-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Εγώ θα περιμένω λίγο και παίζει να παραγγείλω αυτό, αντί για κάποιο από τα γνωστά που σκεφτόμουν...
Στα χαρτιά έχει ότι έχουν όλα τα τελευταίας γενιάς. Δεν βλέπω να ξεχωρίζει κάπου ώστε να χαρακτηριστεί τέλειο (ΟΚ δεδομένο ότι αυτό είναι μέρος της προώθησής του). Ας μην ήταν τόσο φθηνό και σου έλεγα ποιος θα γύριζε να το κοιτάξει.
Ξεχωρίζει στο ότι δίνει τουλάχιστον ό,τι δίνουν οι άλλοι, σε καλύτερη συσκευασία, καλύτερο λογισμικό και καλύτερη τιμή.
Θα πρέπει να περιμένουμε βέβαια αναλυτική παρουσίαση, specs, test κλπ κλπ, αλλά πραγματικά εμένα μου φαίνεται εξαιρετική περίπτωση και καλύτερο από το αντίστοιχο Ορρο.
Για χάρη του τα δίνω άαααανετα τα 300ι αντί να πάρω το G3
Συμφωνούμε!
Εϊμαστε δύο, σύντομα θα γίνουμε τρεις, γρήγορα 1013 και ελπίζω να μην μας απογοητεύσει η Oneplus!
-
αυτο το One Plus αν έχει καλη αντιπροσωπευση... οπως πχ η Oppo, φαντάζει και γαμώ τα deals... Η τιμή ειναι χώμα για τα χαρακτηριστικά soft/hard που φορά.
Ακομα και μένα που απεχθάνομαι τα 5ιντσα... πολλώ δε μαλλον τα 5.5... το βρίσκω δελεαστικό.
Να δουμε πως θα παει λοιπον...
-
Η τιμή του μήπως είναι προ φόρων?
-
Όσο και αν ψάχνω, δεν μπορώ να βρω περισσότερες λεπτομέρειες για το 'invite-only' στυλ διάθεσης, πέρα από το 'κάποιοι θα λάβουν προσκλήσεις'....
Επίσης αυτό που διάβασα στο αρχικό press kit δεν μου έκατσε καθόλου καλά
A 3100 mAh battery and energy efficient display work together to power the OnePlus One for more than a full day of use
Εδώ το G2 με 5,2' FHD οθόνη και 3αρα μπαταρία και βγάζει ανετότατα 2 μέρες super duper βαριάς χρήσης...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εγώ θα περιμένω λίγο και παίζει να παραγγείλω αυτό, αντί για κάποιο από τα γνωστά που σκεφτόμουν...
Στα χαρτιά έχει ότι έχουν όλα τα τελευταίας γενιάς. Δεν βλέπω να ξεχωρίζει κάπου ώστε να χαρακτηριστεί τέλειο (ΟΚ δεδομένο ότι αυτό είναι μέρος της προώθησής του). Ας μην ήταν τόσο φθηνό και σου έλεγα ποιος θα γύριζε να το κοιτάξει.
Κατασκευή και υλικά
Χαρακτηριστικά σε σχέση με την τιμή
Οθόνη (μόνο το Find 7 είναι ακόμα σε αυτή την ανάλυση)
Φακός κάμερας
CyanogenMod
ΉχοςΑυτά στα χαρτιά.
Μένει να δούμε πως δουλεύει. -
Όσο και αν ψάχνω, δεν μπορώ να βρω περισσότερες λεπτομέρειες για το 'invite-only' στυλ διάθεσης, πέρα από το 'κάποιοι θα λάβουν προσκλήσεις'....Επίσης αυτό που διάβασα στο αρχικό press kit δεν μου έκατσε καθόλου καλά
A 3100 mAh battery and energy efficient display work together to power the OnePlus One for more than a full day of use
Εδώ το G2 με 5,2' FHD οθόνη και 3αρα μπαταρία και βγάζει ανετότατα 2 μέρες super duper βαριάς χρήσης...
