-
Μου εχει κορναρει περιπολικο ενω ημουν με το παπι, γιατι σταματησα σε διαβαση στο κεντρο του Πειραια που ηδη διεσχιζαν πεζοι οταν φτασαμε (και ενω θα μπορουσα να περασω χωρις να τους ενοχλησω - λογω ογκου παπιου - και σταματησα ακριβως για να αναγκασω και το περιπολικο να σταματησει).
-
Σήμερα χρειάστηκε να πάω στο ΑΤ της Βουλιαγμένης για ασήμαντο λόγο. Κατά το απόγευμα. Ε λοιπόν, πάω να ανοίξω την εξώπορτα και περιμένω ότι θα βγει ο φρουρός της πύλης για να με ρωτήσει. Βγαίνει μια κοπελάρα, τουλάχιστον 1.80, απίστευτο κορμί, ευθυτενές, πρόσωπο μανεκέν και βαμμένη τόσο ώστε να αναδεικνύει την ομορφιά της χωρίς να το παρακάνει.
Έχω δει πολλά μανούλια στην Αστυνομία τελευταία, αλλά τέτοιο πράγμα δεν περίμενα να συναντήσω... -
βυζγια ειχε?
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Σήμερα χρειάστηκε να πάω στο ΑΤ της Βουλιαγμένης για ασήμαντο λόγο. Κατά το απόγευμα. Ε λοιπόν, πάω να ανοίξω την εξώπορτα και περιμένω ότι θα βγει ο φρουρός της πύλης για να με ρωτήσει. Βγαίνει μια κοπελάρα, τουλάχιστον 1.80, απίστευτο κορμί, ευθυτενές, πρόσωπο μανεκέν και βαμμένη τόσο ώστε να αναδεικνύει την ομορφιά της χωρίς να το παρακάνει.
Έχω δει πολλά μανούλια στην Αστυνομία τελευταία, αλλά τέτοιο πράγμα δεν περίμενα να συναντήσω...Τα ιδια θα ακουσει κι αυτη αν θελει να με γραψει χωρις λογο...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οδηγός ταξί νομιζω είναιSent from Corsair's brick
Δεν ημουν οδηγος ταξι.....ημουν απλα οδηγος...και ξεκολλατε....οταν πιανεις το τιμονι δεν εισαι ουτε ταξιτζης ουτε δικηγορος ουτε γιατρος ουτε εργατης....εισαι απλα οδηγος...
-
Ο χρήστης AndreasDim έγραψε:
Έχω δει πολλά μανούλια στην Αστυνομία τελευταία, αλλά τέτοιο πράγμα δεν περίμενα να συναντήσω...Τα ιδια θα ακουσει κι αυτη αν θελει να με γραψει χωρις λογο...
Και εαν θελετε ξεκιναμε μια κουβεντα για το ποιες θεσεις μπορουν να καλυπτουν οι γυναικες στα σωματα ασφαλειας.
-
Πες μας για τις γυναίκες στις ΕΔ καλύτερα. Πιο πολύ φαν φορ αορ μάνι!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πες μας για τις γυναίκες στις ΕΔ καλύτερα. Πιο πολύ φαν φορ αορ μάνι!!!Ημουν εκπαιδευτης στα λοκ και ετυχε να εκπαιδευσω και γυναικες στελεχη ......Κριμα που τοτε δεν ειχαμε ουτε βιντεο ουτε φωτογραφικες και youtube...
-
Please do tell!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Please do tell!!!Δεν θες να σου πει για τότε που ήταν μυστικός πράκτορας;
-
Ρε από ότι κατάλαβα μαζί υπηρετούσαμε. Βρήκα συμμαθητή από την ΣΣΕ μάλλον!
-
edit mod
-
Δε σε βλεπω καλα Αντρικο και ειναι και κρυα η θαλασσα ακομα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δε σε βλεπω καλα Αντρικο και ειναι και κρυα η θαλασσα ακομα..Τι εννοεις ;
-
Ο χρήστης AndreasDim έγραψε:
Σε γραψανε με το ταξί;
Sent from Corsair's brick
Οταν τους βριζεις και φορανε τη στολη σε πανε μεσα για κακουργημα(εχω παει δυο φορες αυτοφορω)..οταν ειναι εκτος υπηρεσιας σου λενε ευχαριστω...σταματαω εναν με πολιτικα μια μερα...ρε φιλε πως οδηγεις ετσι ? μου λεει κι εσυ τι εισαι τροχονομος ? οχι του λεω ....εσυ εισαι....(μικρη πολη ,τον ηξερα) Μιλαμε πολυ γελιο.
Παντως βλεπω τα ΛΟΚ σε βοηθησαν στο θεμα σεβασμου, πειθαρχιας κ.λ.π;-)
-
Εχεις φουρνακι ή/και ρόπαλο?
-
ε καβλερε ΛΟΚατζη, μιλα με kacey να σου μαθει τα κολπα!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Έχω δει πολλά μανούλια στην Αστυνομία τελευταία, αλλά τέτοιο πράγμα δεν περίμενα να συναντήσω...Είναι αυτές που είχαν στα γραφεία και στα τηλεφωνικά κέντρα αλλά λόγω των αλλαγών που γίναν τις βγάλαν έξω. Γενικά υπάρχουν πολλές ένστολες μοντέλες αλλά δύσκολα θα τις δεις στο έξω.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εχεις φουρνακι ή/και ρόπαλο?Λοστο..
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Please do tell!!!
Δεν θες να σου πει για τότε που ήταν μυστικός πράκτορας;
BIL33 σταματα να σβηνεις τις δημοσιευσεις μου και ασε τις προειδοποιησεις..
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4