-
Και στο Renault υπήρχε το ανεβοκατεβασμα με τον εργοστασιακό συναγερμό από τα 2000ies. Φυσικά ... οταν δούλευαν οι Bosch ηλεκτρομηχανισμοι. Αηδίες ...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Άρα ο άνθρωπος έχει δίκιο. Με 30κ αυτοκίνητο δεν κλείνουν τα παράθυρα απο το κλειδί. Πρέπει να τα τσεκαρεις ένα ενα πριν βγεις.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Άρα ο άνθρωπος έχει δίκιο. Με 30κ αυτοκίνητο δεν κλείνουν τα παράθυρα απο το κλειδί. Πρέπει να τα τσεκαρεις ένα ενα πριν βγεις.Σπανια το εκανα στο δικο μου. Συνηθως τα εκλεινα πριν βγω. Αλλα θεματα μας ενδιαφερουν, οπως να μην χρειαζεται πολλαπλασιαστες καθε δυο χρονια κοκ.
Παντως ακριβο και κπ το συγκεκριμενο μοντελλο, ακομα πρεπει να περιμενεις για προσφορα. Σαν αμαξωμα ομως ειναι καλο.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Άρα ο άνθρωπος έχει δίκιο. Με 30κ αυτοκίνητο δεν κλείνουν τα παράθυρα απο το κλειδί. Πρέπει να τα τσεκαρεις ένα ενα πριν βγεις.Μανίκι ε?
Στην τελική αν είχε τόσο μεγάλο κόλημμα με την συγκεκριμένη λειτουργία ας το έβλεπε όταν πήγε να το αγοράσει. Ή ας πάει να βάλει τώρα έναν συναγερμό, υπάρχουν πολλοί που έχουν αυτή τη λειτουργία.
-
Νομίζω οτι τα γιαπωνέζικα γενικά δε το έχουν αυτό το σύστημα. Αν έδωσε 30Κ πάντως θα πήρε Tekna.Μιλάμε έχει ότι θες απο εξοπλισμο.Για να φτάσεις ενα Q3 σε τετοιο επίπεδο θα πρεπει να δωσεις 50Κ.
Τι να πουν αυτοι που πήραν audi και δεν έχει φως ,στο ντουλαπάκι? -
Τόσα λεφτά έδωσε ο άνθρωπος, να δώσει κι άλλα για συναγερμό.
-
εδώ κάποιες χρεώνουν έξτρα τα πίσω ηλεκτρονικά παράθυρα.
μανιβέλα στην βασική -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τόσα λεφτά έδωσε ο άνθρωπος, να δώσει κι άλλα για συναγερμό.Έλα βρε αφου λεφτα υπαρχουν!
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Νομίζω οτι τα γιαπωνέζικα γενικά δε το έχουν αυτό το σύστημα. Αν έδωσε 30Κ πάντως θα πήρε Tekna.Μιλάμε έχει ότι θες απο εξοπλισμο.Για να φτάσεις ενα Q3 σε τετοιο επίπεδο θα πρεπει να δωσεις 50Κ.
Τι να πουν αυτοι που πήραν audi και δεν έχει φως ,στο ντουλαπάκι?Ναι αλλα ο άλλος εχει Audi και ο άλλος...νισσαν! Θες ευκολίες θα πληρώσεις!
-
Ούτε όλες οι τσέπες έχουν το ίδιο βάθος ούτε όλα τα αυτοκίνητα είναι ίδια. Για όλους έχει ο μπαξές.
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Ούτε όλες οι τσέπες έχουν το ίδιο βάθος ούτε όλα τα αυτοκίνητα είναι ίδια. Για όλους έχει ο μπαξές.σωστο.
απλα από ένα ποσό και πανω, μερικά πραγματα θα πρέπει να είναι αυτονόητα!
και εν προκειμένω το συγκεκριμένο εξοπλιστικο καλούδι. -
Τώρα τι να κάνουμε, να στείλουμε mail στη nissan να το προσθέσει στον βασικό εξοπλισμό? Είναι κάτι που για τους περισσότερους περνάει απαρατήρητο. Το δικό μου αυτοκίνητο έχει αυτή την λειτουργία αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει ΠΟΤΕ. Κλείνω πάντα τα παράθυρα πριν σβήσω το αυτοκίνητο. Όπως έγραψα, αν ήταν κάτι που θεωρούσε τόσο σημαντικό ας το τσέκαρε πριν αγοράσει το qq και ας απαιτούσε να του κάνουν δώρο τον συναγερμό. Αλλά να δηλώνεις ξενερωμένος από το καινούριο σου αυτοκίνητο επειδή δεν έχει αυτή την λειτουργία το θεωρώ επιεικώς γραφικό.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Νομίζω οτι τα γιαπωνέζικα γενικά δε το έχουν αυτό το σύστημα.Αυτό έχω διαπιστώσει κι εγώ, από την άλλη καλύτερο είναι για τη μπαταρία τα παράθυρα να κλείνουν με τον κινητήρα σε λειτουργία.
-
Εχω πει αρκετές φορές ότι η Nissan στις επιλογές εξοπλισμού δεν το έχει. Και από πάντα και πιθανόν και στο μέλλον.
Και δεν αναφέρομαι σε νεοτερισμούς ή λεπτομέρειες (όπως η συγκεκριμένη) που πιθανό για τους περισσότερους -και για μένα- να είναι αδιάφορη αλλά στα σοβαρότερα 'αξεσουάρ'. Αν αυτό για κάποιους αποτελεί λόγος να απορρίψουν μια αγορά καλά κάνουν, άλλοι συμβιβάζονται και κάποιοι που βρίσκονται προ εκπλήξεως απλά 'την τρώνε'!
Τώρα αν ο μπάρμπας έδωσε 30000€ για το QQ και δεν του κλείνουν όλα μαζί τα παράθυρα με κουμπί ... περαστικά του. Θα έπρεπε να ξέρει ότι η ζωή είναι σκληρή! -
Καλησπερα και παλι. Θα ηθελα να ρωτησω κατι τεχνικο, οσον αφορα το καινουριο Qashqai. Γνωριζει κανεις, υπευθυνα, αν χρησιμοποιειται το ψυκτικο υγρο R1234yf στο Qashqai του 2014?
O πωλητης δεν ηξερε, και δεν μπορεσα να βρω κατι στο διαδικτυο. Ευχαριστω! -
Έψαξες στο χώρο της μηχανής, κάπου κοντά στον συμπιεστή, να βρεις κανένα αυτοκολλητάκι;
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Έψαξες στο χώρο της μηχανής, κάπου κοντά στον συμπιεστή να βρεις κανένα αυτοκολλητάκι;Οχι. Και δεν το σκεφτηκα οταν ειχα παει στην αντιπροσωπεια
-
Ξέρετε αν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας της 1.6 Techna CVT? Γιατί στο site υπάρχει σαν έκδοση αλλά σε ένα τιμοκατάλογο που βρήκα στο ίντερνετ δεν την αναφέρει!
-
Ο χρήστης x4r7s έγραψε:
Ξέρετε αν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας της 1.6 Techna CVT? Γιατί στο site υπάρχει σαν έκδοση αλλά σε ένα τιμοκατάλογο που βρήκα στο ίντερνετ δεν την αναφέρει!Στο επισημο site:
http://www.nissan.gr/#crossover/range/q ... _and_specs
Eπελεξε την εκδοση Τechna, και σκρολαρε προς τα κατω.Θα βρεις αυτο που ψαχνεις -
Ευχαριστώ πολύ stellar!! Ένα συμμάζεμα το site τους το χρειάζεται πάντως!!
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)