-
Γειά σας . Είμαι 20 ετών οδηγώ από τα 14 στο χωριο μου , εδώ και 2 χρόνια έχω λιώσει στην κυριολεξία το passat μας και μάζεψα 5000 ευρώ για να πάρω δικό μου . Μου αρέσουν σε αυτά τα λεφτά το τελευταίο toyota celica tsport και η bmw 316-318 E46 σχήμα η δίπορτη ( ti/ci δεν ξερω ακριβως πως πανε ) . Εχω βρει πολλα αμαξια που με τα λεφτα που εχω κανω και μεταβιβαση και σερβις . Αλλα πιο πολυ η αποφαση ειναι ποιο απο τα δύο . Απο την μια το celica εχει πολυ γκάζι και έναν ήχο που με τρελαίνει , όχι ότι θέλω να τρέχω σαν παλαβός απλώς μου αρέσει να ακούω τον ήχο της μηχανης ... Και σίγουρα το celica είναι μία κατηγορία πάνω από το συγκεκριμένο bmw . Από την άλλη το αλλο είναι bmw , σίγουρα είναι πιο οικονομικό εφόσον έχει πολύ πιο λίγα άλογα και μου αρέσει περισσότερο το εσωτερικό του ... Μπορεί να πείτε 20 χρονών είσαι πάρε καλύτερα ένα auris π.χ αλλά πιστέυω με καταλαβαίνετε έμαθα να οδηγάω με το passat το 1.8 και θα ξενερώσω άμα πάρω κατι με λιγότερο γκάζι και πουλ μουρ ....
-
Γειά σας . Είμαι 20 ετών οδηγώ από τα 14 στο χωριο μου , εδώ και 2 χρόνια έχω λιώσει στην κυριολεξία το passat μας και μάζεψα 5000 ευρώ για να πάρω δικό μου . Μου αρέσουν σε αυτά τα λεφτά το τελευταίο toyota celica tsport και η bmw 316-318 E46 σχήμα η δίπορτη ( ti/ci δεν ξερω ακριβως πως πανε ) . Εχω βρει πολλα αμαξια που με τα λεφτα που εχω κανω και μεταβιβαση και σερβις . Αλλα πιο πολυ η αποφαση ειναι ποιο απο τα δύο . Απο την μια το celica εχει πολυ γκάζι και έναν ήχο που με τρελαίνει , όχι ότι θέλω να τρέχω σαν παλαβός απλώς μου αρέσει να ακούω τον ήχο της μηχανης ... Και σίγουρα το celica είναι μία κατηγορία πάνω από το συγκεκριμένο bmw . Από την άλλη το αλλο είναι bmw , σίγουρα είναι πιο οικονομικό εφόσον έχει πολύ πιο λίγα άλογα και μου αρέσει περισσότερο το εσωτερικό του ... Μπορεί να πείτε 20 χρονών είσαι πάρε καλύτερα ένα auris π.χ αλλά πιστέυω με καταλαβαίνετε έμαθα να οδηγάω με το passat το 1.8 και θα ξενερώσω άμα πάρω κατι με λιγότερο γκάζι και πουλ μουρ ....
-
-
Citroen Saxo VTS
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Citroen Saxo VTSφίλε τα saxo και τα rally δεν μ αρέσουν έχω οδηγήσει έχουνε γκαζακι αλλά δεν μ αρέσουν εξωτερικα προτιμώ κάτι πιο μακρύ επειδή συνήθισα με το passat
-
Ο χρήστης swagboy έγραψε:
Citroen Saxo VTS
φίλε τα saxo και τα rally δεν μ αρέσουν έχω οδηγήσει έχουνε γκαζακι αλλά δεν μ αρέσουν εξωτερικα προτιμώ κάτι πιο μακρύ επειδή συνήθισα με το passat
Ford Mondeo, Audi A4.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Citroen Saxo VTS
φίλε τα saxo και τα rally δεν μ αρέσουν έχω οδηγήσει έχουνε γκαζακι αλλά δεν μ αρέσουν εξωτερικα προτιμώ κάτι πιο μακρύ επειδή συνήθισα με το passat
Ford Mondeo, Audi A4.
-
Alfa Romeo 147?
Νεανικό
Γκάζι
Όμορφο
πιο καινούριο από τα μοντέλα που λες... -
Ο χρήστης dproductionz έγραψε:
Alfa Romeo 147?
