-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
καπακι ερωτηση για προιον:
που βρισκω γαλα καρυδας;;Νομίζω είδα στην διαφήμιση του Lidl γάλα καρύδας, μου έκανε εντύπωση γιατί σκεφτόμουν ποιος θα το πάρει.
-
Τς τς τς! Δεν πίνεις τροπικά κοκτειλς!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Αυτοκίνητο με επιβάτες δύο ηλικιωμένους κινείται αυτή τη στιγμή στο αντίθετο ρεύμα της Περιφερειακής με κατεύθυνση ανατολικά, στο ύψος της εξόδου Πανοράματος. Σύμφωνα με ακροατές του Ράδιο Θεσσαλονίκη, το όχημα βρίσκεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και αυτή την ώρα σπεύδει η Τροχαία, προκειμένου να μην προκληθεί κάποιο ατύχημα.
http://www.thestival.gr/society/item/17 ... rifereiakiΜου είχε τύχει κάτι ανάλογο όταν υπηρετούσα στο Πολύκαστρο. Στην Εθνική Θεσσαλονίκης-Ευζώνων, αμέσως πριν την έξοδο για Πολύκαστρο και ενώ πηγαίνω 6:45 το πρωί με 160, βλέπω μπροστινά φώτα αυτοκινήτου στην λωρίδα μου ενώ υπάρχει στηθαίο στην μέση...
-
Σε επιστροφή από τριήμερη σχολική εκδρομή θυμάμαι κι εγώ τέτοιο περιστατικό πάλι με ηλικιωμένο οδηγό.
-
έχει καταντήσει ...συμπαντική συνομωσία....
Εχθές έναρξη Φεστιβάλ Βιβλίου....σήμερα μπουρίνι..... -
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
έχει καταντήσει ...συμπαντική συνομωσία....
Εχθές έναρξη Φεστιβάλ Βιβλίου....σήμερα μπουρίνι.....Αλλαγή καιρού με βροχές και καταιγίδες
Αυτό είναι μια ακόμα απόδειξη του intelligent design.
-
ολα τα ειχαμε
μας ηρθε και το γελοιο το υποκείμενο ο Ορφανος για υπουργος.
ΞΕΡΑΤΟ.
ουστ, λιγδιάρικες. γλίτσες
-
Ρε τρώμε σε αυτό το τοπικ, μην μας αηδιάζεις.
-
-
εμενα αρχισε να με ποιανει αγχος τωρα....
θα βγαινω απο το σπιτι και δεν θα ξερω τι μεσο μεταφορας να παρω
το ποδηλατο μου
το μηχανακι μου
το αυτοκινητο μου
το λεοφωρειο
το μετρο
το καραβακι
το τραμ
το ενοικιαζομενο ποδηλατο
το ποδηλατο μπαρ
το ταξι
τα ποδιααυτη δεν ειναι πολη που ζουμε.... ειμαστε 5.000 χρονια μπροστα
-
Ενα μονορειλ μονο λείπει...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
E αφού ξεκινησαμε και πήραμε φόρα, να το κάνουμε και αυτό
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ενα μονορειλ μονο λείπει...Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
ποπολαρε, ολες αυτες τις επιλογες τις εχει και η βαρσοβια και δεν το βρηκα κατα καποιο τροπο δυσλειτουργικο. (βεβαια σαν τουριστας ημανε εκει)
-
Δεν κατάλαβα γιατί τόση γκρίνια; Σας χαλάει να υπαρχουν ΜΜΜ σταθερής τροχιάς;
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν κατάλαβα γιατί τόση γκρίνια; Σας χαλάει να υπαρχουν ΜΜΜ σταθερής τροχιάς;Sent from Corsair's brick
Τώρα μεταξύ μας το μονορέιλ είναι το καλύτερο. Δεν πιάνει (ζωτικό) χώρο στους δρόμους.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν κατάλαβα γιατί τόση γκρίνια; Σας χαλάει να υπαρχουν ΜΜΜ σταθερής τροχιάς;Sent from Corsair's brick
Μας χαλάει ότι δουλευόμαστε...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αν εχουν σκοπο να γκρεμισουν την μιση θεσσαλονικη για να τα κάνουν... οχι δεν μας ενοχλει! Αν ειναι να τα στριμωξουν και αυτά στους υπαρχοντες δρόμους (οτι εχει απομεινει δλδ), τοτε ναι... σαφως και ενοχλει!
-
Mα οσο περισσοτερο κοσμο θα εξυπηρετουν,τοσο λιγοτερος κοσμος θα κυκλοφορει με τα αυτοκινητα..Θεωρητικα τουλαχιστον
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
[Αν εχουν σκοπο να γκρεμισουν την μιση θεσσαλονικη για να τα κάνουν... οχι δεν μας ενοχλει! Αν ειναι να τα στριμωξουν και αυτά στους υπαρχοντες δρόμους (οτι εχει απομεινει δλδ), τοτε ναι... σαφως και ενοχλει!
θα μπορουσαν να ξεκινησουν το γκρεμισμα απο Καλαμαρια
και μετα να συνεχισουν με ολα τα 'κουτια' του κεντρου, γεννημα της εσωτερικης μεταναστασευσης του 60 και 70 η οποια αλλοιωσε τη Θεσσαλονικη,,,,,
Posts προς Θεσσαλονικείς