-
Ο δρομος εκει εχει δυο λωριδες ανα κατευθυνση και οπως φαινεται απο τις δυο παρακατω φωτογραφιες (στις οποιες φαινονται τα αντιθετως ερχομενα οχηματα) το αμαξι ειναι καθετα στο ρευμα προς Αναβυσσο, κλεινοντας το τελειως. Δεν ειναι παρκινγκ εκει.
Πιθανως να τσουλησε απο απεναντι και αυτο να δειχνει ο κυριουλης με την ασπρη μπλουζα στη 1η φωτο. ΑΛΛΑ, δεν εχουν ηλεκτρικο χειροφρενο αυτα?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
O μ@λ@κ@ς τπυ καλοκαιριού ( προς το παρόν όμως γιατί μπορεί να διεκδικήσει και άλλος πιο μ@λ@κ@ς τον τίτλο, αμφίβολο ? )
http://4drivers.gr/press-room/item/3086 ... _pote.html
ρε μπας και έχει τσουλήσει από κανά δρόμο απέναντι;
Δλδ, θέλει ολόκληρη μανούβρα για να το αφήσεις έτσι κάθετα...εεπ όχι ότι και το 'κανονικό' παράλληλο παρκάρισμα επί της σουνίου είναι και πολύ καλύτερο
εχει σταθμευσει σε χωρο με διαγραμμηση παρκινγ δεν ειναι στη λωριδα κυκλοφοριας δες τε την προτελευταια φωτο φαινεται ξεκαθαρα οτι ειναι εκτος λωριδας κυκλοφοριας... απλα καποια στιγμη ηταν γεματο απο σταθμευμενα και μετα αδεισαν και εμεινε μονο του.... δειχνει ασκημο αλλα δεν ειναι παρανομος ετσι που θελει να πει η δημοσιευση...
και πάλι η μούρη του μπαίνει στον δρόμο ενώ δεν έχει παρκάρει λοξά όπως δείχνει η διαγράμμιση ,αν όντως επιτρέπεται το παρκάρισμα εκεί.Και στις αλλες φωτο φαινεται οτι και οι αλλοι που παρκαρουν εκει δεν ακολουθουν τη διαγραμμηση, εαν ενας δεν την ακολουθησει τοτε και οι αλλοι θα 'πεσουν' διπλα του αναλογα, ομως ειναι υπερβολη στην Ελλαδα να μιλαμε για το οτι καποιος δεν παρκαρει συμφωνα με τη διαγραμμηση κατω... ψιλα γραμματα...
-
Ποια διαγραμμιση? Εχει κλεισει το ενα ρευμα κυκλοφοριας λεμε.
-
Για επιβεβαιωση των απο πανω, στην ακριβως απο πανω φωτο φαινεται ξεκαθαρα η διπλη διαχωριστικη γραμμη των δυο ρευματων (δες το παπι που παταει).
-
Το σημείο που συζητάμε είναι εδώ:
Το πιθανότερο είναι πως κάτι έγινε με το χειρόφρενο του αυτοκινήτου. Από την άλλη επειδή η ημερομηνία της φωτογραφίας είναι Δεκέβριος του 2011 δε γνωρίζω αυτή τη στιγμή τι παρεμβάσεις μπορεί να έχουν γίνει στο πάρκιγκ. Τέλος πάντως, όπως και να έχει κατσαπλιάδες είναι αυτοί που παρκάρουν πάνω στο δρόμο εκεί όπως επίσης και αυτοί που κάνουν αναστροφές στη κωλολεωφόρο. Μια διαχρονική ξεφτίλα. Τόσα χρόνια ο μόνος διαχωρισμός είναι λίγο μετά τη Βάρκιζα εως το Ribas. Yeeee. Welldone!
-
Πολυ πιθανον, να ηταν ο τελευταιος που ξεμεινε εκει για καποιο λογο αφου αρκετες φορες ενα ματσο γιδια οικειοποιουνται μαζικα παρανομες θεσεις σταθμευσης.
Μπορει και να γαμουσε μεχρι ποιος ξερει ποτε, στην παραλια μετα τα μεζεδακια και να τον πηρε ο υπνος ...
