-
Ανοίγω παρένθεση ...
Δεν ξέρω γιατί αλλά ότι 350Z έχω δει στο δρομο (λίγες φορές) πηγαίνει .. αλήτικα (ωραία έκφραση!).
Τελευταία φορά είδα ένα ασημένιο στη Πλ. Σύνταγματος παρκαρισμένο σε ένα από τους κάθετους δρόμους. Μα καλά δεν έτρεμε η ψυχή του ιδιοκτήτη να το αφήνει έτσι στο δρόμο ?Επίσης έχω την εντύπωση ότι το roadster θα πουλήσει ακόμα λιγότερο. Με τιμή πάνω από 50.000 euro ? Με τεκμήριο ? Αντε γειά...
κλείνω παρένθεση..
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Εγω είδα άλλο ένα (δεν το έχω ξαναδεί), με 19άρες ζάντες ( , γιατί άραγε, οι 18άρες στάνταρ δεν επαρκούν;) να οδηγεί αλήτικα στην Συγρού.
Τι χρώμα ήταν? Ξέρω ένα μόνο ανθρακί με 19αρες που το έχει κάποιος πολύ γνωστός εδω μέσα.....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εγω είδα άλλο ένα (δεν το έχω ξαναδεί), με 19άρες ζάντες ( , γιατί άραγε, οι 18άρες στάνταρ δεν επαρκούν;) να οδηγεί αλήτικα στην Συγρού.
Τι χρώμα ήταν? Ξέρω ένα μόνο ανθρακί με 19αρες που το έχει κάποιος πολύ γνωστός εδω μέσα.....
...και 2 τούρμπο?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
...και 2 τούρμπο?
Yes!
-
Ο χρήστης Everville έγραψε:
Ανοίγω παρένθεση ...
Δεν ξέρω γιατί αλλά ότι 350Z έχω δει στο δρομο (λίγες φορές) πηγαίνει .. αλήτικα (ωραία έκφραση!).
Τελευταία φορά είδα ένα ασημένιο στη Πλ. Σύνταγματος παρκαρισμένο σε ένα από τους κάθετους δρόμους. Μα καλά δεν έτρεμε η ψυχή του ιδιοκτήτη να το αφήνει έτσι στο δρόμο ?Επίσης έχω την εντύπωση ότι το roadster θα πουλήσει ακόμα λιγότερο. Με τιμή πάνω από 50.000 euro ? Με τεκμήριο ? Αντε γειά...
κλείνω παρένθεση..
Δεν θα εχει τεκμηριο γιατι η εργοστασιακη τιμη ειναι πολυ πιο κατω απο 50.000 ευρω, αλλα παρ'ολα αυτα και εγω πιστευω οτι δεν θα πουλησει πολυ...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
...και 2 τούρμπο?
Yes!
Συχνάζει Γλυφάδα;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
...Ξέρω ένα μόνο ανθρακί με 19αρες που το έχει κάποιος πολύ γνωστός εδω μέσα.....Έχει ή είχε;
-
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
Δεν θα εχει τεκμηριο γιατι η εργοστασιακη τιμη ειναι πολυ πιο κατω απο 50.000 ευρω, αλλα παρ'ολα αυτα και εγω πιστευω οτι δεν θα πουλησει πολυ...
Σωστά, εργοστασιακή τιμή **πολύ **κάτω απο 50.000. Ωστόσο, λίγοι δίνουν τόσα για Nissan. Αυτοί χάνουν .
-
Μία ημερήσια (για δουλειά ) εκτός Αθηνών κι είδα αρκετά
Στη Θήβα μάλλον το Drive μέτραγε νέα τριάρα και ένα 'Ζ'
Λίγο πιο πάνω... RAV-4 D-4D, σε ασημί χρώμα... αγοραίο ταξί!
Το δίλιτρο Impreza Wagon -που αναφέρθηκε πιο πανω- το είδα έξω από το συνεργείο του Κύρκου με χωμάτινα λάστιχα και μέσα στη λάσπη.. Χμμμμμμμ!!
Και για το τέλος είδα 'αυτό'!
-
Σωστά, εργοστασιακή τιμή **πολύ **κάτω απο 50.000. Ωστόσο, λίγοι δίνουν τόσα για Nissan. Αυτοί χάνουν .
maxmara γιατί κάποιος να δώσει 60.000 για το 350Z? Εννοώ που υπερτερεί συγκριτικά με το S2K και την boxster..
(δεν το λέω ειρωνικά, πραγματικά έχω αυτή την απορία, εξάλλου και εγώ αν είχα 60.000 το datsun θα παιρνα..) -
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ EINAI το συνεργειο του κυρκου? μαλλον θα κανει δοκιμες μ αυτο. ka@@la h slr , πριν 2 μερες ειδα μια cls , poly τουμπανο , και κακια .
