-
Χθες με ενημέρωσε ένας φίλος που λόγω ανεργίας έχει αρχίσει να ασχολείται με παιχνίδια, ότι δίνει το origin τσαμπέ το Battlefield 3. Το κατέβασα (20+GB ) και πήγα να το ξεκινήσω το πρωί με την τσίμπλα στο μάτι και με πετάει σε μια σελίδα που είναι κάτι σαν FB της Origin. Τι παίζει εκεί? Μου έλεγε να καλέσω φίλους κτλ. Δεν προλάβαινα να ασχοληθώ αλλά δεν πιστεύω να θέλει κοινονικοποίηση για να σε αφήσει να παίξεις, ε?
Επίσης καπάκια μου πέταξε να κατεβάσω AMD Catalyst beta. Θέλει ειδικούς drivers το παιχνίδι?
-
οχι και στα 2
-
Η activision τσάντισε πολύ κόσμο όταν απαγόρευσε τους dedicated servers στο MW2 (κάτι cracked δίκτυα δεν μάζευαν πολύ κόσμο) και επίσης, τα «σοβαρά» fps δεν γίνεται να θυμίζουν Platform games σε κονσόλα (ιεροσυλία!) με καταιγισμό bonus, λίγο recoil και εύκολη στόχευση (η πρόκληση που κρατάει το cs ακόμα, και μάλλον μέχρι το τέλος του κόσμου) και dlc που είναι ήδη στο σκληρό, αλλά πρέπει να πληρώσεις για να ξεκλειδώσουν.
Και η EA τις ίδιες μαλακίες κάνει με τη σειρά BF/BC, αλλά δεν έχει σημασία αφού έχουν χεστεί στο τάληρο.
-
Δεν ξέρω ποια είναι η άποψη των ειδικών για το Battlefield 3 αλλά λίγο που έπαιξα χθες μια χαρά παιχνιδάκι μου φάνηκε. Βέβαια δεν μπορώ καθόλου παιχνίδι με πληκτρολόγιο και ποντίκι αλλά και με το Xbox gamepad δεν παίζεται με τίποτα.
Γραφικά αιώνες μπροστά σε σχέση με Counter Strike που ήταν η τελευταία μου επαφή με FPS όταν ακόμα ήμουν φοιτητούδι!
-
-
τσίμπησα σε προσφορούλα τα mortal kombat και injustice 5€ έκαστο, δεν είπα όχι
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεν ξέρω ποια είναι η άποψη των ειδικών για το Battlefield 3 αλλά λίγο που έπαιξα χθες μια χαρά παιχνιδάκι μου φάνηκε. Βέβαια δεν μπορώ καθόλου παιχνίδι με πληκτρολόγιο και ποντίκι αλλά και με το Xbox gamepad δεν παίζεται με τίποτα.Γραφικά αιώνες μπροστά σε σχέση με Counter Strike που ήταν η τελευταία μου επαφή με FPS όταν ακόμα ήμουν φοιτητούδι!
το multiplayer ειναι αυτό που αξίζει
-
Το battlefield 3 ήταν το πρώτο παιχνίδι που έβαλα στην νέα τότε κάρτα μου! Θυμάμαι ότι με είχε εντυπωσιάσει αφού η τελευταία gaming εμπειρία μου ήταν 3 χρόνια πριν! Το σίγουρο είναι ότι ήταν καλύτερο του 4!
-
To battlefield 3 το τσιμπησα ΤΣΑΜΠΑ μεσω προσφορας στο 'Origin'. Αξιζει σαν παιχνιδι;
Τελευταια μου εμπειρια με τετοια ηταν το Call of Duty modern warfare (το 1ο της σειρας) το οποιο το ΞΕΣΚΙΣΑ σε σημειο να ειμαι κινουμενος δαιμονας.Επισης, καποιο καλο ηλεκτρονικο μαγαζι να τσιμπησω το GTA V για PS3 οσο φθηνοτερο γινεται;
-
περιμενε κανα μηνα για το gta 5 αρχιζουν οι θερινες εκπτωσεις..
-
εγώ προσωπικά βρίσκω το 4 καλύτερο στο multiplayer, ειδικα στο naval strike
για multiplayer πάντα, το single δεν το έχω ανοίξει ποτέ και στα δύο -
εγώ αντιθέτως ασχολήθηκα μόνο με το single player και στα 2!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
περιμενε κανα μηνα για το gta 5 αρχιζουν οι θερινες εκπτωσεις..Να το ψαξω στο σκρουτζ λοιπον οταν ξεκινησουν οι εκπτωσεις;
Σε κανα μηνα με ζοριζει διοτι ακομα δεν ξεκινησε για τα καλα η δουλεια και οσο να ναι, ειμαι πιο ξεκουραστος.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
περιμενε κανα μηνα για το gta 5 αρχιζουν οι θερινες εκπτωσεις..
Να το ψαξω στο σκρουτζ λοιπον οταν ξεκινησουν οι εκπτωσεις;
Σε κανα μηνα με ζοριζει διοτι ακομα δεν ξεκινησε για τα καλα η δουλεια και οσο να ναι, ειμαι πιο ξεκουραστος.
τραβα εδω
http://www.google.gr/alerts?hl=el
βαλε οτι νομιζεις για το gta v και λογικα θα τα βρει μονο του -
Θενξ !!
-
Για μεταχειρισμένο δε το σκέφτεσαι?
Στάλθηκε από το Lenovo K900_ROW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ναι γιατι οχι, αν ειναι λογικη η τιμη;
-
που ζω?
-