-
τελικα εχουν δικιο, στη δημοσιευση, ειναι στη αριστερη λωριδα με κατευθυνση για σουνιο. βλεποντας το γουγλη με προσοχη βλεπεις και τις ταμπελες του δρομου... απλα μαλλον επειδη εχει μαγαζι απεναντι πανε για ψωνια ασε που υπηρχε κατι σαν ραμπα εκει για παρκινγ σε χωμα και τωρα ειναι κλειστη η επιλογη και ετσι παρκαρουν με το ζορι στην δεξια εως και την αριστερη... οντως απιστευτα ζωα..
-
-
ΜΑΛΑΚΑΣ με κεφαλαια γραμματα.
-
ο τυπος που δεν εχει βγαλει δημοτικο ειναι.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
**Πολυ πιθανον, να ηταν ο τελευταιος που ξεμεινε εκει για καποιο λογο αφου αρκετες φορες ενα ματσο γιδια οικειοποιουνται μαζικα παρανομες θεσεις σταθμευσης.
**
Μπορει και να γαμουσε μεχρι ποιος ξερει ποτε, στην παραλια μετα τα μεζεδακια και να τον πηρε ο υπνος ...Δεν ειναι ετσι λεμε, το αμαξι ειναι καθετα στο δρομο κλεινοντας και τις δυο κανονικες λωριδες κυκλοφοριας του ρευματος προς Σουνιο.
-
Σχετικα με τα ποδηλατα (ωχ σορρυ που το επαναφερω...)
Δε μπορεσα να αντισταθω....
Kacey, ο ξαδερφος σου;;; -
Δεν συγγενευω με ουφο...
-
Κλασικό παράδειγμα Target fixetion.
Όπου κοιτάς, εκεί θα πας. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Η γνωστη δραση-αντιδραση..
-
οικογενεια animal planet σημερα
πατερας οδηγος κοστουμαρισμενος μια χαρα μεσα σε μια Jaguar (ολα καλα μεχρι εδω )οσπου ξαφνικα τον βλεπεις να παταει το γκαζι στην αδεια πειραικη και ξαφνικα βλεπεις στην θεση του συνοδηγου ενα κοριτσακι 3-4 χρωνων χωρις ζωνη χωρις τιποτα να ειναι σηκωμενο και να χοροπηδαει (ενω ο πατερας ειναι γκαζωμενος..)η μανα πισω καθισμενη μιλωντας στο τηλεφωνο και να εχει τα ποδια της στο προσκεφαλο του συνοδηγου
ηθελα να παρω την αστυνομια αλλα τσαμπα κοπος σιγα που θα τους εβρισκαν..
-
'Πως σκοτωνεται ο κοσμος στους δρομους, νο. 23416098764619468:'
φτανω σε φαναρι και εχω το νου μου στο σκυλο που ειναι στην ακρη του δρομου και κανει προσποιησεις 'περναω - δεν περναω', μη κανει καμμια μαλακια. Αποτελεσμα, ΔΕΝ εχω το νου μου στο φαναρι μου που ειναι κατακοκκινο...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
'Πως σκοτωνεται ο κοσμος στους δρομους, νο. 23416098764619468:'φτανω σε φαναρι και εχω το νου μου στο σκυλο που ειναι στην ακρη του δρομου και κανει προσποιησεις 'περναω - δεν περναω', μη κανει καμμια μαλακια. Αποτελεσμα, ΔΕΝ εχω το νου μου στο φαναρι μου που ειναι κατακοκκινο...
Όλοι έχουμε περάσει ίδια φάση.. είτε αυτό λέγεται σκύλος είτε γιόγκα παντς είτε φουστίτσα τώρα με τις ζέστες
-
Να ήταν μόνον οι φούστες... Τα σορτσάκια...
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καγκουρας με σαξο ( Χαμηλωμενο 'ξυρισμενα' τα σηματα κ.λ.π. κ.λ.π. Οχι... εντονο ντουπου ντουπου δεν ειχε)
Χτες το απογευμα στην Αθηνων σουνιου στο υψος της κερατεας.
Φορτωμενος παιδια σκηλια κ.λ.π. παω δεξια και με 80 - το οποιο τελειιιιιιιως τυχαια ειναι και το οριο στο σημειο εκεινο
Κολλαει απο πισω με φωτα....Ακομα αναρωτιεμαι που και πως κατ' αυτον επρεπε να κινουμαι.....
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]