-
μην στενοχωριεσται .... αν μενετε αθηνα ή καλυτερα κοντα στον πειραιά , μιά βόλτα αυριο στο παζάρι στο σχιστό κ θα βρειτε σχεδόν ολες τίς μάρκες που κυκλοφορουν στο ελλαδιστάν .... σε ερωτηση κ δική μου αλλά κ αλλων ( πελατών ) που ηταν εκεί που βρηκε ολα αυτά τα πραγματάκια .... στην αρχή τσαντιστηκε αλλά μαλλον του ηρθε η θεία φωτιση κ ειπε ολα ειναι απο αποσυρση αυτοκινητων ... μεγάλε σε πιστέψαμε ....
-
μην στενοχωριεσται .... αν μενετε αθηνα ή καλυτερα κοντα στον πειραιά , μιά βόλτα αυριο στο παζάρι στο σχιστό κ θα βρειτε σχεδόν ολες τίς μάρκες που κυκλοφορουν στο ελλαδιστάν .... σε ερωτηση κ δική μου αλλά κ αλλων ( πελατών ) που ηταν εκεί που βρηκε ολα αυτά τα πραγματάκια .... στην αρχή τσαντιστηκε αλλά μαλλον του ηρθε η θεία φωτιση κ ειπε ολα ειναι απο αποσυρση αυτοκινητων ... μεγάλε σε πιστέψαμε ....
-
-
Αν δεν έχεις Μερσεντές δεν έχεις ιδέα τι θα πει να σου κλέβουν το σηματάκι.
Αν βάλεις καινούριο σηματάκι (άστρο στο καπό) στο αμάξι σου, σε πόσες μέρες στο κλέβουν;
1,2,5; -
Όντως το άστρο της Mercedes δεινοπάθησε από τα κλεφτρόνια, ήταν και το πιο εύκολο άλλωστε να βγει, δεν ξέρω κάτοχο Mercedes με το παλιό σήμα που προεξείχε να μην του το ξήλωσαν έστω και μια φορά.
-
Ο χρήστης manolis67 έγραψε:
μην στενοχωριεσται .... αν μενετε αθηνα ή καλυτερα κοντα στον πειραιά , μιά βόλτα αυριο στο παζάρι στο σχιστό κ θα βρειτε σχεδόν ολες τίς μάρκες που κυκλοφορουν στο ελλαδιστάν .... σε ερωτηση κ δική μου αλλά κ αλλων ( πελατών ) που ηταν εκεί που βρηκε ολα αυτά τα πραγματάκια .... στην αρχή τσαντιστηκε αλλά μαλλον του ηρθε η θεία φωτιση κ ειπε ολα ειναι απο αποσυρση αυτοκινητων ... μεγάλε σε πιστέψαμε ....Δεν φαίνεται το σήμα αν έχει βγει με την βία ή όχι;
-
Alfa romeo 33 - 75...
-
A πιασω τον π......η που μου πηρε το αλογακι(αυτο ντε, στο κιτρινο φοντο) θα τον σκισω.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν φαίνεται το σήμα αν έχει βγει με την βία ή όχι;
Αν το βγάλεις με πετονιά όχι.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Δεν φαίνεται το σήμα αν έχει βγει με την βία ή όχι;
Αν το βγάλεις με πετονιά όχι.
οδοντικό νήμα
Της μερκ πρεπει να το τραβήξεις ομως και η βάση θα μείνει στο καπό.
-
Το χειροτερο ειναι να σου κλεψουν το αμάξι και να σου αφησουν μόνο το σηματακι ....
-
Ο χρήστης takisc έγραψε:
Το χειροτερο ειναι να σου κλεψουν το αμάξι και να σου αφησουν μόνο το σηματακι .... -
Εδώ κλέβουν τα αυτοκόλητο του ΚΤΕΟ στο σηματάκι θα φοβηθούν?
-
Εγω μικρος (το 1990 91) με την τσογλανοπαρεα ιδιας ηλικιας 13-14 ετη περναμε σηματα απο τα αυτοκινητα!
Μερσεντες,αλφα ρομεο 33,VW τα θυματα μας..Α και ενα ροβερ 214..Κακο παιδι..
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εγω μικρος (το 1990 91) με την τσογλανοπαρεα ιδιας ηλικιας 13-14 ετη περναμε σηματα απο τα αυτοκινητα!
Μερσεντες,αλφα ρομεο 33,VW τα θυματα μας..Α και ενα ροβερ 214..Κακο παιδι..
[Αν θεωρηθεί flame, ας το σβήσουν οι mods - ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη]
Θεωρείς ότι αυτή η συμπεριφορά είναι αποδεκτή, ώστε να την αναφέρεις σα να μην έγινε και τίποτα;
Αν, ο μη γένοιτο, σου πάρει κάποιος πιτσιρικάς το σήμα, ή στο 'περάσει' με κλειδί απ'άκρη σ'άκρη, θα το δεχτείς στωικά, λέγοντας κάτι του στυλ 'έλα μωρέ, παιδιά είναι';
Ποτέ μου δεν κατάλαβα αυτούς που εξωραΐζουν κλοπές και βανδαλισμούς. Οκ, μπορεί σαν παιδί να περάσεις π.χ. με το ποδήλατο και να γδάρεις ένα αμάξι άθελα σου - άντε, αυτό το καταλαβαίνω. Αλλά, πάντα αναρωτιόμουν τι είδους άνθρωπος σπάει βάσεις και κλέβει σήματα, ή γρατζουνά αυτοκίνητα.
-
Δυστυχως παρασυρομουν απο την παρεα. Και ειναι και 20-22 χρονια πισω.
2 σηματα θυμαμαι τα ειχα αφησει διπλα στο αυτοκινητο γιατι δεν αισθανομουν καλα.Η συμπεριφορα δεν ειναι αποδεκτη και την ανεφερα γιατι χρονικα τοπθετειται πολλα χρονια πισω.
-
Δε νομιζω πως ο Geo έγραψε κάπου πως ηταν σωστο αυτό που έκανε NickNT
Sent from Corsair's brick
-
Οκ, τώρα έγινε σαφές.
Ίσως παρερμήνευσα το ύφος της δημοσίευσης, αλλά μου δημιουργήθηκε η εντύπωση (που δεν ισχύει, όπως αποδείχθηκε) ότι γράφτηκε κάπως ανάλαφρα.
My bad.
-
13-14 ετών ρε Geo? Εγώ κάτι τέτοια έκανα στα 8-9, μετά ανακάλυψα τον αυνανισμό σαν ψυχαγωγία
ελεύθερου χρόνου -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Δυστυχως παρασυρομουν απο την παρεα. Και ειναι και 20-22 χρονια πισω.
2 σηματα θυμαμαι τα ειχα αφησει διπλα στο αυτοκινητο γιατι δεν αισθανομουν καλα.Η συμπεριφορα δεν ειναι αποδεκτη και την ανεφερα γιατι χρονικα τοπθετειται πολλα χρονια πισω.
Την ίδια εποχή σχεδόν το είχα κάνει κι εγώ. Πρέπει να ήταν μόδα τότε τα σήματα σαν μπρελόκ στις τσάντες.
Η πλάκα είναι δεν είχα χρησιμοποιήσει και κανένα εγώ. Βλακεία ολκής.
σας εκλεψαν το σηματακι μαρκας του αυτοκινητου σας ??