-
google translate+ Word+ σημειωματάριο..... Μόνο ένα είδα στα αγγλικά.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
google translate+ Word+ σημειωματάριο..... Μόνο ένα είδα στα αγγλικά.Μπα!Εξασκούμε και τα αγγλικά μας
Οι υπότιτλοι του professor που είχα κατεβάσει ( ο bsplayer δηλαδή)για την πρώτη σεζόν ήταν πολύ καλοί.
-
Είδα τη σειρά σε κάτι παραπάνω από 30 ώρες. Τα μάτια κουμπιά... Η γυναίκα μου γκρίνιαζε.... Να είχα και τα αγγλικά για τα τελευταία 5 επεισόδια(που τα είδα χαράματα);;;
-
καμπας ξεκίνησε το Suits!
-
Bates Motel....τελείωσα την 1η σεζόν. Πολύ καλό. Ατμοσφαιρικό θριλεράκι. Ξεκινάει τώρα και η 2η για να δούμε.
-
να πω την αληθεια περιμενα πολυ λιγοτερα πραγματα απο το Cosmos ειδικα στα cgi (συγκρινομενα με αλλα ντοκυμαντερ με σεβαστο ποσο απο πισω)
αλλα πραγματικα ολα φαινοντουσαν τοσο φυσικα τοσο απλα και ωραια που δεν νομιζω να υπαρχει κανεις να πει κατι κακο (αντε ισως στην φαση με τον αστεροειδη )On other news agents of shield τι να πεις απο το ναδιρ στο ζενιθ/ξενιθ ναδιρ/ναδιρ ζενιθ εχω χασει το μετρημα απο το ποσες φορες δεν περιμενα να δω τετοια εξελιξη
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καμπας ξεκίνησε το Suits!Το είδα εχθές !
-

Α graphic tribute to TRUE DETECTIVE ωραίa σύνθεση, έχει φτιάξει και χάρτη για το επεισόδιο 4 που διαφεύγουν από την αστυνομία.Τελευταίο επεισόδιο True Detective την Κυριακή που μας πέρασε. Η σειρά αποδείχθηκε ζούπερ. Χάϊλι ρεκομέντιντ!
-
..............

True Detective 
-
Κατεβηκε ολο... το ΣΚ μαλλον θα εχουμε μαραθωνιο.
-

Αμερικανικος Νοτος, serial killer, Woody Harrelson, Matthew Mc Conaughey*...
What could possibly go wrong?
Τιποτα.
Εξαιρετικο φιναλε για την καλυτερη σειρα της σεζον- προσωπικα το μονο που με χαλασε ειναι η μικρη διαρκεια (8 επεισοδεια) και η αλλαγη πρωταγωνιστων απο του χρονου (φημες λενε οτι θα συνεχισουν την ιστορια με τον Ευλογητο απο εκει που την αφησε ο ΝΦ).- ο χαρακτηρας του στην σειρα κυνηγημενος απο φαντασματα του παρελθοντος ισορροπεί μεταξυ φως-σκοταδιου, ενω η αργοσυρτη, σιγανη ομιλια-ψιθυρισμα ειναι βγαλμενη απο τον πιο πηχτο βουρκο της Λουϊζιανα-(πςςςςςςςςς).Φαινεται οτι μετα το Οσκαρ παει καρφωτος και για Emmy ο τυπος-εγω παντως σας ειχα προειδοποιησειοτι οι ερμηνειες του ειναι γνωρισματα μεγαλου παικτου.
Να τον ακουτε τον g8777.
Εμεις συνεχιζουμε ακαθεκτοι με Wire (γιατι MONO 5 σαιζον;), House of cards, το Homeland με κουρασε στο 3ο επεισοδιο και θα φαει σουτ αλα Τακης Γκωνιας, και οσονουπω ερχεται η 4η σαιζον Walking Dead και το Vikings.
Μεινετε συντονισμενοι. - ο χαρακτηρας του στην σειρα κυνηγημενος απο φαντασματα του παρελθοντος ισορροπεί μεταξυ φως-σκοταδιου, ενω η αργοσυρτη, σιγανη ομιλια-ψιθυρισμα ειναι βγαλμενη απο τον πιο πηχτο βουρκο της Λουϊζιανα-(πςςςςςςςςς).Φαινεται οτι μετα το Οσκαρ παει καρφωτος και για Emmy ο τυπος-εγω παντως σας ειχα προειδοποιησειοτι οι ερμηνειες του ειναι γνωρισματα μεγαλου παικτου.
-
Ξεκίνησα κι εγώ το true detectives χτες, και λέω ουρεεε, ο dallas cowboy
Γαμάτη μουσική επίσης
-
γεια σου g8777, με τις περιγραφές σου! Του δε πόιντ!
Το Vikings ψιλοφλωμπέ πάει να γίνει στη 2η σεζόν. πρόσεχεkovathe για μαραθώνιο δεν ξέρω, είναι σκοτεινό και βαρύ σα σειρά. Θέλει λίγο χρόνο ενδιάμεσα για να βγάλει τα αρώματά του και να το ευχαριστηθείς.
Το επόμενο στη λίστα είναι το dallas. Ωραία μουσική και ωραία ατμόσφαιρα. Καιρό είχαμε να δούμε κάτι τέτοιο.
-
True detective - Respect all the way
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
Το επόμενο στη λίστα είναι το dallas. Ωραία μουσική και ωραία ατμόσφαιρα. Καιρό είχαμε να δούμε κάτι τέτοιο. -
Βγάζει η HBO κι άλλες παραγωγές? Εγώ γιατί είχα μείνει στο Band of Brothers??
Να υποθέσω ότι εμείς οι κοινοί θνητοί θα δούμε τη σειρά σε 3-4 χρόνια εδώ στην Ελλάδα? -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Να υποθέσω ότι εμείς οι κοινοί θνητοί θα δούμε τη σειρά σε 3-4 χρόνια εδώ στην Ελλάδα?ιντερνετζ , είναι η λύση
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Να υποθέσω ότι εμείς οι κοινοί θνητοί θα δούμε τη σειρά σε 3-4 χρόνια εδώ στην Ελλάδα?Όλες σχεδόν οι δραματικές αξίζουν
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_pr ... ast_by_HBO
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
kovathe για μαραθώνιο δεν ξέρω, είναι σκοτεινό και βαρύ σα σειρά. Θέλει λίγο χρόνο ενδιάμεσα για να βγάλει τα αρώματά του και να το ευχαριστηθείς.Λες?
Θα προσπαθησω αν και δεν το βλεπω να την παλευουμε! (εγω και η )
Εν τω μεταξυ η συμβια αν την αφησω μονη της και εχει αγωνια ειναι ικανη να βαλει το τελευταιο επεισοδιο να δει τι θα γινει! -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Εν τω μεταξυ η συμβια αν την αφησω μονη της και εχει αγωνια ειναι ικανη να βαλει το τελευταιο επεισοδιο να δει τι θα γινει!
Μην ανησυχείς, στη συγκεκριμένη σειρά είναι σημαντικότερο το ταξίδι από τον προορισμό
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]