Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Πίστεψα πως το εννοούσες ( χάριν υπερβολής βέβαια ) !
Και εγω δεν τους βρίσκω κακούς τους χώρους του , αν εξαιρέσεις λιγο το πορτ παγκαζ με το ψηλό κατώφλι που εχει ...
Για να κλείσω με το θέμα 'χώροι' ... να στο θέσω όπως το λέει και μια γνωστή μου 'εάν οι γυναίκες τους θέλουν για 5 ημέρες, 15 ζευγάρια παπούτσια τότε ναι το πορτμπαγκαζ είναι πολύ μικρό'. Αν ανήκεις σε αυτή τη κατηγορία τότε ναι οι χώροι και των 2 είναι πολύ μικροί αλλά μάλλον τότε δεν θα έπρεπε καν να κοιτάς αυτή την κατηγορία ..
Επειδή βλέπω ότι το Τ3 που κοιτάς έχει και ηλιοροφή, αντιγράφω την απάντηση μου σε άλλο θέμα σχετικά με αυτή:
Επειδή με προβληματίσατε ξαναπήγα στο αμάξι .
Λοιπόν και για να κλείσουμε το συγκεκριμένο θέμα:
- Στις πίσω ακριανές θέσεις βρίσκω ελάχιστα στην οροφή μόνο εάν κάτσω σαν να έχω καταπιεί γκλίτσα
- Πίσω και στο κέντρο, ναι έχω θέμα. Επειδή το κάθισμα σε εκείνο το σημείο είναι λίγο υπερυψωμένο, βρίσκει το πίσω μέρος του κεφαλιού μου, στην οροφη. Αν κάτσω ελάχιστα σκυφτά δεν έχω θέμα αλλά ομολογώ ότι αν ήμουν επιβάτης σε αυτή τη θέση θα δυσανασχετούσα (τουλάχιστον μετά από κάποια ώρα)
- Τα εμπρός καθίσματα έχουν τελικά 20 σκάλες στο ύψος. Εγώ κάθομαι στην τέταρτη από το πιο χαμηλό και έχω αέρα 3 πόντους. Παίζοντας με το μοχλό που ρυθμίζει το ύψος, το κεφάλι αρχίζει να βρίσκει στην οροφή στο 14. Στο 20 πρέπει να κάθεσαι με στραβο το λαιμό . Θεωρώ ότι αν βολεύεται κάποιος σε θέση πάνω από το 8 μάλλον έχει διαλέξει λάθος αμάξι ...
Δεν ξέρω αν έχει σχέση με όλα αυτά αλλά δεν έχω ίχνος τρίχας στο κεφάλι . Η αλήθεια είναι ότι αν κάποιος από εσάς έχει μαλί άφρο στυλ Μαικλ Τζακσον (όταν ήταν μαύρος ακόμα ) ναι θα έχει θέμα σε όλες τις θέσεις, ακόμα και αν είναι 1.80 . Με 1.87 που διαβάζω και με νορμαλ μαλί, δεν υπάρχει θέμα σε καμιά θέση (εκτός από του οδηγού αν βάλει το κάθισμα σαν να οδηγεί φορτηγό) ... μη λέμε και ότι θέλουμε ...
Είμαι 1.92 και το θέμα 'ηλιοροφή' δεν με έχει προβληματίσει λοιπόν, τουλάχιστον όχι ως οδηγό ..,
Από εκεί και πέρα και για να πω και μια άποψη και εγώ για τα 2 αυτοκίνητα που κοιτάς, αν μου περίσσευαν 20+ χιλιάρικα για να αγοράσω τέτοιο αυτοκίνητο σαν αυτό που κοιτάς, ειλικρινά (αν και έχω το Volvo) δεν ξέρω ποιό θα διάλεγα. Ωστόσο δεν υπήρχε καμιά περίπτωση να δώσω τόσα λεφτά για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο ειδικά με τόσα λίγα χιλιομετρα (δεν ξέρω ... απλά δεν βλέπω λόγο να πουλάει κάποιος τέτοια αμάξια με 10 και 17 χιλιάδες χλμ ... μου φαίνεται τελείως 'κουφό' και για να είμαι ειλικρινής, το λιγότερο ύποπτο). Αυτό ΔΕΝ θα έκανα εγώ, πόσο μάλλον εσύ που αν καταλαβαίνω καλά από αυτά που γράφεις σχετικά με τα άλλα αμάξια που οδηγείς, δεν νομίζω να έχεις και ιδιαίτερο οικονομικό πρόβλημα οπότε πραγματικά δεν βλέπω κανένα λόγο να δώσεις αυτά τα λεφτά για αυτά τα 2 και όχι για κάτι καινούργιο που θα το πάρεις και όπως ακριβώς το θες εσύ ...