Βασικά είναι ανάλογα με το πώς εννοεί ο καθένας την βαριά χρήση. Αν με το βαριά χρήση εννοούμε, συνεχή χρήση wifi/3g/gsm με screen on, πιστεύω ότι ένα κινητο με 3άρα μπαταρία έχει αντοχή γύρω στη μια μέρα. Εγώ έχω το lenovo p780 με 4αρα μπαταρία και αν πουμε για αυτή τη βαριά χρήση (να σερφάρω στο ίντερνετ, φωτεινότητα φουλ, να μιλάω, bt on κλπ) μου βγάζει 2 μέρες άνετα (τέτοιας χρήσης). Συνήθως φορτίζω στο τέλος 3ης μέρας. Αλλά νομίζω ότι με 3100mAh, είναι καλά για να σου βγάζει μια μέρα. Πάντως για την τιμή του είναι εξαιρετικό το παραπάνω τηλέφωνο.
Καλή εφαρμογή για να ελέγξουμε το πόσο αντέχει η μπαταρία μας είναι το battery widget, που ελέγχει όλες τις παραμέτρους.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
pik, έχεις πρόσκληση για oneplus one;σε ενα μηνα θα διατιθεται κανονικα στην ιταλικη αγορα...
επιβεβαιωνω τις τιμες
16αρι ασπρο 269
64αρι μαυρο 299τελικες τιμες στην Ιταλια με ΦΠΑ.
επισης κανουν λογο για
15 μερες δικαιωμα επιστροφης και τα λεφτα πισω
30 μερες αντικατασταση αν δεν σου αρεσει
πληρες service σε 48 ωρες στυλ apple storeθα το τιμησω αν και με το Ν5 μου ειμαι δεμενος...ομως θα το τιμησω να το δοκιμασω.
801+3GB DDR3+64GB+3100mΑh... στα 299Ε.....προσκληση δεν εχω για τα πρωτα κομματια,ακομα....
ενδιαφερεστε;Το λιμπιζεστε;
αν συνεχισουν ετσι οι Κινεζοι σε 4 χρονια θα μιλαμε για τα samsung οπως τωρα για τα palm.... -
Η Σαμσουνγκ εχει χαλασει πολλα σε διαφημιση και εχει δημιουργησει ενα image.
Γενικα ομως ειναι το software που κανει ενδιαφερον ενα τηλεφωνο και οχι το hardware.
-
Ο χρήστης Crektis έγραψε:
Όσο και αν ψάχνω, δεν μπορώ να βρω περισσότερες λεπτομέρειες για το 'invite-only' στυλ διάθεσης, πέρα από το 'κάποιοι θα λάβουν προσκλήσεις'....
Επίσης αυτό που διάβασα στο αρχικό press kit δεν μου έκατσε καθόλου καλά
Βασικά είναι ανάλογα με το πώς εννοεί ο καθένας την βαριά χρήση. Αν με το βαριά χρήση εννοούμε, συνεχή χρήση wifi/3g/gsm με screen on, πιστεύω ότι ένα κινητο με 3άρα μπαταρία έχει αντοχή γύρω στη μια μέρα. Εγώ έχω το lenovo p780 με 4αρα μπαταρία και αν πουμε για αυτή τη βαριά χρήση (να σερφάρω στο ίντερνετ, φωτεινότητα φουλ, να μιλάω, bt on κλπ) μου βγάζει 2 μέρες άνετα (τέτοιας χρήσης). Συνήθως φορτίζω στο τέλος 3ης μέρας. Αλλά νομίζω ότι με 3100mAh, είναι καλά για να σου βγάζει μια μέρα. Πάντως για την τιμή του είναι εξαιρετικό το παραπάνω τηλέφωνο.
Καλή εφαρμογή για να ελέγξουμε το πόσο αντέχει η μπαταρία μας είναι το battery widget, που ελέγχει όλες τις παραμέτρους.
