-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι.ουφ, γιατι αρχισα να παθαινω κατι.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Με λίγο φώτοσοπ δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τους αυστριακούς, κλασσική λύση χωρίς διάθεση τρολλαρίσματος.
Iσχυει.
Ουτε με τους ιρλανδους btw, το εκανε ο μπραδερ μου.Με τους γάλλους πέρσυ
Αν σε καποια στιγμη βρουν κατι ακομα και μετα απο χρονια κινδυνευεις να αποκτησεις ποινικο μητρωο γιαυτο κανεις δεν κανει πλαςτογραφιες στις αναπτυγμενες χωρες.
Είμαστε σίγουροι γι αυτό; Αν είναι τόσο σπάνιο, γιατί υπάρχει το παρακάτω πχ;
http://www.legislation.gov.uk/ukpga/1981/45Εννοείται, πως κι εγώ δεν θα το έκανα, γιατί στην περίπτωση χοντρού ατυχήματος που η ασφάλεια θα το ξεψάχνιζε θα είχα θέμα, αλλά είμαι σίγουρος πως σε νορμάλ συνθήκες, όπως και στην Ελλάδα, έτσι και έξω, κανείς δεν θα ασχολούνταν... Αν γινόταν η στραβή και η ασφαλιστική ήθελε να γλιτώσει λεφτά και έψαχνε τα πάντα, τότε την είχες πατήσει, είτε έξω, είτε εδώ. Οι νόμοι και η τιμωρία είναι αντίστοιχη.
-
Να μην ύπηρχε δλδ;
Oh and btw.. μετά δεν θα έβρισκες ιδιαίτερα εύκολα δουλειά πόσο μάλλον σε μέρη όπως το CERN και ο OHE λέω εγώ τώρα.
Aλλά ανεξάρτητα από αυτό η όλη φάση είναι τρελό fail ειδικά όταν το παίζουμε πολιτισμένοι Ευρωπαίοι κλπ κλπ. Όχι πως και αν δεν το παίζαμε δεν θα ήταν πάλι τρελό fail αλλά εντάξει -
Η μικρή πλαστογραφια έγινε γιατί ο ασφαλιστής μαλακιζόταν και δεν έδινε το σωστό χαρτί έγκαιρα που να λέει ότι ο Τάδε Τάδογλου ήταν ασφαλισμένος από την 1/1/2000-1/1/2001 σε εμάς την ΧΧ ασφαλιστική. Έγινε η μικρή πλαστογραφία την έδωσα στην εδώ ασφαλιστική για μια σημαντική έκπτωση που σου έλεγε πως αν ήσουν ασφαλισμένος στην χώρα σου κάποιο Χ διάστημα και δεν είχε ατυχήματα σου μειώνουμε τα ασφάλιστα 240€ και με μια άτυπη μικροέκπτωση λόγω οργανισμού το ποσό στρογγύλευε στα 300€ (τόσα λεφτά για ασφάλεια στο Saxo ούτε κατά την αγορά του). Μετά από έναν μήνα ο ασφαλιστής από Ελλάδα εδέησε να στείλει το σωστό χαρτί, οπότε θεωρώ πως είναι σα να μην έγινε , καθότι έγραφε ακριβώς τα ίδια με την πλαστογραφία.
Δεν είπα ότι νοιώθω και υπερήφανος για αυτό -
Ναι αλλά έγινε
BTW κάποιες ασφαλιστικές εδώ για τον παραπάνω λόγο πολύ απλά δεν δέχονται χαρτιά από ξένες ασφαλιστικές -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Να μην ύπηρχε δλδ;
Oh and btw.. μετά δεν θα έβρισκες ιδιαίτερα εύκολα δουλειά πόσο μάλλον σε μέρη όπως το CERN και ο OHE λέω εγώ τώρα.
Aλλά ανεξάρτητα από αυτό η όλη φάση είναι τρελό fail ειδικά όταν το παίζουμε πολιτισμένοι Ευρωπαίοι κλπ κλπ. Όχι πως και αν δεν το παίζαμε δεν θα ήταν πάλι τρελό fail αλλά εντάξειΠροφανώς και πρέπει να υπάρχει, εγώ το μόνο που λέω είναι πως η πλαστογραφία, υπάρχει και έξω, δεν είναι ελληνικό φαινόμενο.
