-
Bottom line ειναι οτι υπαρχουν αρκετα μερη να ζησεις καλυτερα απο την Ελλαδα (και μαλιςτα tax free) αλλα αν εισαι Ελληνας προτιμας Ελλαδα λογω των κοινωνικων ευκαιρειων και των νησιων (πχ εφοπλιστες που φυσικα ειναι tax free και στην Ελλαδα αλλοιως θα εφευγαν και αυτοι).
-
Βασικά η ζέστη το καλοκαίρι είναι από μόνη της λόγος να μην θέλεις να ζεις εδώ...
-
Για να ζεις καπου εχοντας ενα μεσο εισοδημα η Ελλαδα καλη ειναι για την ψυχολογια που αποκτας με το κλιμα της... αλλα αν βαλλεις και τα υπολοιπα που σε πληγωνουν, τοτε φυσικα Ιταλια, Νοτια Γαλλια, Καλιφωρνια.. Προσωπικα το εχω ξαναπει Η Ν.Υορκη ειναι απαιχτη σαν ατμοσφαιρα και συμπεριφορα ατομων, ειναι 20 χρονια μπροστα απο Ευρωπη κ.λ.π. Αν ειχε και καλη ασφαλτο στους δρομους και οχι χωραφια με ασφαλτο θα ηταν αψογη.. (φοβαμαι οτι το κανουν επιτηδες για να μην τρεχουν στις διασταυρωσεις..)
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Στη Νότιο Γαλλία όντως εξαιρετικά, αλλά κι εκεί έχει μαφία (τώρα ΚΑΙ ρωσσική) και κίνδυνο παχυσαρκίας απ' τα τυριά...
Στην Τοσκάνη, όμως, έχει φρέσκα λαχανικά, καλό κρασί, (σχετικά) καλό λάδι χωρίς χοληστερίνη, μοτσαρέλα και παρμεζάνα, φανταστικό καφέ...Επίσης έχει καλό κλίμα, καλή μουσική, την ομορφότερη πόλη στον κόσμο για πρωτεύουσα αλλά και φανταστικές διαδρομές σε χωριά ξεχασμένα από το χρόνο, στα δυο βήματα παραπέρα είναι η Βologna, στα τρία η αιώνια πόλη...τι άλλο θες;
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είχα όνειρο να καταφέρω να μαζέψω χρήματα να αγοράσω μια αγροικία στην Τοσκάνη ή ένα μικρό σπίτι στη Φλωρεντία ή τη Σιέννα και να ασχολούμαι αποκλειστικά και μόνο με το καλό φαγητό, τα παλιά αυτοκίνητα και την τέχνη. Φυσικά όταν είσαι μικρός τα νούμερα δεν μπαίνουν στα πλάνα σου...
-
Και σ ολο το πλανο αυτο mercedes benz αντι alfa romeo.. Ε δε πατε πουθενα κυριε..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Και σ ολο το πλανο αυτο mercedes benz αντι alfa romeo.. Ε δε πατε πουθενα κυριε..εχει δικιο!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Και σ ολο το πλανο αυτο mercedes benz αντι alfa romeo.. Ε δε πατε πουθενα κυριε..Κάνεις μεγάλο λάθος. Κοίτα εδώ τι έχει και πες μου τι βλέπεις-------------------------------------------------------------------------------->^
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Και σ ολο το πλανο αυτο mercedes benz αντι alfa romeo.. Ε δε πατε πουθενα κυριε..
Κάνεις μεγάλο λάθος. Κοίτα εδώ τι έχει και πες μου τι βλέπεις-------------------------------------------------------------------------------->^
Τη λέξη 'μεγάλο'
-
Μα το εχω δει, αλλα η αγαπη σου ειναι αλλη οποτε διαβαζωντας σε εκανα τους συνειρμους..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μα το εχω δει, αλλα η αγαπη σου ειναι αλλη οποτε διαβαζωντας σε εκανα τους συνειρμους..Δεν ισχύει αυτό που λες. Αν και υπάρχει μια κατηγορία αυτοκινήτων, από την οποία και πάνω όλα αυτά δεν έχουν σημασία.
Μια 190sl είναι εξίσου γοητευτική με μια 356, μια τζουλιέτα σπριντ, μια χκ120 ή μια facelia ακόμα ακόμα και με μια buick roadmaster 1956 cabriolet. Η κάθε μιά για τους λόγους της. -
Μιλαω overall προφανεστατα..ειμαστε και πολυ offtopic πλεον.
