-
πολυ μικρος χωρος αποσκευων.........με ενα παιδι εισαι οκ με δυο θες οπωσδηποτε μπαγκαζιερα..........
-
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Τελικά ο χώρος αποσκευών είναι 430lt με το κιτ επισκευής?Με τη ρεζέρβα πόσο είναι?
Με ρεζέρβα ανάγκης έρχεται στην Ελλάδα (max ταχύτητα 80 Km/h), την έχω δει σε έκθεση, όχι με κιτ επισκευής, οπότε τα 430 λίτρα πρέπει να είναι με τη ρεζέρβα.
Κάπου διάβασα οτι 430 είναι με το kit επισκευής.Θα το κοιτάξω.
-
Ο χρήστης kgrod έγραψε:
πολυ μικρος χωρος αποσκευων.........με ενα παιδι εισαι οκ με δυο θες οπωσδηποτε μπαγκαζιερα..........Και περιεργο σχημα εχει το πορτ μπαγκαζ.
-
Ο χρήστης kgrod έγραψε:
πολυ μικρος χωρος αποσκευων.........με ενα παιδι εισαι οκ με δυο θες οπωσδηποτε μπαγκαζιερα..........Το χουμε ξεφτιλήσει. Δεν έχω δει το νεο μοντελο και το σχημα του χωρου αποσκευων, αλλα το προηγουμενο που τυγχανει να ξερω με 410λιτ ειναι υπεραρκετο για 2 παιδια. Τωρα αν θεωρούμε απαραίτητο να παρουμε μαζι μας 3 ντιβανομπάουλα για ενα ΣΚ στο χωριό - και στο γυρισμο να φορτωσουμε και 2 αρνια συν τον τσοπάνη, τοτε μαλλον το έχουμε δει λιγακι λαθος.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
πολυ μικρος χωρος αποσκευων.........με ενα παιδι εισαι οκ με δυο θες οπωσδηποτε μπαγκαζιερα..........
Το χουμε ξεφτιλήσει. Δεν έχω δει το νεο μοντελο και το σχημα του χωρου αποσκευων, αλλα το προηγουμενο που τυγχανει να ξερω με 410λιτ ειναι υπεραρκετο για 2 παιδια. Τωρα αν θεωρούμε απαραίτητο να παρουμε μαζι μας 3 ντιβανομπάουλα για ενα ΣΚ στο χωριό - και στο γυρισμο να φορτωσουμε και 2 αρνια συν τον τσοπάνη, τοτε μαλλον το έχουμε δει λιγακι λαθος.
εσυ φιλε που το εχεις δει σωστα δωσε μας τα φωτα σου........χωρατε υπερανετα στις διακοπες σας π.χ οχι ΣΚ στο χωριο στα 410λιτρα?
-
Για πλακα
-
Ο χρήστης kgrod έγραψε:
Το χουμε ξεφτιλήσει. Δεν έχω δει το νεο μοντελο και το σχημα του χωρου αποσκευων, αλλα το προηγουμενο που τυγχανει να ξερω με 410λιτ ειναι υπεραρκετο για 2 παιδια. Τωρα αν θεωρούμε απαραίτητο να παρουμε μαζι μας 3 ντιβανομπάουλα για ενα ΣΚ στο χωριό - και στο γυρισμο να φορτωσουμε και 2 αρνια συν τον τσοπάνη, τοτε μαλλον το έχουμε δει λιγακι λαθος.
εσυ φιλε που το εχεις δει σωστα δωσε μας τα φωτα σου........χωρατε υπερανετα στις διακοπες σας π.χ οχι ΣΚ στο χωριο στα 410λιτρα?
Άμα αγοράζαμε αυτοκίνητο για να καλύψουμε κάθε ειδική χρήση ( μια φορά το χρόνο μετακόμιση στο χωριό πχ) θα έπρεπε να είχαμε άπο δέκα αυτοκίνητα
-
Το είδα σήμερα στο δρόμο. Στην αρχή το μπέρδεμα με το new kuga (το πίσω μέρος)
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Εξαρταται η ηλικια τους.αν θες παρκοκρεβατο,καροτσι,καρεκλακι φαγητου?