Το έχω γράψει πολλές φορές και εδώ μέσα, και επιβεβαιώνεται από εκατοντάδες μετρήσεις και αναφορές στα αντίστοιχα forums: με τα πάντα όλα ανοιχτά (μέχρι και μόνιμο LTE) και τριγύρω στις 6 ώρες οθόνης, το G2 βγάζει εύκολα 40+ ώρες. Εγώ βλέπω μονίμως 45-46 ώρες. Αυτό μου λέει ότι με όσο πιο βαριά χρήση είναι ανθρωπίνως εφικτό ως smartphone (και όχι παιχνιδοκονσόλας), το G2 βγάζει άνετα 2 μέρες full χρήσης. Κρίνοντας από αυτό, θεωρώ ότι το '1 day full use' του 1+1 είναι αξιοπερίεργο....
-
Το έχω γράψει πολλές φορές και εδώ μέσα, και επιβεβαιώνεται από εκατοντάδες μετρήσεις και αναφορές στα αντίστοιχα forums: με τα πάντα όλα ανοιχτά (μέχρι και μόνιμο LTE) και τριγύρω στις 6 ώρες οθόνης, το G2 βγάζει εύκολα 40+ ώρες. Εγώ βλέπω μονίμως 45-46 ώρες. Αυτό μου λέει ότι με όσο πιο βαριά χρήση είναι ανθρωπίνως εφικτό ως smartphone (και όχι παιχνιδοκονσόλας), το G2 βγάζει άνετα 2 μέρες full χρήσης. Κρίνοντας από αυτό, θεωρώ ότι το '1 day full use' του 1+1 είναι αξιοπερίεργο....
εδω ειμαστε να το δοκιμασουμε....
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:shifty: -
σχόλιο σε αλλο φορουμ...
Πρέπει λογικά να βρωμάει και να ροχαλίζει το βραδυ για να ειναι τόσο φθηνό δεν εξηγείται αλλιώς..
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Κατασκευή και υλικά
Χαρακτηριστικά σε σχέση με την τιμή
Οθόνη (μόνο το Find 7 είναι ακόμα σε αυτή την ανάλυση)
Φακός κάμερας
CyanogenMod
ΉχοςΑυτά στα χαρτιά.
Μένει να δούμε πως δουλεύει.Η κάμερα και τα ήχεία δεν μου λένε τίποτα σαν χαρακτηριστικά σκέτα. Γιατί είναι καλύτερα τα JBL που λέει έναντι των Maxx κάτι που λέει η Oppo? 'Η γιατί είναι καλύτερος ο φακός του έναντι του Sony της Oppo?
-
Μα δεν λέω συγκεκριμένα για το Oppo.
Γενικά μιλάω και πάντα σε σχέση με την τιμή. -
lg g2 foul χρήση πάμε στις 2 μέρες με 4h οθόνη, και με σκέτο wifi πάμε στις 6h
data/3G/4G...και gps φυσικά, ρουφάνε σαν νεράκι την μπαταρία
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
lg g2 foul χρήση πάμε στις 2 μέρες με 4h οθόνη, και με σκέτο wifi πάμε στις 6hdata/3G/4G...και gps φυσικά, ρουφάνε σαν νεράκι την μπαταρία
καλα το ειπες... foul χρήση... γιατι full δεν ειναι αμα αρχίζεις και κλεινεις βασικά πράγματα που το ορίζουν ως smartphone....
-
Εγώ έχω tablet Android (καινουριο, του κουτιού)!! Για πείτε κανένα καλό game και app για επεξεργασία φωτό για να κατεβάσω... Επίσης αν έχετε υπόψη σας καμια εφαρμογή που σου κανει τη ζωή εύκολη καθημερινα (widget ή ότι άλλο) καλοδεχούμενη!
-
Picsart
Στάλθηκε από το LG-D802 μου
-
Ο χρήστης kerveros έγραψε:
Εγώ έχω tablet Android (καινουριο, του κουτιού)!! Για πείτε κανένα καλό game και app για επεξεργασία φωτό για να κατεβάσω... Επίσης αν έχετε υπόψη σας καμια εφαρμογή που σου κανει τη ζωή εύκολη καθημερινα (widget ή ότι άλλο) καλοδεχούμενη!για να σε πουμε game, να μας πεις τι ταμπλετ...
Περι συσκευών Android...