-
Διεγράφη off-topic. Ως γνωστόν η άποψή σου για το moderating ενδιαφέρει μόνο εσένα. [edit mod]
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Διεγράφη off-topic. Ως γνωστόν η άποψή σου για το moderating ενδιαφέρει μόνο εσένα. [edit mod]Διεγράφη off-topic. Τι δεν καταλαβαίνεις ? [edit mod]
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
θα το ξανακανει ο νεαρος οδηγος του αυτοκινητου που παρκαρε για 2-5-10 λεπτακια στην λεωφορειολωριδα για να πεταχτει να κανει την δουλεια του? το γεγονος οτι καταδικαστηκε και αυτος σε 3 μηνες δειχνει οτι δεν ηταν το μονο που εκανε...
Δηλαδή πρέπει να στέλνουμε στο νοσοκομείο όποιον κακώς σταματάει παράνομα;
Αν αυτος που εχει κανει τη μαλακια (οχι καταλαθος, μιλαμε για συνειδητες μλκιες) γυρναει κ σε βριζει/απειλει/τσαμπουκαλευεται κλπ κλπ, τοτε ναι.
Κ επειδη το εχω φρεσκο το παραδειγμα, κοιτα να δεις τι εγινε το Σαββατο:
Στο πεζοδρομιο στο Πασαλιμανι (το πολυ φαρδυ πεζοδρομιο που πιανει απο τη Καστελα μεχρι τη Μαρινα Ζεας κ παει γυρω-γυρω ολο το πασαλιμανι) περπαταγαν η κοπελα μου με μια φιλη της, η οποια ειχε μαζι της το σκυλακι της (ενα beagle νομιζω).Το σκυλι το ειχε με αυτα τα λουρια που μαζευουν αυτοματα, στα 2 μετρα αποσταση. Περναει μηχανακι που κυκλοφορουσε πανω στο πεζοδρομο σαν να ειναι κεντρικη λεωφορος, δεν βλεπει τιποτα απο ολα αυτα (μερα, οχι βραδυ), περνει το λουρι κ το σκυλι μαζι κ σωριαζεται κατω (το σκυλι επεζησε).
Ε, αν αυτος σηκωνοταν κ ελεγε τιποτα του τυπου 'μωρη καριολα θα με σκοτωνες με το κωλοσκυλο σου' (καθολου απιθανο σε αυτη τη χωρα με αυτους τους ιθαγενεις που εχει για οδηγους), τοτε θα επρεπε να τον δερνουν ολοι οι τριγυρω μεχρι να πεσει αναισθητος κ μετα να τον πεταξουν στη θαλασσα. Κ μετα να ακουσουν κ ενα μπραβο για αυτο που εκαναν.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Mαύροι [edit mod] στη γειτονια μου να περπατανε (τουλαχιστον οι 2 που συναντησα χθες) μαλλον επιτηδες στη μεση του δρομου παρ ολο που με εβλεπαν να ερχομαι και επιπλεον υπηρχαν αδεια πεζοδρομια και απ τις 2 πλευρες. Ο τελευταιος σημερα ηταν απ αυτους τους ρακοσυλλεκτες με τα καροτσακια που τ αφηνουν ακομα και μεσα στη μεση. Ισως το οτι ημουν topless τους εβγαλε καποιο ''ταξικο'' κομπλεξ
Δεν πειραζει μαγκακια του κωλου, ουτε εγω σταματησα οταν σας ειδα...επιταχυνση και να για ποτε εξαφανιζεστε. Εγω τουλαχιστον δεν θα επιτρεπω στη γειτονια μου να νομιζουν οτι κυκλοφορουν στο ΜπουρουντιΠάντως προς ενημέρωση, εδώ στην εκάλη πατάμε γκάζι στα 2τονα θηρία μας και κάνουν στην άκρη τρομαγμένα κάτι τυπάκια με φτηνιάρικα χρέπια κάμπριο της κακιάς ώρας που μας χαλάνε την αισθητική. Ισως το οτι το αμάξι μας κάνει όσο το σπίτι τους, τους εβγαλε καποιο ''ταξικο'' κομπλεξ Εγώ τουλάχιστον δεν θα επιτρέπω στη γειτονιά μου να νομίζουν ότι κυκλοφορούν στην αγιά βαρβάρα.
