-
Ο χρήστης stellar έγραψε:
Έψαξες στο χώρο της μηχανής, κάπου κοντά στον συμπιεστή να βρεις κανένα αυτοκολλητάκι;
Οχι. Και δεν το σκεφτηκα οταν ειχα παει στην αντιπροσωπεια
Ψάξε για αυτό το αυτοκόλλητο, συνήθως το κολλάνε κάτω από το καπό.
Αλλιώς θα έχει το μπλέ αυτοκόλλητο για το R123a. -
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Έψαξες στο χώρο της μηχανής, κάπου κοντά στον συμπιεστή να βρεις κανένα αυτοκολλητάκι;
Οχι. Και δεν το σκεφτηκα οταν ειχα παει στην αντιπροσωπεια
Ψάξε για αυτό το αυτοκόλλητο, συνήθως το κολλάνε κάτω από το καπό.
Αλλιώς θα έχει το μπλέ αυτοκόλλητο για το R123a.Αυτο ακριβως το αρθρο, απο το οποιο κανεις attach την εικονα, διαβασα κι εγω. Αν υπαρχει καποιος ιδιοκτητης του νεου Qashqai που μπορει να μας βοηθησει, ειναι ευπροσδεκτος.
Γενικα ποια ειναι η γνωμη σας για το R1234yf ?
Πολλες εταιριες(Toyota, VW, KIA) απο φοβο και μονο, επιστρεφουν στο R123a. -
Γενικα ποια ειναι η γνωμη σας για το R1234yf ?Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο απ' ότι θα έχεις διαβάσει και εσύ φίλε στο net.
Σίγουρα όμως δημιουργεί σκέψεις... -
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Γενικα ποια ειναι η γνωμη σας για το R1234yf ?
Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο απ' ότι θα έχεις διαβάσει και εσύ φίλε στο net.
Σίγουρα όμως δημιουργεί σκέψεις...Φιλε, Παναγιωτη, κι εγω εχω μπει σε σκεψεις. Απο κει που ειχα ψηθει τελειως για το αυτοκινητο, τωρα το ξανασκεφτομαι. Απο οσο εψαξα σε διαφορα forum, το Qashqai, φερει σχεδον σιγουρα το καινουριο (και αμφιλεγομενο) ψυκτικο υγρο.
Η λογική μου είναι αυτή του επιπλεον παράγοντα κινδύνου. Οι Γερμανοί δεν είναι άγιοι, τα σενάρια τους ίσως όχι τα πιθανότερα σε ατυχημα, αλλά είναι υπαρκτά -
Φίλος σκέφτεται και το νέο Qashqai diesel.
Ρωτάει oι κινητήρες 1.5/110άλογα και 1.6/130 άλογα αν είναι της Nissan ή δανεικοί από Renault/άλλη εταιρεία.
Το 4χ2 τί ακριβώς είναι?
Επίσης πόσα χρόνια εγγύηση δίνει η Nissan και τί ακριβώς καλύπτει (+ ψιλά γράμματα?) Υπάρχει επέκταση εγγύησης?
Ποιοι θεωρούνται καλοί αντιπρόσωποι στην Αθήνα&Πάτρα και αν παίζουν κάποιες προσφορές?
Χτυπητά μειονεκτήματα/αδύνατα σημεία του αμαξιού?
Made in......?
Ποια extra συνιστάτε?
Πόσο καιρό κάνει να ρθει συνήθως από την παραγγελία?Thnx
-
πες του να διαβάσει αυτό το φόρουμ
όπως και εδω http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=55657&start=285&sid=0faf842ac82e20c50ab1fb74883ccea3
έχει αρκετά πράγματα... -
Ο χρήστης asxetosss έγραψε:
Φίλος σκέφτεται και το νέο Qashqai diesel.
Ρωτάει oι κινητήρες 1.5/110άλογα και 1.6/130 άλογα αν είναι της Nissan ή δανεικοί από Renault/άλλη εταιρεία.
Το 4χ2 τί ακριβώς είναι?
Επίσης πόσα χρόνια εγγύηση δίνει η Nissan και τί ακριβώς καλύπτει (+ ψιλά γράμματα?) Υπάρχει επέκταση εγγύησης?
Ποιοι θεωρούνται καλοί αντιπρόσωποι στην Αθήνα&Πάτρα και αν παίζουν κάποιες προσφορές?
Χτυπητά μειονεκτήματα/αδύνατα σημεία του αμαξιού?
Made in......?
Ποια extra συνιστάτε?
Πόσο καιρό κάνει να ρθει συνήθως από την παραγγελία?Οι κινητηρες diesel που εγραψες, προερχονται απο τη Ρενω.
4x2= κινηση μονο στους μπροστινους τροχους.
3 χρονια εγγυηση ή 100.000 χλμ. (οποιο ερθει πρωτο). Πιο παλια διναν και δυνατοτητα επεκτασης. Τωρα δε γνωριζω περισσοτερα.
Στην Αθηνα εχω συναναστραφει με Θεοχαρακη και Κασσιό. Και οι 2 καλοι ειναι. Ο πρωτος ειναι σχετικα φειδωλος στις προσφορες. Πατρα δεν γνωριζω.
Για το καινουργιο δεν γνωριζω αδυνατα σημεια. Στο προηγουμενο, η τραχια ποιοτητα κυλισης και το συντηρητικό ταμπλο ηταν καποια απο τα μειον του αυτοκινητου. Στο νεο το δευτερο εχει εξαλειφθει. Για το πρωτο δεν γνωριζω.
Κατασκευαζεται στο Sunderland της Αγγλιας.
