-
Βασικα την αλλαξες.
-
Με τη νεα 4αρα συμβαινει το εξης μαγικο.
Πετυχα παρκαρισμενες τη μια πισω απο την αλλη 1 λευκη και μια εστοριλ και οι 2 Μ πακ, που αλλου? στο Σπανο. Μου αρεσαν και οι 2 πολυ, προσωπικα εδωσα προβαδισμα στη λευκη γατι η μπλε εχανε καπως σε εκεινη την απ ευθειας συγκριση
Προχτες ομως καθως πηγαινα να πιασω αμφιθεας πετυχα μια σαυρα φαρδια επιθετικη με κατι λενταρες να φωτζουν και ψαρωσα ασχημα. Ηταν η ιδια μπλε τεσσαρα Μ πακ. Δηλαδη νυχτα εν κινηση , το μπλε το εστοριλ ηταν φανταστικο! καμια σχεση με Ε 92 !
Και ενω εβλεπα την τεσσαρα σχεδον αδιαφορα, ξαφνικα μου εκανε κεφαλογυρισμα!!!
Τωρα καλα κανει ο καθενας και παινευει το σπιτι του, τουλαχιστον να το πιστευει και οχι να του τρεχουν τα σαλια μολις βλεπει το επομενο μοντελο και να λεει το αντιθετο.
-
-
Έτσι ακριβώς είναι Mango. η καινούργια 4άρα είναι εκπληκτικά όμορφο αυτοκίνητο. Κρίμα που πλέον δεν έχουμε χρήματα να παίξουμε.
Παρόλα αυτά, τα προηγούμενα μοντέλα εξακολουθούν να έχουν την δική τους ομορφιά:
Ελαφρώς κουνημένη αυτή, αλλά μου άρεσε το juxtaposition με την εγκαταλειμμένη τράπεζα από πίσω -
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
άλλο ενα παράδειγμα του πως ενα σχεδιο της BMW αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη 'αξία' όσο περνάει ο καιρός.
μη μου πειτε, οταν ειχε πρωτοβγεί ολοι μας την κοιτούσαμε περίεργα. -
Η πλάκα είναι ότι πίσω από την bmw (στην φώτο) έχει ακριβώς ένα τρανό παράδειγμα αυτού που λες.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Η πλάκα είναι ότι πίσω από την bmw (στην φώτο) έχει ακριβώς ένα τρανό παράδειγμα αυτού που λες.αμεσως εσυ....
-
-
-
Με γεια και καλοτάξιδο!
Δεν μπορώ να πω πως διάλεξες το φωτεινότερο χρώμα, αλλά δεν θα σε μαλώσω κιόλας...
-
Ίδιο
Με γειες και πάλι Ωραίο σχέδιο η 15αρά(?)
-
Ευχαριστώ και πάλι!
Στα χρωματάκια είναι πάντα λίγο συντηρητικός. Ήθελα κάτι διακριτικό που να μη λερώνει πολύ εύκολα και το βρήκα ιδανικό.Η ζάντα είναι 15άρα σωστά, ειδική παραγγελιά που πάει πακέτο με το δερμάτινο τιμόνι.
-
Καλοτάξιδο!
-
Πάει το Golf?
Καλοτάξιδο.
Sent from my GT-N7100
-
Καλοτάξιδο!!!
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πάει το Golf?Το Golf έγινε τροπέτο...
-
Sent from my iPhone using Tapatalk