-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Σάββατο μεσημέρι, έξω απο γνωστή καφετέρια της Γλυφάδας, κατάφερα να αποθανατίσω με το κινητό μια παρκαρισμένη κίτρινη Lamborghini. H φώτο είναι σε αυτό το link!!!!Πρέπει να ήταν η ίδια κίτρινη χωρίς εμπρός πινακίδα που είδα χτες γύρω στις 4 το ξημέρωμα να πηγαίνει στα όρια...
(...των πεζοδρομίων σε στενάκι στου Ψυρρή )
-
Λοιπόόόόν..
SL 55 AMG Και CLS στην Κηφισιά
Diablo μαύρη έξω από το Fix
Άπειρα Cayenne και Tuareg στην διαδρομή Κηφισιά-Πειραιάς-Κολωνάκι..
GOLF V GTi κόκκινοΑυτά μου έρχονται τώρα, πιθανόν να είναι και άλλα αλλά δεν τα θυμάμαι..
-
Επειδή υποσχέθηκα...πάρτε την πρώτη και συγκρίνετέ την με τη δική σας ζάντα!
Αν υπάρχει πρόβλημα, πληζ λετ μι νόου...
-
Καθώς σήμερα γύρναγα από Λαύριο το μεσημέρι από τον δρόμο του Μαρκόπουλου, πέτυχα μια κόκκινη 430
-
Στον Κηφισό, Κυριακή πρωϊ, Ferrari 360 Modena Challenge!!!!
O τύπος την 'πάταγε' κιόλας!
Καταφερα και έμεινα πίσω του για πέντε λεπτά...με ανοιχτά παράθυρα .
Ο ήχος δεν παίζεται ...
Αυτό που μου άρεσε είναι οτι οι 'υπνοι' της αριστερής λωρίδας κυριολεκτικά πετάγονταν δεξιά μόλις τον έβλεπαν...
-
-
ευχαριστω! μου φτιαξε τη διαθεση το βιντεακι... τωρα μενει να παω να ληστεψω καμια τραπεζα
-
Προχθές το απόγευμα περίμενα πάνω στην γέφυρα της Μεταμόρφωσης να στρίξω αριστερά για Πειραιά και ανέβαινε μπροστά μου μια Lambo κατακίτρινη και μάλλον η Murcielago...
Σκέφτηκα να αφήσω να έρθει και να περάσει από μπροστά μου αλλά ήμουν πρώτος στην σειρά και οι πίσω άρχισαν να ουρλιάζουν....
ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΡΑΜΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.....
Την είδα να έρχεται καταπάνω μου και μόνο που δεν μου έτραξαν τα σάλια...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Προχθές το απόγευμα περίμενα πάνω στην γέφυρα της Μεταμόρφωσης να στρίξω αριστερά για Πειραιά και ανέβαινε μπροστά μου μια Lambo κατακίτρινη και μάλλον η Murcielago...Σκέφτηκα να αφήσω να έρθει και να περάσει από μπροστά μου αλλά ήμουν πρώτος στην σειρά και οι πίσω άρχισαν να ουρλιάζουν....
Να σου πώ που θα την ξαναδείς?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Προχθές το απόγευμα περίμενα πάνω στην γέφυρα της Μεταμόρφωσης να στρίξω αριστερά για Πειραιά και ανέβαινε μπροστά μου μια Lambo κατακίτρινη και μάλλον η Murcielago...
Σκέφτηκα να αφήσω να έρθει και να περάσει από μπροστά μου αλλά ήμουν πρώτος στην σειρά και οι πίσω άρχισαν να ουρλιάζουν....
Ναι αλλά μην ακούσω ότι την έχεις στο γκαράζ σου......
Θα κατασκηνώσω απέξω... -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Θα κατασκηνώσω απέξω...στο γκαράζ του πάντως έχει καλύτερο από Porsche
-
Εχθές κοντά στην πλ. Αγίας Σοφίας στο Ν. Ψυχικό μαύρο Α4 1ης γενεάς με τρυπημένο καπώ,από όπου έβγαινε νικελωμένο μπουρί σόμπας(?)..
..Ο κάγκουρας!Λίγα λεπτά αργότερα στο Κ. Χαλάνδρι ώριμη (sic) κυρία (που όμως της περίσσευε το στυλ,και μπράβο της) οδηγούσε με περισσή χάρη το κόκκινο MR2 της!
......Τη ζήλεψα! -
για λεγε
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Θα κατασκηνώσω απέξω...Ε, τώρα, δεν μπορούσα να το κρύψω άλλο...
-
Θα κατασκηνώσω απέξω...Ε, τώρα, δεν μπορούσα να το κρύψω άλλο...
Αστειεύομαι !!
Λοιπόν, η κίτρινη Lambo συχνάζει έξω απο το ξενοδοχείο που βρισκεται στον δρόμο της Γλυφάδας ο οποίος είναι κάθετος στην παραλιακή. Πανδώρας νομίζω λέγεται .
-
Πριν απο λιγο στο Πειραια ειδα ενα caterham! Δεν ηξερα οτι κυκλοφορουν τετοια αυτοκινητα στην Ελλαδα! Παραξενευτηκα πολυ Το ειδα να περιμενει εξω απο ενα παρκινγκ και να μπαινει μετα απο λιγο μεσα. Το κοιταζα για μερικα δευτερα και ισα που προλαβα να το βγαλω φωτο με το κινητο μου καθως εμπαινε. Βεβαια επιασα απο τη μεση και πισω γιατι ηταν αλλο αυκινητο μπροστα αλλα φαινεται. Θα προσπαθησω να ανεβασω τη φωτο μολις παρω συσκευη για bluetooth! Παντως ειχε ενα πολυ ωραιο ηχο αν και ισως ειχε αλλαξει εξατμιση αυτος γιατι ηταν σχετικα δυνατος. Μου αρεσε οπως πεταχτηκε απο σταση για να μπει στο παρκινγκ. Λες και πηγαινε για κοντρα ηταν.
-
Mini Cooper παλαιάς κοπής (sic!) station..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Mini Cooper παλαιάς κοπής (sic!) station..Με ξύλινο (μερικώς) αμάξωμα?
-
Δεν νομίζω αλλά δεν το παρατήρησα αρκετά..
Ήταν μπλέ πάντως και τα πίσω παράθυρα ήταν κλειστά από το αμάξωμα.. (ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ.. ) -
δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει, αλλα κυκλοφορει TVR Chimaera αριστεροτιμονη με ελληνικες πινακιδες, καθως και Marcos επισης αριστεροτιμονο με ελληνικες πινακιδες. ΕΙδικα το δευτερο αν και περασε απο μπροστα μου 2 φορες, δεν πιστευα οτι ειδαν καλα τα ματακια μου, μεχρι που το ειδα και μετα απο 5-6 μερες ξανα στον αγωνα dragster στο ελληνικο και μονο που δεν μπηκα μεσα για να σιγουρευτω.
Carspotting