Να υπαρχει η οθονη αφης!!
Οσοι το παρηγγειλαν το Φλεβαρη ξεκινησαν να παραλαμβανουν αρχες Μαη. Γενικα, τωρα που ειναι brand new η αναμονη θα ναι καπου στους 2 με 3 μηνες. -
Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης εγγύησης στα 6 χρόνια ή 150.000 km με επιπλέον κόστος (περίπου 800 ευρώ).
-
-
Συμπαθητικά και τα τάσια, δεν είχα δει καμιά φωτογραφία τους μέχρι τώρα.
-
Ο χρήστης option d έγραψε:
Συμπαθητικά και τα τάσια, δεν είχα δει καμιά φωτογραφία τους μέχρι τώρα.Αυτές είναι οι ρόδες στις 3 εκδόσεις του.
-
μόνο το πρώτο δε μ' αρέσει (ρόδες)...βέβαια γούστα είναι αυτά...
Επίσης, σε λευκό χρώμα το αμάξι χάνει πιστεύω...Μάλλον το ασημί στο προηγούμενο post είναι η καλύτερη επιλογή...
Ιδίως εάν δεν έχεις χρόνο να το πλένεις συχνά! -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
μόνο το πρώτο δε μ' αρέσει (ρόδες)...βέβαια γούστα είναι αυτά...
Επίσης, σε λευκό χρώμα το αμάξι χάνει πιστεύω...Μάλλον το ασημί στο προηγούμενο post είναι η καλύτερη επιλογή...
Ιδίως εάν δεν έχεις χρόνο να το πλένεις συχνά!γνωμη μου απο κοντά που εχω δει το λευκο , το απλό κιολας , του παει παρα πολυ και αναδεικνυεί τον σχεδιασμό του. Το ασημι καλό αλλά παντου ασημι βλεπεις, αν και το λευκο τα τελευταια χρόνια παει να γινει σουπα, αλλα εδώ του πηγαίνει.
-
οι ζάντες της πλούσιας έκδοσης, μου φαίνεται οτι αγγίζουν την....καγκουριά!
-
Άσχημες ...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ρε παιδια απο καταναλώσεις πως πάμε? Τόσες παραλαβές είχαμε καμία ενημέρωση ......
-
Ο χρήστης CCoach έγραψε:
Ρε παιδια απο καταναλώσεις πως πάμε? Τόσες παραλαβές είχαμε καμία ενημέρωση ......Ναι ρε παιδια, κανεις δεν το εχει παρει, να μας πει καμια εντυπωση?Και σε καταναλωση και γενικα..
Εγω παντως ειμαι σχεδον ψημμενος, για το 1.5dci Εnergy, ασπρο. -
Ρε παιδια απο καταναλώσεις πως πάμε? Τόσες παραλαβές είχαμε καμία ενημέρωση ......
Ναι ρε παιδια, κανεις δεν το εχει παρει, να μας πει καμια εντυπωση?Και σε καταναλωση και γενικα..
Εγω παντως ειμαι σχεδον ψημμενος, για το 1.5dci Εnergy, ασπρο.Πάρτο! Με 20000 ειναι πολυ καλη επιλογη και με κανά λίτρο λιγότερη καταναλωση σε σχέση με το 1.6 . Και εγω αν πήγαινα στο qq σε αυτη ακριβώς την επιλογη θα πήγαινα. Απλα προτίμησα τον δυνατότερο κινητήρα και τον περισσότερο εξοπλισμο στα ίδια λεφτα και λίγο λιγότερα που πήρα απο το scross.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Ναι ρε παιδια, κανεις δεν το εχει παρει, να μας πει καμια εντυπωση?Και σε καταναλωση και γενικα..
Εγω παντως ειμαι σχεδον ψημμενος, για το 1.5dci Εnergy, ασπρο.Πάρτο! Με 20000 ειναι πολυ καλη επιλογη και με κανά λίτρο λιγότερη καταναλωση σε σχέση με το 1.6 . Και εγω αν πήγαινα στο qq σε αυτη ακριβώς την επιλογη θα πήγαινα. Απλα προτίμησα τον δυνατότερο κινητήρα και τον περισσότερο εξοπλισμο στα ίδια λεφτα και λίγο λιγότερα που πήρα απο το scross.
Βασικα, και το 1.5 με παζαρι, πεφτει στα 19700 με δωρο συναγερμο, αισθητηρες παρκαρισματος, και αντηλιακες μεμβρανες πισω.
By the way, οδηγησα και το SX4, πολυ ωραιο κι αυτο, απλα νομιζω οτι η αναρτηση στο Qashqai, ειναι πολυ πολυ πιο ανετη.
Η αποκριση βεβαια του γκαζιου και το τιμονι, στο suzuki μου φανηκαν καλυτερα. -
Ωραιος! το scross gl+ πόσο στο έδιναν?
Παντως μετα απο μια βδομαδα με το σουζουκι αναθεωρω τα αρχικες εντυπωσεις του td . Δεν με εχει ενοχλήσει στο ελάχιστο για την ωρα η αναρτηση δεν εχει κοπανισει καθολου και περναω καθημερινα από αρκετη λακουβα , γραμμες τραινου και αλλες ομορφιες! Eχει πολυ ομαλη κυλιση και δυσκολα ταλαντωνεται , βγαζοντας τον οδηγο απο θεση του, καθώς τα αμορτισερ του ειναι αρκετα δυνατα.
Φυσικα ειναι και πως οδηγει ο καθενας! αν περνά με 3η την διαβαση και εχει καποιος την απαιτηση να μην ακουσει τιποτα δυσκολα .....
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)