-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αν του πεις ότι έκλεισες στο 'Μαμμή' να δεις τι ωραία που θα ακολουθήσει. Νομίζεις πως εμένα δε μου έλεγε πίπες για αποκλειστική συνεργασία με το 'Γένεσις'; Της είπαμε 'εμείς κλείσαμε στο Γάληνο, θέλουμε απάντηση, για να βρούμε άλλον' και τελικά με αρκετό ξίνισμα συμφώνησε.Στο τέλος μας ευχαρίστησε κιόλας γιατι επ'ευκαιρία μίλησε με τους υπεύθυνους και θα ξεκινούσε και εκεί συνεργασία
@Geo
Γυναικολόγος δεν είμαι, αλλά μια ματιά θα την έριχνατο σήμερα δεν είναι χρειάζεται να είσαι γυναικολόγος για να δείς τρούπες........
-
Ο γυναικολογος και ο μπαρμαν δουλευουν εκει που αλλοι διασκεδαζουν.
-
nein απο οσο ξερω σε 2 περιπτωσεις. Δεν ξερω αν δοθηκε κατι 'για τα συγχαρικια'
Θερμοκοιτιδες εχουν και τα ιδιωτικα, απλα κοστιζουν μια περιουσια
-
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ναι αλλα παει και η 75χρονη για τσεκ απ...Αν ημουν εγω θα ειχα ανωτατη ηλικια ως οριο..45 μαξιμουμ!!!
Δεν εχεις δει 45αρα με πολλα χιλιομετρα και μικροτρακαρισματα/γρατσουνιες
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ναι αλλα παει και η 75χρονη για τσεκ απ...
Αν ημουν εγω θα ειχα ανωτατη ηλικια ως οριο..45 μαξιμουμ!!!
Δεν εχεις δει 45αρα με πολλα χιλιομετρα και μικροτρακαρισματα/γρατσουνιες
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δε διαβάζεις προσεκτικά: ΤΟ ΕΚΑΝΑ όχι απλά το άκουσα ή μου το είπανε κλπ. Και το έκανα γιατί μου το πρότειναν φίλοι που επίσης το έκαναν. Και το έχω προτείνει σε ένα σωρό κόσμο που επίσης το έκαναν. Η κλινική δεν έχει πρόβλημα άρα και ο γιατρός επίσης. Αυτά είναι μύθοι που συντηρούν κάποιες κλινικές και γιατροί με τους οποίους μοιράζονται τη διαφορά στην τιμή ξουρίσματος των θυμάτων, εεεεεε νέων γονέων ήθελα να πω.Μα γράφεις με σιγουριά ότι ισχύει. Επειδή έγινε σε σένα δε πάει να πει ότι ισχύει για όλους.
Κάποιοι γιατροί δέχονται να εξυπηρετήσουν σε δημόσια νοσοκομεία πχ για να διευκολύνουν το ζευγάρι, αλλά δε το κάνουν όλοι.
Εμείς πήγαμε στο Μητέρα γιατί εκεί ήταν ο γιατρός και εκεί γεννάει.
Αλλάζεις γιατρό.
Μην τα γράφετε έτσι αυτά ρε σεις...έλεος.
Να αλλάξεις γιατρό επειδή δε σου κάνει το χατήρι να σε γεννήσει σε μαιευτήριο που εσύ γουστάρεις?
Ξέρεις πόσο έκανε η κάθε θερμοκοιτίδα? 350 ευρώ τη μέρα, επί δυο παιδιά...700. Έμειναν μέσα 30 μέρες, δηλαδή 21.000 ευρώ.
Ξέρεις πόσα πλήρωσα?
Μηδέν...
Να'ναι καλά ο ΕΟΠΥΥ.
Μη γράφετε πράγματα που δε ξέρετε...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μη γράφετε πράγματα που δε ξέρετε...Συγνώμη, δεν είχα καταλάβει ότι μόνο εσύ έχεις κάνει παιδιά και ξέρεις...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μη γράφετε πράγματα που δε ξέρετε...
Συγνώμη, δεν είχα καταλάβει ότι μόνο εσύ έχεις κάνει παιδιά και ξέρεις...
Αναφερόμουν σε αυτό...
Είναι σωστό?
