Ο χρήστης wantone έγραψε:
Να πάω να βγάλω πιστωτική για να πάρω 4 χιλιάρικα; Μια γ@μομόνωση θέλω να κάνω σπίτι...
Βγαζεις πιστωτικη και αγοραζεις με δοσεις και επισης τραβας advance, δανειο ουσιαστικα ειναι αλλα χωρις εγγυησεις γιαυτο και εχει 15% επιτοκιο.
Δεν προκειται η τραπεζα να σου δωσει ποτε χαμηλοτοκο δανειο χωρις εγγυησεις και το κοστος της χαρτοδουλειας θα ειναι μεγαλο σε σχεση με το ποσο του δανειου.
Αλλοιως κλασσικα δανειζεσαι απο οικογενεια τετοια ποσα.
Τι λες βρε παιδί μου οι καημένες οι τράπεζες θα έχουν γραφειοκρατική δουλειά.... Κι εγώ που νόμιζα ότι μετά το ξέσκισμα που φάγαμε για να σωθούνε θα ερχόταν ρευστότητα στην αγορά και θα επανεκινούσε η οικονομία και ότι όλο αυτό έγινε για να σωθούμε.......
@dodger μην ελπίζεις να πάρεις καταναλωτικό χωρίς εξασφάλίσεις. Εγώ που είχα ρωτήσει για δάνειο και μέσο προγράμματος της ΕΕ να σκεφτείς ακόμη και για 1000€ θέλανε εξασφαλίσεις. Έχεις τις παρακάτω επιλογές:
α) να βγάλεις μια πιστωτική και να βρεις ένα μαγαζί να σου κάνει άτοκες δόσεις με την κάρτα και μετά την σταματάς. Αν πληρώνεις τις δόσεις στην ώρα τους δεν θα έχεις καμία επιβάρυνση εκτός της ετήσιας συνδρομής της κάρτας. Δύσκολα όμως θα βρεις κάποιον να σου κάνει πάνω από 12 άτοκες στην κάρτα.
β) Παίρνεις ένα επισκευαστικό δάνειο με καλύτερο επιτόκιο αλλά σίγουρα με προσημίωση και άλλα έξοδα
γ) Βρίσκεις έναν εργολάβο που να παίρνει συναλλαγματικές
Και το καλύτερο που το άφησα για το τέλος και πιστεύω πρέπει να το ψάξεις σοβαρά
δ) Δες αν μπορείς να μπεις στο πρόγραμμα εξοικονόμηση κατ οικον