-
Βασικά υπάρχει για τον έλληνες μετανάστες
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Βασικά υπάρχει για τον έλληνες μετανάστεςΝτροπή! Οι Έλληνες όπου πήγαν ήταν τύπος και υπογραμμός!
Εμείς μεταλαμπαδεύσαμε πολιτισμό κύριος! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Βασικά υπάρχει για τον έλληνες μετανάστες
Ντροπή! Οι Έλληνες όπου πήγαν ήταν τύπος και υπογραμμός!
Εμείς μεταλαμπαδεύσαμε πολιτισμό κύριος!Οταν εμείς φοτοσοπάραμε οι άλλοι πάλευαν ακόμα με DOS 3.0
-
Κι εγω πραματικα δε θυμαμαι τι ακριβως φωτοσοπιασε ο αδερφος μου αλλα θυμαμαι οτι ηταν εντελως ασημαντο.
Δε νομιζω οτι υπρχει ουτε 1/1.000.000 να αποκτησει ποινικο μητρωο απ αυτο. -
απο Δευτερα πρωι εχει διακοπει το κινητο μου (πρωην εταιρικο συμβολαιο) και ακομα τιποτα, νεκρο.. εχω παει 2 φορες στο Γερμανο σημερα κια τηλεφωνουμε στα κεντρικα και μας λενε οτι ναναι
αυριο λεει, με το περας 48 ωρων θα ειναι οκ (μαλλον)...ελεος ρε παιδια... τοση ανεπαρκεια πλεον?
η τοσο πολυ τα βλεπω στραβα εγω..... -
Πρέπει να το σβήσεις και να το ξανα-ανάψεις.
-
Τελευταιο βραδυ αποψε.
Εβαλα πιο πριν τα πιτσιρικια για νανι, απο αυριο για κανα μηνα ο μπαμπας θα λειπει.... θα ξαναβρεθουμε αλλου πια.
Βγηκα μια βολτιτσα το τετραγωνο ... αλλιως μου φαινονται ολα αποψε, διαφορετικα.Το τηλεφωνο μου εφτιαξε, τελευταια στιγμη, εφτιαξε δε!
Επισης ειχα και ενα απροσμενο τηλεφωνο.
Με πηρε η κοπελα που φτιαχνει απο το μεταφραστικο (ναι το επισημο, του υπ. εξωτερικων) τη μεταφραση της φορμας του σχολειου, την οποια θα επρεπε να παρω αυριο το πρωι .. και μου λεει ειμαι αρρωστη και δεν θα μπορεσω, να σας τη δωσω τη Δευτερα?
ΤΙ να κανω και γω της λεω περαστικα και θα μου τη στειλουνε απο εβδομαδα τοτε
Η κοπελα προσφερθηκε να μου τη στειλει και με email αυριο...
Οκ συμβαινουν αυτα, αλλα το οτι θα με παρει και τηλεφωνο καποιος να με ενημερωσει δεν το περιμενα, πιο λογικο θα μου φαινοτανε να παω εκει και να μου πουνε 'κριμα'
Μπράβο της, με εκανε και ενιωσα κατανοηση -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Τελευταιο βραδυ αποψε.
Εβαλα πιο πριν τα πιτσιρικια για νανι, απο αυριο για κανα μηνα ο μπαμπας θα λειπει.... θα ξαναβρεθουμε αλλου πια.
Βγηκα μια βολτιτσα το τετραγωνο ... αλλιως μου φαινονται ολα αποψε, διαφορετικα.Το τηλεφωνο μου εφτιαξε, τελευταια στιγμη, εφτιαξε δε!
Με πηρε η κοπελα που φτιαχνει απο το μεταφραστικο (ναι το επισημο, του υπ. εξωτερικων) τη μεταφραση της φορμας του σχολειου, την οποια θα επρεπε να παρω αυριο το πρωι .. και μου λεει ειμαι αρρωστη και δεν θα μπορεσω, να σας τη δωσω τη Δευτερα?
