-
Χθες επιστρέφοντας απο τη δουλειά, σε κάποια στιγμή με κηνυγούσε ένα παπάκι κ μου κόρναρε. Μετά από ώρα και αρκετές κόρνες που δεν έδινα σημασία, έρχεται δίπλα μου μια τύπισα ξεκινάει ο διάλογος απο εκείνη:
-να προσέχετε που πετάτε το τσιγάρο σας'.
-καταρχάς δεν καπνίζω.
-Μα τι λέτε, η κάφτρα παραλίγο να μου ρθει στο πρόσωπο.- Βρε κοπέλα μου σου λέω δεν καπνίζω.
-Το τσιγάρο ήρθε από το αμάξι σας.
-Μα είμαι μόνος μου ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ!!!!
- Βρε κοπέλα μου σου λέω δεν καπνίζω.
-
Δεν ξέρει αυτή και ξες εσύ;
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Χθες επιστρέφοντας απο τη δουλειά, σε κάποια στιγμή με κηνυγούσε ένα παπάκι κ μου κόρναρε. Μετά από ώρα και αρκετές κόρνες που δεν έδινα σημασία, έρχεται δίπλα μου μια τύπισα ξεκινάει ο διάλογος απο εκείνη:-να προσέχετε που πετάτε το τσιγάρο σας'.
-καταρχάς δεν καπνίζω.
-Μα τι λέτε, η κάφτρα παραλίγο να μου ρθει στο πρόσωπο.- Βρε κοπέλα μου σου λέω δεν καπνίζω.
Αμα ήταν ο κουπέας στην θέση σου ......
-
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Χθες επιστρέφοντας απο τη δουλειά, σε κάποια στιγμή με κηνυγούσε ένα παπάκι κ μου κόρναρε. Μετά από ώρα και αρκετές κόρνες που δεν έδινα σημασία, έρχεται δίπλα μου μια τύπισα ξεκινάει ο διάλογος απο εκείνη:-να προσέχετε που πετάτε το τσιγάρο σας'.
-καταρχάς δεν καπνίζω.
Μου χει συμβει ακριβως το ιδιο στο κεντρο στο φαναρι Βασιλ. Σοφιας με Βασιλ. Σοφιας ( ξερετε το διαγωνιο οπως ερχεσαι απο Χιλτον στην ανηφορα) ερχεται τυπισσα με τσοπερ (αν θυμαμαι καλα) και μου λεει:
- Εσυ πεταξες το τσιγαρο ρε?? (με βαρια μαγκια )
- Δε καπνιζω ρε!! (της απαντω)
και εφυγε
Προφανως δεν μπορουν να καταλαβουν ακριβως απο που τους ηρθε!
-
Μα να της λεω δεν καπνιζω και να επιμενει ετσι;
Μηπως καπνιζω κρυφα και απο εμενα;
-
-
Μα ειναι ξεκάθαρο.. .......απαγορεύεται η στάση και η σταθμευση και επιτρέπεται το παρκαρισμα
Μάλλον έβαλαν το χέρι τους πολλοί ποιητές.. ..... -
Βασικά επιτρέπεται το παρκάρισμα για τους ντόπιους και απαγορευεται για τους υπόλοιπους.....
-
συνεπιβατης σε TDM να σερνει βαλιτσα καμια 80αρια Km/h στον επαρχιακο Λάρισας.
Εχω δει αντιστοιχες φωτο, αλλα κατι τετοιο δεν το πιστευα οτι θα το βλεπα Live !!!
Φωτο δε μπορουσα να βγαλω, το κινητο ηταν στην μπροστινη τσεπη του παντελονιου
-
Είδα ταρίφα μεγάλης ηλικίας να φοράει ζώνη. Και δεν εννοώ παντελονιού...
-
-
Παρε Πετρου Ραλλη προς Περαμα, μετα την Λαοδικειας φτανεις πλατεια Χαλκηδωνας, μετα 2 φαναρια, εχε το νου σου δεξια σε μια γωνια λεει 'Μοκετες 2001'. Εκει ειναι το μαγαζι του.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Παρε Πετρου Ραλλη προς Περαμα, μετα την Λαοδικειας φτανεις πλατεια Χαλκηδωνας, μετα 2 φαναρια, εχε το νου σου δεξια σε μια γωνια λεει 'Μοκετες 2001'. Εκει ειναι το μαγαζι του.Και κατα καιρους αυτοκίνητα όπως Mercedes cabrio, rx8 κτλ κτλ με τα σχετικα αυτοκόλλητα του! Τώρα έχει ενα corsa opc απο οτι έχω δει.
-
-
Η police είναι ο νόμος. Εσύ θα τους πεις πού θα παρκάρουν; Τι θράσος
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Κυρίιιιιιιιιιιες μουυυυυυυυυυυυυυυ
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Παρε Πετρου Ραλλη προς Περαμα, μετα την Λαοδικειας φτανεις πλατεια Χαλκηδωνας, μετα 2 φαναρια, εχε το νου σου δεξια σε μια γωνια λεει 'Μοκετες 2001'. Εκει ειναι το μαγαζι του. -
BLACKMAN RADIO .... ΚΛΑΡΙΝΑ !!!?!??!?
ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
-
Χαλαρά... -
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]