-
Συμφωνώ και εγώ. Η μετάφραση/αναδημοσίευση άρθρων είναι μάλλον θετική, αρκεί να φαίνεται με σαφήνεια η προέλευση. Εγώ θα πρόσθετα επίσης ότι θα πρέπει να γίνεται και ένας στοιχειώδης έλεγχος για το αν τα στοιχεία που περιλαμβάνονται ισχύουν για την Ελλάδα. Π.χ. έχω δει πολλές φορές να αναφέρεται λάθος κατανάλωση ή απόβαρο του αυτοκινήτου (και δεν αναφέρομαι μόνο σε test αλλά κΙ στις εργοστασιακές τιμές).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
αφου εχουν την αδεια για πνευματικα δικαιωματα και αντιγραφη, γιατι να μην το κανουν?
Δεν είπε κανείς να μην το κάνουν. Να μην το παρουσιάζουν σαν δικό τους άρθρο όμως γιατί υποτιμούν την νοημοσύνη των αναγνωστών τους. (Αναφέρομαι σε περιπτώσεις που το άρθρο είναι αντιγραφή αλλά ως συντάκτης φέρεται Έλληνας δημοσιογράφος.)
Nαι καταλαβα τι λες , σε αυτο συμφωνω κι εγω.
-
-
Peugeot 208 XY THP 155
http://drive.gr/site/index.php/el/test/test-drive-peugeot/item/4617-οδηγούμε-νέο-peugeot-208-xy-thp-155*...ακόμα κι αν το εμπρός μέρος καταντά σχεδόν γελοία συλλογή από διακοσμητικά...
...Και εν τέλει αποδεικνύεται τόσο **σοφιστικέ *όσο υπόσχεται η εικόνα του...http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 0&catid=44
...Όσο για το όνομα XY, αντιπροσωπεύει τα αρσενικά και θηλυκά χρωμοσώματα, προσδιορίζοντας ότι αυτό το αυτοκίνητο προορίζεται να γοητεύσει και τα δύο φύλα...
...
-
Καθόλου καλές οι πρώτες κριτικές για το GTi. Τρία αστέρια από το CAR.
-
...ο συνηθως ενθουσιωδης ως γνωστων -σε καποιες οδηγικες γνωριμιες- Σ.Χ, το ψηφιζει παντως σε σχεση με το νεο Clio RS, απ' οτι γραφει στο τρεχον τευχος...
Καποιοι ξενοι δοκιμαστες, μεταξυ αλλων και ενας -οχι βεβαια τοσο γνωστος- του Αγγλικου evo, θεωρει οτι στερειται συμμετοχικοτητας, παροτι ειναι γρηγορο και ανετο γενικα...
Μεχρι στιγμης παντως, λαμβανοντας υποψιν τις περισσοτερες -κυριως- ξενες πρωτες εντυπωσεις για τα νεα supermini hot-hatch, φαινεται οτι το Fiesta ST εχει τον πρωτο λογο...
-
Video review, με το νεο 208 Gti:
...στα Ολλανδικα δυστυχως...σαν να φαινεται οτι το ψιλογουσταρει παντως...
Aναφερεται και στα ανταγωνιστικα, clio RS, fiesta ST. Καμμια περιληψη των λεγομενων του, αν θελει, ας δημοσιευσει ο rx8_drifter ή οποιος αλλος γνωριζει την γλωσσα. -
http://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/hot-peugeot-208-r-under-consideration
In an interview with Automotive News Europe, Peugeot CEO Maxime Picat said the firm would “soon have an even sportier 208 R”, which would sit above the 208 GTI.
-
GTi-R?
-
208 R
-
Νοιάζεται κανείς πλέον για τα peugeot???
-
Εγώ.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εγώ.Να το κοιτάξεις αυτό. Πέρα απο το οτι είναι Ασχημα δεν πρέπει να υπάρχει πιο ανούσια μάρκα αυτή τη στιγμή στην ευρώπη.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
208 REίναι πιασμένο.
-
Apparent not, υπάρχει και το RCZ R.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Εγώ.
Να το κοιτάξεις αυτό. Πέρα απο το οτι είναι Ασχημα δεν πρέπει να υπάρχει πιο ανούσια μάρκα αυτή τη στιγμή στην ευρώπη.
Όσο βγάζει κανά RCZ που και που μου φτάνει.
-
καλημερα σας
πρωην κατοχος ενος s3 και νυν ενος 208
το πρωτο πουληθηκε διοτι δεν ειναι εποχες για τετοια,ετσι λοιπον αποφασισθηκε η αγορα ενος ντιζελ.
μετα απο ψαξιμο κατεληξα σε αυτο
ειναι μοντελο 2012 με 32000 χλμ,full extra με 16αρες αλουμινιου επεκταση εγγυησης κτλ και αγοραστηκε πριν μια εβδομαδα στην τιμη των 10500 (καινουργιο 15200 αυτη η εκδοση)
και τωρα θα σας πω οτι ειναι η πρωτη μου επαφη με ντιζελ οποτε αυτο σημαινει οτι δεν εχω ιδεα εκτος απο καποια βασικα,οποτε αν πεταξω κανα 'κουλο' σχωρατε με
και ρωτω
καθε ποτε θελουν αλλαγη λαδιων και φιλτρου?
τι λαδια προτεινετε για αυτο?
γενικα το εχει κανεις απο δω μεσα να μας πει αν πρεπει να προσεξω κατι?
επισης για καλη μου τυχη φοραει εναν παραλληλο εγκεφαλο το οποιο το φτανει στα 82 αλογα (αγιο ειχα που το εβαλε ο προηγουμενος) και το δινει η peugeot χωρις προβληματα αλλα με αυξημενη καταναλωση φανταζομαι
αυτα. -
Σκέφτομαι να προβώ στην αγορά του 208 HDi 68. Ήθελα να μάθω αν έχει κάποιος προσωπική εμπειρία ή αν το θεωρείτε αξιόπιστη λύση γενικά. Αυτό που με απασχολεί είναι η γενικότερη φήμη των γαλλικών αυτοκινήτων ως 'ζημιάρικα'. Η χρήση του θα είναι κυρίως μέσα στην πόλη (Αθήνα).
-
Μια χαρά αυτοκινητάκι είναι, απλά αργό. Αυτό το πράγμα με τις φήμες πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει!
-
ειχες ποτε καποιο πεζο?αν οχι ασε μας να ξερουμε καλυτερα εμεις που εχουμε πληρωσει το 206 χρυσο στα συνεργεια.....δεν ειναι και τερατα αξιοπιστιας φιλε μου....
Peugeot 208