-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έψαχνα το φόρουμ, βρήκα κάποιες αναφορές, αλλά μάλλον εδώ ταιριάζει καλύτερα...
Street View της Google; Το πήρα είδηση πριν από λίγο...
Το σπίτι που μένω, φάτσα κάρτα στο ίντερνετ μαζί με το αυτοκίνητο κλπ...κλπ...
Οι πινακίδες είναι καλυμμένες. Ωστόσο πολύ εύκολα κάποιος μπορεί να σταμπάρει πολύ εύκολα σημεία 'ενδιαφέροντος'...Δεν είναι παράνομη αυτή η προβολή;
Σαν τι να σταμπάρει δηλαδή?
Για παράδειγμα έβαλα πριν από 5 λεπτά από περιέργεια, χώρο τράπεζας που έχει αποθηκευμένα τα χρήματα της και έκανα βόλτα γύρω-γύρω από το κτίριο, μέτρησα και είδα όλες τις κάμερες ασφαλείας, είδα σημεία προσέγγισης, τα φυλάκια, το σημείο που μπαίνουν οι χρηματοποστολές, τις πύλες εισόδου κλπ...
Και αυτά χωρίς να χρειαστεί να πάω από εκεί και να με καταγράψει κάποια κάμερα ασφαλείας.
Αυτή η προβολή θεωρείται νόμιμη;
Εσυ τωρα αγχώθηκες μην κλέψουν την τράπέζα? Λες και έχει λεφτά μέσα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Με λυπει παντως να βλεπω παιδακια στα net cafe να ξημεροβραδιαζονται με LAN games κλπ,και οι γειτονιες-αλανες να ειναι αδειες.Κρυφτο κυνηγητο μπαλα μπασκετ,ειναι πολυ πισω πλεον...
Συτσυχως αυτο ειναι το μειονεκτημα των παιδιων! Σαν να τα εχει φλωρεψει το ιντερνετ γιατι ολη μερα ασχολουνται με download ipod-κινητα και λοιπες μαλακιουλες . Ειμαι απο τους τυχερους που προλαβα τις διαφορες 'αλητειες' στα παρκα στις αλανες, τα παιχνιδια που παιζαμε (π.χ. κλεφτες-αστυνομοι- και πολλα αλλα), οι αγωνες που καναμε στο ποδοσφαιρο, οι ¨αλητειες¨στο χωριο παιζοντας πετροπολεμο, μπουγελωμα κανονικο με κουβαδες , διαφορες ιστοριες κλπ...........
Κλασσικο θεμα που ως γονεας με μικρα παιδια το εχω συζητησει πολλες φορες με αλλους γονεις.
Προσωπικα πιστευω οτι το στραβο της εικονας που περιγραφεις παραπανω (που το νιωθουμε ολοι) δεν ειναι στα παιδια αλλα στο μυαλο μας, δεν μας καθεται αυτη η εικονα γιατι εμεις μεγαλωσαμε σε μια αλλη εποχη.
Προσπαθω να κρατησω ανοιχτο μυαλο ακομα και σε φασεις που μου ειναι τελειως ξενες (πχ να σου μιλαει για τους φιλους του το παιδι σου και να καταλαβαινεις μετα απο ώρα οτι καποιος απο αυτους ειναι τελειως virtual αλλα για το παιδι να μην εχει διαφορα) μεχρι το σημειο που θα δω οτι αρχιζει να υπαρχει προβλημα σε συμπεριφορες/δεξιοτητες που θεωρω 100% απαραιτητες (να μπορει να αρθρωσει λογο πχ)
Το μυαλο των παιδιων σημερα δομειται διαφορετικα, δεν το βρισκω σωστο να επιβαλλω στα παιδια μου οτι ερμηνευει ο δικος μου εγκεφαλος ως σωστο και αποδεκτο, καλυτερα να εξελιχθουν στο περιβαλλον που ετσι και αλλιως υπαρχει γυρω τους και οχι σε αυτο που εχω εγω στη φαντασία ή στη μνήμη μου.
For the record oι πιο πολλοι γονεις γνωστοι μου παντως δεν συμφωνουν και βαζουν αρκετα/αυστηρά ορια στην εκθεση στην τεχνολογία. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έψαχνα το φόρουμ, βρήκα κάποιες αναφορές, αλλά μάλλον εδώ ταιριάζει καλύτερα...
Street View της Google; Το πήρα είδηση πριν από λίγο...
Το σπίτι που μένω, φάτσα κάρτα στο ίντερνετ μαζί με το αυτοκίνητο κλπ...κλπ...
Οι πινακίδες είναι καλυμμένες. Ωστόσο πολύ εύκολα κάποιος μπορεί να σταμπάρει πολύ εύκολα σημεία 'ενδιαφέροντος'...Δεν είναι παράνομη αυτή η προβολή;
Σαν τι να σταμπάρει δηλαδή?
Για παράδειγμα έβαλα πριν από 5 λεπτά από περιέργεια, χώρο τράπεζας που έχει αποθηκευμένα τα χρήματα της και έκανα βόλτα γύρω-γύρω από το κτίριο, μέτρησα και είδα όλες τις κάμερες ασφαλείας, είδα σημεία προσέγγισης, τα φυλάκια, το σημείο που μπαίνουν οι χρηματοποστολές, τις πύλες εισόδου κλπ...
Και αυτά χωρίς να χρειαστεί να πάω από εκεί και να με καταγράψει κάποια κάμερα ασφαλείας.
