-
Μου άρεσε τα μάλα, όταν είδα σε διασταύρωση στο Χαλάνδρι, δύο ποδηλάτες να κλείνουν τον έναν δρόμο (με φανάρι πράσινο) για να περάσει το «ποδηλατοτρένο».
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Όχι αγορίνα μου.
αγορινα στα φιλαρακια σου.
Βρες μου ΕΝΑ δικό μου quote στο οποίο ΕΓΩ γράφω ότι οι ποδηλάτες καλά κάνουν και περνούν με κόκκινο.
διαβασε ξανα και θα το βρεις.Βλακας δεν εισαι.
-
Μπορείς να μου δώσεις ΕΝΑ quote δικό μου όπου δικαιολογώ όσους ποδηλάτες περνούν με κόκκινο σε παρακαλώ; Γιατί εγώ το λέω ξεκάθαρα ότι είσαι ψεύτης.
-
Μπορείς να μου δώσεις ΕΝΑ quote δικό μου όπου δικαιολογώ όσους ποδηλάτες περνούν με κόκκινο σε παρακαλώ; Γιατί εγώ το λέω ξεκάθαρα ότι είσαι ψεύτης.διαβασε ξανα και θα το βρεις.Βλακας δεν εισαι.
-
μιλαμε για χαζος.
-
Αυτά τα αυτιστικά loops τα βλέπω συχνά. Οκ, προφανώς σαφή απάντηση δεν πρόκειται να πάρω και δεν πρόκειται να πάρω γιατί την ανοησία που πέταξες δεν την είπα ούτε την υπονόησα ποτέ.
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Μου άρεσε τα μάλα, όταν είδα σε διασταύρωση στο Χαλάνδρι, δύο ποδηλάτες να κλείνουν τον έναν δρόμο (με φανάρι πράσινο) για να περάσει το «ποδηλατοτρένο».Κωλοζωα.
Μου εχει τυχει σε βολτα καποιας λεσχης βεσπα εν ωρα αιχμης. Τους εκραξα δημοσια και ζητησαν συγγνωμη προς τιμην τους. -
Αυτά τα αυτιστικά loops τα βλέπω συχνά. Οκ, προφανώς σαφή απάντηση δεν πρόκειται να πάρω και δεν πρόκειται να πάρω γιατί την ανοησία που πέταξες δεν την είπα ούτε την υπονόησα ποτέ.διαβασε ξανα και θα το βρεις.Βλακας δεν εισαι.
θα με κανεις να αλλαξω γνωμη.
-
Την γνώμη σου μαντεύεις που την έχω γραμμένη. Ή εξήγησε την θέση σου, ή πάψε να ισχυρίζεσαι πράγματα που δεν ισχύουν.
Και μπορώ να σου δείξω τουλάχιστον 2 περιπτώσεις που είπες ψέματα. Όχι λάθη. Ψέματα για να δημιουργήσεις εντυπώσεις.
-
αλλαξα γνωμη τελικα.
-
And not a single fuck was given.
-
Στο ιδιο εργο θεατες.
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Φιλε μου,δυστυχως ,**ποδηλατες **,deliveristes με παπακια και γυφτοι που κυκλοφορουν με σακαρακες και λαμαρινες που εξεχουν σαν λεπιδες,πρεπει να παρουν πουλο απο τους δρομους.
Ειναι απλα **ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ **για την δημοσια ασφαλεια.Διαβάζοντας τις απόψεις σου, συμπεραίνω ότι ο πιο επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία είσαι εσύ.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Το έχουμε γαμήσει παίδες.. Ο μ@λ@κ@ς οδηγός θα παραμείνει μ@λ@κ@ς είτε οδηγεί αυτοκίνητο, είτε ποδήλατο, είτε υπερωκεάνιο. Δεν υπάρχει ΟΥΔΕΙΣ που είναι γαμιστερός, σαν οδηγός, με το αυτοκίνητο και υπερμαλάκας με το ποδήλατο και τούμπαλιν. Οπότε φτάνει με τη καραμέλα. Ας κοιτάξει ο καθένας μας να γίνει καλύτερος σαν άνθρωπος...Όποιος δεν θέλει να καταλάβει, οκ...
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Το έχουμε γαμήσει παίδες.. Ο μ@λ@κ@ς οδηγός θα παραμείνει μ@λ@κ@ς είτε οδηγεί αυτοκίνητο, είτε ποδήλατο, είτε υπερωκεάνιο. Δεν υπάρχει ΟΥΔΕΙΣ που είναι γαμιστερός, σαν οδηγός, με το αυτοκίνητο και υπερμαλάκας με το ποδήλατο και τούμπαλιν. Οπότε φτάνει με τη καραμέλα. Ας κοιτάξει ο καθένας μας να γίνει καλύτερος σαν άνθρωπος...
