-
Ο χρήστης sotiris 124 dls έγραψε:
Καλησπερα σας παιδια.ειδα οτι καποιοι κ πολυ χαιρομαι εχετε βρει seat 124 dls.Αυτη την στιγμη εχω ηδη 2 και γινονται κ τα 2 ανακατασκευη κ ψαχνω κ αλλα.ειδα οτι εχετε βρει καποιο σε στεγαστρο αλλα δεν λετε που.Στην πατρα ειναι,το γραφω απο κατω.Το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι ακριβως που,υστερα απο τοσο καιρο Βεβαια αν ενδιαφερεσαι να πας μεχρι την πατρα,θα ψαξω τις σημειωσεις μου μηπως βρω τη διευθυνση.
Ηξερα και στη Χιο μια μαντρα που ειχε μεσα 5-6,αλλα θεωρω οτι ειναι αρκετα μακρια και δεν βολευει.
Πετυχα τις προαλλες και καναδυο αλλα,με πινακιδες μεν,αλλα υποψηφια προς εγκαταλειψη,αν θες μπορω να σου πω περιοχη. -
οτιδηποτε οπουδηποτε φιλε μου παρο,ναξο,μυτιληνη χιο αν ο χριστιανος εχει 5-6 με ενα σμπαρο 5 τρυγονια....χαχαχα οτιδηποτε οπουδηποτε κ αυτα που μου λες που εχουν πινακιδες κ αν απιθυμουν οι ιδιοκτητες φυσικα.....χιλιαδες ευχαριστω για την βοηθεια...
-
Ο χρήστης sotiris 124 dls έγραψε:
επισης οποιοσδηποτε γνωριζει κ για ανταλλακτικα μου λεειΤι ψαχνεις ακριβως απο ανταλλακτικα
-
εχω βρει 2 seat 124 με πινακιδες αλλα παρατημενα χρονια το ενα ειναι στρογγυλοφαναρο
-
οχι στρογγυλοφαναρο αλλα seat 124 dls με το τετραγωνο φαναρι μπροστα
-
εχει 2 στο car Σωτηρη το ενα πανω..απο τη δικη σου αγγελια
-
ναι το αλλο ειναι οπως λες τετραγωνο
-
προφυλακτηρες,ταμπλω,φαναρια πισω
-
-
πολυ ωραια πραγματα,μπραβο,αυτο το λεωφορειακι φαινεται να το χρησιμοποιουσαν μεχρι προσφατα, που βρισκεται;;;
-
Ο χρήστης cortinakias έγραψε:
πολυ ωραια πραγματα,μπραβο,αυτο το λεωφορειακι φαινεται να το χρησιμοποιουσαν μεχρι προσφατα, που βρισκεται;;;Στο Καρπενήσι είναι το λεωφορείο. Όλα βρίσκονται στο δρόμο Ναύπακτος-Θέρμο-Προυσός-Καρπενήσι και στα πέριξ. Και πολλά άλλα που δεν φωτογράφισα... Το 1ο και το 2ο, ξέρει κάποιος τι είναι;
-
VW K70 είναι το δεύτερο.
Η ΗΡΕ (τέταρτη φωτό) ακόμη εκεί σαπίζει?!
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
VW K70 είναι το δεύτερο.Η ΗΡΕ (τέταρτη φωτό) ακόμη εκεί σαπίζει?!
Ακόμα εκεί είναι αλλά δε μου φάνηκε να έχει πολλές σκουριές/σαπίλες. Τουλάχιστον πολύ προφανείς.
-
Ο χρήστης andreasp έγραψε:
Opel Olympia.
