-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Δέν έχει ούτε φοβερά λάστιχα ούτε φοβερά φρένα και θέλει αρκετή τεχνική και προπόνηση για να το κάνει αυτόΣτην αρχή φαίνεται που κάνει 2-3 μικρά φρεναρίσματα.
Στο πρώτο φρενάρισμα το πίσω μέρος σηκώνεται λίγο (όπως είναι φυσιολογικό). Όταν αφήνει το φρένο το πίσω μέρος πέφτει πάλι κάτω και η πίσω ανάρτηση συμπιέζεται και στη συνέχεια εκτονώνεται. Τη στιγμή που φτάνει στο ανώτερο σημείο της εκτόνωσης ξαναπατάει φρένο, οπότε το πίσω μέρος σηκώνεται λίγο παραπανω απ ότι την πρώτη φορά.
Το κάνει αυτό άλλη μία φορά και τέλος πατάει μία και καλή το φρένο και σηκώνεται τελείως. Θέλει να συγχρονίσει πολύ καλά τα φρεναρίσματα με την κίνηση της ανάρτησης. Φυσικά βοηθά οτι το αυτοκίνητο αυτό είναι πολύ ελαφρύ πίσω.
Παρόμοια τεχνικη χρησιμοποιούμε και στα μηχανάκια για σούζα μόνο με γκάζι.
Συγχρονίζει το φρένο είτε με την ανάρτηση είτε με κάνα γεμάτο βαρέλι στην καρότσα το οποίο πάει μπρος πίσω
-
Μήπως έχει το μοτέρ πίσω; Κάτι αντίστοιχα Subaru (το Ε12 για παράδειγμα), το είχε πίσω.
-
Οπως προειπωθηκε, ειναι θεμα ταλαντωσης και συγχρονισμου με το φρενο.
Τα δε αμορτισερ ειναι κλασμενα με αποσβεση της πλακας αφου στο κοπανημα οταν σταματησε, εκανε 3 αναπηδησεις. -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μήπως έχει το μοτέρ πίσω; Κάτι αντίστοιχα Subaru (το Ε12 για παράδειγμα), το είχε πίσω.Αμα ειχε το μοτερ πισω, τοτε ειναι που δεν θα σηκωνοταν (γιατι θα ειχε βαρος πισω). Ακριβως επειδη εχει το μοτερ μπροστα και ειναι και (υποθετω) μπροστοκινητο, δεν εχει καθολου βαρος πισω και για αυτο σηκωνεται. Φυσικα με ταλαντωση απο το συγχρονισμο του πατα-ασε φρενο με το πανω κατω του αμαξωματος, και πιθανοτατα με κλασμενα αμορτισερ που επιτρεπουν στις πισω σουστες να χοροπηδανε.
-
Σωστές οι παρατηρήσεις σας,αλλά απο το βιντεακι σου δίνει την αίσθηση του απολυτου φρεναρισματος, με προσφυση που θα ζηλευαν και στην F1
-
Το σιγουρο ειναι οτι εκει περα εχουν ΚΑΛΟΥΣ δρομους.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Σωστές οι παρατηρήσεις σας,αλλά απο το βιντεακι σου δίνει την αίσθηση του απολυτου φρεναρισματος, με προσφυση που θα ζηλευαν και στην F1να το κανεις αυτο μπροστα σε τροχονομο που σε σταματαει και τι στον κοσμο
-
....και στο φανάρι της ΓΑΔΑ....!!!!
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
Δέν έχει ούτε φοβερά λάστιχα ούτε φοβερά φρένα και θέλει αρκετή τεχνική και προπόνηση για να το κάνει αυτό
Στην αρχή φαίνεται που κάνει 2-3 μικρά φρεναρίσματα.
Στο πρώτο φρενάρισμα το πίσω μέρος σηκώνεται λίγο (όπως είναι φυσιολογικό). Όταν αφήνει το φρένο το πίσω μέρος πέφτει πάλι κάτω και η πίσω ανάρτηση συμπιέζεται και στη συνέχεια εκτονώνεται. Τη στιγμή που φτάνει στο ανώτερο σημείο της εκτόνωσης ξαναπατάει φρένο, οπότε το πίσω μέρος σηκώνεται λίγο παραπανω απ ότι την πρώτη φορά.
Το κάνει αυτό άλλη μία φορά και τέλος πατάει μία και καλή το φρένο και σηκώνεται τελείως. Θέλει να συγχρονίσει πολύ καλά τα φρεναρίσματα με την κίνηση της ανάρτησης. Φυσικά βοηθά οτι το αυτοκίνητο αυτό είναι πολύ ελαφρύ πίσω.
Παρόμοια τεχνικη χρησιμοποιούμε και στα μηχανάκια για σούζα μόνο με γκάζι.
Συγχρονίζει το φρένο είτε με την ανάρτηση είτε με κάνα γεμάτο βαρέλι στην καρότσα το οποίο πάει μπρος πίσω
Ψεκασμενε μου εσυ,τον Καμμενο τι τον εχεις γιατι βλεπω η φαντασια σου οργιαζει.Αφου δεν μας ειπες οτι ειναι εξωγηινοι αορατοι που το ανασηκωνουν ,παλι καλα.
Για να τελειωνουμε μαυτο το θεματακι,απλα το οχημα δεν εχει αποσβεστηρες να αποσβεσουν τις ταλαντωσεις .
Φαινομενο τραμπολινο. -
Eν κινησει με σακουλα σκουπιδιων κρεμασμενη στον καθρεφτη του οδηγου ....απ το σ/κ που μας περασε
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Ψεκασμενε μου εσυ,τον Καμμενο τι τον εχεις γιατι βλεπω η φαντασια σου οργιαζει.Αφου δεν μας ειπες οτι ειναι εξωγηινοι αορατοι που το ανασηκωνουν ,παλι καλα.
Για να τελειωνουμε μαυτο το θεματακι,απλα το οχημα δεν εχει αποσβεστηρες να αποσβεσουν τις ταλαντωσεις .
Φαινομενο τραμπολινο.Σε ευχαριστώ για την εποικοδομητική Σου κριτική ιταλάκια, ο Πάνος ο Καμμένος είναι θείος από την πλευρά της μητέρας μου. Συγνώμη που η γνώμη μου Σε έκανε έξαλλο, θα προσπαθήσω να σκέφτομαι καλύτερα τι γράφω στο μέλλον, ώστε να παραμένεις κι Εσύ ήρεμος.
-
για την ιστορία, είναι s-class!
-
Οχι ειναι,ηταν....Τωρα ειναι μπας κλας......
-
Νομίζω πως στην Θεσσαλονίκη κυκλοφορούσε αντίστοιχη Jaguar.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Νομίζω πως στην Θεσσαλονίκη κυκλοφορούσε αντίστοιχη Jaguar.με το κλασικό κυπαρισσί χρώμα της εταιρείας....
-
-
-
Ε τους μλκς...
-
είδα παρόμοιο κάπου στην Εύβοια χθες, 'πωλούνται φυτά 0,25 λεπτά', ψήθηκα να πάω να τον χρεοκωπήσω με ένα 10ευρο
-
Sent from Samsung Mobile
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]