Παντως εγω πηρα μια μπαγκαζιιερα και ξενοιασα.σε 20' μπαινουν μπαρες και μπαγκαζιερα και τελος. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Τελικά ο χώρος αποσκευών είναι 430lt με το κιτ επισκευής?Με τη ρεζέρβα πόσο είναι?
Με ρεζέρβα ανάγκης έρχεται στην Ελλάδα (max ταχύτητα 80 Km/h), την έχω δει σε έκθεση, όχι με κιτ επισκευής, οπότε τα 430 λίτρα πρέπει να είναι με τη ρεζέρβα.
Κάπου διάβασα οτι 430 είναι με το kit επισκευής.Θα το κοιτάξω.
Έχοντας αμάξι με 455 λίτρα και βλέποντας αυτο του qq δηλώνω οτι αυτο που ειδα ή δεν ειναι 430 ή το δικο μου ειναι +500!
Οσο για το ποσο αρκετό ειναι τα 430 για μια οικογένεια θα έλεγα οτι προσωπικά για μένα δεν ειναι . Με τόσο χωρο βαζεις δυο μεγάλες βαλίτσες και γεμισες! Αν τωρα 2 βαλίτσες ειναι αρκετές για ταξίδι 4 ατόμων για 3-4 μερες , δεν μιλάω για καλοκαιρινές διακοπες καμια τύχη, για 3-4 μερες τι να πω. Να αρκεί αν πάρει ο καθένας απο μια αλλαξιά και δεν αλλάξεις παντελόνι και παπούτσι ναι αρκούν και περισσεύουν οι 2 βαλίτσες.
-
Επανέρχομαι στα led lights.
Τα φώτα της μεσαίας και μεγάλης σκάλας ειναι led ή απλα?
Αν ειναι led, Μωβιζουν όπως τα xenon ή φωτίζουν με καθαρό άσπρο χρωμα? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Επανέρχομαι στα led lights.
Τα φώτα της μεσαίας και μεγάλης σκάλας ειναι led ή απλα?
Αν ειναι led, Μωβιζουν όπως τα xenon ή φωτίζουν με καθαρό άσπρο χρωμα?Oλα LED είναι.
Full LED εχω δει μόνο από Α8 ήταν κατάλευκα. -
Για να μη τουφεκαμε στα κεραμιδια....
-
Και μενα το δικο μου έχει 500 και μια χαρα το γεμίζω.Αν το QQ έχει 400 είναι λίγα.
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Παντως εγω πηρα μια μπαγκαζιιερα και ξενοιασα.σε 20' μπαινουν μπαρες και μπαγκαζιερα και τελος.Παρκοκρεββατα εχουν και τα ξενοδοχεια. Και καρεκλακια, sorry, αλλα μαλλον δεν ειναι και τοσο απαραιτητα, ετσι δεν είναι;
Απο κει και περα, ειναι και θεμα αντιληψης. Εγω στις ελαχιστες μερες των διακοπων μου παω παραλια με πετσετα, αντηλιακο και σωσιβια. Δεν κουβαλαω ομπρελες, καρεκλακια, μπολ με κεφτεδες, ψυγειο με μπυρες και την πεθερα.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
+00
Η γενια των +30's δηλαδη τι να πει? Εμεις πως καταφερναμε και καναμε ταξιδια με αυτοκινητα που ειχαν λιγοτερα απο 300λιτρα χωρο αποσκευων? Πολλα τα παραδειγματα, οικογενειακοι μου φιλοι, 2 αδελφια, μεγαλωσαν σε uno turbo ie πρωτης γενιας. Καθε καλοκαιρι φορτωναν πραγματα για 1 μηνα το καλοκαιρι, 4 ατομα, μαζι και μια 14αρα τηλεοραση...
