-
Ναι, ΟΚ, αλλά εκ πείρας ξέρω ότι είναι επαρκέστατος για εργασία γραφείου. Καμιά σχέση με τους παλιούς Celeron. Στα ίδια λεφτά, τι καλύτερο υπάρχει;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ναι, ΟΚ, αλλά εκ πείρας ξέρω ότι είναι επαρκέστατος για εργασία γραφείου. Καμιά σχέση με τους παλιούς Celeron. Στα ίδια λεφτά, τι καλύτερο υπάρχει;Μακριά από Celeron. Μπορεί να μην είναι σαν τους παλιούς αλλά εξακολουθούν να είναι (πολύ) πίσω σε σχέση με άλλους επεξεργαστές.
-
Έστω, ποιον AMD; Μοντέλο, socket....
Για ακριβότερο intel δεν παίζει, μέχρι 50 ευρώ CPU και προφανώς όχι σε socket που έχει μόνο ακριβές λύσεις σε μητρικές.
Η μελλοντική δυνατότητα αναβάθμισης είναι αδιάφορη. Θα δουλεύει μέχρι να λιώσει, χωρίς προσθήκες. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα δουλεύει μέχρι να λιώσει, χωρίς προσθήκες.πτανα κριση.
-
Πάρε celeron, αφού είσαι αποφασισμένος τι να λέμε τώρα.
Πώς γίνεται το Youtube να παίζει αυτόματα στο ποιοτικότερο setting? Έβαλα σχετική ρύθμιση στις ρυθμίσεις μου αλλά δεν.
-
Αφού ρωτάω, τι αποφασισμένος είμαι;
Ποιος AMD είναι καλύτερος και με οκονομικό chipset; -
Σε αυτά τα λεφτά κανένας, το μόνο που είναι καλύτερο στους amd είναι η igpu.
Στα 50€ υπάρχουν οι pentium g2020-30 -
Ένα τέτοιο
είναι στο δρόμο για μένα. Έχω ήδη ένα usb to sata adapter που θα χρησιμοποιήσω για να κλωνοποιήσω το δίσκο που πρόκειται να αντικατασταθεί (βαριέμαι να περνάω ξανά τα Windows 7 κι όλα τα προγράμματα). Ο Crucial δεν έχει στο πακέτο κάποιο πρόγραμμα κλωνοποίησης. Ποιό να δοκιμάσω; -
Σε μένα το Acronis το 2010 δουλεύει μια χαρά με τα 7ρια τόσο σε 775, όσο και 1155.
O 240 είναι; -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Samsung galaxy Tab III
http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tab ... 0-Wifi.htm
239 euros
....Οτι θα το πάρω, θα το πάρω
Ερωτηση: το παίρνεις τώρα που το εχουνε βαλει ολα τα μαγαζια εκει (Κοτσοβολος 236 και ατοκες δοσεις )
ή προς τα Χριστούγεννα θα πέσουνε κιάλλο;
Βιασυνη δεν υπάρχει -
Μου έχουν φέρει 3 pc τις τελευταίες μέρες τα οποία είχαν BIOS Checksum error, ενώ το ένα απο αυτά είχε και καμμένο τροφοδοτικό. Τους κάνω clear BIOS και μετά δέν παίρνουν καν μπρός.
Πώς γίνεται αυτό? Μήπως τώρα με την κακοκαιρία τα χτύπησε καμια υπέρταση?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Μου έχουν φέρει 3 pc τις τελευταίες μέρες τα οποία είχαν BIOS Checksum error, ενώ το ένα απο αυτά είχε και καμμένο τροφοδοτικό. Τους κάνω clear BIOS και μετά δέν παίρνουν καν μπρός.Πώς γίνεται αυτό? Μήπως τώρα με την κακοκαιρία τα χτύπησε καμια υπέρταση?
Αν ήταν πάνω στη παροχή χωρίς προστασία/UPS/ανορθωτή/κάτι τεςπα, πολύ πιθανό να είδαν αστεράκια....εδώ εμένα κάηκε τροφοδοτικό που ήταν πάνω σε UPS και πολύπριζο APC κατά τη διάρκεια μιας από τις τελευταίες καταιγίδες
-
Βάλε βγάλε μπαταρία μητρικής;
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Αν ήταν πάνω στη παροχή χωρίς προστασία/UPS/ανορθωτή/κάτι τεςπα, πολύ πιθανό να είδαν αστεράκια....εδώ εμένα κάηκε τροφοδοτικό που ήταν πάνω σε UPS και πολύπριζο APC κατά τη διάρκεια μιας από τις τελευταίες καταιγίδεςΈχω την εντύπωση οτι και τα τρία ήταν χωρίς καμία προστασία.
