-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
η πουτσο αβενσαρα σταθερη....1 λιτρο λαδι ανα 2000 χιλιομετρα.
ΧΑ ΚΑΛΟ Ε????
Καλημέρα! Αν επιτρέπεται τι λάδια έβαζες και σε τι διαστήματα; Έχω το ίδιο του 2008 με 85000 χωρίς πρόβλημα μέχρι τώρα... Απλά για να έχω το νου μου ρωτάω...
Edit: Ξέχασα να σε ρωτήσω και κάθε πότε άλλαζες αντιψυκτικό. Έχω διαβάσει κάπου ότι παίζει ρόλο και αυτό. (Ξεχασμένο αντιψυκτικό -> υψηλότερες θερμοκρασίες στο θάλαμο καύσης -> κολλημένα ελατήρια) Μπορεί να είναι και παπαριά βέβαια αλλά ΟΚ.
-
εσυ δεν χρειαζεται να εχεις το νου σου.
αραξε.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
εσυ δεν χρειαζεται να εχεις το νου σου.αραξε.
-
Αντιψυκτικο να βαλεις το long-life και να το ξαναλλαξεις σε 3 χρονια αν δεν το εχεις αλλαξει ποτε.
Δεν εχει σχεση παντως με την καταναλωση λαδιου, απλα ο ποπολαρος εφαγε λεμονοπιτα -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αντιψυκτικο να βαλεις το long-life και να το ξαναλλαξεις σε 3 χρονια αν δεν το εχεις αλλαξει ποτε.
Δεν εχει σχεση παντως με την καταναλωση λαδιου, απλα ο ποπολαρος εφαγε λεμονοπιταΕυχαριστώ ντριφτερ!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν εχει σχεση παντως με την καταναλωση λαδιου, απλα ο ποπολαρος εφαγε λεμονοπιτα+1
Ένα μεμονωμένο περιστατικό το δίχως άλλο, όλοι ξέρουμε πως τα Τογιότα ΔΕΝ χαλάνε ΠΟΤΕ!Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κατι αγκυρες μονο
-
http://www.autoblog.com/2013/11/11/toyo ... -r3-rally/
-
αν μου ελεγαν μονο 300Ε ισως και να την ειχα αλλαξει...μου ειπαν 673,00 + ΦΠΑ + εργασια...οποτε δεν κανω καν τον κοπο...! καπου τωρα ερχεται και η αλλαγη για το δικο μου γιατι λογο δουλειας χρειαζομαι αγροτικο 4χ4..εχει και 207.000 χλμ
-
Ο χρήστης alex.1994 έγραψε:
αν μου ελεγαν μονο 300Ε ισως και να την ειχα αλλαξει...μου ειπαν 673,00 + ΦΠΑ + εργασια...οποτε δεν κανω καν τον κοπο...! καπου τωρα ερχεται και η αλλαγη για το δικο μου γιατι λογο δουλειας χρειαζομαι αγροτικο 4χ4..εχει και 207.000 χλμΕμένα για 300Ε μου είχαν πει, φυσικά όχι σε επίσημο. Για να είμαι ειλικρινής δε θυμάμαι αν το ανταλλακτικό ήταν γνήσιο ή έπαιζε κάτι άλλο. Και πάλι πολλά μου είχαν φανεί και αφού δεν ενοχλούσε ουσιαστικά το άφησα μέχρι να αυξηθεί σε ένταση κάτι που δεν έγινε ποτέ. Πάντως οποιαδήποτε τιμή πάνω από 150 ευρώ για μτχ πολλαπλή εισαγωγής μου φαίνεται απλά υπερβολική.
-
Γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο όσον αφορά στα τεχνικά......;
http://www.carscoops.com/2014/05/toyota-shows-new-gasoline-engine.html -
Καλησπέρα!Είμαι νέος μέλος στο φόρουμ σας.Θα ήθελα την γνώμη σας για την Celica 1.6 St 90-93'...Ναι την Celica 5ης γενιάς που είναι 23-24 χρονών.. Σκέφτομαι να είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο γιατί δεν ξέρω...αλλά με τραβάει πολύ το συγκεκριμένο ..Οι πιο έμπειροι ας μου δείξουν τα 'φώτα' τους..σε όσους περισσότερους τομείς γνωρίζουν.Τι λέτε, αξίζει;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
-
Aφού σε τραβάει πολύ, πάρτο και συνέδεσε όλους τους άλλους με Κάιρο. Εδώ μέσα σε λίγο θα σου λένε ότι με τα ίδια λεφτά ή και λιγότερα θα μπορούσες να πάρεις Σαξό ΒΤΣ ή Πούντο ΓΤ του '95.
-
Φαντάζομαι ότι Θα μου απαντήσουν σε αυτό που ρώτησα αν αξίζει δηλαδή το αυτοκίνητο ή Όχι..Anyway, σ'ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου!
-
Ειναι και πολυ σαφης η ερωτηση για να ΜΗΝ απαντησει ο καθενας με το μακρυ και το κοντο του
-
Κάπως έτσι!
-
Το έχει ένας οικογενειακός φίλος από καινούριο. Πραγματικά καλό και αξιόπιστο αυτοκίνητο. Το θέμα είναι να βρεις κάποιο σε καλή κατάσταση και να μην είναι πειραγμένο.
-
Αν και εμενα με 'κλεβει' η πιο μετα (του '96) θα σου ελεγα να κοιταξεις το βασικοτερο... δηλαδη να μην ειναι στουκαρισμενη.... απο εκει και περα ολα τα αλλα φτιαχνονται!
Γενικα σαν αμαξι ειναι πολυ αξιοπιστο αλλα μην ξεχνας την ηλικια του.... σιγουρα θα σου ζητησει κατι αλλα λογικα πραγματα! -
Γειά σας και πάλι!Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας!όταν λέτε πειραγμενο εννοείτε Ακόμη και μια ανάρτηση μια ζάντα και ένα τελικό εξάτμισης? Θα παραθέσω 2 αγγελίες και Θα ήθελα να μου προτείνετε το καλύτερο Κατά την γνώμη σας.
Το πρώτο το 'πειραγμενο' με εξάτμιση, ανάρτηση, ζάντες και πολλά έξτρα και μάσκα από το Carlos Sainz..www.car.gr/classifieds/cars/view/4694622
Το δεύτερο είναι εντελώς εργοστασιακό απ'ότι καταλαβαίνω,να φανταστείτε Έχει Ακόμη εργοστασιακή εξάτμιση και εργοστασιακή ζάντα!
www.car.gr/classifieds/cars/view/4829761
το πρώτο Έχει πάρα πολλά έξτρα Που Θα ήθελα να του βάλω και Εγώ..το δεύτερο απ'την άλλη είναι εντελώς εργοστασιακό..δεν ξέρω..ακούω γνώμες...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Καλό βράδυ! -
Ο χρήστης Easypower έγραψε:
Γειά σας και πάλι!......Η πρώτη που μας πόσταρες είναι για τα μπάζα.
Πάρε τη δεύτερη και φτιάξτη όπως αυτή
αλλιώς δεν αξίζει να την έχεις σε 1.6
TOYOTA FORUM