Όποιος δεν θέλει να καταλάβει, οκ...
Διαβάζοντας έτσι το τελευταίο καιρό τα των ποδηλάτων στο τοπικό και συγκρίνοντας με αυτά που ζώ ο ίδιος στο δρόμο συμφωνώ και επαυξάνω με Dodger.. Από την άλλη για παράδειγμα κατέληξα στο γεγονός ότι οι ποδηλάτες σε ώρες αιχμής ειδικά στη Ποσειδώνος δημιουργούν όντως πρόβλημα ορισμένες φορές είτε γιατί ενώ μπορεί να φαίνονται 'γνώστες' δε σέβονται το κώδικα (περνάνε πάρα πολλές φορές με κόκκινα, άλλες φορές πάνε πολύ σιγά, άλλες δε προσέχουν τα φανάρια, δυσκολεύουν πολύ τα αυτοκίνητα που θέλουν να στρίψουν σε ενδιάμεσες οδούς σε μια ήδη επιβαρυμένη οδό ταχείας κυκλοφορίας όσον αφορά τη δεξιά λωρίδα).
Από εκεί και πέρα έχω παρατηρήσει ότι τα βράδια που πάλι κυκλοφορούν σε λιγότερη κίνηση το πρόβλημα περνάει στα αυτοκίνητα. Δυστυχώς τρέχουμε, γενικώς, στους δρόμους. Δε σου λέω να πάς σα κότα ούτε να μη το πατήσεις εκεί που πρέπει εαν θες να είσαι με ασφάλεια λίγο σβέλτος αλλά γενικά δεν οφελεί παιδιά. Τρέχουμε πολύ. Τις προάλλες πήγαινα με 40 μέσα σε μια οδό και αντιλήφθηκα πόσο γρήγορα πάω. Ένα παιδάκι να πεταχτεί με ποδηλατάκι τι θα κάνεις.. Δε θα προλάβεις να το δεις μέσα στα δέντρα και τα αυτοκίνητα.
Το πρόβλημα πάντως στην Ελλάδα δεν είναι τόσο τα ποδήλατα που δεν έχουν μια γ@μ@τη παραλιακή οδό ποδηλάτων που θα ήταν και τουριστική attraction αλλά τα STOP που πραγματικά ο Έλληνας δε τα σέβεται... απλά δε σταματάει ακόμα και εαν βλέπει στον ορίζοντα μηδέν οχήματα και τον ερυθρό σηματοδότη. Απορώ ώρες ώρες με τόση μ@λ2κία πως δεν έχουμε καταντήσει σαν αυτά που βλέπουμε στη Ρωσία όπου λειτουργούν χωρίς λογική. Τι να πω. Ίσως εαν υπήρχε λίγο σωστή αστυνόμευση(όχι σου παίρνω τις πινακίδες μόνο επειδή πάρκαρες Μητροπόλεως ή Γκάζι) και λίγο χαμηλότερη 'παρτακίαση' εκ μέρους των οδηγών να ήταν λίγο καλύτερα τα πράγματα..
-
Όσο έστρωνα το καινούριο αυτοκίνητο και δε μπορούσα να πατήσω το γκάζι (πήγαινα όσο το επέτρεπε το στροφόμετρο δλδ, σε καμία περίπτωση δεν σερνόμουνα απλά δεν έτρεχα), μου είχαν σπάσει τα νεύρα στο δρόμο: κόλλημα στον πόντο ακόμα και στη δεξιά λωρίδα, πολύ συχνά κόρνες και αγριοκοιτάγματα, σε κάποια φάση πήγα να παίξω φάπες με ταρίφα από πίσω γιατί δεν έβγαινα από ΣΤΟΠ ενώ 'είχα ευκαιρίες' επειδή θα έπρεπε να σανιδώσω το γκάζι για να προλάβω και δεν ήθελα να ανεβάσω πολλές στροφές.
Γενικά στο δρόμο πολλοί βιάζονται, είναι νευρικοί και κυρίως γίνονται σπασ@@διδες όταν μπορούν απλά να αλλάξουν λωρίδα και να σε περάσουν. Ούτε να στρώσεις αυτοκίνητο δε σε αφήνουν -
Ένα άλλο καταπληκτικό που δυστυχώς το έχω κάνει και εγώ είναι αυτό που συμβαίνει στη πλατεία Ντάβαρη στο Παλαίο Φάληρο...
