-
Δεν είχα χάσει επεισόδιο του 'από τη θέση του οδηγού'. Πέραν των όσων αναφέρθηκαν για τη μεγάλη προσπάθεια να μειωθούν τα ατυχήματα και οι επιπτώσεις τους, μία εκπομπή του που δε θα ξεχάσω είναι αυτή μετά το θάνατο του Σένα.
Καλό παράδεισο!
Sent from Samsung Mobile
-
ο λόγος που πάντα φοράω ζώνη ασφαλείας και κράνος στη μοτοσικλέτα μου είναι η συνεχής παρακολούθηση
της τηλεοπτικής εκπομπής του στον ΑΝΤ1 κάθε Κυριακή
τον ευχαριστω...
καλό ταξίδι. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Χαλαστηκα..
Απο τις πιο ευχαριστες παιδικες μου αναμηνσεις το 'Απο τη θεση του οδηγου'. Πραγματικα ειχα πειστει να βαζω παντα ζωνη και οτι δε πρεπει να πινει κανεις οταν οδηγει. Απλα μηνυματα με εντελως παραστατικο τροπο για ενα παιδι μεσω των βιντεο.. Θυμαμαι να περιμενω πως και πως το σημα αρχης με τα ποτηρια να τσουγκρανε και το ηχητικο φρεναρισματος απο πισω πριν τη συγκρουση των ποτηριων! μου φαινοταν επισης εντελως αστειος φυσιογνωμικα ,σα τον αγαπημενο σου θειο ενα πραγμα!
καλο του ταξιδι!Μια από τα ίδια
Θυμάμαι σε κάθε ταξίδι να πιέζω τους γονείς μου να φοράνε ζώνη - ειδικά τον πατέρα που τη μισούσε - επηρεασμένος από όσα έβλεπα στις εκπομπές του.Κρίμα να μην έχουμε δημιουργήσει σχετικό topic για αυτόν τον άνθρωπο. Αν γίνεται κάποιος mod να ανοίξει ένα καινούριο θέμα και να μεταφέρει τα σχετικά post εκεί.
-
Οτι και να πούμε είναι λίγο.Ο άνθρωπος αυτός εχει σωσει ζωές.
Τουλάχιστον άφησε ένα έργο φεύγοντας.
Ακομη θυμάμαι που σαν παιδι περίμενα καθε Σάββατο να δω την εκπομπή του,τα στραβα και αστεία αλλά και τις δοκιμές των νέων μοντέλων.
Δυστυχώς ακόμα και όταν έγινε βουλευτής δεν τον άφησαν να ξεδιπλώσει όλη τη δύναμη που έκρυβε μέσα του,αλλά και πάλι το έργο του είναι τεράστιο. -
εχει αφησει σημαδι στην παιδικη ηλικια, δεν ξεχνιεται
κριμα -
Ωραιος κι αγαπημενος Ανθρωπος. Απ αυτους τους λιγους που τιμησαν τη δημοσιογραφια και τη ζωη. Ελαφρυ το χωμα...
-
Κρίμα... η εκπομπή του ήταν πράγματι ορόσημο στην Ελληνική τηλεόραση όπως και το ήθος του.
Θεωρώ πως πράγματι έχει σώσει αρκετές ζωές και άλλαξε πολλά πράγματα στον τρόπο που σκέφτεται ο μέσος οδηγός με την ενημέρωση που πρόσφερε και την αρθρογραφία του, για αυτό και η κοινωνία μας του χρωστάει πολλά... -
Ναι ολοι μας εδω του χρωσταμε πολλα, γιατι μαθαμε να οδηγουμε υπευθυνα... πολλοι ομως ακομα δεν εχουν εφαρμωσει πολλα απο αυτα. ας ευχηθουμε πολλοι περισσωτεροι ειδικα στα σχολεια να δουλεψουν πανω στα χναρια του για να δουμε συμπεριφορες με ηθος στους δρομους μας..(δεν εχω αυταπατες οτι αυτο θα αργησει.... παντως).
-
Σαν τέλος μιας εποχής είναι και για εμένα. Καλό ταξίδι.
-
Θυμάμαι αξέχαστα οτι ο Σταθάκης ήταν η αιτία να μάθω να βάζω ζώνη, να εχω συνειδητοποιήσει απο 10 χρόνων οτι ΠΟΤΕ δεν πίνουμε και οδηγούμε και ένα σωρό αλλα.
Ήταν πραγματικά ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ άνθρωπος.