παρομοια
-
Μεχρι σημερα το μονο αυτοκινητο για το οποιο θα εκανα στο πλαϊ για να περασει,και για να το δω ηταν το S2000. Σημερα ομως ολα ανατραπηκαν. Κοιταζω το καθρευτη μου και βλεπω ενα 350Ζ. Μιας και ηταν το πρωτο που εβλεπα, επαθα ενα ψιλοσοκ, η γυναικα μου νομιζε οτι επαθα καρδιακο και με ρωτουσε τι επαθα. Με την πρωτη ευκαιρια εκανα δεξια και περασε απο διπλα μου. ΠΩΠΩΠΩ τι ηταν αυτο Ακομα και η γυναικα μου επαθε πατατρακ.
Η πινακιδα ηταν ΙΒΟ**** -
...και 2 τούρμπο?
Yes!
Συχνάζει Γλυφάδα;
Έχει αφήσει να εννοηθεί ότι εκεί είναι το κέντρο εξέλιξης των Ζ!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
...και 2 τούρμπο?
Yes!
Συχνάζει Γλυφάδα;
Έχει αφήσει να εννοηθεί ότι εκεί είναι το κέντρο εξέλιξης των Ζ!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μία ημερήσια (για δουλειά ) εκτός Αθηνών κι είδα αρκετά[list:1hr22xe0]Ωραία δουλειά [/list:u:1hr22xe0]
[list:1hr22xe0]Μοιάζει με Ρο Χι [/list:u:1hr22xe0]
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Λεωφ. Γούναρη στην Πάτρα, πλατεία Ομονοίας πρωί πρωί Έβο 8 μαύρο να μουγκρίζει και ξανθιά μ**νάρα στο τιμόνι...Ειλικρινά δε ξέρω τι ήθελα περισσότερο εκείνη τη στιγμή....Η σύζυγος γνωστού λαστιχά! Πρόσεχε είναι και μαμά! Παιδάκια you know!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Και για το τέλος είδα 'αυτό'!ΩΠΑ!!!! Τι έγινε ρε παιδιά??? Από που ξεφύτρωσε αυτό???
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
maxmara γιατί κάποιος να δώσει 60.000 για το 350Z? Εννοώ που υπερτερεί συγκριτικά με το S2K και την boxster..
(δεν το λέω ειρωνικά, πραγματικά έχω αυτή την απορία, εξάλλου και εγώ αν είχα 60.000 το datsun θα παιρνα..)Porsche - Z
To Z έχει αρχική τιμή 50.000 ευρώ και η πιο ακριβή έκδοση 57.000.
Η 'αντίστοιχη' Porsche Boxster S εχει 79.000 - η διαφορά είναι μεγάλη και οι επιδόσεις παραπλήσιες.
Aκόμα και η φτηνή Boxster έχει 67.000. Πολύ ακριβή και πιο αργή.
Οσον αφορά το επίπεδο τεχνολογίας Porsche - Z, μπορεί να γίνει πολύ συζήτηση. Εγώ απλώς θα πώ οτι η Porsche χρεώνει και το όνομα.
S2000 - Z
Eδώ τα πράγματα είναι πιο απλά . Το 2000 είναι πανέμορφο αυτοκίνητο, ποιοτικό (ιδίως στο εσωτερικό - αν παραβλέψουμε το ανόητο στροφόμετρο) αλλά:
-είναι πολυ-φορεμένο (επειδή ακριβώς είναι τοσο καλό)
-δεν έχει τα κυβικά.Για το τελευταίο (πριν αρχίσουν οι πολεμικές κραυγές είναι θέμα γούστου (κυρίως) αλλά και ψυχρής λογικής.
Με το Ζ έχεις υπερ-αυτοκίνητο απο τις 1500σαλ (not kidding). Με το 2000, πρέπει να περιμένεις τις 6000σαλ (όπου γίνεται και καλό παιχνίδι - για λίγους ). Διαλέγεις και παίρνεις. Εγώ προτιμώ το πρώτο.
Α, και το τελευταίο: για το ήχο του VQ35 και μόνο η Nissan θα μπορούσε να χρεώσει 10.000 ευρώ παραπάνω
-
Ο χρήστης apav έγραψε:
Λεωφ. Γούναρη στην Πάτρα, πλατεία Ομονοίας πρωί πρωί Έβο 8 μαύρο να μουγκρίζει και ξανθιά μ**νάρα στο τιμόνι...Ειλικρινά δε ξέρω τι ήθελα περισσότερο εκείνη τη στιγμή....
Η σύζυγος γνωστού λαστιχά! Πρόσεχε είναι και μαμά! Παιδάκια you know!
Σοβαρά μιλάς;Γνωστού;Μήπως Ακτή Δυμαίων;Φανάρι ΑΒ...
ΥΓ:Παιδάκια ή παϊδάκια;;;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ΩΠΑ!!!! Τι έγινε ρε παιδιά??? Από που ξεφύτρωσε αυτό???
'Μια φορά και ένα καιρό'
Σοβαρά τώρα...είμαι σίγουρος οτι η SLR έχει την απόλυτη τεχνολογεία. Αλλά κάπου το design με χαλάει. Το μπροστινό μέρος παραείναι μακρύ.
Carspotting