-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
10 ρόδες και δε με φτάνεις ούτε στα 2/3Άστα! Με 16 ρόδες όμως σε πέρασα! Είναι μια κοινωνική καταξίωση ...
Και η Εμπορική-Alpha λέει και ευγενικά ένα ευχαριστώ!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Μπήκα και είδα τη λυπητερή και εγω... 422 το σύνολο (2 αμάξια και 1 μηχανή)αρνουμαι να μπω να τα δω.Δεν θελω να το δω το νουμερο.
γτσσκ
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
ες αυριον τα σπουδαια...
αφου το χθεσινο αυριο ειναι το σημερα ακουστε την εξελιξη μηπωσ και γλυτωσετε τιποτα χαζα λεφτα οπως στην περιπτωση μου που δεν τα γλυτωσα. Εχουμε και λεμε.
Το αμαξι ειχε κατατεθειμενεσ πινακιδες απο 11/20011 εως 3/2012.
Για μια μερα (3/2013) παιρνω πινακιδες αφου πληρωσα τελη κυκλοφοριας φυσικα, για να το μεταβιβασω στον αγοραστη οπως και εγινε, μεσω ΚΕΠ Αγ. Στεφανου. Πηρε ο αγοραστης προσωρινη αδεια κυκλοφοριας και πηγε στο καλο νομιμα.Ελα ομως που το ΚΕΠ απο 3/2012 εστειλε το φακελλο στο Υπ/Συγκ τον Αυγουστο του 2012....μετα απο 4 μηνες.
Τον Αυγουστο το υπ/συγκ εξεδωσε αδεια στο ονομα του νεου αγοραστη οπως επρεπε κανονικα ΑΛΛΑ στο συστημα τους δεν ενημερωσαν σχετικο πεδιο (απο οπου αντελει στοιχεια το ΟΙκονομικων) δηλ οτι η μεταβιβαση εγινε τον Μαρτη 2012 αλλα εδωσαν την τελικη ημερομηνια εκδοσης αδειας....δηλ 8/2012, οποτε χρεωθηκα 4 μηνων ΦΠ (470 ευρω).Τι γινεται τωρα ρε παιδια ρωταω την εφορια ...να πληρωσω 470 ευρω ΦΠ για 2 ωρες που ηταν στο ονομα μου ισα ισα να γινει μεταβιβαση?...ε χμ μου λενε σωστα αδικο ειναι...πηγαινε στο συγκοινωνιων να ξανα-ενημερωσουν το συστημα τους (με τα αποδεικτικα στοιχεια) ωστε να μην πληρωσεις εσυ αλλα ο επομενοσ ιδιοκτητης....και πως θα πληρωσει ΦΠ για 3-8/13 ο επομενος αφου η αδεια του γραφει 8/2012 λεω?...ε καλα λες μου λενε μαλλον δεν γινεται τιποτα. Πεταγεται και μια ψοφια και μου λεει 'ζητηστε τα εσεις απο τον επομενο ιδιοκτητη' .....εκει επεσε πολυ γελιο.
Ρωτησα και διεκπεραιωτη αυτοκινητων και μου βεβαιωσε οτι η το Οικονομικων / Συγκ-ων παει με την τελικη ημ/νια αδειας και οχι ποτε πηγα στο ΚΕΠ, και αυτο δεν αλλαζει με τιποτα.
Πηγα στα ΚΕΠ αγ Στεφανου να δω τον υπαλληλο να του τα πω και με μεγαλη μου ευχαριστηση εμαθα οτι τον ειχαν διωξει...
Θα πληρωσω 470 ευρω λογω τεμπελιας-αδιαφοριας καποιων βραδυκινητων στα ΚΕΠ.
Εν τελει οι ΔΥ ειναι εχθροι μας.
-
Πόνος, για τη Μ@Λ@κια του άλλου.....
-
ες αυριον τα σπουδαια...
αφου το χθεσινο αυριο ειναι το σημερα ακουστε την εξελιξη μηπωσ και γλυτωσετε τιποτα χαζα λεφτα οπως στην περιπτωση μου που δεν τα γλυτωσα. Εχουμε και λεμε.
Το αμαξι ειχε κατατεθειμενεσ πινακιδες απο 11/20011 εως 3/2012.
Για μια μερα (3/2013) παιρνω πινακιδες αφου πληρωσα τελη κυκλοφοριας φυσικα, για να το μεταβιβασω στον αγοραστη οπως και εγινε, μεσω ΚΕΠ Αγ. Στεφανου. Πηρε ο αγοραστης προσωρινη αδεια κυκλοφοριας και πηγε στο καλο νομιμα.Ελα ομως που το ΚΕΠ απο 3/2012 εστειλε το φακελλο στο Υπ/Συγκ τον Αυγουστο του 2012....μετα απο 4 μηνες.
Τον Αυγουστο το υπ/συγκ εξεδωσε αδεια στο ονομα του νεου αγοραστη οπως επρεπε κανονικα ΑΛΛΑ στο συστημα τους δεν ενημερωσαν σχετικο πεδιο (απο οπου αντελει στοιχεια το ΟΙκονομικων) δηλ οτι η μεταβιβαση εγινε τον Μαρτη 2012 αλλα εδωσαν την τελικη ημερομηνια εκδοσης αδειας....δηλ 8/2012, οποτε χρεωθηκα 4 μηνων ΦΠ (470 ευρω).Τι γινεται τωρα ρε παιδια ρωταω την εφορια ...να πληρωσω 470 ευρω ΦΠ για 2 ωρες που ηταν στο ονομα μου ισα ισα να γινει μεταβιβαση?...ε χμ μου λενε σωστα αδικο ειναι...πηγαινε στο συγκοινωνιων να ξανα-ενημερωσουν το συστημα τους (με τα αποδεικτικα στοιχεια) ωστε να μην πληρωσεις εσυ αλλα ο επομενοσ ιδιοκτητης....και πως θα πληρωσει ΦΠ για 3-8/13 ο επομενος αφου η αδεια του γραφει 8/2012 λεω?...ε καλα λες μου λενε μαλλον δεν γινεται τιποτα. Πεταγεται και μια ψοφια και μου λεει 'ζητηστε τα εσεις απο τον επομενο ιδιοκτητη' .....εκει επεσε πολυ γελιο.
Ρωτησα και διεκπεραιωτη αυτοκινητων και μου βεβαιωσε οτι η το Οικονομικων / Συγκ-ων παει με την τελικη ημ/νια αδειας και οχι ποτε πηγα στο ΚΕΠ, και αυτο δεν αλλαζει με τιποτα.
Πηγα στα ΚΕΠ αγ Στεφανου να δω τον υπαλληλο να του τα πω και με μεγαλη μου ευχαριστηση εμαθα οτι τον ειχαν διωξει...
Εν τελει οι ΔΥ ειναι εχθροι μας.
' Πηρε ο αγοραστης προσωρινη αδεια κυκλοφοριας και πηγε στο καλο νομιμα.'
Η προσωρινή άδεια δεν βγήκε στο όνομα του αγοραστή ?
Με βάση την ημερομηνία της προσωρινής άδειας να γίνει διόρθωση/καταμερισμός του ΦΠ.
-
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
ες αυριον τα σπουδαια...
' Πηρε ο αγοραστης προσωρινη αδεια κυκλοφοριας και πηγε στο καλο νομιμα.'
Η προσωρινή άδεια δεν βγήκε στο όνομα του αγοραστή ?
Με βάση την ημερομηνία της προσωρινής άδειας να γίνει διόρθωση/καταμερισμός του ΦΠ.
ναι βγηκε στο ονομα του αγοραστη δηλ αυτο το χαρτι που δινουν απο τα ΚΕΠ για να κυκλοφορει νομιμα ο νεος αγοραστης μεχρι να βγει η κανονικη στο πρασινο χαρτονακι απο το ΥΠ-ΣΥΓΚ. Η εφορια αναγνωριζει τα ντατα που τους δινει το ΥΠ-Συγκ. και μονο.
Το σωστο ειναι αυτο που λες (δηλαδη να πληρωνει ο πραγματικος χρηστησ ως εκει που του αναλογει) αλλα η ΕΦΟΡΙΑ λεει ΟΚ αν την κανει την αλλαγη ημ/νιας το ΥΠ-ΣΥΓΚ, αλλα το ΥΠ-ΣΥΓΚ δεν το κανει με το σκεπτικο οτι η 4-μηνη καθυστερηση ηταν του ΚΕΠ και οχι δικο του σφαλμα ενω δεν υπαρχει τεχνικα τετοιοσ τροπος...μυλος ελληνικος δηλαδη. Ο νεος αγοραστης εχει στα χερια του νομιμη αδεια με 8/2013 και στο υπουργειο θα ειναι καταχωρημενος με 3/2013..?
