-
Γιατι σε παιρνει απο κατω δεν το καταλαβαινω.
Υπαρχει ενα πολυ μικρο ποσοστο αιφνιδιων θανατων ακομη και σε αθλητες υψηλοτατου επιπεδου (που παρακολουθουνται στενα απο ενα σωρο ειδικους).
Πολυ μεγαλυτερη πιθανοτητα εχεις να σκοτωθεις στην οδηγηση.
Εκτος κι αν ψαχνεις δικαιολογιες να τη σκαπουλαρεις. -
Δεν ξερω ,μετα απο κατι panic attacks εχω επηρεαστει αρκετα σε τετοια ακουσματα... mind games
Οχι βρε τι να σκαπουλαρω...Το νερο θα μπει στο αυλακι!
-
τις προαλλες ακουσα για 2ο-3η φορα απο γιατρο (οριλα;) οτι δεν πρεπει να χρησιμοποιαμε μπατονετες. οχι το σνακ.
σεις τι εχετε υποψη; -
Και σε μας το ιδιο. Εγω προσωπικα εχω να χρησιμοποιησω πολλα χρονια...Βασικα νομιζω κοινη λογικη ειναι...οτι εχει το αυτι η μπατονετα το σπρωχνει πιο μεσα..
-
Εμένα πάντως το δεξί αυτί είναι βουλωμένο εδώ και 10 μέρες, παρόλο που το διάστημα αυτό έπαιρνα και αντιβίωση (για άλλο λόγο). Τη Δευτέρα πάω ΩΡΛ.
Μπατονέτες δε χρησιμοποιώ (ο δικός μου τις απαγορεύει). Καθάρισμα μόνο με την πετσέτα, λέει, μετά το μπάνιο/λούσιμο. -
Και πώς θα βγαίνει το κερί από το βάθος με την πετσέτα;
-
Δε χρειάζεται γεώτρηση για να βγεί μετά το μπάνιο. Οποιον ΩΡΛ ή γιατρό και να ρωτήσεις θα σου πεί όχι μπατονέτες.
-
Το κερί προχωράει προς τα έξω, αρκεί να καθαρίζεται το εξωτερικό μέρος, Δεν χρειάζεται η μπατονέτα να κάνει γεώτρηση που λέει κι ο ανθρακωρύχος από πάνω.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Και πώς θα βγαίνει το κερί από το βάθος με την πετσέτα;Το παραπανισιο φευγει με το πλυσιμο, με την πετσετα παιρνεις αυτο που ειναι εξω εξω.
Οπως λεει και ο ΩΡΛ μου, το λεπτοτερο αντικειμενο που θα βαζεις στο αυτι σου ειναι ο ΑΓΚΩΝΑΣ σου -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Και πώς θα βγαίνει το κερί από το βάθος με την πετσέτα;
Το παραπανισιο φευγει με το πλυσιμο, με την πετσετα παιρνεις αυτο που ειναι εξω εξω.
Οπως λεει και ο ΩΡΛ μου, το λεπτοτερο αντικειμενο που θα βαζεις στο αυτι σου ειναι ο ΑΓΚΩΝΑΣ σουουτε ο ταμπο το ελεφαντακι να εισουν
-
Δε κάνει λένε γιατί πάνε όλοι και τη χώνουν βαθιά και κάνουν ζημιά στο τύμπανο. Κάπως έτσι την είχα πατήσει κι εγώ αλλά χωρίς να κάνω ζημιά. Μετά σταμάτησα να τη τερματίζω και κάνω προσεκτικά τα τοιχώματα. Πάλι καλά που δεν έχουμε πολλές γυναίκες γιατί θα αηδίαζαν μ'αυτά που γράφουμε
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Δε κάνει λένε γιατί πάνε όλοι και τη χώνουν βαθιά και κάνουν ζημιά στο τύμπανο. Κάπως έτσι την είχα πατήσει κι εγώ αλλά χωρίς να κάνω ζημιά. Μετά σταμάτησα να τη τερματίζω και κάνω προσεκτικά τα τοιχώματα. Πάλι καλά που δεν έχουμε πολλές γυναίκες γιατί θα αηδίαζαν μ'αυτά που γράφουμεΓιατι, τα δικα τους αυτια δεν εχουν κερι???
Για το bold. Για τον ιδιο λογο που πλεον τα παιχνιδια με μπαταριες εχουν βιδα στο καπακι, επειδη μερικα ηλιθια παιδια τις ετρωγαν. Φυσανε πλεον και το γιαουρτι.
Fun fact: Οι Ασιατες εχουν αλλου τυπου κερι, ξηρο, βγαινει σαν πετσουλες, και δεν εχουν μπατονετες, αλλα κατι εργαλεια σαν ξεστρα.
Επισης: μη δειτε βιντεο απο ΩΡΛ στο youtube αν ειστε ευαισθητοι. -
Ποιό youtube....? Eδω έχω δει την πάρτη μου Live on Camera στον ΩΡΛ, τί να μου πει το YouTube...?
