-
http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/ ... doxwn.html
(?)
-
not
-
Ιεραρχικά που αναφέρεται ο προϊστάμενος μίας ΔΟΥ; Ποιος είναι ο ανώτερός του;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
από 20/3 ξεκινά λέει η υποβολή δηλώσεων για ΦΕ, έχει βγει το Ε1 του 2014; Γιατί από ότι βλέπω στο taxis έχει ακόμα του 2013....edit: ανεπίσημα το έντυπο http://www.fpress.gr/Ε1.2014_ana_selida-2.pdf και οι διαφορές με το περσινό http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/17444
Αφού περιμένουν πρώτα να στείλουμε τις ηλεκτρονικά τις βεβαιώσεις αποδοχών, ώστε οι κωδικοί να είναι προσυμπληρωμένοι, αλλά με τις ασαφείς οδηγίες του και με την άγνοια, που δικαιολογημένα ίσως, βρίσκουμε στο taxis(...'*αγαπητέ κύριε/κυρία...για *το θέμα σας απευθυνθείτε στην αρμόδια διεύθυνση του υπουργείο οικονομικών...')το θέμα αργεί.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ιεραρχικά που αναφέρεται ο προϊστάμενος μίας ΔΟΥ; Ποιος είναι ο ανώτερός του;Κανείς δε γνωρίζει; Αν θέλουμε να ζητήσουμε τον πειθαρχικό έλεγχο υπαλλήλων μιας Δ.Ο.Υ. (κάπου στην Αττική) συμπεριλαμβανομένου του διευθυντή αυτής, πού απευθυνόμαστε; Ποιος είναι ο ιεραρχικά άμεσα ανώτερός του τελευταίου;
-
Εισαι βεβαιος για αυτο που θες να κανεις;
Εγω δεν θα εκανα καταγγελια για υπαλληλο παρα μονο αν ειχα την φωλια μου τοσο λερωμενη ωστε να μην ξεπλενει ουτε ο Δουναβης κι αρα δεν θα ειχα τιποτα να χασω -
Κατ' αρχήν, δεν είναι η εφορία στην οποία ανήκω. Κατά δεύτερον, εξαιτίας κάποιων έμεινα 1,5 μήνα χωρίς φορολογική ενημερότητα. Όταν κάνεις μια απλή αίτηση για διαγραφή του ΕΕΤΗΔΕ και περνούν 11 (!) μήνες για να την εξετάσουν αφού έχουν προηγηθεί κάμποσες επισκέψεις μου, δύο επιστολές του Συνηγόρου του Πολίτη, 2-3 τηλεφωνήματα της υπαλλήλου από τον Συνήγορο που ανέλαβε την υπόθεση, κάποιος πρέπει να 'πληρώσει'. Όσο για το αν έχω κάτι να φοβηθώ, μισθωτός είμαι, χωρίς μαύρη εργασία, χωρίς κάτι από το οποίο να μπορούν να 'πιαστούν'.
Υ.Γ.: Η εντύπωση ότι θα βρούμε τον μπελά μας δεν είναι πάντα σωστή. Ο θείος μου έχει κάνει καταγγελία σε αστυνομικό στην επαρχία επειδή δεν έκοβε κλήσεις στους ντόπιους, ενώ έκοψε στον ίδιο. Δεν αρνήθηκε ποτέ ότι έσφαλε, απλά παρατήρησε ότι οι ντόπιοι περνούσαν χωρίς ζώνη, τους χαιρετούσε ο αστυνομικός και δεν τους σταματούσε. Η καταγγελία γράφτηκε στο φάκελό του αστυνομικού (δε θυμάμαι αν υπήρξε συγκεκριμένη ποινή), και κανείς δεν ενόχλησε το θείο μου ποτέ.
-
Η καταγγελία γράφτηκε στο φάκελό του αστυνομικού (δε θυμάμαι αν υπήρξε συγκεκριμένη ποινή), και κανείς δεν ενόχλησε το θείο μου ποτέ.Μαντεψε και ποιος αλλος δεν ενοχληθηκε ποτε
-
Θα ρωτήσω και θα αναφέρω κατά πόσο του επεβλήθη κάποια ποινή.
-
Μα δεν υπάρχει κάποια παράβαση στη περίπτωση που αναφέρεις.
