-
Παιδια τι παιζει με τα ανασφαλιστα;; Εγω εχω ενα δευτερο αμαξι που ειναι ηδη καιρο ακινητοποιημενο σε ιδιωτικο χωρο δικο μας απο σοβαρη βλαβη σημερα εληξε η ασφαλεια μου σκεφτομουνα αφου δεν μπορει να κινηθει το αμαξι και θα αργησω να φτιαξω το αμαξι μια που εχω το αλλο μου αμαξι και κινουμαι να μην κανω ασφαλεια υπαρχει κινδυνος να ερθει ραβασακι σπιτι παρολο που το αμαξι δεν κινειται καθολου;;;
-
Κανεις ενα κοπο να ξεβιδωσεις πινακιδες, τις καταθετεις και γλιτωνεις το αγχος. Γιατι και να σου πω εγω οτι εχω κανει το ιδιο και δε μου εχει ερθει τιποτα, αν αυριο σκασει το 500ρικο θα κλαιμε και οι δυο
-
Ο χρήστης Atel... έγραψε:
Παιδια τι παιζει με τα ανασφαλιστα;; Εγω εχω ενα δευτερο αμαξι που ειναι ηδη καιρο ακινητοποιημενο σε ιδιωτικο χωρο δικο μας απο σοβαρη βλαβη σημερα εληξε η ασφαλεια μου σκεφτομουνα αφου δεν μπορει να κινηθει το αμαξι και θα αργησω να φτιαξω το αμαξι μια που εχω το αλλο μου αμαξι και κινουμαι να μην κανω ασφαλεια υπαρχει κινδυνος να ερθει ραβασακι σπιτι παρολο που το αμαξι δεν κινειται καθολου;;;Να καταθέσεις πινακίδες αν δεν θες να το ασφαλίσεις όπως είπε κ ο Ευθύμης...
-
Για μηχανές ποιες προτείνετε ?
η ιντερλαιφ μου βγάζει καταπληκτικές
γενικά τι ξέρουμε για την ιντερλαιφ ?
-
Κι εμένα που έβαλα ένα 50άρι παπί (μοντέλο 2009) πέρσι τέτοια εποχή στην interlife, εκεί που στη ΔΥΝΑΜΙΣ πλήρωνα 78 ευρώ το χρόνο μόνο για αστική ευθύνη, στην interlife πλήρωσα πέρσι 69 ευρώ όπου στην τιμή αυτή έχει και νομική προστασία, φέτος δε, πριν λίγες μέρες που έκανα ανανέωση πλήρωσα στην ίδια εταιρεία 56 ευρώ λόγω έκπτωσης στο ασφάλιστρο, ελλείψει δηλωμένων ζημιών...
Βέβαια, το παπί το έχω σε νησί όπου το καβαλάω μία στο τόσο (γύρω στα 1000-1200 χλμ ετησίως), οπότε δεν τρελαίνομαι από πλευράς αξιοπιστίας εταιρείας. Πάντως η τιμολόγηση γίνεται βάσει πινακίδας Αττικής, αφού Αττική γράφει στην άδειά του. -
Ληγη η ασφαλεια κου σε δυο βδομαδες. Αν κανω νεο συμβολαιο τωρα, anytime συγκεκριμενα, πρεπει να βαλω την επομενη της ημερομηνιας ληξης ή την ιδια ως εναρξη?το παλιο μου ληγει μεσημερι.
Για ακυρωση πρεπει να ενημερωσω τον ασφαλιστη/ασφαλεια ή θα ακυρωθει αυτοματα αν δεν κανω κατι? -
Νομιζω ολα μεσημερι αρχιζουν-ληγουν, οποτε την ιδια μερα.
-
Αν την εχεις μεσω ασφαλιστη με μετρητα θα ληξει χωρις τον μηνα καβατζα που υπηρχε παλια εφοσον δεν εχεις ανανεωσει. Αν εχεις anytime θα χρεωθει μεσω παγιας εντολης απο την καρτα σου εκτος κι αν ζητησεις ακυρωση. Η επομενη ασφαλεια μπορει να γινει οποτε θες και θα μετραει απο 12 το μεσημερι νομιζω της επομενης μερας ή της μερας που θα επιλεξεις αν την φτιαξεις πριν ληξει το υπαρχον συμβολαιο...
-
Σε ασφαλιστη την εχω. Μπορει δηλαδη να βρεθω,αν θελω με δυοασφαλειες ταυτοχρονα?
-
Ε οχι, κατ'αρχας απαγορευεται και κατα δευτερον θα μειωνες χωρις λογο τη διαρκεια της επομενης! απλα αν ληγει πχ στις 15 και κανεις απο σημερα ασφαλεια στην anytime θα βαλεις ημερομηνια εναρξης 15 και θα ξεκινησει να ισχυει με το που ληξει η αλλη. Αν την αφησεις να ληξει κανεις οποτε θες μετα, απλα στο μεσοδιαστημα εισαι ανασφαλιστος εννοειται.
-
Χ'ωρια που άμα λήξει θέλει 2 μέρες για να ενεργοποιηθεί η νέα , λογικό βεββαια για να αποφέυγονται φαινόμενα 'τρακάρω ανασφάλιστος , κάνω επιτόπου ασφάλεια , πληρωνε μ@λ@κ@ ασφάλεια....