Οκ συμβαινουν αυτα, αλλα το οτι θα με παρει και τηλεφωνο καποιος να με ενημερωσει δεν το περιμενα, πιο λογικο θα μου φαινοτανε να παω εκει και να μου πουνε 'κριμα'
Μπράβο της, με εκανε και ενιωσα κατανοησηΚαλή νέα αρχή
-
Καλο ταξιδι, καλη προσαρμογη!
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Τελευταιο βραδυ αποψε.
Μπράβο της, με εκανε και ενιωσα κατανοησηΠάντως αν κρίνω απο το τοπικο... ισως δεν θα επρεπε ποτε να εγκατελειψεις την χωρα...για να μην πω την πολη σου Παιρνω την αισθηση πως το φέρεις ιδιαιτέρως βαρέως. Εδω αλλοι περάσαμε χρόνια στο εξωτερικό και υπο χειρότερες προυποθέσεις απο σένα, και δεν χύσαμε ουτε byte για το γεγονός... Που και να πηγαινες και σε καμια Ζάμπια δλδ Τι θα εγραφες τοτε?
u need to relax... ενα τσιγάρο δρομο μακρια είσαι... klein mein!
-
Kαλο ταξιδι!
-
Πιάσε γερά ρε
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τελευταιο βραδυ αποψε.
Μπράβο της, με εκανε και ενιωσα κατανοησηΠάντως αν κρίνω απο το τοπικο... ισως δεν θα επρεπε ποτε να εγκατελειψεις την χωρα...για να μην πω την πολη σου Παιρνω την αισθηση πως το φέρεις ιδιαιτέρως βαρέως. **Εδω αλλοι περάσαμε χρόνια στο εξωτερικό και υπο χειρότερες προυποθέσεις απο σένα,και δεν χύσαμε ουτε byte για το γεγονός... ** Που και να πηγαινες και σε καμια Ζάμπια δλδ Τι θα εγραφες τοτε?
Ελα ντε, ειναι ευαίσθητος, πεστου τα
Εγω θυμαμαι στις στοες του Βελγιου το '54, μερα μπαινει μερα βγαινει να κατεβαινουμε στο λαγουμι με τα πατριωτακια.
Η ζεστη αφορητη να σε τυλιγει σα μαλλινη κουβερτα κατακαλοκαιρο, συννεφο η καρβουνοσκονη να σε πνιγει, να φτυνεις μαυριλα ανακατεμενη με αιμα και να συνεχιζεις, κοφτες οι ανασες απο τα σακατεμενα τα πλεμονια, ποταμι ο ιδρωτας ολη τη βαρδια με το γκασμα και το κομπρεσερ, μονη συντροφια και φυλακας αγγελος το καναρινι.Ο Πιέρ ο Βελγος ο επιστατης, ενα γουρουνι στην οψη και στους τροπους, που ειχε κανει στο Κογκο μισθοφορος, να σε κοιταει καθε μερα με μισο ματι και να μη τολμας να πεις κουβεντα. Να κουβαλας το φιλο σου εξω λιποθυμο και να μη τον ξαναβλεπεις, ολα αυτα για ενα κομματι ψωμι πικρο της ξενιτιας. Σκληρη δουλεια, μαυρα χρονια, ειχα να παντρεψω δυο αδερφες και να σπουδασω το μικροτερο, τον πατερα τον σκοτωσανε οι χίτες και η μανα επλενε τα σπιτια των κυραδων.
Για πες και εσυ την ιστορια σου πατριωτη, ησουνα σε τιποτα ορυχεια ουρανιου στην Αφρικη, σε τιποτα πετρελαιοπηγες στη Βορεια Θαλασσα, κακοπερασες και εσυ στα ξενα???
-
@kilomeater
Ευχομαι να βρεις αυτο που θες και να γινουν τα ονειρα τα δικα σου και της οικογενειας πραγματικοτητα.
Το ημερολόγιο του μετανάστη