Ερχόμενος από Αμφιθέας (με κατεύθυνση προς Συγγρού) στρίβεις δεξιά στην Άρεως. Εκεί βγαίνεις στη πλατεία. Αντί να κάνεις το κύκλο, τι κάνεις; Απλά κάνεις αριστερά επειδή η Αγίας Τριάδας είναι πολύ κοντά στην Άρεως. Ελληνική πατέντα από τις λίγες. Προφανώς ποτέ περιπολικό στο σημείο ούτε προσπάθεια ενσωμάτωσης ενός πεζοδρομίου, μιας νησίδας που θα το αποτρέπει αυτό.. Αυτοκίνητα να μπαίνουν ταυτόχρονα στην Αγίας Τριάδας νόμιμα-παράνομα ταυτόχρονα. Εκπλητικές καταστάσεις.
Μαλακία μεγατόνων greek made. Μιλάμε για κάτι το ανεπανάληπτο.
http://www.bing.com/maps/?v=2&cp=q9nnzkjz7r5h&lvl=18.61&dir=23.28&sty=b&form=LMLTCC
-
Πάντως για τα ποδήλατα που χρησιμοποιούν δρόμους πρέπει να αρχίσει να ισχύει ο ΚΟΚ όπως και στα άλλα δίκυκλα, δηλαδή κλήσεις για απουσία κράνους και παραβίαση κόκκινου.
Επίσης η χρήση οδών όπως Κηφισίας ή Συγγρού π.χ. την ώρα που υπάρχει και παράδρομος είναι όπως και να το κάνουμε επικίνδυνο σπορ.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Το έχουμε γαμήσει παίδες.. Ο μ@λ@κ@ς οδηγός θα παραμείνει μ@λ@κ@ς είτε οδηγεί αυτοκίνητο, είτε ποδήλατο, είτε υπερωκεάνιο. Δεν υπάρχει ΟΥΔΕΙΣ που είναι γαμιστερός, σαν οδηγός, με το αυτοκίνητο και υπερμαλάκας με το ποδήλατο και τούμπαλιν. Οπότε φτάνει με τη καραμέλα. Ας κοιτάξει ο καθένας μας να γίνει καλύτερος σαν άνθρωπος...
Όποιος δεν θέλει να καταλάβει, οκ...
Διαφωνω
οι ποδηλατες εχουν την ταση να σκεφτονται ως πεζοι και πολλες φορες λειτουργουν σαν ακεφαλα κοτοπουλα.
Στοπ, κοκκινα, παραχωρηση προτεραιοτητας ειναι αγνωστες λεξεις. Ποσες φορες δεν εχεις δει μαλακα ποδηλατη διπλα σου, οταν αναβει κοκκινο εσυ σταματας, αυτος καβαλαει πεζοδρομιο και περναει απο τη διαβαση πεζων του καθετου δρομου που εχει πρασινο.Βαλε και μια δοση χιπστεριας, επαναστασης, οικολογιας, μοδας και την παντιερα του 'εχω δικιο/εχω δικαιωμα' που εχει σηκωθει και εδω μεσα, και ετοιμη η σουπα.
Οι ιδιοι ανθρωποι στο αυτοκινητο λειτουργουν διαφορετικα.
-
Oσο μεγαλυτερος ο ογκος του οχηματος,τοσο πιο προσεκτικος ειναι ο οδηγος.
Ο ποδηλατης και μαλακια να κανει ,θα πεσει πανω σε καποιο οχημα και θα χτυπησει ο ιδιος.
Ο οδηγος αυτοκινητου εαν κανει μαλακια και πεσει σε ποδηλατο μπορει και να τον σκοτωσει.Εμενα αυτο που μου προξενει εντυπωση ειναι οτι παροτι οι περισσοτεροι ποδηλατες εχουν και διπλωμα αυτοκινητου,για καποιον λογο δεν σεβονται την κυκλοφορια σε κεντρικους δρομους και δημιουργουν προβληματα.Ενω κανονικα και εφοσον εχουν εμπειρια σαν οδηγοι,θα επρεπε οι ιδιοι να συνειδητοποιουν την επικινδυνοτητα .
Αλλα μαλλον εχουν μεσα τους εναν ηλιθιο εγωισμο και ειναι τοσο αγυριστα κεφαλια που οτι και να λεμε εμεις εδω ,αυτοι θα παιζουν την βιολα τους.
Σαν κατι χαζους που ψαρευουν καλαμι σε λιμανι και τσαντιζονται επειδη ερχεται να δεσει το καραβι.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]