Το ότι έκαναν κι άλλοι παραβάσεις και δε μπορεί να το αποδείξει και δε σημαίνει ότι έχει κάποιο ελαφρυντικό ο ίδιος
Καταγγελίες γίνονται διάφορες αυτό δε σημαίνει τίποτα. Και σε δημόσιους υπαλλήλους που ξέρω που τους έκαναν καταγγελίες τους εκλασαν
-
Κοιταω την περιοχη με τα e-Παράβολα στο Taxis
Δεν μπορω να βρω που εχει τα παράβολα για διαβατήρια, κάνω κατι λάθος; -
Κατ' αρχήν, δεν είναι η εφορία στην οποία ανήκω. Κατά δεύτερον, εξαιτίας κάποιων έμεινα 1,5 μήνα χωρίς φορολογική ενημερότητα. Όταν κάνεις μια απλή αίτηση για διαγραφή του ΕΕΤΗΔΕ και περνούν 11 (!) μήνες για να την εξετάσουν αφού έχουν προηγηθεί κάμποσες επισκέψεις μου, δύο επιστολές του Συνηγόρου του Πολίτη, 2-3 τηλεφωνήματα της υπαλλήλου από τον Συνήγορο που ανέλαβε την υπόθεση, κάποιος πρέπει να 'πληρώσει'. Όσο για το αν έχω κάτι να φοβηθώ, μισθωτός είμαι, χωρίς μαύρη εργασία, χωρίς κάτι από το οποίο να μπορούν να 'πιαστούν'.Υ.Γ.: Η εντύπωση ότι θα βρούμε τον μπελά μας δεν είναι πάντα σωστή.
+1
Μακάρι να μην την είχε (και να μην την καλιεργούσε) κανείς αυτή την εντύπωση.
Σίγουρα θα είχαμε πολύ λιγότερα ζώα να μας πίνουν το αίμα. -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Κοιταω την περιοχη με τα e-Παράβολα στο Taxis
Δεν μπορω να βρω που εχει τα παράβολα για διαβατήρια, κάνω κατι λάθος;Το Γενάρη έλεγαν πως 'σύντομα' θα ενταχθεί η αστυνομία (διαβατήρια, ταυτότητες, κλπ) στο σύστημα...
Sent from Samsung Mobile
-
Τα πήρα σήμερα από την εφορία , 230 ευρώ σε παράβολα για τη γυναίκα και δύο παιδιά.
Ασταδιαλα Δωρεάν μετακίνηση πολιτών, και κολοπαραβολα για το τίποτα. -
??????
-
Τα πήρα σήμερα από την εφορία , 230 ευρώ σε παράβολα για τη γυναίκα και δύο παιδιά.
Ασταδιαλα Δωρεάν μετακίνηση πολιτών, και κολοπαραβολα για το τίποτα.Με νέου τύπου ταυτότητα για την σύζυγο δεν γινόταν;Θα γλίτωνες € και δεν έχει λήξη σε 5 χρόνια όπως το διαβατήριο .
-
Για το αεροπλάνο οκ είναι η ταυτότητα, αλλά για όλα τα άλλα αν πας για μόνιμα, πχ Εγγραφή στο Δήμο, τα παιδιά στο σχολείο κτλ, θες διαβατήρια
-
...κι εν τω μεταξύ από ότι κατάλαβα παράβολο για διαβατήριο μέσω της εφαρμογής γιοκ. Όπως και για έκδοση πινακίδων κι άδειας κυκλοφορίας, καταθέσαμε απευθείας τα χρήματα στο λογαριασμό της περιφέρειας.
-
Ασταδιαλα Δωρεάν μετακίνηση πολιτών, και κολοπαραβολα για το τίποτα.Aν εχεις ταυτοτητα με λατινικους χαρακτηρες δεν χρειαζεσαι διαβατηριο για μεσα στην ΕΕ.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ασταδιαλα Δωρεάν μετακίνηση πολιτών, και κολοπαραβολα για το τίποτα.Aν εχεις ταυτοτητα με λατινικους χαρακτηρες δεν χρειαζεσαι διαβατηριο για μεσα στην ΕΕ.
Δεν ξερω, ισως, αλλα δεν θα κατσω να μαλωνω σε καθε σημειο για να το παιξω εξυπνος
Απο τη δουλεια συμπληρωνω ατελειωτες φορμες (του OHE) συνεχεια
Θελει παντου στοιχεια διαβατηριου ολων μας, σε ποιον να εξηγησω και τι που ειναι τυφλοσουρτης διαδικασια του HR τους
Βγαζεις το διαβατηριο και ησυχαζεις.
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος