-
Για ξανακοιτα λίγο το Volvo γιατι νομίζω οτι δε βγαίνει τετρακίνητο.
Αν πας σε Q5 πάντως να ελεγξεις το θέμα κατανάλωση λάδιου ,ίσως είναι εξίσου σημαντικο ,με τα θέματα του κιβωτίου. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Αν πας σε Q5 πάντως να ελεγξεις το θέμα κατανάλωση λάδιου ,ίσως είναι εξίσου σημαντικο ,με τα θέματα του κιβωτίου.Το αν 'καιει' πολυ λαδι πως μπορω να το διαπιστωσω?
-
Aρχικά θα δείς πότε έχει κατασκευαστει το μοντέλο.Επίσης καλο θα ήταν να ρωτήσεις τον ιδιοκτήτη.Φυσικά δε ξέρεις αν θα σου πει την αλήθεια ,οπότε πρέπει να επιμείνεις και να ζητήσεις κάποιο είδος εγγύησης.
Φυσικά θα πρεπει να το ελαγξεις στην αντιπροσωπεία ,ούτως ή άλλως γενικότερα,αν και για να ελεγχθεί η κατανάλωση λαδιού πρέπει να γίνει δοκιμή 1000χμ.Βασικά είναι λίγο δύσκολος ο έλεγχος όπως καταλαβαίνεις. -
Απο δυσκολος εως αδυνατος.
-
Αν πας σε Q5 πάντως να ελεγξεις το θέμα κατανάλωση λάδιου ,ίσως είναι εξίσου σημαντικο ,με τα θέματα του κιβωτίου.επιμενει οτι το δικο του ειναι 4χ4!!!.-
-
Ο χρήστης tacos έγραψε:
Το αν 'καιει' πολυ λαδι πως μπορω να το διαπιστωσω?
Γενικα για να μην παιδευεσαι καλο θα ηταν να κοιτας μοντελα απο μεσα 2010, μη σου πω 2011, για να εχεις το κεφαλι σου καπως πιο ησυχο.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
-
Η Αεραναρτηση που βαζει σε καποιες εκδοσεις η Audi ειναι Selfleveling οπως της Citroen η απλα αυξανει οταν χρειασθει την αποσταση απο το εδαφος σε καποια κακοτοπια? Και ποσο αξιοπιστη ειναι?.-
-
Στο Q5 δε μπαίνει αερανάρτηση.Mονο ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ.Γενικά δε βγάζουν προβλήματα απλά έχουν αυξημένο κόστος αντικατάστασης σε σχέση με τα απλά.
-
Καλησπέρα,
2 ερωτήσεις!
-
ξέρετε κάποιον στην Αθήνα (Νότια προάστια ακόμα καλύτερα) που να μπορεί να μου βάλει εξωτερικό πακέτο S line sto Q5 μου; Τιμουλα περίπου ξέρουμε;
-
επίσης κάποιον που να βάζει αναδιπλούμενους καθρέπτες;
Ευχαριστώ!
-
-
Παίδες, αν και έχω 69.000 χλμ μου βγάζει μυνημα να το πάω για service επειδή έχει περάσει 1 έτος απο το τελευταίο (κανονικά το επόμενο θα ήταν στα 75.000). Δεδομένου ότι ειμαι φυσικά εκτός εγγύησης, τι να κάνω; Πρέπει να το πάω η να περιμένω να φτάσει 75.000;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Η αλλαγη λαδιών είναι ή κάθε χρόνο ή κάθε 15000χμ,οποιο έρθει πρώτο.Κανονικά πρεπει να τα αλλάξεις.εγω κάθε 10000 με 12000 τα αλλαζω.
-
Έχω προσθέσει πρόσφατα κανένα λίτρο, λες να με βγάλει ως τα 75Κ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Η αλλαγη λαδιών είναι ή κάθε χρόνο ή κάθε 15000χμ,οποιο έρθει πρώτο.Κανονικά πρεπει να τα αλλάξεις.εγω κάθε 10000 με 12000 τα αλλαζω.Kosti και πες ότι πέρασε ο χρόνος και δεν έκανες τα 10.000 χλμ και τα λάδια είναι συνθετικά, θα πας να τα αλλάξεις; Εγώ δεν το κάνω...
-
Για όποιον μπορεί να έχει απομείνει να ασχολείται με το σαπάκι και είναι σε φάση για τακάκια:
http://www.bestpartstore.co.uk/956329
30+€ κάτω σε σχέση με ελληνικά μαγαζιά και αν τους ρωτήσεις και στο help desk σου δίνουν και voucher (3% discount, κλάιν αλλά η κίνηση μετράει).
Ομοίως:
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Η αλλαγη λαδιών είναι ή κάθε χρόνο ή κάθε 15000χμ,οποιο έρθει πρώτο.Κανονικά πρεπει να τα αλλάξεις.εγω κάθε 10000 με 12000 τα αλλαζω.
Kosti και πες ότι πέρασε ο χρόνος και δεν έκανες τα 10.000 χλμ και τα λάδια είναι συνθετικά, θα πας να τα αλλάξεις; Εγώ δεν το κάνω...
Ουτε εγω τωρα που είμαι εκτος εγγύησης.Στα 10000+
-
Στέφανε, τα έχεις βάλει αυτά τα τακάκια?? Η Καρέντα προτείνει κάποια άλλα?
-
Περιμένω τους δίσκους ακόμα και θα τα περάσω όλα μαζί στο ετήσιο service σε κάνα μήνα.
Η Καρέντα νομίζω αυτά βάζει (ή κάποια άλλα ΑΤΕ) αλλά ζητάει 220€ αν θυμάμαι καλά μόνο για τα μπροστά τακάκια όταν με αυτά τα λεφτά θα αλλάξω τακάκια + δίσκους. Οπότε δεν το έψαξα παραπάνω. Νομίζω επίσης ότι είναι ίδια με τα πρώτης τοποθέτησης που είναι και αυτά που με έχουν αφήσει πιο ικανοποιημένο σε σχέση με τα EBC και τα Mintex που έχω δοκιμάσει.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Περιμένω τους δίσκους ακόμα και θα τα περάσω όλα μαζί στο ετήσιο service σε κάνα μήνα.Η Καρέντα νομίζω αυτά βάζει (ή κάποια άλλα ΑΤΕ) αλλά ζητάει 220€ αν θυμάμαι καλά μόνο για τα μπροστά τακάκια όταν με αυτά τα λεφτά θα αλλάξω τακάκια + δίσκους. Οπότε δεν το έψαξα παραπάνω. Νομίζω επίσης ότι είναι ίδια με τα πρώτης τοποθέτησης που είναι και αυτά που με έχουν αφήσει πιο ικανοποιημένο σε σχέση με τα EBC και τα Mintex που έχω δοκιμάσει.
Ok, ευχαριστώ. Δεν χρειάζομαι ακόμα, αλλά για να το έχω στο νου μου. Όταν τα βάλεις περιμένω εντυπώσεις.
-
Θα περαστούν πριν από 10ήμερο ταξίδι στην Ιταλία οπότε θα έχω άμεσες, υπερπλήρεις εντυπώσεις σε ποικίλες συνθήκες, τις οποίες και θα κατεθέσω στο πεθαμένο αυτό τόπικ!
-
Το λες σακάκι και θα το ρισκάρεις να σε παει Ιταλία?
Τι κίνηση να έχει το topic...... ενα καλά εξοπλισμένο 2 λίτρο Audi στην Ελλαδαρα κάνει 70,000
AUDI Q5