Νεανικό
Γκάζι
Όμορφο
πιο καινούριο από τα μοντέλα που λες...Kαι αποκτας και νέους φίλους! τους βενζιναδες της περιοχης!
-
Γιατι με τη celica τι θα εκανες?
Προσωπικα αν δε με ενδιεφεραν τα κοστοι, θα πηγαινα για 316 (1. e46 coupe. Δε καιει και πολλα, αλλα ειναι περιπλοκο αμαξι με οτι συναιπαγεται αυτο, συν οτι η συντηρηση του ειναι ακριβη.
Αλλα μιας και οι εποχες ειναι δυσκολες, και τα λεφτα μαζεμενα, δε σκεφτεσαι να πας για κανα focus η xsara? Θα σου μεινουν και ρεστα να τους κανεις μικρα μαζεματακια, και φυσικα να τα τροποποιησεις λιγο οπως θες εσυ (θες κανα φιλτροκουτι, κανα ηχειο, καναν ενισχυτη, κανα γουφερ, καμια αεροτομη κλπ).
-
Ε άμα δεν βάλεις κανά γουφερ και καμία απλωστρα τι να το κανείς το 4τροχο
-
Κοίτα κάτι πιο σύγχρονο φίλε, ένα C5 1.6 THP π.χ.
-
Εδώ παίζεις: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5011488/
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Γιατι με τη celica τι θα εκανες?Προσωπικα αν δε με ενδιεφεραν τα κοστοι, θα πηγαινα για 316 (1. e46 coupe. Δε καιει και πολλα, αλλα ειναι περιπλοκο αμαξι με οτι συναιπαγεται αυτο, συν οτι η συντηρηση του ειναι ακριβη.
Η Celica καίει περίπου το ίδιο ή και λιγότερο από την 147 και έχει 70 άλογα παραπάνω. Καταπληκτική σύγκριση για άλλη μια φορά.
Τι περίπλοκο έχει η Ε46?
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Alfa Romeo 147?
Νεανικό
Γκάζι
Όμορφο
πιο καινούριο από τα μοντέλα που λες...Kαι αποκτας και νέους φίλους! τους βενζιναδες της περιοχης!
Με τα άλλα 2 τι κάνεις? Τους κάνεις και τη λάντζα?
-
Ο χρήστης dproductionz έγραψε:
Alfa Romeo 147?
Νεανικό
Γκάζι
Όμορφο
Με τα άλλα 2 τι κάνεις? Τους κάνεις και τη λάντζα?
Δεν ειδα ποια ηταν τα αλλα δυο. Για την 147 μίλησα η οποία ειναι ρουφήχτρα ανεξαρτήτως αντιπάλου!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Προσωπικα αν δε με ενδιεφεραν τα κοστοι, θα πηγαινα για 316 (1. e46 coupe. Δε καιει και πολλα, αλλα ειναι περιπλοκο αμαξι με οτι συναιπαγεται αυτο, συν οτι η συντηρηση του ειναι ακριβη.
Η Celica καίει περίπου το ίδιο ή και λιγότερο από την 147 και έχει 70 άλογα παραπάνω. Καταπληκτική σύγκριση για άλλη μια φορά.
Τι περίπλοκο έχει η Ε46?
Ε ενταξει μωρε για την ηλικια αυτη, που θες να βαλεις και λιγο μονος σου χερι στο αμαξι, η e46, ειναι αρκετα δυσκολη στα λυσε δεσε.
Ναι για αυτο εχεις δικιο με τη καταναλωση!
-
απλά όταν είσαι ανάμεσα στο στο Celica και 316-318 κατά τη γνώμη δεν κοιτάς την οικονομία...
Αν ψάχνει πάντως οικονομία θα πρότεινα άλλα αυτοκίνητα με 5000 Ευρώ... -
ας βρει κανα octavia με τοσα λεφτα
και πιο αξιοπιστο και πιο φτηνο -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Τι περίπλοκο έχει η Ε46?
Ε ενταξει μωρε για την ηλικια αυτη, που θες να βαλεις και λιγο μονος σου χερι στο αμαξι, η e46, ειναι αρκετα δυσκολη στα λυσε δεσε.
Ναι για αυτο εχεις δικιο με τη καταναλωση!
Το ίδιο δύσκολη με τα άλλα.
Αγορά αυτοκινήτου