-
ERGO Smart
Σήμερα έκανα 6μηνο συμβόλαιο με βασικές καλύψεις στα 103€ ,στην Ιντερσαλλονικα πλήρωνα 70€ το 3μηνο.
Επειδή μου φάνηκε περίεργα χαμηλά ρώτησα αν είναι λόγω περιοχής (Κρήτη) αφού αλλάξαμε τόπο διαμονής αλλά μου είπε ο ασφαλιστής ότι έχουν ξεκινήσει προσφορές για να δελεάσουν κόσμο.
Ελπίζω να μην βαρέσει κανόνι -
Καλησπέρα,
πρόκειται να ταξιδέψω οδικώς Ιταλία, μέσω Ανκόνα, το όχημα ασφαλισμένο στο Φοίνικα, εκδίδει πράσινη κάρτα μόνο με κάλυψη αστικής ευθύνης, ασχέτως αν έχω μικτή.Σκοπεύω για αυτό και μόνο το λόγο να πάω Εθνική, γνωρίζει κανείς με σιγουριά να μου πεί ότι όντως ισχύει η επέκταση των καλύψεων και έξω; τουλάχιστον για ΕΕ; Περιλαμβάνεται σαν όρος συμβολαίου, ή είναι πρόσθετη παράμετρος στην πράσινη κάρτα;
ευχαριστώ
-
Ο χρήστης dk1 έγραψε:
Καλησπέρα,πρόκειται να ταξιδέψω οδικώς Ιταλία, μέσω Ανκόνα, το όχημα ασφαλισμένο στο Φοίνικα, εκδίδει πράσινη κάρτα μόνο με κάλυψη αστικής ευθύνης, ασχέτως αν έχω μικτή.Σκοπεύω για αυτό και μόνο το λόγο να πάω Εθνική, γνωρίζει κανείς με σιγουριά να μου πεί ότι όντως ισχύει η επέκταση των καλύψεων και έξω; τουλάχιστον για ΕΕ; Περιλαμβάνεται σαν όρος συμβολαίου, ή είναι πρόσθετη παράμετρος στην πράσινη κάρτα;
ευχαριστώ
και γιατι δεν κανεις ενα τηλεφωνο (ή στειλε ενα μαιιλ αν δεν θες να μιλησεις) στηνΕΘΝΙΚΗ να σου πουν στα σιγουρα;
-
Η αλήθεια είναι ότι κάλεσα, και δεν ήξεραν από το τηλεφωνικό κέντρο να με ενημερώσουν, το κράτησαν ανοιχτό να με καλέσουν απο'βδομάδα, απλά είπα μήπως κάποιος στην παρέα είναι ασφαλιστής ή πολύ καλός γνώστης του θέματος.
-
Αντί να μπαίνεις στην διαδικασία να αλλάζεις ασφάλειες δεν κοιτάζεις να κάνεις καμιά ταξιδιωτική ασφάλεια που έχει και καλύψεις υγείας μεταξύ άλλων;
-
Εμείς στη Μινέττα καλύπτουμε πλήρως εντός ΕΟΧ (ΕΕ, ΕΛΒΕΤΙΑ) από όσο γνωρίζω το ίδιο και η Εθνική. Δεν ξέρω άλλη να κάνει επέκταση καλύψεων στο εξωτερικό τουλάχιστον χωρίς χρέωση.
-
Για την αλφα ασφαλιστική, τι γνώμη έχετε? Μου έκαναν πολύ καλή προσφορά για το miata.
Στάλθηκε από το C2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από newsletter της HD:
Γνωρίζατε ότι στην Αμερική, 1 στους 5 ενήλικες θεωρεί ότι η απάτη εις βάρος των ασφαλιστικών είναι αποδεκτή;
Πώς θα νιώθατε όμως εάν σας λέγαμε ότι το κόστος της ασφαλιστικής απάτης μετακυλίεται σε εσάς υπό την μορφή αύξησης των ασφαλίστρων;
Για παράδειγμα, στην Αγγλία, το Insurance Fraud Bureau υπολογίζει ότι κάθε χρόνο η ασφαλιστική αγορά αυτοκινήτου «χάνει» 350 εκατομμύρια λίρες από απάτες. Αυτό προσθέτει περίπου 50 λίρες (παραπάνω!) το χρόνο στα ατομικά ασφάλιστρα.Στην Hellas Direct κρατάμε τα ασφάλιστρά μας χαμηλά γιατί έχουμε χτίσει ένα σύστημα το οποίο περιορίζει όσο το δυνατόν περισσότερο τις πιθανότητες απάτης εις βάρος μας (και εις βάρος σας).
Μάθετε περισσότερα για την ηρωική μας προσπάθεια εδώ.
(και για να είμαστε δίκαιοι, στο επόμενο post θα σας ενημερώσουμε για όλες τις μορφές απάτης που μπορεί να κάνει μία ασφαλιστική προς εσάς). -
Πως μπορώ να κάνω συμβόλαιο για οδική βοήθεια και να το παραλάβω αυθημερόν; (εκτός της πληρωμής ηλεκτρονικά που έχουν κάποιες εταιρίες).
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