-
Ο χρήστης otso έγραψε:
εαν εχουμε 2 x SATA connectors στην μητρικη, και 3 συσκευες τι κανουμε;Βάζεις κάτι τέτοιο αν έχεις θύρα PCI: http://www.skroutz.gr/c/134/pc-controle ... controller
Ή κάτι τέτοιο για PCI express: http://www.skroutz.gr/c/134/pc-controle ... controller -
Παιδιά μια ερώτηση: Θέλω να σκανάρω μια κάρτα και να την ανεβάσω στο Facebook, αλλα μου τη βγάζει πολύ μικρή, και δεν φαίνεται τίποτα.. Ξέρει κανείς πως μπορώ να αυξήσω το μέγεθος της φωτογραφίας, ώστε να φαίνεται καθαρά; Ο εκτυπωτής-Scanner αν παίζει κάποιο ρόλο είναι HP Photosmart C4480
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
εαν εχουμε 2 x SATA connectors στην μητρικη, και 3 συσκευες τι κανουμε;
Βάζεις κάτι τέτοιο αν έχεις θύρα PCI: http://www.skroutz.gr/c/134/pc-controle ... controller
Ή κάτι τέτοιο για PCI express: http://www.skroutz.gr/c/134/pc-controle ... controllerευχαριστω
-
Το χρησιμοποιώ κυρίως στο γραφείο, μετά το κλείνω.Τώρα βλέπω ότι ενώ το έχω κλειστό αλλά έχω ανοιχτή καρτέλα hotmail φαίνομαι online Μα πόσο ηλίθιο πρόγραμμα πια;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Το χρησιμοποιώ κυρίως στο γραφείο, μετά το κλείνω.Τώρα βλέπω ότι ενώ το έχω κλειστό αλλά έχω ανοιχτή καρτέλα hotmail φαίνομαι online Μα πόσο ηλίθιο πρόγραμμα πια;
To εχεις και στο κινητό;
-
Debate.
15.6 Vs 13.3
Αυτή τη στιγμή έχω ένα Dell με 15.6'' το οποίο θα αλλαχτεί . Η δουλειά του , well θα κάνει τα πάντα, ταινιες,skype matlab, office etc.
Το προφανές είναι ότι κερδίζω σε ευκολία μεταφερσιμότητας (που θα μου χρειαστεί) και βάρος αν κατέβω σε 13.3, όμως τι trade offs θα έχω; Αξίζει;Το να πάρω (και) monitor μάλλον το αποκλείουμε προς το παρόν.
-
Τα τελευταία 5 χρόνια που χρησιμοποιώ 13άρι (που πήγα από 15άρι) είμαι πάρα πολύ χαρούμενος από την επιλογή, δεν θα ξανακοιτούσα πίσω για κανένα λόγο. Φορητότητα, βάρος (ακόμα και μέσα στο σπίτι μετράνε αν δεν είσαι μόνιμα σε γραφείο) και συνήθως καλύτερη διαχείρηση της μπαταρίας.
Οι μόνοι λόγοι που πιστεύω πως ίσως χρειαστεί κάποιος μεγαλύτερο είναι εάν σχεδιάζει (που και πάλι η βελτίωση ελέγχεται) και αν χρειάζεται numpad, που μπορεί να βολευτεί και με εξωτερικό. Μεγάλο ρόλο σε όλα αυτά πάίζει η ανάλυση του ενός και του άλλου, αλλά αν μιλάμε για οθόνες με ψιλοστάνταρ ανάλυση και στις δύο περιπτώσεις, δεν θεωρώ πως υπάρχει και τόσο μεγάλη διαφορά.
Πολλοί εδώ μέσα δε συμφωνούν βέβαια με όλα αυτά, αλλά ας περιμένουμε για τη γνώμη τους.
-
Εγώ συμφωνώ, πήγα στον xps 13 και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
-
Α, κι εσύ;
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Κατα 99% τα έχει παίξει το τροφοδοτικό. Το Ζοτακ έχει κλασικό λαπτοποτροφοδοτικό, οπότε αν έχεις απο κάποιο λαπτοπ και ταιριάζει το βύσμα μπορείς να το δοκιμάσεις.
ανέφερε πως δεν ειναι το τροφοδοτικο...
Ανέφερε οτι το τροφοδοτικό δίνει σωστη τάση. Αυτό είναι αναγκαία αλλά όχι ικανή συνθήκη για να λειτουργεί σωστά.
Σωστό Γιάννη, αλλά το δοκίμασα σε λάπτοπ, μια χαρά είναι το τροφοδοτικό - μάλιστα δε ζεσταινόταν καν (είναι rated 19V @ 3.5Α, με το ZOTAC να θέλει μόλις 17W στη χειρότερη, σύμφωνα με το καταναλωσόμετρο). Το ότι με το που του δίνεις ρεύμα αντί να ανάβει το power led κόκκινο αρχίζει να δουλεύει κατευθείαν το ανεμιστηράκι σε χαμηλές στροφές βέβαια δεν αποκλείει το πρόβλημα να σχετίζεται με τροφοδοσία, απλά αν είναι αυτό είναι από την πλευρά του m/b (που τα 19 τα μετασχηματίζει σε διάφορες τάσεις) κι όχι του εξωτερικού τροφοδοτικού και δε μπορώ να κάνω κάτι.
Corsair, από θόρυβο ανεμιστήρα πώς τα πάει το δικό σου με AMD?Σκέφτομαι να περιμένω λίγο και να πάω για κάτι τέτοιο (J1900, με ~$80-$90), να του φτιάξω ένα κουτί και τέλος:
http://www.tomshardware.com/news/gigaby ... 26067.html
http://www.asrock.com/mb/Intel/Q1900B-ITX/ -
Ο χρήστης JORGE έγραψε:
Παιδιά μια ερώτηση: Θέλω να σκανάρω μια κάρτα και να την ανεβάσω στο Facebook, αλλα μου τη βγάζει πολύ μικρή, και δεν φαίνεται τίποτα.. Ξέρει κανείς πως μπορώ να αυξήσω το μέγεθος της φωτογραφίας, ώστε να φαίνεται καθαρά; Ο εκτυπωτής-Scanner αν παίζει κάποιο ρόλο είναι HP Photosmart C4480Σε τι ανάλυση σκανάρεις και ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς;
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Παιδιά μια ερώτηση: Θέλω να σκανάρω μια κάρτα και να την ανεβάσω στο Facebook, αλλα μου τη βγάζει πολύ μικρή, και δεν φαίνεται τίποτα.. Ξέρει κανείς πως μπορώ να αυξήσω το μέγεθος της φωτογραφίας, ώστε να φαίνεται καθαρά; Ο εκτυπωτής-Scanner αν παίζει κάποιο ρόλο είναι HP Photosmart C4480
Σε τι ανάλυση σκανάρεις και ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς;
Επειδή έχω χάσει τo Cd με το πρόγραμμα του εκτυπωτή, κάνω το σκανάρισμα ως εξής: Πάω στον πίνακα ελέγχου,πατάω προβολή εκτυπωτών και απο εκεί κάνω το σκανάρισμα. Ανάλυση δεν ξέρω πως αλλάζει. Πάντως τη δουλειά μου την έκανα κανονικά τόσο καιρό, απλά τώρα έχω θέμα, γιατί θέλω να σκανάρω μια κάρτα, και φαίνεται πολύ μικρή... Τι άλλη λύση μπορεί να υπάρχει;
-
Σε εκείνο το παράθυρο που πας για να σκανάρεις, δεξιά σου έχει την εικόνα που φαίνεται αν κάνεις preview και αριστερά διάφορες επιλογές εκτός από το πλήκτρο scan. Εκεί έχει και επιλογή για ανάλυση. Αν είναι στα 200dpi βάλε το παραπάνω. Κάνε ένα preview και επέλεξε την κάρτα μόνο, όχι ολόκληρη τη σελίδα.
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Σε εκείνο το παράθυρο που πας για να σκανάρεις, δεξιά σου έχει την εικόνα που φαίνεται αν κάνεις preview και αριστερά διάφορες επιλογές εκτός από το πλήκτρο scan. Εκεί έχει και επιλογή για ανάλυση. Αν είναι στα 200dpi βάλε το παραπάνω. Κάνε ένα preview και επέλεξε την κάρτα μόνο, όχι ολόκληρη τη σελίδα. -
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Μπορεί να είναι άσχετο με το avast και να φταίει η μπαταρία της μητρικής (CMOS battery). Η ώρα χάνεται τελείως (μηδενίζει) ή μένει εκεί που ήταν την τελευταία φορά που έκλεισες το μηχάνημα;Τελικά ήταν η μπαταρία της μητρικής.Ανοιξα το laptop και την άλλαξα.Όλα οκ!!
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Α, κι εσύ;Πλούσια έγινε η Dell
-
Εγω αντίθετα δεν μετάνιωσα το 17αρι που πηρα παρά το βάρος και το συχνο κουβαλημα. αλλα δεν εχω αλλο pc ή εξωτερικό μόνιτορ σπίτι.
Sent from my MT27i using Tapatalk
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Corsair, από θόρυβο ανεμιστήρα πώς τα πάει το δικό σου με AMD?
ενα ελαφρο hush ακουγεται.... το καλοκαίρι βεβαια ανεβάζει στροφές, ειδικά οταν του ριχνω Full HD ταινίες, αλλα δεν θα ελεγα πως ενοχλει κάτι... γιατι ουτως η αλλως οταν ανεβάζει στροφες ειτε παιζει μουσικη, ειτε ταινία οποτε και ακους αλλα πράγματα...
@ ast: 1000 δικια έχεις! 13αρια rulezz... οποιος εχει διαφορετικη γνώμη, μπορεί να φυγει απο το φορουμ και να αποσυνδέσει το ρουτερ του απ το ιντερνετ... ομορφα και δημοκρατικα
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Εγω αντίθετα δεν μετάνιωσα το 17αρι που πηρα παρά το βάρος και το συχνο κουβαλημα. αλλα δεν εχω αλλο pc ή εξωτερικό μόνιτορ σπίτι.Sent from my MT27i using Tapatalk
Και εγώ. 17αρι αλλά το πιο λεπτό και πιο ελαφρύ που υπάρχει 2.65 κιλά
Sent from xperia z using smoke signals
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Εγω αντίθετα δεν μετάνιωσα το 17αρι που πηρα παρά το βάρος και το συχνο κουβαλημα. αλλα δεν εχω αλλο pc ή εξωτερικό μόνιτορ σπίτι.
Sent from my MT27i using Tapatalk
Και εγώ. 17αρι αλλά το πιο λεπτό και πιο ελαφρύ που υπάρχει 2.65 κιλά
Sent from xperia z using smoke signals
Οσο ελαφρυ και να ναι για 17αρι, παραμένει massive για φορητος...
Μονο ως κακο ανεκδοτο εκλαμβάνω την φορητοτητα απο 15αρια-17αρια κλπ...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]