-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μεταχειρισμένο DSG από έμπορο ποπολάρε μου;
Ποτέ και για κανένα λόγο.
Στην συγκεκριμένη BMW το βασικότερο έξτρα λείπει πάντως: το M-pack που την αναβαθμίζει πολύ εξωτερικά.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
και τι να κανουμε ρε αδερφε;
δεν εχει άλλο η αγορα.
και τι διαφερει δλδ ο εμπορος απο τον ιδιωτη; ιδιωτης δεν το οδηγουσε και αυτο του εμπορου; τον ιδιο ελενχο δεν θα κανεις αμα πας να το αγορασεις;
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Καλώς τον ! Ποςο με ξέρεις ε ;
Ναι για αυτα μιλάω !
Όπως ξέρεις μου αρέσει το ξεχωριστό , έστω και αν στην φάση που βρίσκομαι (2 kids πλέον) πρεπει να κάνω θυσίες !
Να φανταστείς πλέον καβαλάω mcs γιατι απο exige σε tts και μετα στο κενό μου ειχε φανεί πολυ , ετσι επέλεξα τι Mini S για να μην παραιτηθώ τελείως ...
Τώρα πλέον ομως πρεπει να παρθεί και ενα αμαξι για την σύζυγο που ομως θα το καβαλάω εγω στα ταξίδια ( δεν κάνουμε ταξίδια 10ημερου και 500 Κμ) απο και προς Ναυπλιο η Εύβοια .
Καλώς η κακώς λοιπον δεν ψάχνω για τέρας χωρών απλα να μας καλύψει σε ταξιδάκι 3-4 ήμερου μαξ !
Σχετικα με το golf λοιπον θεωρώ πως δεν εχει προσωπικότητα σαν αμαξι , καθε γκολφ ειναι ίδιο με το επόμενο (μέσες άκρες) και έχω ακούσει / διαβάσει ιστορίες Τρομου για το dsg στον 1.4 tsi 160hp .
Αυτός ειναι και ο λόγος που έβγαλα και το q5 απο την εξίσωση τελικα ( τώρα που κολλάει με τα 2 του νηματος μην ρωτάς ) !!!
Ας μείνουμε focused σε αυτα που γράφω λοιπον !!καλα αντι για Q5, αιωνες καλυτερη λυση το XC60.... (για οικογενειακές καταστασεις)
θεωρω το οτι το golf 6 ειναι αυτο που ξεχωριζει. καλο πλαισιο , καλη αναρτηση , καλα φρενα, καλη ηχομωνωση, καλο γκαζι , καλη καταναλωση , καλο εσωτερικο , γενικως ενα αυτοκινητο με απειροελαχιστα μειονεκτηματα.
οσο αναφορα για προβληματα στα 160αρια με dsg ειναι κατι το οποιο δεν εχω γνωση.τεσπα, εσυ ξερεις καλυτερα. δικο σου το μαχαιρι, δικο σου και το πεπονι.
** δες ισως και S60, ενα V40 με μεγαλυτερο χωρο αποσκευων **
-
Στην συγκεκριμένη BMW το βασικότερο έξτρα λείπει πάντως: το M-pack που την αναβαθμίζει πολύ εξωτερικά.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μαζι το γράφαμε για το dsg ...
Υπαρχει παλικάρι εδω μέσα με λευκο golf που εχει περάσει τα πάνδεινα απο το σασμαν , δεν θέλω να ρισκάρω για κανένα λογο και μάλιστα σε αμαξι για το οποίο εάν το επέλεγα θα ειχα κάνει τρελή παραχώρηση ...
Anyway ,Οσο αφορά το M pack μην ανησυχείς , με το που παρθεί το αμαξι οι 2 προφυλακτήρες μπαίνουν στο επόμενο λεπτό .. Δεν το αφήνω με τους Μαμα ! Ήδη έχω βρει τους m και περιμένουν ...