-
Όσο θυμόμαστε τους αξιοπρεπείς ανθρώπους που γνωρίσαμε από κοντά ή μακρυά ή από το έργο τους και προσπαθούμε να κάνουμε πράξη στον δικό μας μικρόκοσμο όσα σωστά μάθαμε από αυτούς, τότε οι άνθρωποι αυτοί δεν πεθαίνουν, απλά αναχωρούν από κοντά μας, ζούν μέσα μας, ας τους τιμάμε συνεχίζοντας το έργο τους όσο μπορούμε με τις δυνάμεις μας, και στη συγκεκριμένη περίπτωση του Α.Σταθάκη, ας κάνουμε τα αυτονόητα όταν οδηγούμε, αυτά που μας έλεγε και που θεωρήσαμε σωστά, για το δικό μας καλό, αλλά και των άλλων που μοιραζόμαστε τους ίδιους ανασφαλείς δρόμους.
-
....κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του....
-
Πολύ κρίμα. Τα έχωνε στους εκάστοτε υπουργούς συγκοινωνιών για μέτρα που έπρεπε να είχαν πάρει λέγοντας τις ιδέες του και λέγοντας επαλειμμένος: ΑΝ ΣΩΖΟΤΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Μέχρι που πήγε και ο ίδιος εκεί, δεν τον άφηναν να κάνει τίποτα, τελικά παραιτήθηκε και εξέμπλεξε.
Σε αυτό το μπουδέλο ζούμε. -
Η τελευταια συνεντευξη του Αρη Σταθακη εδώ http://www.youtube.com/watch?v=RHtlG12Fog4
-
κρίμα,ακόμα θυμάμαι τα διάφορα θέματα και σποτάκια,για ζώνη κράνος και ποτό,όπως και τις φωτογραφίες με διάφορα περίεργα και παλαβά των δρόμων,που έδειχνε στην εκπομπή του.Πάντα την παρακολουθούσα και όντως μας έμαθε πολλά. Ευτηχώς είχα την τύχη,σε ενα αγώνα στην Τρίπολη να τον δω απο κοντά και αργότερα απο το 2002 μέχρι το 2005 τον συναντούσα αρκετα συχνά και μιλάγαμε στην Γλυφάδα.Εξαιτίας του, ήμουν απο την αρχή ενας απο τους ελάχιστους, που βάζω πάντα ζώνη στα εταιρικά οχήματα και ειδικά οι παλιότεροι με κοιτούσαν με απορία!
Καλό ταξίδι Κύριε Άρη....... -
Ολοκληρη εκπομπη του Αρη Σταθακη αφιερωμα στο Ακροπολις του '91.. ποσο πιο γιορτη ηταν και το Ακροπολις τοτε...!
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Καλό ταξίδι Κύριε Άρη.......
Μια μικρή παρέμβαση χωρίς κακή πρόθεση, έχω την εντύπωση ότι δεν αποκαλούμε ποτέ κύριο κάποιον που έχει φύγει από τη ζωή γιατί έχει πάψει να είναι κύριος του εαυτού του, αν γνωρίζει κάποιος τι είναι σωστό ας με διορθώσει.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Καλό ταξίδι Κύριε Άρη.......
Μια μικρή παρέμβαση χωρίς κακή πρόθεση, έχω την εντύπωση ότι δεν αποκαλούμε ποτέ κύριο κάποιον που έχει φύγει από τη ζωή γιατί έχει πάψει να είναι κύριος του εαυτού του, αν γνωρίζει κάποιος τι είναι σωστό ας με διορθώσει.
Έτσι είναι.
Προσωπικά πιστεύω οτι ούτε συγχωρεμένους πρέπει να τους λέμε αλλά αυτό είναι εκτός τόπικ.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ολοκληρη εκπομπη του Αρη Σταθακη αφιερωμα στο Ακροπολις του '91.. ποσο πιο γιορτη ηταν και το Ακροπολις τοτε...!αυτη η μουσικη που εβαζε στα Ακροπολις ο Α.Σταθακης με συγκινει ακομα. Την εχω συνδεσει με ραλλυ Ακροπολις.
Και τι ωραιες ωριαιες εκπομπες.
Για να φτιαξεις σημερα μια τετοια εκπομπη θες καποιες εκατονταδες χιλιαδες ευρω συμφωνα με FIA
RIP Αρη Σταθακη! -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
αυτη η μουσικη που εβαζε στα Ακροπολις ο Α.Σταθακης με συγκινει ακομα. Την εχω συνδεσει με ραλλυ Ακροπολις.
Και τι ωραιες ωριαιες εκπομπες.Νομιζα οτι ημουνα μονο εγω και δε το σχολιασα! Κι εμενα με συγκινουσε απο παιδι ακομα η μουσικη αυτη!
KΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΡΗ ΣΤΑΘΑΚΗ