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Fun fact: Οι Ασιατες εχουν αλλου τυπου κερι, ξηρο, βγαινει σαν πετσουλες, και δεν εχουν μπατονετες, αλλα κατι εργαλεια σαν ξεστρα.ενδιαφέρον
There are two distinct genetically determined types of earwax: the wet type, which is dominant, and the dry type, which is recessive. While Asians and Native Americans are more likely to have the dry type of cerumen (gray and flaky), African and European people are more likely to have the wet type (honey-brown to dark-brown and moist).[6] Cerumen type has been used by anthropologists to track human migratory patterns, such as those of the Inuit.[7] In Japan, wet-type earwax is more prevalent among the Ainu, in contrast to that country's Yamato majority.[8] The consistency of wet type earwax is due to the higher concentration of lipid and pigment granules (50% lipid) in the substance than the dry type (30% lipid).[5][verification needed]
A specific gene has been identified that determines whether people have wet or dry earwax.[9] The difference in cerumen type has been tracked to a single base change (a single nucleotide polymorphism) in a gene known as 'ATP-binding cassette C11 gene'.[10] Dry-type individuals are homozygous for adenine whereas wet-type requires at least one guanine. Wet-type earwax is associated with armpit odor, which is increased by sweat production. The researchers conjecture that the reduction in sweat or body odor was beneficial to the ancestors of East Asians and Native Americans who are thought to have lived in cold climates.[11]
[από wiki]
edit από το ίδιο:
The 1832 edition of the American Frugal Housewife said that 'nothing was better than earwax to prevent the painful effects resulting from a wound by a nail [or] skewer'; and also recommended** earwax as a remedy for cracked lips.[38]
Many sources consider earwax to be one of the first lip balms.[39]** -
Άντε και σε οδοντόκρεμα
-
http://www.gazzetta.gr/plus/article/598 ... s-remphorn
μελάνωμα...
αν θέλετε μπορώ να γραψω καποια πραγματάκια, ουσιαστικά ομως λίγη σημασία εχει τι και πόσο διαβάζει κανείς (να τα βλέπει δε... άλλη φάση), το μονο που πρέπει να ξέρετε ειναι:
η ηλιακή ακτινοβολία ειναι καρκίνος.-
για να αποκομίσει τα ωφέλη της καποιος χρειάζεται ελάχιστα λεπτα την ημερα να εκτεθεί, οτιδήποτε άλλο
ΤΙΡ: 1 φορά επάληψη την ημέρα και σε σημεία 'λειψά' δεν επιφέρει σχεδόν κανένα αποτέλεσμα
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Ποιό youtube....? Eδω έχω δει την πάρτη μου Live on Camera στον ΩΡΛ, τί να μου πει το YouTube...?Αλλο τα δικα σου αυτακια και αλλο του Πακιστανου/Ινδου κλινικαρχη ΩΡΛ που βγαζει τις 'σπεσιαλ' επεμβασεις στα γιουτιουμπια (κατσαριδες πεθαμενες, κερι σε ποσοτητες μητροπολης, μολυνσεις κλπ)
Αν σε ενδιαφερει, υπαρχουν αντιστοιχα βιντεο και με μυτες και ιγμορια, εκει να δεις πανηγυρια. -
-
Χτες το βράδυ έκανα για πρώτη φορά στη ζωή μου ανάνηψη. Είμασταν σε μια συναυλία και ξαφνικά βλέπω δίπλα μου μια γυναίκα να προσπαθεί να συνεφέρει ένα παπούλη. Πεταγόμαστε με έναν φίλο, βλέπω ότι δεν αντιδρά και βγαίνω έξω να πάρω το ασθενοφόρο. Γυρίζω πίσω και βλέπω ένα τσούρμο γύρω γυρω να κάθεται να κοιτάει και να μην κάνει τπτ
Τους κάνουμε όλους στην άκρη και ξεκινάμε μαλάξεις και τεχνητή αναπνοή, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, σφυγμός ανυπαρκτος...
Το ασθενοφόρο ήρθε πολύ γρήγορα (μας φάνηκε αιώνας το διάστημα αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι πρέπει να έκανε λιγότερο απο 15 λεπτά)Δυστυχώς ο παππούς δεν τα κατάφερε, κι όπως μάθαμε είχε έρθει να δει τον εγγονό του στο διαγωνισμό
Το κορυφαίο της υπόθεσης:
Στο κοινό υπήρχε γιατρός, οποίος δεν έκανε τπτ, ήρθε αφού είχαμε ξεκινησει και μας κοίταζε και τελικά βοήθησε προς το τέλος -
Κρίμα
Μπράβο σας που είχατε την ψυχραιμία να 'επέμβετε'!Αν υπήρχε διαθέσιμος Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής θα είχε περισσότερες ελπίδες ο παππούλης (από ΚΑΡΠΑ μόνο). Αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια.
Όσο για τον γιατρό.... no comment.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες