-
Ο χρήστης giannis39 έγραψε:
Εκτός αυτού παρατήρησα οτι το αμάξι τραβάει και λίγο δεξιά,
1μιση χρόνο δεν το καταλάβαινες?!
Δυστυχώς η ορθή απάντηση σε αυτή την ιστορία είναι:
Μετά από τόσο καιρό χεσε ψηλά και αγνάντευε....
Το είχα δει και έλεγα οτι μπορεί για χίλιους δύό λόγους να τραβάει, αλλα τωρα με αυτο παει σε πολυ ποιο σοβαρα πραγματα το μυαλό μου
καινούργιο αυτοκίνητο είναι λογικό να τραβάει...
και αυτό το χάρχαλο που τράβαγε από την αρχή το παίνευες εξυψώνοντας την επιλογή σου?
λοβοτομημένος είσαι?
'τραβαγε απο την αρχη' ναι τράβαγε λιγο απο την αρχη και έλεγα μπορει να ειναι απο τα λαστιχα η απο καμια λακουβα εκει που το περιφέρανε πριν μου το δωσουν κλπ, και ελεγα καπποια στιγμη να το παω για ευθηγραμιση, άλλα τωρα που βρήκα αυτο με το καπο μου μπηκαν ιδεες και θα το ψάξω ποιο πέρα. Κατά το άλλα δεν φταίει το αυτοκίνητό, σαν αυτοκινητο ειναι πολυ καλο, και ενα πορσε αμα στο στουκαρο στο φτιαξω και στο πουλησω χαρχαλο θα ειναι. Και δεν καταλαβαινω κάτι που μόνο σε αυτο το φορουμ εχω δει, εχετε μερικοι εδω μεσα ενα υφακι και περνετε θαρος και λετε οτι χαρακτηρισμο να ειναι για τον άλλο χωρις να τον ξερετε, δεν υπαρχη σεβασμος δεν υπάρχη τιποτα. Ακου 'λοβοτομημενος εισαι', ο μοντετεϊτορ ηξερε να σβησει το δικο μου μήνυμα, αυτο το αφηνει ως εχει. Οτι να ειναι εδω μεσα, μόνο εδω εχω δει αυτες τις ψευτομαγγιες του τυπου τα ξερω ολα και εσυ εισαι κουτος, τι αλλο να πω, μάλλον θα πατησω διαγραφη απο εδω διοτι εχει μερικους Ελληναρες.
κυκλοφορούσες από την αρχή αυτοκίνητο με λανθασμένη ευθυγράμμιση (που προφανώς επηρεάζει όλη την συμπεριφορά του οχήματος ) και παρόλα αυτά υποστήριζες οτι ήταν καταπληκτικό βαλιου φορ μονει? δηλαδή για να ήταν κακό τι έπρεπε να έχει, καμένο μοτέρ?
-
@giannis39...
Η υπογραφή σου τα λέει όλα....
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εκτός αυτού παρατήρησα οτι το αμάξι τραβάει και λίγο δεξιά,
1μιση χρόνο δεν το καταλάβαινες?!
Δυστυχώς η ορθή απάντηση σε αυτή την ιστορία είναι:
Μετά από τόσο καιρό χεσε ψηλά και αγνάντευε....
Το είχα δει και έλεγα οτι μπορεί για χίλιους δύό λόγους να τραβάει, αλλα τωρα με αυτο παει σε πολυ ποιο σοβαρα πραγματα το μυαλό μου
καινούργιο αυτοκίνητο είναι λογικό να τραβάει...
και αυτό το χάρχαλο που τράβαγε από την αρχή το παίνευες εξυψώνοντας την επιλογή σου?
λοβοτομημένος είσαι?
'τραβαγε απο την αρχη' ναι τράβαγε λιγο απο την αρχη και έλεγα μπορει να ειναι απο τα λαστιχα η απο καμια λακουβα εκει που το περιφέρανε πριν μου το δωσουν κλπ, και ελεγα καπποια στιγμη να το παω για ευθηγραμιση, άλλα τωρα που βρήκα αυτο με το καπο μου μπηκαν ιδεες και θα το ψάξω ποιο πέρα. Κατά το άλλα δεν φταίει το αυτοκίνητό, σαν αυτοκινητο ειναι πολυ καλο, και ενα πορσε αμα στο στουκαρο στο φτιαξω και στο πουλησω χαρχαλο θα ειναι. Και δεν καταλαβαινω κάτι που μόνο σε αυτο το φορουμ εχω δει, εχετε μερικοι εδω μεσα ενα υφακι και περνετε θαρος και λετε οτι χαρακτηρισμο να ειναι για τον άλλο χωρις να τον ξερετε, δεν υπαρχη σεβασμος δεν υπάρχη τιποτα. Ακου 'λοβοτομημενος εισαι', ο μοντετεϊτορ ηξερε να σβησει το δικο μου μήνυμα, αυτο το αφηνει ως εχει. Οτι να ειναι εδω μεσα, μόνο εδω εχω δει αυτες τις ψευτομαγγιες του τυπου τα ξερω ολα και εσυ εισαι κουτος, τι αλλο να πω, μάλλον θα πατησω διαγραφη απο εδω διοτι εχει μερικους Ελληναρες.