-
Ο μόνος τρόπος να γνωρίσεις στ' αλήθεια τον φίλο σου, είναι να τον εμπιστευτείς. Το πιθανότερο, βέβαια, είναι ότι θα καταλάβεις τη μαλακία σου σύντομα και θα είσαι τυχερός αν καταφέρεις να μαζέψεις τη ζημιά, όπως διδάσκει η πείρα.
Αλλά μπορεί η ηλιθιότητα κ η ανεντιμότητα κάποιων να σε κάνει να χάσεις την αγάπη σου κ την εμπιστοσύνη σου στους ανθρώπους; Δε γ@μιέται, στο κάτω κάτω είναι μόνον λ7. Κ, όπως είπε σοφά ένας γεράκος σε μια ταινία, τα λ7 είναι κάτι τόσο κοινό, που μπορεί να χαρακτηριστεί ασήμαντο.ΥΓ. Ρε φίλε, μεγαλώσαμε σαν αδέλφια. Τη μάνα σου τη θεωρούσα μάνα μου, το σπίτι μου δικό σου. Μα πόσο μαλάκας έγινες, για τα γαμωλεφτά;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βασικά η ζέστη το καλοκαίρι είναι από μόνη της λόγος να μην θέλεις να ζεις εδώ...Γιαυτον ακριβως τον λογο οι τουριστες αποφευγουν την ελλαδα το καλοκαιρι.
-
Οι ξένοι δεν γνωρίζουν πως είναι να δουλεύεις 4 μήνες με 30+ βαθμούς. Αυτοί για διακοπές έρχονται και πίνουν όλη μέρα παγωμένες μπύρες στην θάλασσα. Διακοπές πάνε και στις Άλπεις εξάλλου με -15 Κελσίου. Άλλο οι διακοπές, άλλο η μόνιμη διαβίωση. Βέβαια ορισμένοι ξένοι το μαθαίνουν αυτό με τον άσχημο τρόπο παθαίνονταν θερμοπληξία, ηλίαση, εγκαύματα κλπ. Τόσο τους κόβει...
-
To κρασί παλιό το χαβιάρι μαύρο άστα να πάνε...
-
Οι ξένοι δεν γνωρίζουν πως είναι να δουλεύεις 4 μήνες με 30+ βαθμούς. Αυτοί για διακοπές έρχονται και πίνουν όλη μέρα παγωμένες μπύρες στην θάλασσα. Διακοπές πάνε και στις Άλπεις εξάλλου με -15 Κελσίου. Άλλο οι διακοπές, άλλο η μόνιμη διαβίωση. Βέβαια ορισμένοι ξένοι το μαθαίνουν αυτό με τον άσχημο τρόπο παθαίνονταν θερμοπληξία, ηλίαση, εγκαύματα κλπ. Τόσο τους κόβει...Συμφωνώ με τον Δία.
Το καλοκαίρι είναι καλό μόνο για διακοπές. Ναι τις 10 μέρες που θα πάω διακοπές, θα κάθομαι από το πρωί στην παραλία με την καφεδάρα μου και θα κάνω βουτιές στη θάλασσα, τις γουστάρω με 1000.
Οι υπόλοιπες απλά είναι δράμα. Ειδικά αν δουλεύεις έξω και δη χειρωνακτική εργασία στους 35 βαθμούς υπό σκιά και καμιά 50αριά στον ήλιο, είναι κόλαση. -
Ολα συνηθιζονται. Αμα ηταν με τη ζεστη να τα παιζει ο οργανισμος, η Αφρικη δε θα ειχε ανθρωπους.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ολα συνηθιζονται. Αμα ηταν με τη ζεστη να τα παιζει ο οργανισμος, η Αφρικη δε θα ειχε ανθρωπους.Βασικά δεν συνηθίζεται... Απλά εκεί ξέρουν να παίρνουν μέτρα προστασίας. Όμως κάποιες δουλειές είναι απάλευτες, π.χ. εργάτες, αγρότες, αχθοφόροι, οδηγοί παραδόσεων εμπορευμάτων κλπ.
-
Βασικά η ζέστη το καλοκαίρι είναι από μόνη της λόγος να μην θέλεις να ζεις εδώ...Για μένα είναι λόγος να ζω εδώ.
Αν δούλευα στον ήλιο ίσως να 'χα διαφορετική άποψη. -
Μονολογώ πως συμφωνώ με Δία & Bayern....
Μονόλογοι ...