-
Στο Καρπενήσι είναι το λεωφορείο. Όλα βρίσκονται στο δρόμο Ναύπακτος-Θέρμο-Προυσός-Καρπενήσι και στα πέριξ. Και πολλά άλλα που δεν φωτογράφισα... Το 1ο και το 2ο, ξέρει κάποιος τι είναι;Πωπω! Πρέπει να είναι φοβερή διαδρομή! Δεν το ήξερα ότι υπάρχει άσφαλτος! Κάποτε, πάνε 20 χρόνια είχαμε επιχειρήσει να κάνουμε το ανάποδο, αλλά μετά το Προυσό είχαμε βρεθεί σε στενό χωματόδρομο με χορταράκι ανάμεσα από τα αυλάκια των τροχών.....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Στο Καρπενήσι είναι το λεωφορείο. Όλα βρίσκονται στο δρόμο Ναύπακτος-Θέρμο-Προυσός-Καρπενήσι και στα πέριξ. Και πολλά άλλα που δεν φωτογράφισα... Το 1ο και το 2ο, ξέρει κάποιος τι είναι;
Πωπω! Πρέπει να είναι φοβερή διαδρομή! Δεν το ήξερα ότι υπάρχει άσφαλτος! Κάποτε, πάνε 20 χρόνια είχαμε επιχειρήσει να κάνουμε το ανάποδο, αλλά μετά το Προυσό είχαμε βρεθεί σε στενό χωματόδρομο με χορταράκι ανάμεσα από τα αυλάκια των τροχών.....
Εντάξει , δεν είναι και τόσο κακός ο δρόμος! Και σίγουρα πριν από 20 χρόνια θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση από τώρα, καθώς δε φαίνεται να έχει επισκευαστεί για χρόνια. Πολλές στροφές, ανηφόρες, κατηφόρες, σε κάποια σημεία πολύ φθαρμένο οδόστρωμα, αλλού πολλές πεσμένες πέτρες από το βουνό αλλά πολύ όμορφη διαδρομή. Από Προυσό και πάνω έχει πολύ πράσινο, ποτάμια παράλληλα στο δρόμο και κάποιες μικρές ευθείες.Τα ίδια είναι και η διαδρομή μέσω Λίμνης Κρεμαστών και Αγρινίου. Εκεί όμως έχει ελάχιστα παρατημένα παλιά αμάξια...
-
Πωπω! Πρέπει να είναι φοβερή διαδρομή! Δεν το ήξερα ότι υπάρχει άσφαλτος! Κάποτε, πάνε 20 χρόνια είχαμε επιχειρήσει να κάνουμε το ανάποδο, αλλά μετά το Προυσό είχαμε βρεθεί σε στενό χωματόδρομο με χορταράκι ανάμεσα από τα αυλάκια των τροχών.....
Εντάξει , δεν είναι και τόσο κακός ο δρόμος! Και σίγουρα πριν από 20 χρόνια θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση από τώρα, καθώς δε φαίνεται να έχει επισκευαστεί για χρόνια. Πολλές στροφές, ανηφόρες, κατηφόρες, σε κάποια σημεία πολύ φθαρμένο οδόστρωμα, αλλού πολλές πεσμένες πέτρες από το βουνό αλλά πολύ όμορφη διαδρομή. Από Προυσό και πάνω έχει πολύ πράσινο, ποτάμια παράλληλα στο δρόμο και κάποιες μικρές ευθείες.Τα ίδια είναι και η διαδρομή μέσω Λίμνης Κρεμαστών και Αγρινίου. Εκεί όμως έχει ελάχιστα παρατημένα παλιά αμάξια...
Όπως το βλέπω στο google maps μετά το Προυσό είχαμε περάσει από ένα εργοστάσιο προσούτο στο πουθενά, μετά έχει μία διασταύρωση που ο δρόμος συνεχίζει με φουρκέτα δεξιά. Εμείς είχαμε μάλλον πάει ευθεία γιατί δεν είχε ταμπέλες και μας φάνηκε καλύτερος ο δρόμος. Φαντάσου πώς ήταν ο σωστός!!!
-
Πες μου ότι αυτά είναι κοντά μεταξύ τους, γιατί θα με φάνε τα χιλιόμετρα...
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Πες μου ότι αυτά είναι κοντά μεταξύ τους, γιατί θα με φάνε τα χιλιόμετρα...
Ναι αρκετά κοντά είναι, το πολύ 10κμ το ένα από το άλλο! Το πρώτο φαίνεται από την εθνική οδό, το άλλο είναι σε δρόμο προς χωριουδάκι, ελάχιστα μέτρα από εθνική οδό επίσης. Το φορτηγό είναι στον ίδιο χώρο με το sw Sierra αν σε ενδιαφέρει!!!
-
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Εφόσων δεν απέχουν και πολύ το ένα από το άλλο, πρέπει απλά να κανονίσω μία 'εκδρομούλα' προς τα εκεί.
Υ.Γ.: Με το Zephyr ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη.
ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΡΙΜΑΓΜΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