Βάλε βγάλε μπαταρία μητρικής;
Ναί, αυτό κάνω σε συνδιασμό με το CLRTC jumperακι και μετά δέν παίρνουν καν μπρός. Το ένα απο τα τρία το έσωσα γιατι είχε Dual BIOS, αλλάζεις ένα jumper και γυρίζει στο δεύτερο BIOS.
-
Για χρήση σαν τηλεόραση σε υπνοδωμάτιο. Σε μέγεθος δείχνει οκ αλλά από τιμή είναι συμφέρουσα?
http://www.plaisio.gr/Campaign/20131129-tv-monitor-samsung.htm?utm_source=Homepage&utm_medium=Mosaic&utm_campaign=Newsletter-20131129-weekend-offer-samsung-tv-monitor -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το ένα απο τα τρία το έσωσα γιατι είχε Dual BIOS, αλλάζεις ένα jumper και γυρίζει στο δεύτερο BIOS.
gigabyte ftw?
καλά πόσο παλιά είναι η μητρική και αλλάζει bios με jumper?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Το ένα απο τα τρία το έσωσα γιατι είχε Dual BIOS, αλλάζεις ένα jumper και γυρίζει στο δεύτερο BIOS.
gigabyte ftw?
καλά πόσο παλιά είναι η μητρική και αλλάζει bios με jumper?
Albatron
Πάλι καλά που αλλαζε με jumper γιατι αλλιώς ήταν εντελώς νεκρή.
-
Ευχαριστούμε cosneo. Μόλις την πήρα. Πέτυχα και ρενακια πωλητή με το προηγούμενο μεγκαν ρς!
Sent from my E10i using Tapatalk
-
παιδια το προβλημα μου ειναι ως εξης και χρειαζομαι ΒΟΗΘΕΙΑ
-
εχω δικτυο μεσα στο σπιτι μεσω router & ηλεκτρικου δικτυου ΔΕΗ και συνδεω ενσυρματα (εθερνετ) τα πισια (PCs)
στις πριζες του ρευματος -
Το ταμπλετ μου δεν εχει θυρα εθερνετ ωστε να κανω παρομοια συνδεση σε ενα συγκεκριμενος χωρος του σπιτιου που δεν
καλυπτεται απο το ασυρματο router, και δεν εχει και τηλεφωνικη πριζα. (οχι δεν ειναι τουαλετα, αλλα κουζινα) -
θελω να εχω προσβαση στο δικτυο με το ταμπλετ απο τον 'προβληματικο' κουζινο-χωρο
νομιζετε οτι κατι τετοιο θα κανει δουλεια?...
http://www.plaisio.gr/periferiaka-othon ... LR-300.htm
δηλαδη αν το βαλω σε πριζα ρευματος του προβληματικου χωρου, θα βρει σημα μεσω δικτυου ΔΕΗ και μετα θα το αναμεταδωσει ασυρματα ωστε να συνδεθω με το ταμπλετ μου...?...η μηπως τα σηματα που βρισκει τα βρισκει μονο αν ειναι ασυρματα?...οποτε δεν κανουμε δουλεια? Απο την περιγραφη του προιοντος στο λινκ δεν καταλαβα (δεν ειμαι και πολυ ειδικος, απλα λιγο εμπειρος χρηστης)
Ευχαριστω εκ των προτερω για καθε συμβουλη, και αν δεν κανει το συγκεκριμενο προιον στο λινκ εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο?
-
-
Ψάχνω κάποιο πακέτο με το οποίο να μπορώ να σχεδιάσω free body diagrams, πχ κάτι σαν αυτό: http://ffden-2.phys.uaf.edu/211_fall200 ... iagram.jpg
Κυρίως με νοιάζει να μπορώ να ζωγραφίζω εύκολα τα διανύσματα των δυνάμεων, με ετικέτες κτλ.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]