-
Αμα παντως ψαχνεις για καινουργιο Τεριος (δηλαδη δεν θα επισκευασεις το τωρινο), ως πρωην κατοχος και παλιου και καινουργιου Τεριος, σου προτεινω να κοιταξεις για κατι αλλο! Εκτος αμα πας εκτος δρομου συνεχεια! Γιατι μεσα στη πολη δεν προσφερει τιποτα!
-
Η αληθεια ειναι οτι ττο τεριος με ειχε βολεψει πολυ και μαλλον θα ψαχτω για το καινουριο γιατι οντβς Τζωρτζινα με βολευει λογω το οτι παει παντου (βουνα,offf road etc).
Οσο για smart,ουτε ζωγραφιστο. Μονο τζιποιδες. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μα σ αυτο ακριβως αναφερομαι αν και παραδεχομαι οτι δεν ηταν προφανες.. μια φωτογραφια μαζι με τη περιγραφη αρκουσε για να σε γλιτωσει απο το κοπο που εχεις κανει κατι σελιδες τωρα...Ναι, επαθα αγκυλωση μεσαιου και δεικτη
-
Ο χρήστης Cali έγραψε:
Οσο για smart,ουτε ζωγραφιστο. Μονο τζιποιδες.
Δες το macan, πολύ καλό τζιποειδές, και φρέσκο μοντέλο. Πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά.
-
Καλή περίπτωση όντως
-
Γυναικα που δε θελει smart. Ειμαι ερωτευμενος.
-
Συγνωμη αν κουρασα το topic. Υπαρχει καποιο αλλο topic οσον αφορα για πωληση τρακαρισμενου αμαξιου; Γιατι μαλλον θελουν να με πιασουν κοροιδο
-
Ο χρήστης Cali έγραψε:
Ειναι (ηταν) το παλιο τεριος,οχι το καινουργιο..
Daihatsu 1900Το αγορασα το 2007 μεταχειρισμενο και ως τωρα δεν μου ειχε βγαλει τη παραμικρη ζημια
1900?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ειναι (ηταν) το παλιο τεριος,οχι το καινουργιο..
Daihatsu 1900Το αγορασα το 2007 μεταχειρισμενο και ως τωρα δεν μου ειχε βγαλει τη παραμικρη ζημια
1900?
Χρονολογια του 2003
-
Ο χρήστης Cali έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι ττο τεριος με ειχε βολεψει πολυ και μαλλον θα ψαχτω για το καινουριο γιατι οντβς Τζωρτζινα με βολευει λογω το οτι παει παντου (βουνα,offf road etc).
Οσο για smart,ουτε ζωγραφιστο. Μονο τζιποιδες.Έτοιμη γι αυτό είσαι
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2981571#p2981571 -
Συνεχιζω την συζητηση στο τοπικ ια αποριες κ ανταλλακτικα γτ ξεφυγαμε λιγο απο το θεμα.
Ευχαριστω για τις απαντησεις-συμβουλες -
H Cali το χάνει με 60 χλμ/ω. Πιθανόν από κλατάρισμα, αφού δεν ξέρει από λάστιχα και αυτοκίνητα και όλα αυτά.
Η Cali πήγαινε στη μεσαία λωρίδα της ΕΟ με 60 χλμ/ω.
Μήπως ή μόνη λύση είναι να παύσει να οδηγεί η Cali;
Ταξάκι καλύτερα. -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
H Cali το χάνει με 60 χλμ/ω. Πιθανόν από κλατάρισμα, αφού δεν ξέρει από λάστιχα και αυτοκίνητα και όλα αυτά.
Η Cali πήγαινε στη μεσαία λωρίδα της ΕΟ με 60 χλμ/ω.
Μήπως ή μόνη λύση είναι να παύσει να οδηγεί η Cali;
Ταξάκι καλύτερα.Χαχα..κλασσικη αντιμετωπιση απο αντρα σε γυναικα οδηγο. Η cali οδηγει απο 18 ετων,εχει κανει πολλα χλμ με απειρα ταξιδια σε ολη ην Ελλαδα.
Η Cali οντως δεν ξερει απο αμαξια αλλα στα 10 χρονια τρακαρει για πρωτη της φορα.
Η Cali οντως πηγαινει με 60 χλμ στην Εθνικη γτ μολις ειχε μπει Εθνικη κ εβρεχε..
η cali καλα εκανε που πηγαινε με 60.απο αμελεια της δεν αλλαξε τα λαστιχα και τλκ η αιτια του κακου ηταν τα φαγωμενα λαστιχα.μην ειστε τοσο προκατελειμενη υπαρχουν και απιστευτες γυναικες οδηγοι. Ξεκοληστε. -
Ο χρήστης Cali έγραψε:
απο αμελεια της δεν αλλαξε τα λαστιχα και τλκ η αιτια του κακου ηταν τα φαγωμενα λαστιχα.Το έγραψα για τα λάστιχα.Ευτυχώς που δεν χτύπησες άλλον και δεν χτύπησες και εσύ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
απο αμελεια της δεν αλλαξε τα λαστιχα και τλκ η αιτια του κακου ηταν τα φαγωμενα λαστιχα.
Το έγραψα για τα λάστιχα.Ευτυχώς που δεν χτύπησες άλλον και δεν χτύπησες και εσύ.
Ναι πηγα τον δικο μου φαναρτζη στο αμαξι και ειδα τα λαστιχα μου ηταν 'καμμενα'
-
Ο χρήστης Cali έγραψε:
απο αμελεια της δεν αλλαξε τα λαστιχα και τλκ η αιτια του κακου ηταν τα φαγωμενα λαστιχα.
Το έγραψα για τα λάστιχα.Ευτυχώς που δεν χτύπησες άλλον και δεν χτύπησες και εσύ.
Επειδή αυτά τα ρημάδια τα λάστιχα συνωμοτούν κατά των κοριτσιών, ώστε τα ίδια να 'καούν', πριν τα κορίτσια (πόσο μάλλον τα κορίτσια που είναι εξαιρετικώς απησχολημένα με το φύλο τους) το αντιληφθούν, εγώ επιμένω ταξάκι.
-
http://www.onalert.gr/stories/loxias-na ... attiki-odo
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Επειδή αυτά τα ρημάδια τα λάστιχα συνωμοτούν κατά των κοριτσιών, ώστε τα ίδια να 'καούν', πριν τα κορίτσια (πόσο μάλλον τα κορίτσια που είναι εξαιρετικώς απησχολημένα με το φύλο τους) το αντιληφθούν, εγώ επιμένω ταξάκι.
Ενώ εμείς τα αγόρια που είμαστε οδηγάρες, δεν έχουμε ανάγκη, και όλοι έχουμε τέλεια λάστιχα, φρένα, αμορτισέρ, κλπ κλπ...
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε μικρη ευθεια αναμεσα στους κυκλικους κομβους του πανεπιστημιου πατρων καταφερε και επεσε πανω στο προπορευομενο.. πως διαολο τα καταφερνουν..
-
Μην εβλεπε κανα κ@λο...
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#