-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Βρείτε ένα τζαμί με μεμβράνηΣτον Βοτανικο θα βαλουν μεμβρανη απ εξω ?
-
Aν μαθεις σε αυτοκινητο με φιμε,μετα δεν αντεχεις χωρις γιατι αφενος γλυτωνεις το τσουρουφλισμα αφετερου εχεις και μια παραπανω ιδιοτικοτητα στο αυτοκινητο.Δεν λεω να ειναι πισα μαυρα αλλα το πρωτο σταδιο αντε δευτερο που εχουμε και στα 3 αυτοκινητα ειναι μαστ.
Ενδεικτικα,χωρις φιμε στο ignis επρεπε να χω το κλιματισμο στο τερμα οταν ειχε καυσωνα,με το φιμε και στη μεση να ειναι μια χαρα κανει τη δουλεια του. -
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
εχεις και μια παραπανω ιδιοτικοτητα στο αυτοκινητο. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
εχεις και μια παραπανω ιδιοτικοτητα στο αυτοκινητο.
-
Το πίσω σκούρο τζάμι, κόβει ελαφρώς και τα δυνατά φώτα των επόμενων αυτοκινήτων.
-
Aν σου σπασουν το τζαμι και εχεις φιμε τι γινεται με τις ασφαλιστικες?
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Aν σου σπασουν το τζαμι και εχεις φιμε τι γινεται με τις ασφαλιστικες?Τιποτα,πληρωνεις μεμβρανη χαχα.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Για τους άπιστους Θωμάδες, Βρείτε ένα τζαμί με μεμβράνη, κατεβάστε το μέχρι τη μέση και βάλτε το χέρι σας να χτυπάει ο ήλιος το μισό μέσα από το τζάμι και το άλλο απευθείας.
Με κλειστά μάτια καταλαβαίνεις τη διαφορά αμέσωςΚαι με απλό τζάμι (χωρίς μεμβράνη) σε σύγχρονο αυτοκίνητο έχει τεράστια διαφορά. Ένα απλό τζάμι φιλτράρει το 99+% της UV-B και περίπου 60-70% της UV-A ακτινοβολίας.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Aν σου σπασουν το τζαμι και εχεις φιμε τι γινεται με τις ασφαλιστικες?μπορεις να το δηλώσεις ότι έχεις μεμβράνες εννοείτε όταν κάνεις το συμβόλαιο και όχι κατόπιν εορτής και σε αποζημιώνουν και για την μεμβράνη μαζί με το κρύσταλο και νομίζω ότι έχει κάποια πολύ μικρήεπιβ'αρυνση. Αν κάνεις πρόσθετη πράξη ή το δηλ'ωσεις σε ανανέωση το πιο πιθανό είναι να σου στείλουν και πραγματογνόμωνα για φωτό.
-
Σ ευχαριστω
-
Περαστικός χθες από την Carglass και πήρα μια προσφορά: 290 € για όλα (πόρτες και παρμπρίζ, με την λεπτή και πιο διάφανη μεμβράνη). Καθ' ότι άσχετος επί του θέματος κι επειδή τα λεφτά μού ακούστηκαν ΠΟΛΛΑ, ποιο είναι το κόστος για ένα 5θυρο αυτοκίνητο σε άλλες εταιρείες... ;
-
πολλα ακουγονται οταν για ιλουμαρ(θεωρουνται κορυφαιες) ακουω τιμες γυρω στα 150-200 ευρω για σενταν αυτοκινητο 4,5 μετρων.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
...οταν για ιλουμαρ(θεωρουνται κορυφαιες)...ΛΛουμάρ, LLumar εννοείς
-
ναι llumar ηθελα να πω.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Περαστικός χθες από την Carglass και πήρα μια προσφορά: 290 € για όλα (πόρτες και παρμπρίζ, με την λεπτή και πιο διάφανη μεμβράνη). Καθ' ότι άσχετος επί του θέματος κι επειδή τα λεφτά μού ακούστηκαν ΠΟΛΛΑ, ποιο είναι το κόστος για ένα 5θυρο αυτοκίνητο σε άλλες εταιρείες... ;Το πολύ 200
Με 150 έβαλα 3Μ εγώ (με προσφορά βεβαια αλλα με 150 τις έβαλα ) -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
ναι llumar ηθελα να πω.LL Θεσσαλονικιώτικο, όπως LLoyds.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Περαστικός χθες από την Carglass και πήρα μια προσφορά: 290 € για όλα (πόρτες και παρμπρίζ, με την λεπτή και πιο διάφανη μεμβράνη). Καθ' ότι άσχετος επί του θέματος κι επειδή τα λεφτά μού ακούστηκαν ΠΟΛΛΑ, ποιο είναι το κόστος για ένα 5θυρο αυτοκίνητο σε άλλες εταιρείες... ;
Το πολύ 200
Με 150 έβαλα 3Μ εγώ (με προσφορά βεβαια αλλα με 150 τις έβαλα )Στη ΛΛΛΛΛουμάρ (που, παρεμπιπτόντως έχει προσφορά για το GRC ...), θα κάνω μια ερώτηξη αύριο... 150άρια ευρώπουλα βλέπω πάντως με κάτι Groupon κλπ., για τα πλευρικά ΜΟΝΟ παράθυρα
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Το πολύ 200
Με 150 έβαλα 3Μ εγώ (με προσφορά βεβαια αλλα με 150 τις έβαλα )εγγυηση εφ ορου ζωης ή 3 χρονια σου εδωσε?
-
Αν ρωτάς εμένα, δίνει εγγύηση εφ' όρου ζωής για την καλή εφαρμογή πάνω στο τζάμι.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Το πολύ 200
Με 150 έβαλα 3Μ εγώ (με προσφορά βεβαια αλλα με 150 τις έβαλα )εγγυηση εφ ορου ζωης ή 3 χρονια σου εδωσε?
Εφ' όρου ζωής
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