Αυτή η προβολή θεωρείται νόμιμη;
Αν πήγαινες εσύ με το κινητό σου να τραβήξεις βίντεο αυτά που λες πιο πάνω θα σου μίλαγε κανείς;
-
Εντάξει μιλάμε για τον Storm παντα τον βασιλια της παραξενιας.
Sent from Corsair's brick
-
Γαμω είναι το street view δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι έχει μπει όλη η Αθήνα, αν και στη Γλυφάδα έχει παλιές φωτογραφίες
-
Παντού έχει παλιές φωτογραφίες αφού η κάλυψη της Ελλάδας είχε γίνει πριν λιγα χρόνια απλα το θέμα είχε κολλησει με προσωπικά δεδομένα κλπ
-
Θυμήθηκα τα παλιά
Έστειλα σε φίλο μου φωτο από τότε που είχαν τζιπ στο γκαράζ τους
-
Στο δικό μου το (ανοιχτό) γκαράζ δείχνει το Golf που είχαμε τότε. Όλα τα αμάξια έξω με θολωμένες πινακίδες. Αυτό μάλλον δεν το πήρανε πρέφα και τη δείχνει κανονικά.
-
Και εγώ νόμιζα ότι είμαι από τους λίγους αργόσχολους που έστειλαν link σε φίλους
με τα πρώην ή νυν οχηματά τους έξω από τα σπίτια τους -
+1
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Στο δικό μου το (ανοιχτό) γκαράζ δείχνει το Golf που είχαμε τότε. Όλα τα αμάξια έξω με θολωμένες πινακίδες. Αυτό μάλλον δεν το πήρανε πρέφα και τη δείχνει κανονικά.Μπορείς να τους υποδείξεις το πρόβλημα και θα αναλάβουν δραση
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εντάξει μιλάμε για τον Storm παντα τον βασιλια της παραξενιας.Sent from Corsair's brick
Ε ναι, εγώ είμαι ο βασιλιάς της παραξενιάς (μέσα στο φόρουμ) ενώ εσύ είσαι ο πλέον λογικός και χαλαρός χρήστης εδώ μέσα.
Κάτσε να σου ανοίξουν και εσένα το σπίτι, να στο σπάσουν εντελώς και έλα μετά να μου πεις για παραξενιές. Ειδικά όταν 1,5 χρόνο μετά τον βανδαλισμό που έπαθε το σπίτι μου ακόμα ανακαλύπτω πράγματα που μου έχουν κλέψει.
Και είσαι άκρως προσβλητικός και είρωνας που ενώ βλέπεις ότι τηρώ τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ επιμένεις να μου προσάπτεις ταμπέλες.
Τώρα θα αναρωτηθείς γιατί τα γράφω αυτά ε; Έλα ντε. Τσάμπα κόπος. Ειδικά όταν τα λέω σε moderator.
-
Εμενα δε με εχουν αποθηκευσει πουθενα. Γιατι την εποχη που πηγαιναν και τραβαγαν τις φωτογραφιες, ελειπα!!!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ε ναι, εγώ είμαι ο βασιλιάς της παραξενιάς (μέσα στο φόρουμ) ενώ εσύ είσαι ο πλέον λογικός και χαλαρός χρήστης εδώ μέσα.
Κάτσε να σου ανοίξουν και εσένα το σπίτι, να στο σπάσουν εντελώς και έλα μετά να μου πεις για παραξενιές. Ειδικά όταν 1,5 χρόνο μετά τον βανδαλισμό που έπαθε το σπίτι μου ακόμα ανακαλύπτω πράγματα που μου έχουν κλέψει.
Και είσαι άκρως προσβλητικός και είρωνας που ενώ βλέπεις ότι τηρώ τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ επιμένεις να μου προσάπτεις ταμπέλες.
Τώρα θα αναρωτηθείς γιατί τα γράφω αυτά ε; Έλα ντε. Τσάμπα κόπος. Ειδικά όταν τα λέω σε moderator.
Σε παρακαλώ μην μου προσάπτεις ταμπέλες. Ακού χαλαρός και λογικός χρήστης
Υ.Γ. Όλα αυτα για το streetview -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Γαμω είναι το street view δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι έχει μπει όλη η Αθήνα, αν και στη Γλυφάδα έχει παλιές φωτογραφίεςΠάνω αριστερά σου λέει και την ημερομηνία που πέρασαν, 2011 με 2012...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σε παρακαλώ μην μου προσάπτεις ταμπέλες. Ακού χαλαρός και λογικός χρήστης
Υ.Γ. Όλα αυτα για το streetviewε νταξ εχει ενα δικιο αλλα ειναι λιγακι παρανοικος
-
Αμάν με αυτό το street view, ούτε την ανάγκη σου δεν μπορείς να κάνεις με την ησυχία σου πλέον...
-
Ο ορισμός του σπιούνου για εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα
-
Αρνητικός.
Έχω ξεσκίσει τον τραπεζικό μου λογαριασμό, να αγοράζω σχεδόν κάθε βδομάδα χρήσιμα ή άχρηστα (κυρίως) πράματα.
Κατάρα σε ebay, amazon, paypal.
Πόσο δίκιο έχουν οι αναρχικοί με το «πλαστές ανάγκες». -
Δεν φταίει το ίντερνετ για αυτό. Το ίδιο θα μπορούσες να κάνεις αν έβγαινες σαν τις γυναίκες παγανιά στα μαγαζιά.
Internet! Θετικός ή αρνητικός απολογισμός ως σήμερα..;;