Σημερα εκτος απο τα 430λιτρα στην προκειμενη, εχεις και σπαστο-διαιρουμενο πισω καθισμα 60/40 ή 70/30, συν τον οποιο λιγο προσθετο χωρο σε υψος, εαν πχ βγει η εταζερα, λογω 5ης πορτας, εναντι των κλασσικων sedan.
Kαπου νομιζω οτι εχουμε φτασει στην υπερβολη. Για αυτους που σε καθε ταξιδι κανουν μια μικρη μετακομιση, ή εχουν πανω απο 2 παιδια υπαρχουν και τα βαν/MPV, τυπου Touran πχ.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Παντως εγω πηρα μια μπαγκαζιιερα και ξενοιασα.σε 20' μπαινουν μπαρες και μπαγκαζιερα και τελος.Παρκοκρεββατα εχουν και τα ξενοδοχεια. Και καρεκλακια, sorry, αλλα μαλλον δεν ειναι και τοσο απαραιτητα, ετσι δεν είναι;
Απο κει και περα, ειναι και θεμα αντιληψης. Εγω στις ελαχιστες μερες των διακοπων μου παω παραλια με πετσετα, αντηλιακο και σωσιβια. Δεν κουβαλαω ομπρελες, καρεκλακια, μπολ με κεφτεδες, ψυγειο με μπυρες και την πεθερα.
Εγω που παω για 3 βδομαδες στο νησι μου να τα παρω?
Παντως φαινεται οντως μικροτερο απο τα ονομαστικα.φαινεται μικροτερο και απο το δικο μου που εχει 340.φταιει το σχημα του πιστευω και τα κολπα με τις κρυπτες.
Και μεσα ηθελα κατι πιο γεναιοδωρο χωρις να ειναι κακο.μπηκα σε ενα note και εμεινα με τους χωρους του. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
+00
Η γενια των +30's δηλαδη τι να πει? Εμεις πως καταφερναμε και καναμε ταξιδια με αυτοκινητα που ειχαν λιγοτερα απο 300λιτρα χωρο αποσκευων? Πολλα τα παραδειγματα, οικογενειακοι μου φιλοι, 2 αδελφια, μεγαλωσαν σε uno turbo ie πρωτης γενιας. Καθε καλοκαιρι φορτωναν πραγματα για 1 μηνα το καλοκαιρι, 4 ατομα, μαζι και μια 14αρα τηλεοραση...
Σημερα εκτος απο τα 430λιτρα στην προκειμενη, εχεις και σπαστο-διαιρουμενο πισω καθισμα 60/40 ή 70/30, συν τον οποιο λιγο προσθετο χωρο σε υψος, εαν πχ βγει η εταζερα, λογω 5ης πορτας, εναντι των κλασσικων sedan.
Kαπου νομιζω οτι εχουμε φτασει στην υπερβολη. Για αυτους που σε καθε ταξιδι κανουν μια μικρη μετακομιση, ή εχουν πανω απο 2 παιδια υπαρχουν και τα βαν/MPV, τυπου Touran πχ.
http://bestmomstv.com/2013/06/13/15-pho ... torcycles/
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
+00
Kαπου νομιζω οτι εχουμε φτασει στην υπερβολη. Για αυτους που σε καθε ταξιδι κανουν μια μικρη μετακομιση, ή εχουν πανω απο 2 παιδια υπαρχουν και τα βαν/MPV, τυπου Touran πχ
και εγω σε fiat mirafiori μεγαλωσα αλλα καποτε το θεωρουσαν μικρομεσαιο οπως και πριν 10 χρόνια μας φαινόταν μικρή η Χ5.........ο χώρος αποσκευών του qq αντικειμενικα είναι μικρός σε σχέση με αλλά οικογενειακα αυτοκινητα πως να το κάνουμε τώρα δηλαδη........
-
Απο προσφορές οι αντιπροσωπείες τι παίζουνε? έχουμε καμία ενημέρωση? κουκούλα άντε και κανά συναγερμό ? ή λόγω κρίσης δεν εχει τίποτα extra δώρο
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)