By the way ειχα διλημα και για m pack που βόσκει αυτη την στιγμή στον Σπανο και μάλιστα φτάσαμε και στο Τσακ πριν την προκαταβολή , αλλα ο εξοπλισμός στου προαναφερθέντος ειναι πλεονέκτημα σοβαρότατο ..
-
Μαζι το γράφαμε για το dsg ...
Υπαρχει παλικάρι εδω μέσα με λευκο golf που εχει περάσει τα πάνδεινα απο το σασμαν , δεν θέλω να ρισκάρω για κανένα λογο και μάλιστα σε αμαξι για το οποίο εάν το επέλεγα θα ειχα κάνει τρελή παραχώρηση ...
Anyway ,Οσο αφορά το M pack μην ανησυχείς , με το που παρθεί το αμαξι οι 2 προφυλακτήρες μπαίνουν στο επόμενο λεπτό .. Δεν το αφήνω με τους Μαμα ! Ήδη έχω βρει τους m και περιμένουν ...
By the way ειχα διλημα και για m pack που βόσκει αυτη την στιγμή στον Σπανο και μάλιστα φτάσαμε και στο Τσακ πριν την προκαταβολή , αλλα ο εξοπλισμός στου προαναφερθέντος ειναι πλεονέκτημα σοβαρότατο ..
-
Απ ότι καταλαβαίνω οι προφυλακτήρες που περιμένουν είναι το μόνο δίλημμα στο νήμα.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Απ ότι καταλαβαίνω οι προφυλακτήρες που περιμένουν είναι το μόνο δίλημμα στο νήμα.Όπως είπα η λογική λέει Σουηδός το συναίσθημα Γερμανός , αλλα τελικα ειμαι πιο πολυ συναισθηματικός τύπος ...
Παιδια πραγματικα δεν ξέρω η γυναικα μου θα με χωρίσει στο τελος , επι 1 μήνα 2-3 ώρες τη μέρα την αναλωνω και αναλονομαι με αυτο το ζήτημα (αυτοκίνητο γενικά)
Αφου με παρομοιωσε με ψυχακια ... Loool -
Είναι γνωστό ότι για μας τους βενζινοαιματους είναι πιο δύσκολο να αγοράσουμε αμάξι.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
-
Τοσο χάλια φίλε ;;;
Με αυτα και με αυτα πλέον έχω πεισθεί να δώσω τα extra 4k και να κινηθώ απο Δευτέρα για τον ασσο , εχει τα πάντα όλα (εκτός απο οροφή ) δεν λείπει κανένας κωδικός (μέχρι και το navi με το DVD την μεγάλη TFT οθόνη με τα 20gb σκληρού δίσκου κλπ )Να γελάσω ή να κλάψω τώρα? Δηλαδή θες αν μου πεις ότι η απάντηση μου δεν ήταν **προφανές **ότι ήταν ειρωνική προς τα προηγούμενα ποστ (ειδικά κάποια του στυλ 'οι χώροι είναι διακοσμητικοί' )
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Τοσο χάλια φίλε ;;;
Με αυτα και με αυτα πλέον έχω πεισθεί να δώσω τα extra 4k και να κινηθώ απο Δευτέρα για τον ασσο , εχει τα πάντα όλα (εκτός απο οροφή ) δεν λείπει κανένας κωδικός (μέχρι και το navi με το DVD την μεγάλη TFT οθόνη με τα 20gb σκληρού δίσκου κλπ )Να γελάσω ή να κλάψω τώρα? Δηλαδή θες αν μου πεις ότι η απάντηση μου δεν ήταν **προφανές **ότι ήταν ειρωνική προς τα προηγούμενα ποστ (ειδικά κάποια του στυλ 'οι χώροι είναι διακοσμητικοί' )
Πίστεψα πως το εννοούσες ( χάριν υπερβολής βέβαια ) !
Και εγω δεν τους βρίσκω κακούς τους χώρους του , αν εξαιρέσεις λιγο το πορτ παγκαζ με το ψηλό κατώφλι που εχει ...
-
To BMW ειναι στην Θεσσαλονικη...
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
To BMW ειναι στην Θεσσαλονικη...Δεν ειναι πρόβλημα για μένα ..
-
Πίστεψα πως το εννοούσες ( χάριν υπερβολής βέβαια ) !Και εγω δεν τους βρίσκω κακούς τους χώρους του , αν εξαιρέσεις λιγο το πορτ παγκαζ με το ψηλό κατώφλι που εχει ...
Για να κλείσω με το θέμα 'χώροι' ... να στο θέσω όπως το λέει και μια γνωστή μου 'εάν οι γυναίκες τους θέλουν για 5 ημέρες, 15 ζευγάρια παπούτσια τότε ναι το πορτμπαγκαζ είναι πολύ μικρό'. Αν ανήκεις σε αυτή τη κατηγορία τότε ναι οι χώροι και των 2 είναι πολύ μικροί αλλά μάλλον τότε δεν θα έπρεπε καν να κοιτάς αυτή την κατηγορία ..
Επειδή βλέπω ότι το Τ3 που κοιτάς έχει και ηλιοροφή, αντιγράφω την απάντηση μου σε άλλο θέμα σχετικά με αυτή:
Επειδή με προβληματίσατε ξαναπήγα στο αμάξι .
Λοιπόν και για να κλείσουμε το συγκεκριμένο θέμα:
- Στις πίσω ακριανές θέσεις βρίσκω ελάχιστα στην οροφή μόνο εάν κάτσω σαν να έχω καταπιεί γκλίτσα
- Πίσω και στο κέντρο, ναι έχω θέμα. Επειδή το κάθισμα σε εκείνο το σημείο είναι λίγο υπερυψωμένο, βρίσκει το πίσω μέρος του κεφαλιού μου, στην οροφη. Αν κάτσω ελάχιστα σκυφτά δεν έχω θέμα αλλά ομολογώ ότι αν ήμουν επιβάτης σε αυτή τη θέση θα δυσανασχετούσα (τουλάχιστον μετά από κάποια ώρα)
- Τα εμπρός καθίσματα έχουν τελικά 20 σκάλες στο ύψος. Εγώ κάθομαι στην τέταρτη από το πιο χαμηλό και έχω αέρα 3 πόντους. Παίζοντας με το μοχλό που ρυθμίζει το ύψος, το κεφάλι αρχίζει να βρίσκει στην οροφή στο 14. Στο 20 πρέπει να κάθεσαι με στραβο το λαιμό . Θεωρώ ότι αν βολεύεται κάποιος σε θέση πάνω από το 8 μάλλον έχει διαλέξει λάθος αμάξι ...
Δεν ξέρω αν έχει σχέση με όλα αυτά αλλά δεν έχω ίχνος τρίχας στο κεφάλι . Η αλήθεια είναι ότι αν κάποιος από εσάς έχει μαλί άφρο στυλ Μαικλ Τζακσον (όταν ήταν μαύρος ακόμα ) ναι θα έχει θέμα σε όλες τις θέσεις, ακόμα και αν είναι 1.80 . Με 1.87 που διαβάζω και με νορμαλ μαλί, δεν υπάρχει θέμα σε καμιά θέση (εκτός από του οδηγού αν βάλει το κάθισμα σαν να οδηγεί φορτηγό) ... μη λέμε και ότι θέλουμε ...
Είμαι 1.92 και το θέμα 'ηλιοροφή' δεν με έχει προβληματίσει λοιπόν, τουλάχιστον όχι ως οδηγό ..,
Από εκεί και πέρα και για να πω και μια άποψη και εγώ για τα 2 αυτοκίνητα που κοιτάς, αν μου περίσσευαν 20+ χιλιάρικα για να αγοράσω τέτοιο αυτοκίνητο σαν αυτό που κοιτάς, ειλικρινά (αν και έχω το Volvo) δεν ξέρω ποιό θα διάλεγα. Ωστόσο δεν υπήρχε καμιά περίπτωση να δώσω τόσα λεφτά για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο ειδικά με τόσα λίγα χιλιομετρα (δεν ξέρω ... απλά δεν βλέπω λόγο να πουλάει κάποιος τέτοια αμάξια με 10 και 17 χιλιάδες χλμ ... μου φαίνεται τελείως 'κουφό' και για να είμαι ειλικρινής, το λιγότερο ύποπτο). Αυτό ΔΕΝ θα έκανα εγώ, πόσο μάλλον εσύ που αν καταλαβαίνω καλά από αυτά που γράφεις σχετικά με τα άλλα αμάξια που οδηγείς, δεν νομίζω να έχεις και ιδιαίτερο οικονομικό πρόβλημα οπότε πραγματικά δεν βλέπω κανένα λόγο να δώσεις αυτά τα λεφτά για αυτά τα 2 και όχι για κάτι καινούργιο που θα το πάρεις και όπως ακριβώς το θες εσύ ...
-
Σε ευχαριστω για την κατατοπιστική απάντηση , ναι μεν διαθέτω ενα budget περί των 20κ , αλλα αυτο δεν σημαίνει πως θέλω/μπορω να φτάσω τα 30+-που έχουν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα . Γιατι δεν ψάχνω μια οποιαδήποτε f20 η t3 ψάχνω συγκεκριμενα πράγματα σαν εξοπλιςμο που στα 20κ δεν τα βρίσκω σε καινουρια αμάξια .
Σχετικα με τα 2 αυτα λοιπον , σωστή η σκέψη σου γενικά , ειναι ήδη ομως τσεκάρισμενα (απο εμένα) και σχεδόν άθικτα ...
Ποιοι οι βαθύτεροι λόγοι τώρα για τους οποίους βρίσκονται στην αγόρα , δεν τους γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει εφόσον τυπικά και ουσιαστικά δεν έχουν issues ... -
τωρα που θα γίνει facelift θα υπάρχουν και καινούρια απούλητα σε προσφορα(BMW 1)
-
Είμαι και εγώ της ίδιας άποψης με τον φίλο παραπάνω. Πιστεύω ότι θα πρέπει να πας για ένα πιο απλά εξοπλισμένο Volvo η BMW πάρα για ένα φορτωμένο έστω και ελαφρά μεταχειρισμένο από αυτά. Τώρα εννοείται κάνεις ότι νομίζεις απλά σκέψου λίγο και αυτό που σου λέω με δεδομένο ότι τα βενζινοκινητα πλέον στην Ελλάδα τα χαρίζουν οι εταιρίες και θα τσιμπήσεις καλές εκπτώσεις
Sent from my Z10 using Tapatalk
-
Πήγα στην BMW και δεν μου χάρισαν κανέναν βενζινοκίνητο. Μου ζητούσαν πολλά λεφτά...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πήγα στην BMW και δεν μου χάρισαν κανέναν βενζινοκίνητο. Μου ζητούσαν πολλά λεφτά...και φίλοι μου που πήγαν σε αντιπροσωπείες της Ελλάδας και γω εδώ πάνω που πήγα, βρήκα αυτοκίνητα καινούρια που απλά ήθελαν να τα ξεφορτωθούν και τα είχαν κάνει πολύ καλή έκπτωση
-
Εγώ που πηγα για την 4άρα, μου εκανε μανι μανι 5.600€ σε μοντέλο παραγγελίας.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εγώ που πηγα για την 4άρα, μου εκανε μανι μανι 5.600€ σε μοντέλο παραγγελίας.Ναι αλλα μιλαμε για 50κ αρχικη τιμη;
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Εγώ που πηγα για την 4άρα, μου εκανε μανι μανι 5.600€ σε μοντέλο παραγγελίας.
Ναι αλλα μιλαμε για 50κ αρχικη τιμη;
39 αν θυμαμαι καλα και την ειχα φτασει 55.900
Bmw F20 116i auto sportline Η Volvo V40 T3 momentum