-
Όχι βέβαια
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Μια κουβεντα ειναι κ αυτη... Αν η γυναικα τον εχει κ την παρακολουθει π.χ 10-15 χρονια τραβα πες της να τον αλλαξει..Αλλη πονεμενη ιστορια
Η δικια μου πηγαινε σε εναν καθυστερημενο επειδη εκει πηγαινε ολο το σοι σαν τα προβατα επι σφαγη
Οταν σφιξουν οι κωλοι ομως φαινεται ποιος ειναι ιατρος και ποιος απλα...παρακολουθει! -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δε διαβάζεις προσεκτικά: ΤΟ ΕΚΑΝΑ όχι απλά το άκουσα ή μου το είπανε κλπ. Και το έκανα γιατί μου το πρότειναν φίλοι που επίσης το έκαναν. Και το έχω προτείνει σε ένα σωρό κόσμο που επίσης το έκαναν. Η κλινική δεν έχει πρόβλημα άρα και ο γιατρός επίσης. Αυτά είναι μύθοι που συντηρούν κάποιες κλινικές και γιατροί με τους οποίους μοιράζονται τη διαφορά στην τιμή ξουρίσματος των θυμάτων, εεεεεε νέων γονέων ήθελα να πω.
Μα γράφεις με σιγουριά ότι ισχύει. Επειδή έγινε σε σένα δε πάει να πει ότι ισχύει για όλους.
Κάποιοι γιατροί δέχονται να εξυπηρετήσουν σε δημόσια νοσοκομεία πχ για να διευκολύνουν το ζευγάρι, αλλά δε το κάνουν όλοι.
Εμείς πήγαμε στο Μητέρα γιατί εκεί ήταν ο γιατρός και εκεί γεννάει.
Αλλάζεις γιατρό.
Μην τα γράφετε έτσι αυτά ρε σεις...έλεος.
Να αλλάξεις γιατρό επειδή δε σου κάνει το χατήρι να σε γεννήσει σε μαιευτήριο που εσύ γουστάρεις?
Όταν λέω ότι δε διαβάζεις. Δε μίλησα για δημόσιο, καθώς όντως με τα δημόσια μπορεί να υπάρξουν θεματάκια. Κάθε γιατρός ξεγενναει όπου του πεις. Μην επιμένεις ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ δεν το έψαξες, σου είπε κάτι ο γιατρός και το ακολούθησες. Προσπάθησες να πας αλλού και έφαγες κόκκινη; Πως είσαι τόσο σίγουρος;
Και φυσικά και αλλάζεις γιατρό; Πελάτης είσαι, πας όπου σε συμφέρει, σιγά τη δύσκολη δουλειά. Μαμμές σε χωράφια έχουν ξεγεννήσει το 99,9999999% των ανθρώπων στην ιστορία της ανθρωπότητας.
-
Ιδιώτης γιατρός δεν μπορεί να ξεγεννήσει σε δημόσιο, αν θέλεις να πας σε δημόσιο θα πρέπει να βρεις έναν γιατρό εκεί.
Κατά τα λοιπά, αν δεν σε πειράζει να πληρώνεις κοροϊδίστικα τιμές Costa Navarino και ιδίως αμοιβή ιατρού ανάλογα με τη θέση, για μια απολύτως φυσιολογική ανθρώπινη λειτουργία, πας όπου σου πει ο γιατρός σου. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Όταν λέω ότι δε διαβάζεις. Δε μίλησα για δημόσιο, καθώς όντως με τα δημόσια μπορεί να υπάρξουν θεματάκια. Κάθε γιατρός ξεγενναει όπου του πεις. Μην επιμένεις ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ δεν το έψαξες, σου είπε κάτι ο γιατρός και το ακολούθησες. Προσπάθησες να πας αλλού και έφαγες κόκκινη; Πως είσαι τόσο σίγουρος;Και φυσικά και αλλάζεις γιατρό; Πελάτης είσαι, πας όπου σε συμφέρει, σιγά τη δύσκολη δουλειά. Μαμμές σε χωράφια έχουν ξεγεννήσει το 99,9999999% των ανθρώπων στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Ποιός ο λόγος να επιλέξεις να πας σε ένα άλλο ιδιωτικό μαιευτήριο που δε γεννάει ο γιατρός της γυναίκας σου?
Να πας σε δημόσιο επειδή δεν έχεις χρήματα, να το καταλάβω. Αλλά σε διαφορετικό ιδιωτικό, γιατί?
Ρώτησες τη γυναίκα σου αν θέλει να την ξεγεννήσει ένας διαφορετικός γιατρός από αυτόν που τη παρακολουθεί τόσα χρόνια? Εσύ θα εμπιστευόσουν άλλο γιατρό, καινούριο? Η γυναίκα σου? Θα ένιωθε άνετα?
Δεν διαλέγεις αυτοκίνητο να πας το πάρεις από άλλη αντιπροσωπεία. Εμπιστεύεσαι έναν άνθρωπο να ξεγεννήσει τη γυναίκα σου και θεωρώ πως επιβάλλεται να γνωρίζει το ιστορικό της, ιδιαίτερα αν έχει δύσκολη εγκυμοσύνη.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ιδιώτης γιατρός δεν μπορεί να ξεγεννήσει σε δημόσιο, αν θέλεις να πας σε δημόσιο θα πρέπει να βρεις έναν γιατρό εκεί.
Κατά τα λοιπά, αν δεν σε πειράζει να πληρώνεις κοροϊδίστικα τιμές Costa Navarino και ιδίως αμοιβή ιατρού ανάλογα με τη θέση, για μια απολύτως φυσιολογική ανθρώπινη λειτουργία, πας όπου σου πει ο γιατρός σου.Η αμοιβή του γιατρού μας ήταν 1.500 ευρώ ανεξάρτητα από τη θέση, για δυο παιδιά, ανεξάρτητα αν θα ήταν κανονικός τοκετός ή καισαρική.
Το ίδιο φλατ fee είχε κι ένα γνωστό ζευγάρι.
-
Μπορεί η κρίση να τους έκανε να λογικευτούν. Μακάρι. Προ κρίσης πάντως αυτό που λέω ήταν στάνταρ.
Δεν πας σε δημόσιο μόνο όταν δεν έχεις λεφτά αλλά και για άλλους λόγους, τους εξήγησα παραπάνω.
Και δεν θα πας τελευταία στιγμή, από την αρχή της εγκυμοσύνης πρέπει να το έχεις σκεφτεί το θέμα. Οπότε δεν τίθεται θέμα παρακολούθησης και εμπιστοσύνης. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Και φυσικά και αλλάζεις γιατρό; Πελάτης είσαι, πας όπου σε συμφέρει, σιγά τη δύσκολη δουλειά. Μαμμές σε χωράφια έχουν ξεγεννήσει το 99,9999999% των ανθρώπων στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Ρε συ greo , τι πάει να πει σε συμφέρει?
Εννοείς οικονομικά?
Το να αλλάζεις γιατρό επαναλαμβάνω είναι πολύ δύσκολο (όχι για σένα , σμπουτσα σου , για την κυρά σου ..)
Μπορεί στην δική σου περίπτωση να τον είχατε 1-2 χρόνια πριν σαν γυναικολόγο. Όταν τον έχεις >10 χρόνια όμως?
Το καλό είναι ότι συνήθως αυτά ξεκαθαρίζονται νωρίς (στην 1η επίσκεψη).
Εμάς π.χ μας είπε γεννάω στο Μητέρα και στο Ρέα .Προτιμήσαμε το Ρέα , το οποίο είναι 5 ' από το σπίτι με το αμάξι αφού πρώτα το είδαμε από κοντά...
όσον αφορά την τιμή σε 10 φίλους που γέννησαν κ γνωρίζω ήταν φιξ. δεν έπαιζε ρόλο το δωμάτιο ή το νοσοκομείο. Όλα αυτά βέβαια με γιατρούς που τους γνώριζαν αρκετά χρόνια.. -
Νίκο 1500 για το teem ή μόνο ο γυναικολόγος?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μπορεί η κρίση να τους έκανε να λογικευτούν. Μακάρι. Προ κρίσης πάντως αυτό που λέω ήταν στάνταρ.
Δεν πας σε δημόσιο μόνο όταν δεν έχεις λεφτά αλλά και για άλλους λόγους, τους εξήγησα παραπάνω.
Και δεν θα πας τελευταία στιγμή, από την αρχή της εγκυμοσύνης πρέπει να το έχεις σκεφτεί το θέμα. Οπότε δεν τίθεται θέμα παρακολούθησης και εμπιστοσύνης.Γιαυτό και είπα μην γράφετε πράγματα που δε γνωρίζετε 100%.
Στο Μητέρα πληρώσαμε για 3 βράδια 1.300 ευρώ σε 3κλινο (άσχετα αν τελικά μας έβαλαν σε 2κλινο). Τα οποία τα πήραμε και πίσω λόγω της ασφάλειας της συζύγου, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Επίσης, ο γιατρός κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης υπήρχαν μέρες που δεν μας έπαιρνε καν επίσκεψη και πηγαίναμε 2 και 3 φορές το μήνα.
Α και πήρε και η μαία 300 ευρώ, επειδή ρώτησε ο limited_one. Ο γιατρός πήρε αυτά τα χρήματα από τα οποία υποθέτω κάποια έδωσε στην ομάδα του.
Χαίρομαι που με επιβεβαιώνει ο giannik
-
Η συζηγος εχει ιδιωτικη ασφαλεια;
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...