-
Ε? που γουσταρετενα απλωνεται την κορμαρα σας?
-
-
-
Nα έχει και λίγη ησυχία και να μην είναι ο ένας πάνω στον άλλον..
-
...Ντουζιέρα όπως και δήποτε!!!!!!...άντε,ας έχει και βότσαλο............
-
Ερημική, με ψιλό βοτσαλάκι, βαθιά νερά και βράχια κοντά για ψαροντούφεκο...
Άμα έχει και κάνα πευκάκι καλοδεχούμενο. -
Αμμος all the way! Να ξαπλαρεις και να εισαι καλυτερα κι απ' το κρεβατι σου, εαν δεν παιζουν ξαπλωστρες. Αν ειναι και ανοργανωτη ακομα καλυτερα!
Να κι ενα καλο δειγμα απο κει που ειμαι τωρα
Μυλοποτας Ιου!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
-
Α) παντελως ερημες
Β) αμμουδερες
Γ) Μυλοποτας -
- Μαγγαναρι!
Ειμαι βλαξ που φεν τραβηξα φωτο προχθες. Ονειρικα! Κατι ξερει ο προεδρας!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
-
Μπιτσομπαρα, πρωταθληματακια μπιτς βόλεϊ, χώρος για ρακέτες, μαυρισμενες κωλ@ρες και μπυροτεκιλα...
-
Το Μαγγαναρι το θεωρω ακομα καλυτερο σα παραλια. Τον αυτοκτονικο οδηγο του ΚΤΕΛ μονο να μην πετυχεις.. αρε Ιος μονο οποιος εχει παει 2 φορες μεσα σ ενα καλοκαιρι καταλαβαινει.. καλα να περνας Στεφανε!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το Μαγγαναρι το θεωρω ακομα καλυτερο σα παραλια. Τον αυτοκτονικο οδηγο του ΚΤΕΛ μονο να μην πετυχεις.. αρε Ιος μονο οποιος εχει παει 2 φορες μεσα σ ενα καλοκαιρι και δεν έχει γυρίσει με μεταδιδόμενο ιταλικό δωράκι
καταλαβαινει.. καλα να περνας Στεφανε!Σλαμερχεντ
-
-
-
Υποχρεωτικά ανοργάνωτη χωρίς ανθρώπινες επεμβάσεις, ιδεωδώς ερημική ή αλλιώς αρκετά μεγάλη για να μη πήζει στον κόσμο, με χοντρή άμμο ή ψιλό βότσαλο, όπως το πάρει κανείς, για να μη τραυματίζεσαι από κοτρώνες, ούτε να σε μαστιγώνει η ψιλή άμμος στο μελτέμι.
Κορυφαία στην υπέροχη Ίο η παραλία του 'Παπά', προς την οποία έχει παρανόμως βέβαια αποκλείσει την από ξηράς πρόσβαση θρασύτατος εφοπλιστής που έχει αγοράσει χιλιάδες στρέμματα πέριξ αυτής. Είμαι ένας από τους πολλούς που έχουν υποβάλει καταγγελίες / μηνύσεις. Την τύχη τους τη φαντάζεσθε (rule of Law in Greece ) -
Με καλή αμμουδιά για να μπαίνει καλά η ομπρέλα
να μη κολλάει η άμμος στα πόδια
καθαρά νερά που να βαθαίνουν ομαλά και όχι να περπατάς 100 μέτρα για να κολυμπήσεις
να μην έχει ψάρια να σε τσιμπάνε
να μη το πιάνει ο βοριάς/νοτιάς/μαΐστρος
να έχει καμιά σκιά αν βαριέσαι να στήνεις ομπρέλα, ή για βοήθημα
να έχει κανά ταβερνάκι αν δεν έχεις ταπεράκι μαζί σου αλλά χωρίς ντάπα ντούπα και μουσικές
να μην έχει μωρά/παιδιά/κυράτσες/ρακετόβιους!
νεαραί κοπέλαι με σχοινιά εκτιμούνται δεόντως -
Από λίγων ατόμων ως καθόλου. Π.χ. της φώτο παει 0-1 ατομο τη μέρα στη χοτ σεζόν, γιατί πρέπει να αφήσεις αμάξι τουλάχ 500 μ μακρυά.
Κατα προτίμηση να μη πατώνω σύντομα, λατρεύω αμμούδα. Χαλκιδικάρα ρε
-
Ποια ειναι αυτή ρέι?
-
1 ώρα απ' την Αθήνα, 3' απ' το εξοχικό μου. Μεγάλη (ή Χρυσή) Άμμος Μαρμαρίου, Ν. Εύβοια. Απλά γαμεί! Μόνο μην έχει πάνω 3-4 μποφόρ και δεν θέλει πολύ ξάνοιγμα γιατί το πέρασμα ανάμεσα στην παραλία και το νισάκι αριστερά (σύμπλεγμα Πεταλιών) έχει ένα ρεύμα το οποίο αν ξεχαστείς πάνω σε κάνα στρώμα σε φτάνει Άνδρο για πλάκα!
-
ψιλο χαλικακι σε μεγεθος φακης ειναι το καλυτερο.Δεν λερωνει,δεν ποναει.
ευτυχως στα πατρια εδαφη εχω τετοιες.
εδω οταν εχει αερα,γιατι ειναι παντα λαδι.
και εδω το χωραφι του παππου που βγαινει στη θαλασσα 200 μετρα μετα τον γκρεμισμενο μυλο.
Τι ειδους παραλιες προτιματε?