κυκλοφορούσες από την αρχή αυτοκίνητο με λανθασμένη ευθυγράμμιση (που προφανώς επηρεάζει όλη την συμπεριφορά του οχήματος ) και παρόλα αυτά υποστήριζες οτι ήταν καταπληκτικό βαλιου φορ μονει? δηλαδή για να ήταν κακό τι έπρεπε να έχει, καμένο μοτέρ?
Δεν κολάω στο οτι τράβαγε πολυ λίγο δεξια απο τον πρωτο μηνα, αφού ξέχασα να πω ποιο πανω οτι ειχα πεσει σε μια λακουβα τον 1ο μηνα που το πηρα και ελεγα οτι μπορει να ηταν απο αυτο, το τραβηγμα ηταν πολυ μικρο οπως προειπα, ειχα στο μυαλο μου καποια στιγμη μεσα σε αυτο το μηνα να παω να του κανω ευθυγράμιση, άλλα προέκυψαν άλλα μετά, και έτσι το τράβηγμα με έβαλε σε περαιτέρω σκέψεις. Τωρα εσυ κόλλησες οτι το μοντελο mitsubishi lancer δεν ειναι value for money επειδη οι αντιπρώσοποι εδω στην Ελλαδα με κοροϊδεψαν, αυτο και να μπω στο μυαλο σου δεν μπορω να το καταλαβω, και κατα την λογικη σου εχω να πω το εξεις.... παιδια: MHN ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ LANCER ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΤΑ 90% ΣΤΟΥΚΑΡΙΣΜΕΝΟ , ΚΑΙ ΛΕΩ 90% ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΙΓΟΥΡΕΨΕΙ ΑΚΟΜΗ 100% (ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ). κόβω εδω την κουβεντα, διαβασε τι εγραψες για να καταλαβεις τι σου ειπα
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
@giannis39...Η υπογραφή σου τα λέει όλα....
η υπογραφή μου αποτελεί μια 'προφητική τραγωδία ' κατά τους αρχαίους.
Ο λαός πολλές φορές είναι προληπτικός και λέει, 'μην το μελετάς γιατί θα το πάθεις' δεν χρειάζεται κάτι άλλο να γράψω. -
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Θυμάμαι που είχες ανοίξει topic και το έψαχνες καλά για το τι αμάξι θα πάρεις και έβαλες και πολλές δόσεις. Κρίμα να σου τύχει αυτό.Αν δεν το εψαχνα ίσως να μου καθοταν καλυτερα, ειναι και θεμα πόσο γκαντέμης είσαι φιλε, ευχαριστω για την συμπαρασταση.
Πάντως ετσι οπως εχει γίνει η αγορα της ελλαδος τα τελευταία χρόνια, μέσα στην απατεωνιά και στο κλέψιμο, οι πιθανότητες να σου κάτσει στραβή σε αγορα αυτοκινητου είναι πολύ μεγάλες . -
Καλε μου Γιάννη, δεν εξετάζω το αν είναι ευκαιρία το Ντιλ της μιτσουμισι, σχολιάζω το μέγεθος της χαζομαρας σου, που ενώ οδηγουσες προβληματικό αυτοκίνητο, μας τα έκανες πλανητηκα συστηματα με την ευφυή επιλογή σου ...
-
Καλε μου Γιάννη, δεν εξετάζω το αν είναι ευκαιρία το Ντιλ της μιτσουμισι, σχολιάζω το μέγεθος της χαζομαρας σου, που ενώ οδηγουσες προβληματικό αυτοκίνητο, μας τα έκανες πλανητηκα συστηματα με την ευφυή επιλογή σου ...Ποιος σου ειπε για ντιλ της mitsubishi, μόνος σου τα βγάζεις αυτα, εισαι εκτος θεματος, και δεν στο εξηγω άλλο διοτι στο εξήγησα δύο φορές, τώρα αν δεν καταλαβαινεις μόνος σου εκτίθεστε με δικιά σου χαζομάρα και όχι δικιά μου.