Δεν σκεφτομαι να το κυνηγησω το θεμα, θα βρω αλλον τροπο να 'πατσισω' την διαφορα χ 10.
Το 'μοναστηρι' να ειναι καλα.
-
Για πες με το μοναστήρι τi παίζει μπας και περάσουμε για κάνα προσκύνημα
-
Έχω ενα yaris d4d του 2008. Ο αδερφός μου έχει πάρει το ίδιο (του 2007)εισαγωγής με ταξινόμηση στην Ελλάδα το 2013. Εγώ θα πληρώσω 240 τέλη βάση κυβικών και ο αδερφός μου 106 βάση ρύπων ...
Ετσι μου έρχεται να του πάρω την διαφορα!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σε ποιο μοναστήρι είναι ο αδερφός σου;
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Για πες με το μοναστήρι τi παίζει μπας και περάσουμε για κάνα προσκύνημαΔεν λεγονται δημοσιως γιατι θα γινει σουπα το θεμα.
Στειλε με ΠΜ το μεηλ σου να σου πω 1-2 καραμπινατα 'μοναστηρια'. -
Eltassos δεν ξέρω αν έλαβες το πμ γιατί δεν ξέρω δεν είμαι σίγουρος ότι έφυγε από εμένα
-
η μεταβιβαση εγινε τον Μαρτη 2012 αλλα εδωσαν την τελικη ημερομηνια εκδοσης αδειας....δηλ 8/2012, οποτε χρεωθηκα 4 μηνων ΦΠ (470 ευρω).....
Δεν ξέρω τι είναι πιο τραγικό, ότι αντιστοιχεί στο ΤΤ σου που πούλησες αναδρομικός φόρος 'πολυτελείας' 470 ευρώ για καθε 4 μήνες κυκλοφορίας (σαν να λέμε ένα αρκετά καλό σύγχρονο laptop, ή 3 laptop το χρόνο, χώρια τα τέλη κυκλοφορίας) ή ότι ορισμένοι βαριούνται να κάνουν τη δουλειά για την οποία τους πληρώνουμε οι υπόλοιποι με τους φόρους μας και στα @@ τους αν χρεωθείς εσύ με 470 ευρώ απο δικο τους φταιξιμο...
-
Τι αλλάζει στα τέλη κυκλοφορίας του 2015
-
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τι αλλάζει στα τέλη κυκλοφορίας του 2015WTF ??? Εγκυρα πραματα !!!
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Τι αλλάζει στα τέλη κυκλοφορίας του 2015
WTF ??? Εγκυρα πραματα !!!
Αυτό το 'σενάριο' θα συνεχίσει να παίζει, μέχρι τελικά να 'αποφασίσουν' ότι δεν γίνεται (δεν έγινε στην Ολλανδία, εδώ θα γίνει ? ) και να γυρίσουμε στο παλιό-καλό 'έχεις δίλτρο ? είσαι άρχοντας! πέσε τώρα ότι μου λείπει από τον προϋπολογισμό'
-
Αυτή η αρλούμπα με το gps είναι ανεφάρμοστη. ΟΚ, παίρνει τη θέση και υπολογίζει τα διανυθέντα χιλιόμετρα. Πώς αυτά θα αποστέλλονται στο υπουργείο; Με gsm; Ποιος θα το πληρώνει; Τη συσκευή gps ποιος θα την πληρώνει; Αν πάθει βλάβη και σταματήσει να λειτουργεί ή έχει παράλογες ενδείξεις; Αν καλυφθεί η κεραία με αλουμινόχαρτο; Αν βγει από το όχημα και τοποθετηθεί εν λειτουργία στο σπίτι ή αλλού; Αν δεν τοποθετηθεί καθόλου; Αν λειτουργεί μερικώς; Δηλαδή την απενεργοποιώ σε κάποιο ταξίδι, ενώ την αφήνω στο on σε άλλο ταξίδι για 'ξεκάρφωμα'; Αν το παρκάρω στο 4ο υπόγειο και δεν έχει σήμα; Αν τα χιλιόμετρα τα κάνω σε ιδιωτικό χώρο (το χωράφι μου ή πίστα) και δεν πρέπει να 'μετράνε';
-
Παπαριες καμαρωτες
-
Καλά σαφώς αυτό το σενάριο είναι επιστημονικής φαντασίας για το Ελλαδιστάν.
-
Το σενάριο με το GPS χρησιμεύει για να εντοπίζουμε ευκολότερα τα σοβαρά websites.
Τέλη κυκλοφορίας