-
Ο χρήστης heras έγραψε:
O δρομος ειναι μερος της κοινωνιας νομιζω....οποτε οπως και σε καθε αλλο τομεα χωρει εγωισμος και πολλα αλλα συναισθηματα
Και τωρα ξεκολληστε με την παρτη μου και κοιταξτε τα τομαρια σας. Το τι κανω εγω ειναι δικο μου θεμαΩΡΙΜΟΣ
-
ΣΗΚΩΝΩ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!!! ...
-
ταυτοχρονα ή ενα-ενα?
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Eξω εχουμε πολεμο...εγω ετσι το βλεπω και το χω γραψει επανειλημμενα
Τωρα το αν καποιοι απο σας δεν σας TAΠΕΙΝΩΝΕΙ να σας προσπερναει επιδεικτικα ο αλλος ποσω μαλλον σε διπλη προβλημα σας. Εγω παντως ριχνομαι στη μαχη και παλευω μεχρις εσχατων...ειτε θα τον περασω παλι, ειτε μετα τον πολεμο αν ειναι δυνατοτερος/ικανοτερος θα κανω ακρη. Ποτε ομως ανευ καταθεσης οπλωνωραιο τρολλαρισμα! παντως, χωρις πλακα, εχω γνωστο με ibiza fr ο οποιος τρελενεται οταν τον προσπερνανε. οταν πετυχει αυτοκινητα με πολλα αλογα και δε μπορει να τους φτασει αρχιζει τα καντιλια. μιλαμε για αρρωστο ατομο.
-
Μπορεί να έχει δίδυμο αδελφό ο χεράς...
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Eξω εχουμε πολεμο...εγω ετσι το βλεπω και το χω γραψει επανειλημμενα
Τωρα το αν καποιοι απο σας δεν σας TAΠΕΙΝΩΝΕΙ να σας προσπερναει επιδεικτικα ο αλλος ποσω μαλλον σε διπλη προβλημα σας. Εγω παντως ριχνομαι στη μαχη και παλευω μεχρις εσχατων...ειτε θα τον περασω παλι, ειτε μετα τον πολεμο αν ειναι δυνατοτερος/ικανοτερος θα κανω ακρη. Ποτε ομως ανευ καταθεσης οπλωνIQ ραδικιού,εδώ ταιριάζει περίφημα.Με τέτοιο ανούσιο εγωισμό στο δρόμο φανταστείτε αντιμετώπιση σοβαρών και κρίσιμων καταστάσεων.Αν γίνει σεμινάριο για το πως πρέπει να αντιμετωίζουμε κρίσιμες καταστάσεις για καλύτερο αποτέλεσμα και είναι ομιλητής ο χεράς πληρώνω ΟΣΟ ΟΣΟ...
Υ.Γ Και μετά φταίνε οι πολιτικοί και το μνημόνιο
Δυστυχώς αυτοί είμαστε. Και μας φταίει μετά η ... Μέρκελ !
Βλέπουμε όλοι που μας οδηγεί αυτή η έλλειψη παιδείας, σεβασμού και καλλιέργειας.
-
-
Χάνεις χρόνο απο την προπόνηση σου διαβάζοντας βλακείες σε φόρα. Γρήγορα στο τιμόνι
-
δουλειά σου...
-
-
Τώρα εξηγούνται όλα.
-
στειλτε του ενα λινκ για εξοπλισμο ψαρεματος
-
Τι να το κανει το ετερον ημισυ ο χερας??? Αφου τη βρισκει με το λεβιε...
-
:Απορρώ πως η φυσική επιλογή δεν έχει γίνει ακόμα στην περίπτωσή του
-
Δεν ξέρω αν τις τούμπες μετα την εκτροπή με πιο χαμηλό αυτοκίνητο αν μπορεί να τις γλύτωνε.
Το χτύπημα στο παμπριζ μάλλον δείχνει για χωρις ζώνη. -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Kαταλαβαινεις τωρα να παιζει φωτα ο herass στον kacey και να τους προσπερναει κανας pipinos..
Να το κανω πιο γραν γκινιολ, ο pipinos να ερχεται απο απεναντι.........
kaι ο Γρηγορης οφ μπαλανς με σουπερκαρ που το καβαλησε πριν 2,7 χλμ
μιλαμε για το απολυτο μαδομούνι!!
Τωρα το εκανες ταινια καταστροφης
για ολα..
-
Τρομακτική καραμπόλα στο βέλγιο με πάνω απο 100 αυτοκίνητα
http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenla ... e-kan-zien
-
Για τα δικά μας συζητάμε εδώ, όχι του βελγίου.
-
Εχεις δικιο, ΤΡΕΛΟ οφτοπικ
-
Κι όμως, τα διδάγματα είναι χρήσιμα απ' όπου κι αν ερχονται.
Τα Βελγόζωα έχουν όριο 120, αυστηρώς (και εισπρακτικώς) εποπτευόμενα.
Αλλά, το πραγματικό όριο μεταβάλλεται ανά τας συνθήκας.
Το δε μυαλό, που χάθηκε, για να το βρουν οι τρισάθλιοι Βέλγοι (Θεός σχωρέσ' τους)
Είναι μία ακόμη επιβεβαίωση ότι τα 'όρια' είναι προκρούστεια και άσχετα.
Το μόνο που θα μπορούσε να έχει σώσει τις πτωχές αυτές Βελγο- (και άλλες) ζωές, θα ήταν ηλεκτρονικώς ελεγχόμενα όρια, μέσω ηλεκτρονικών πινακίδων, εν τη απουσία πραγματικής οδικής εκπαίδευσης, την οποία ουδέν κράτος εφαρμόζει, μετά τον Χένρυ Φορντ και τον Αδόλφο Χίτλερ, οι οποίοι και επέβαλαν το δόγμα 'κάθε πολίτης και οδηγός'.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#