοροφο λεωφορειο να ξεκιναει προσπερασεις διχως αυριο σε ανηφορες, της ταξης των 100χλμ. Τα ντουμανια πισω να σε κανουν να μη βλεπεις το λεωφορειο.
Και εκει μου κανε τρομερη εντυπωση το πως 'ανοιγε' και προσπερναγε ο,τι εβρισκε.
Εχω δει ενα σωρο μαλακιες στη Κρητη που παραθεριζω, αλλα αυτο με τα τουριστικα λεωφορεια μου χει κατσει πολυ στραβα. -
Για το θεμα με τις καρτες.
Πληρωνω σχεδον παντα με καρτα λογο του μπονους.
9 στις 10 φορες φουλαρω. Ο πισω συνηθως βαζει 5 ευρω και εχει τελειωσει σε 20 sec. Εγω θελω 2 λεπτα για το γεμισμα και 3 λεπτα για τη διαδικασια της καρτας. 5 λεπτα συνολο. Αν εμποδιζω καπου θα μου το πει ο πρατηριουχος/υπαλληλος και γω θα το μετακινησω βεβαιως να αδειασει ο διαδρομος. Εκεινος κανει κουμαντο στο πρατηριο του, εγω δεν σκοτιζομαι με αυτο το θεμα.
Παντως ποτε δεν εχω καθυστερησει κανεναν και βαζω οπως ειπα σχεδον παντα με καρτα. Επισης προτιμω να πηγαινω στις μεσα αντλιες διπλα στο γραφειο λογο της παραμονης μου στο πρατηριο, λογο του οτι εχουν την λιγοτερη κινηση σε σχεση με τις εξω.Υ.Γ που να δειτε στις αντλιες υγραεριου που ενα γεμισμα μπορει να διαρκεσει 5+λεπτα! Βαλε αν εχεις και καρτα. Εκει σε διωχνει ο υπαλληλος αρων αρων. Υπομονη παιδια, ολοι θα βαλουμε!
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Θεμα: Τουριστικα ΛεωφορειαΣημερα βραδυ απο Ρεθυμνο προς Χανια, μπαινω στην εθνικη απο ενα κομβο στο Ρεθυμνο. Πιανω ροη 90 -100 χλμ και παω μονος μου. Ξαφνικα με πλησιαζει ενα λεωφορειο απο πισω και με παει στο 1 μετρο κολλημενος, κοιταζω το κοντερ μου 110 .
Συνεχιζουμε καμια 500 μετρα ετσι ωσπου παιρνει αποφαση για προσπεραση σε παρατεταμενη δεξια(πρεπει να ειχε ορατοτητα αυτος απο ψηλα) στη γεφυρα του Πετρε για οποιον ξερει, με αποτελεσμα να με κλεινει συνεχως και ο αερας του να με εχει κανει φτερο. Κοβω γρηγορα και τον αφηνω να φυγει να μπει στη λωριδα του, θα γινομουνα μπιλιες στη μπαριερα της γεφυρας. Απο πορτα σε πορτα ειμασταν μισο μετρο αποσταση.
Εκει αρχιζω
και τον ακολουθω να δω με ποσα παει. 140 στις ευθειες και 120 στις στροφες, τρομαξα να τον ακολουθησω με το ιχ. Στις καμερες ταχυτητας πλακωνοταν στα φρενα (χωρις να αναβουν στοπ) να τηρει τα ορια (70) και μετα ξεκιναγε μια τρελλη ρεπριζ ως τα 140.
Ο τροπος που ανοιγε θυμηζε καποιο αξιοπρεπες δυνατο αυτοκινητο και οχι λεωφορειο. Αληθεια, παιζει να ειχε πειραξει κατι στο κινητηρα? Μπορω να κανω κατι με την πινακιδα του δολοφονου που κρατησα?Δευτερο περιστατικο σημερα απο Ρεθυμνο προς Τυμπακι. Δεν συμμετηχα ευτυχως. Μπροστα μου τουριστικο δυοροφο λεωφορειο να ξεκιναει προσπερασεις διχως αυριο σε ανηφορες, της ταξης των 100χλμ. Τα ντουμανια πισω να σε κανουν να μη βλεπεις το λεωφορειο.
Και εκει μου κανε τρομερη εντυπωση το πως 'ανοιγε' και προσπερναγε ο,τι εβρισκε.
Εχω δει ενα σωρο μαλακιες στη Κρητη που παραθεριζω, αλλα αυτο με τα τουριστικα λεωφορεια μου χει κατσει πολυ στραβα.Μέχρι 110χλμ/ωρα επιτρέπεται στα λεωφορεία.Δώσε τον στεγνά στο κτελ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μέχρι 110χλμ/ωρα επιτρέπεται στα λεωφορεία.Δώσε τον στεγνά στο κτελ.
Πολλα δεν λες?
90 τα κανονικα και 80 τα διοροφα.... αυτο ξερω εγω!
Μαλιστα ενα SETRA φιλου - οδηγο σε εναν τουριστικο οργανισμο στην θεσσαλονικη εχει κοφτη στα 93χλμ.Οπως και να εχει απο τις χειροτερες περιπτωσεις που μπορει να συναντησει καποιος ειναι στην διαδρομη Αθηνα Πατρα Γιαννενα, εκει ειναι πολλα ζωα που δινουν ρεσιταλ βλακειας!!!
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]