'Τα περι πλανητικών συστηματων' αν δεν σου αρεσουν αυτα που γράφω μην ασχολεισε, και εσυ μου τα εχεις κανει γαλαξιακα συστηματα αν θες να ξερεις , και με βάζεις συνεχεια να απαντάω για να πάρεις την τελευταία κουβέντα.
-
θεωρώ οτι οι πιθανότητες να πάθουν ζημιά τα καινούρια αυτοκίνητα είναι υπερβολικά πολλές.
Σε μια περίοδο λόγω επαγγέλματος είχα επαφές με πολλά καινούρια αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών τιμής. Στα περισσότερα έπρεπε να επέμβει κάποιος στο τελικό φινίρισμα του αυτοκινήτου πριν παραδοθεί.
Το κακό όπως το βλέπω εγώ δεν είναι τόσο πολύ το γεγονός ότι πωλούνται επισκευασμένα (άνθρωποι τα οδηγούν πριν παραδοθούν, άνθρωποι τα καθαρίζουν και άνθρωποι περνάνε δίπλα τους στις εκθέσεις = ανθρώπινος παράγοντας )
όσο το γεγονός ότι οι πωλητές δεν έχουν την ειλικρίνεια να αναφέρουν την ζημιά και να κάνουν μια ανάλογη έκπτωση κατά την πώληση (χρηματικά ή σε παροχή υπηρεσιών ή σε δώρα εξοπλισμού) ζητώντας μια απλή ανθρώπινη και ταπεινή συγνώμη.Θυμάμαι ακόμη τον αείμνηστο πατέρα που να λέει το εξής : Στον Καναδά ένα αυτοκίνητο είχε πάντα διαφορετικές τιμές ανάλογα με τα παρακάτω,
0 πραγματικά χλμ στην αποθήκη
0 πραγματικά χλμ στην έκθεση
0 πραγματικά χλμ εκτεθειμένο έξω,
Ότι είχε περισσότερα από 0 χλμ είχε σίγουρα μια γενναία έκπτωση. -
Κακώς πίστεψα πως υπήρχε πεδίο συνενόησης μετά απο τα πμ. edit [Mod]
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
θεωρώ οτι οι πιθανότητες να πάθουν ζημιά τα καινούρια αυτοκίνητα είναι υπερβολικά πολλές.
Σε μια περίοδο λόγω επαγγέλματος είχα επαφές με πολλά καινούρια αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών τιμής. Στα περισσότερα έπρεπε να επέμβει κάποιος στο τελικό φινίρισμα του αυτοκινήτου πριν παραδοθεί.
Το κακό όπως το βλέπω εγώ δεν είναι τόσο πολύ το γεγονός ότι πωλούνται επισκευασμένα (άνθρωποι τα οδηγούν πριν παραδοθούν, άνθρωποι τα καθαρίζουν και άνθρωποι περνάνε δίπλα τους στις εκθέσεις = ανθρώπινος παράγοντας )
όσο το γεγονός ότι οι πωλητές δεν έχουν την ειλικρίνεια να αναφέρουν την ζημιά και να κάνουν μια ανάλογη έκπτωση κατά την πώληση (χρηματικά ή σε παροχή υπηρεσιών ή σε δώρα εξοπλισμού) ζητώντας μια απλή ανθρώπινη και ταπεινή συγνώμη.Θυμάμαι ακόμη τον αείμνηστο πατέρα που να λέει το εξής : Στον Καναδά ένα αυτοκίνητο είχε πάντα διαφορετικές τιμές ανάλογα με τα παρακάτω,
0 πραγματικά χλμ στην αποθήκη
0 πραγματικά χλμ στην έκθεση
0 πραγματικά χλμ εκτεθειμένο έξω,
Ότι είχε περισσότερα από 0 χλμ είχε σίγουρα μια γενναία έκπτωση.Κανενα αυτοκινητο στον Καναδα δεν εχει 0 χμ πριν παραδοθει (προφανως λογω των ελεγχων που κανουν και οτι οδηγειται για να φορτωθει). Το ελαχιστο ειναι 8 χμ πρπ. Επισης δεν υπαρχει αποθηκη, ή μεσα στην εκθεση ειναι ή εξω οπου ειναι και περισσοτερα. Αν χρειαζεται βαψιμο λογω ζημιας στην μεταφορα δεν πωλειται σαν καινουριο πια. Σε αυτα ειναι αυστηροι. Τα περισσοτερα αμαξια ειναι ληζινγκ.
