Μεταφέρω κι εδώ τις εντυπώσεις μου από το td με το QQ 1.6 4X2 Acenta
Οι εντυπώσεις μου θα έλεγα ότι είναι παρόμοιες με αυτές που έχουν γραφεί και από τους υπόλοιπους που το έχουν κάνει td
Το αμάξι να πω ότι εμφανισιακά είναι από τα πιο σουλουπωμένα suv που έχω δει. Υποκειμενικά λέω ότι είναι από τα πιο όμορφα που κυκλοφορούν. Οι θέσεις αναπαυτικές για 4 άτομα συνολικά, ενώ πίσω μου (είμαι 1.96) έκατσε άνετα ένας φίλος ύψους 1,88.
Η καμπίνα είναι πολύ προσεγμένη αλλά ομολογώ ότι θα ήθελα και την οθόνη αλλά και το safety shield, γεγονός όμως που ανεβάζει πολύ την τιμή.
Οδηγικά μου φάνηκε άνετο στο δρόμο, χωρίς ιδιαίτερες κλίσεις σε στροφές, με πολύ καλή ηχομόνωση. Η ροπή μου φάνηκε ικανοποιητική, προφανώς καμία σχέση με το corolla 1.400cc που οδηγώ αλλά ομολογώ ότι δεν έπαθα και την πλάκα της ζωής μου. Σίγουρα το νέο μου αμάξι θέλω να έχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τέτοια ροπή και επιταχύνσεις...Ίσως μου πείτε ότι είμαι υπερβολικός, ίσως ότι έχω ακόμη στο μυαλό μου το subaru impreza του αδερφού μου, αλλά στο κάθισμα δεν ένιωσα να κολλάω, αν και επιταχύνει ικανοποιητικότατα...Πάντως, λίγο ακόμη δε θα με χάλαγε και ομολογώ ότι παρά το ότι μαζί μου ήταν ο πωλητής δεν χαρίστηκα στο αμάξι...πάτησα το γκάζι μέχρι το πάτωμα...
Η συνολική κατανάλωση έγραφε 7,1 όταν μπήκα στο αμάξι και παρά το ψιλοσκίσιμο που του έκανα (χτύπησα και 150αρια με τον πωλητή μέσα χαχα!) έπεσε στο 6,9 (ο προηγούμενος πως να το πήγε;;;)
Από προσφορά μου έκανε ακριβώς ότι δίνει η Nissan ενώ μου έκανε και μια πρόταση για την corollitsa που έχω προκειμένου να μειωθεί το κόστος από τα 26+ χιλιάρικα για το acenta connect με απόσυρση...
Αυτά εν ολίγοις...