-
Οκ θα το πω στον κατοχο να το κανει...αν δεν πανε καλα τα πραγματα θα ξαναρωτησω. Η βλακεια ειναι οτι αυτο με το reset το σκεφτηκα αφου εφυγα και επειδη ο κατοχος δεν το χει και πολυ εψαχνα αλλη λυση, οχι οτι εινα δυσκολα να κανει ενα reset all
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Οκ θα το πω στον κατοχο να το κανει...αν δεν πανε καλα τα πραγματα θα ξαναρωτησω. Η βλακεια ειναι οτι αυτο με το reset το σκεφτηκα αφου εφυγα και επειδη ο κατοχος δεν το χει και πολυ εψαχνα αλλη λυση, οχι οτι εινα δυσκολα να κανει ενα reset allΠάντως νομίζω ότι και σε DFU αν το βάλεις και κάνεις restore και setup as new τότε θα είσαι οκ.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Μπορειτε να βοηθησετε στο παρακατω;Δεδομενα: Μεταχειρισμενο ipad με λογαριασμο icloud προηγουμενου χρηστη.
Θελουμε να αλλαξουμε λογαριασμο icloud και να βαλουμε το νεο appleid.
Προβλημα: οταν παταω το delete account μου ζηταει το password του προηγουμενου χρηστη.
Πως το παρακαμπτουμε;
Αν φοράει ios7 και restore να κάνεις θα ζητάει τον κωδικο χρήστη. Μήν κάνετε restore αν δεν γνωρίζετε κωδικό
-
Δεν κανει bypass τον κωδικο ούτε με dfu ούτε με τιποτα πρέπει να βρει τον προηγούμενο κάτοχο να το σβήσει απο το iCloud του . Αλλιώς δεν..
-
Θέλω να προσπαθήσω να βάλω MacOs στο laptop κάτω από Win 7 σε VM μόνο για να μπορώ να τρέχω μία εφαρμογή. Το έχω δει και δουλεύει άψογα. Οι ερωτήσεις μου:
- Το έχει κάνεις κανείς σας?
- Ποια έκδοση να κατεβάσω (Lion, Leopard, Mavericks)
- Υπάρχει κανένας οδηγός εγκατάσταση - τυφλοσούρτη?
- Ποια προβλήματα τυχόν θα έχω...?
- Να βάλω τις ίδιες ερωτήσεις στο θέμα των PC
-
Έχεις συμβατό hardware με το osx; δεν τρέχει σε οτιδήποτε
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Έχεις συμβατό hardware με το osx; δεν τρέχει σε οτιδήποτεΝαι, θα μπει σε ένα 64bit intel dual core. Το εχω ψάξει είναι οκ.
-
Για να περαστούν τα Maverick, ισχύει οτι δεν χρειάζεται κάποιο backup ? Κάνεις απλά download-->install-->restart και είναι έτοιμο ;
-
Το restart θα στο κάνει μόνο του.
Εγώ και όλοι μου οι γνωστοί δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Αλλά γιατί να μην κάνεις πρώτα ένα αντίγραφο στο Time Machine?
-
Για ρίξτε καμιά ιδέα. Έχω βάλει στο καλάθι ένα mac mini (το μικρό) και ένα windows desktop με i5 haswell. Ένα από τα 2 θα φύγει το ζήτημα είναι ποιο. Θέλω να πάω στο Mac αλλά κολλάω στον 'παλιό' Ι5 και στην intel 4000 ενώ με το desktop τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα. Σοβαρό 3d δεν θέλω και δεν με χαλάει και ιδιαίτερα το onboard με χαλάει που είναι παλιότερο onboard.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το restart θα στο κάνει μόνο του.Εγώ και όλοι μου οι γνωστοί δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Αλλά γιατί να μην κάνεις πρώτα ένα αντίγραφο στο Time Machine?
Δεν εχω δουλέψει ποτέ το time machine και δεν εχω ιδεα πως λειτουργεί. Έχω απλά έναν εξωτερικό σκληρό 1Τ, στον οποίον όοοοποτε θυμάμαι κάνω κανένα backup. Τι προσφέρει το time machine ?
-
Time Machine automatically backs up your entire Mac, including system files, applications, accounts, preferences, email messages, music, photos, movies, and documents. But what makes Time Machine different from other backup applications is that it not only keeps a spare copy of every file, it remembers how your system looked on any given day—so you can revisit your Mac as it appeared in the past. Time Machine keeps hourly backups for the past 24 hours, daily backups for the past month, and weekly backups until your backup drive is full.
από εδώ.
-
Να ρωτήσω τα μακ δε διαβάζουν ntfs;
-
διαβάζουν.
Για να γράψουν θέλει λίγη προσπάθεια. -
Ε ρε γαμωτο όλο προβλήματα έχω οπότε μπλεκω με αυτά
-
-
Ωραίο laminate φιλαράκ΄.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Time Machine automatically backs up your entire Mac, including system files, applications, accounts, preferences, email messages, music, photos, movies, and documents. But what makes Time Machine different from other backup applications is that it not only keeps a spare copy of every file, it remembers how your system looked on any given day—so you can revisit your Mac as it appeared in the past. Time Machine keeps hourly backups for the past 24 hours, daily backups for the past month, and weekly backups until your backup drive is full.από εδώ.
Ευχαριστώ !
Για να καταλήξω λοιπόν, εγώ πρέπει να 'συγχρονίσω' time machine με τον εξωτερικό μου σκληρό και αυτό μετά θα κάνει αυτόματα hourly backups ?
-
θα μου πει κάποιο καλό παιδάκι πώς να μεταφέρω αρχεία από τον ntfs φορητό μου σε macbook? εναλλακτικά έχουμε και dual boot με παράθυρα, αλλά δε ξέρω τι θα μου ζητήσουν;
-
Το Mac OS μια χαρά διαβάζει NTFS, να γράψει δεν μπορεί. Κανονικά αντιγραφή επικόλληση
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...