-
Εγινε ευθυγράμμιση σε εξουσιοδοτημενο, το αυτοκινητο δεν χανει χιλιοστο, μου ειπε οτι επρεπε να ειχε γινει ευθηγραμιση επειδη πριν ενα μηνα ειχα αλλαξει τα topmounds, αλλα και η ευθυγράμμιση που ειχα κανει το καλοκαιρι δεν ηταν σωστη, την ειχα κανει σε ενα απλο συνεργειο, φενοταν οτι δεν το κατεχε το θεμα πολυ ο μαστορας τότε παντως, πεδευοταν πολυ και ειχε ιδρωσει σε σημειο που επρεπε να αλλαξει 2 μπλουζες για μια ευθηγράμιση,.... εκει που εκανα σημερα ευθυγράμμιση ειχαν τις ακριβή τιμες του lancer για να κανεις σωστή ευθυγράμμιση. Τωρα όσο αναφορα αν ειναι τρακαρισμενο το αμαξι, μου είπαν ότι έχει αλλαχτεί προφυλακτήρας και καπό, καλά για το καπό το ήξερα, παραπέρα επειδή αυτοι ήταν εξουσιοδοτημενοι δεν μπορω να επαναπαυτώ οτι θα μου έλεγαν οτι το αυτοκίνητο εχει φάει γερό στουκο. Θα το ψαξω σε άλλους δυο τρεις σχετικους με το αντικειμενο, για να σιγουρευτώ 100% αν είναι ή όχι χτυπημένο. Πάντως ειδα άλλο ενα lancer εκει περα και οι σιλικόνες πάνω στις κολησεις στο σασι, και οι άχνες απ το βάψιμο ηταν ιδιες με του δικου μου, άρα μπορεί να κάνει λάθος ο μη εξουσιοδοτημενος πρώτος εκτιμητής που με κατατρόμαξε λέγοντας μου οτι το αυτοκινητο μάλλον εχει φάει στούκο, βεβαια ο ανθρωπος ενας απλος φανοποιος ειναι και δεν ειναι φανοποιος της mitsubishi, θα δούμε, έπεται και συνέχεια.
-
η βασική αρχή με τους ευθυγραμμισάδες είναι...
'ο προηγούμενοςδενστοείχεφέρεικαλά, πάλι καλά που στο έφερα εγώ και μπορείς να το χαρείς το αεγαλείο, εμ τι 40.000 έσκασα για το μηχάνημα λειζερ, σαν του άλλου θα ήταν?'
-
Τα top mounts γιατι τα αλλαξες σε αυτοκινητο ενος χρόνου...???
-
η βασική αρχή με τους ευθυγραμμισάδες είναι...'ο προηγούμενοςδενστοείχεφέρεικαλά, πάλι καλά που στο έφερα εγώ και μπορείς να το χαρείς το αεγαλείο, εμ τι 40.000 έσκασα για το μηχάνημα λειζερ, σαν του άλλου θα ήταν?'
Αυτο σωστο
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Τα top mounts γιατι τα αλλαξες σε αυτοκινητο ενος χρόνου...???μπες στο lancerclub να μάθεις το γιατι,......και για να μην ψαχνεις θα σου πω οτι τα πλαστικα καπακια απ τα topmounds εχουν ενα θεμα στα lancer, πολυ τα εχουν αλλαξει, δεν ειναι τιποτα σπουδαιο, απλα ακουγετε ενας θορυβος λιγο ενοχλητικός
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Τα top mounts γιατι τα αλλαξες σε αυτοκινητο ενος χρόνου...???πρώτη φορά ακούς για ανάκληση εξαρτήματος οχημάτων ?
-
Ρε μπας και σου δώσαν γαλλικό; Αφού δεν συμβαίνουν τέτοια στους γιάπωνες.
-
Ο χρήστης giannis39 έγραψε:
Τα top mounts γιατι τα αλλαξες σε αυτοκινητο ενος χρόνου...???
μπες στο lancerclub να μάθεις το γιατι,......και για να μην ψαχνεις θα σου πω οτι τα πλαστικα καπακια απ τα topmounds εχουν ενα θεμα στα lancer, πολυ τα εχουν αλλαξει, δεν ειναι τιποτα σπουδαιο, απλα ακουγετε ενας θορυβος λιγο ενοχλητικός
Ο.Κ τότε.....
-
Και η βασική αρχή των καραγκιοζοφανοποιών που ξέρουν μόνο απο μυστρί καλέμι άντε και απο το καρυδάκι που ξεβιδώνει το φτερό είναι 'τοαυτοκινητοειναικτυπημενοκαιδεντοεχουνφτιαξεικαλαξερωτισουλεωφερεναστοφτιαξωεγω'....
Και επειδή είναι πααααρα πολλοί τέτοιου είδους εκεί έξω, όταν σας λενε κάτι τέτοιο, ζητήστε το γραπτώς και μετρήστε αντιδράσεις
Το πηρα καινούριο με βαμμένο καπό