-
Eνδιαφερομαι για μηχανη παιδες
Σαν πρωτο μου μηχανακι σκεφτομαι, σε καινουργιο Ηusqvarna WRE 125 2T
kαι σε μεταχειρισμενο κατι 4Τ 250
Τι λετε? Γραψτε και τις γνωμες σας
(Υ.Γ Ειμαι τοσο νεος που δεν ξερω να οδηγαω με ταχυτητες,μονο scooter)
Ευχαριστω, και περιμενω απαντήσεις! -
Να χεις υπ οψην σου οτι τα Ιταλικα ειναι λιγο παραξενα και με απαιτησεις ως αναφορα την συντητηση. Καλυτερα για αρχη καποιο γιαπωνεζικο κατι σαν Yamaha ttr 250 η honda xr 250;
-
Γεια σου φίλε…
Πρώτα από όλα πρέπει να αποφασίσεις γιατί την αγοράζεις την μηχανή.
Βόλτες ασφαλτινες ?
Βόλτες χωμάτινες ?
Για να πηγαίνεις στην δουλεία σου ?
Για να πηγαίνεις για καφέ ?
Για να κάνεις καμάκι ?
Moto Sport ?
Trial ?
Enduro ?
Πάντως για έναν εντελώς αρχάριο, θα σε συμβούλευα να ξεχάσεις τα καθαρόαιμα και «τα άγρια», γιατί μπορεί να είναι «μουράτα» αλλά χρειάζεται κάτι παραπάνω από καλή θέληση για να τα καβαλήσεις…Σου προτείνω να κατευθυνθείς προς Honda XLR, Yanaha XT, Kawasaki KLR/E, σίγουρα τετράχρονο, σίγουρα εξευγενισμένο για καθημερινή χρήση, και σίγουρα από 250cc και πάνω. Σαν αρχάριος, να αποφύγεις το μεταχειρισμένο γιατί δεν ξέρεις τι κρύβει και εάν είσαι σε θέση να το αντιμετωπίσεις αυτό που κρύβει…
-
Για δες κάτι σε Honda AX-NX 250... Αρκετά φιλικό μηχανάκι, με όσο γκάζι χρειάζεται για τον νέο οδηγό και αξιόπιστο. Και αν θες πας και καμιά off road βολτίτσα... Ένα τέτοιο έχω και είναι το πρώτο μου. Και εγώ δεν είχα αντιστοιχη εμπειρία από χειροκίνητα κιβώτια, αλλά είναι τόσο φιλικό το συγκεκριμένο μηχανάκι που με βοήθησε αρκετά.
Καλή αγορά και σιδεροκέφαλος!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Για δες κάτι σε Honda AX-NX 250... Αρκετά φιλικό μηχανάκι, με όσο γκάζι χρειάζεται για τον νέο οδηγό και αξιόπιστο. Και αν θες πας και καμιά off road βολτίτσα... Ένα τέτοιο έχω και είναι το πρώτο μου. Και εγώ δεν είχα αντιστοιχη εμπειρία από χειροκίνητα κιβώτια, αλλά είναι τόσο φιλικό το συγκεκριμένο μηχανάκι που με βοήθησε αρκετά.Καλή αγορά και σιδεροκέφαλος!!!
Ακριβώς αυτό που είχα στο μυαλό μου και εγώ! Απίστευτα βολικό για μέσα στην πόλη και σε πάει πολύ άνετα για ένα πλατς το καλοκαιράκι Και Honda
-
....και ρύθμιση βαλβίδων κάθε τρεις και λίγο... Ωραίο μηχανάκι, αλλά όχι και τόσο αξιόπιστο για Χόντα.
-
Eνα φιλαρακι μου ειπε για το CBF 250
Κάλο? -
Ρώτα και τα παιδιά στο http://www.moto.gr .
-
Ο χρήστης sennsa_rs έγραψε:
Eνα φιλαρακι μου ειπε για το CBF 250
Κάλο?Μια χαρά! Καλοτάξιδο;
-
Το CBF είναι λίγο παλαιομοδίτικο αλλά σε γενικές γραμμές είναι καλό, θα πρέπει να δεις εάν σε βολεύει η σκυμμένη οδήγηση, μετά το σκούτερ η νέα θέση οδήγησης του CBF θέλει προσοχή…
Πάντως εάν θέλεις την γνώμη μου, είναι πιο εύκολο να μάθεις και να οδηγήσεις ένα KLE-250 παρά ένα CBF-250, επίσης τα τύπου on-off όπως το KLE έχουν πιο όρθια θέση οδήγησης όπως τα σκούτερ…
-
To Ηusa εχει κακη φημη οσον αφορα την αξιοπιστια... για αυτο καλυτερα θα σου ελεγα να το αποφυγεις....
Κοιτα κατι σε DT125-200 αν θες κατι γρηγορο σε αυτα τα κυβικα και σε καλη τιμη αλλα και αξιοπιστα...
Αν πας σε τετραχρονο πολλα καλα λογια λενε για AX/NX (προσωπικα δεν μου αρεσουν καθολου ουτε τα cbf) κοιτα και για κανα μικρο ΧΤ250 το οποιο ειναι πασπαρτου και αν αλλαξεις λιγα πλαστικα μπορεις να εχεις το look του 600 .....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
....και ρύθμιση βαλβίδων κάθε τρεις και λίγο... Ωραίο μηχανάκι, αλλά όχι και τόσο αξιόπιστο για Χόντα.Πάντως εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με βαλβίδες ως τώρα, ούτε γενικότερα προβλήματα αξιοπιστίας. Το μόνο που μου έβγαλε σε ένα χρόνο ήταν μια ηλεκτρονική (και πιθανότατα από δικό μου λάθος).
-
παρε ενα vstromaki 650 η ενα transalpaki και μην το συζητας καθολου........
-
Kατι μικροτερο μεχρι να παρεις τον αερα. Δεν ξερω ποσο ψηλος εισαι αλλα εγω δεν γουσταρα τα εντιουρα μια και ηταν πολυ ψηλα.
Τωρα βεβαια αμα παμε με του Random παρε κανενα Yamaha R1 και την πρωτη φορα που θα το οδηγησεις καμε μια εκκινηση στις 10-12 χιλιαδες στροφες. Μετα πες μας ποσα αστρα ειδες. (αστειευομαι βεβαια)
Και φυσικα εχεις ολα τα αξεσουαρ; κρανος μπουφαν κτλ
Νικος
Λιγη Βοηθεια στον πρωταρη?