-
ΕΟ Θεσ/νίκης Χαλκιδική έξοδος για φοίνικα κ πορεία προς θέρμη. Φανάρι με 2 λωρίδες ίσια κ μια αριστερή για στροφή αριστερά. Εγώ με το σκούτερ στη μέση. Αριστερά μου καταγράφω μια bmw. το φανάρι πρασινίζει για όλους και ξεκιναω γοργά. Αντιλαμβάνομαι σπινιαρισμα αριστερά..... Ναι θέλει να πάει ίσια κ συγκλίνει προς εμένα αφού νομίζει ότι είναι γρήγορος. Αμολαω τα 50 άλογα κ οριακά σταματάω στο επόμενο φανάρι, όπου θα πάω δεξιά με ξεχωριστό φανάρι το οποίο ανάβει κλάσματα δευτερολέπτου μετά από αυτό για ίσια κ αριστερά. Αυτός έφαγε τη σκόνη μου αλλά αδιαφορω για την παρουσία του στη μεσαία λωρίδα. Δηλαδή ίσια θα πάει... Μόλις ανάβει το πράσινο για ίσια κ προτού το αντίστοιχο για δεξιά φεύγει δεξιά (με κόκκινο δηλαδή) κ με κλείνει φυσικά που κάνω μια χαλαρή εκκίνηση... Άλλα φορτωνω... Ναι είναι 335....η συνέχεια του δρόμοι με ευνοεί θεωρητικά αφού έχει κίνηση κ στα 2 ρεύματα. Αυτός καταπίνει ενα smart(οριακή προσπέραση). Κ σχεδόν καβαλάει τη διαγραμμιση. μου δίνει την εντύπωση ότι αν πάω να τον περάσω θα με εγκλωβίσει ρίξει δεν θα με αφήσει..... Οπότε γίνομαι λίγο ζώο κ εγώ τον περνάω από δεξιά χαιρεταω με το μεσαίο δάκτυλο κ άντε γεια...
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
θα το ξανακανει ο νεαρος οδηγος του αυτοκινητου που παρκαρε για 2-5-10 λεπτακια στην λεωφορειολωριδα για να πεταχτει να κανει την δουλεια του? το γεγονος οτι καταδικαστηκε και αυτος σε 3 μηνες δειχνει οτι δεν ηταν το μονο που εκανε...
Δηλαδή πρέπει να στέλνουμε στο νοσοκομείο όποιον κακώς σταματάει παράνομα;
Αν αυτος που εχει κανει τη μαλακια (οχι καταλαθος, μιλαμε για συνειδητες μλκιες) γυρναει κ σε βριζει/απειλει/τσαμπουκαλευεται κλπ κλπ, τοτε ναι.
θα συμφωνησω...
εσεις δηλαδη τι θα κανατε σε καγκουρα που κορναρει σε ασθενοφορο που κατεβαζει γειτονα με εμφραγμα και πατερα μικρων παιδιων...και να βριζει τους ΕΚΑΒΙΤΕΣ και να ευχεται να 'ψοφησει' ο 'μαλακας';; -
-
χαχαχαχαχα πουτάνα τον έκανε ο μπάρμπας με το μυστρί. κότεψε ο άλλος...
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
χαχαχαχαχα πουτάνα τον έκανε ο μπάρμπας με το μυστρί. κότεψε ο άλλος...Εμ λιγο το'χεις να φας σφαλιαρες με μυστρι..... Γιατι δεν πιστευω να το εβγαλε ο αλλος για υποκαταστατο σουγια.....
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Εμ λιγο το'χεις να φας σφαλιαρες με μυστρι..... Γιατι δεν πιστευω να το εβγαλε ο αλλος για υποκαταστατο σουγια.....
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
ο αλλος πηρε το μυστρι απο τη μπαγκαζιεραμε το μυστρί πήγε!! Πάντως σε τέτοιες ηλικίες και αυτοί δε σκέφτονται ότι μπορεί να μείνουν στον τόπο; Να πιαστείς με έναν τέτοιο στα χέρια και να σου μείνει.....
Εμ λιγο το'χεις να φας σφαλιαρες με μυστρι..... Γιατι δεν πιστευω να το εβγαλε ο αλλος για υποκαταστατο σουγια.....
Στέλλα φύγε!!! Φύγε σου λέω!!! Δε βλέπεις που κρατάω μυστρί;
Και από καλλιτεχνικής απόψεως το μυστρί έχει εμπνεύσει
Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες
η δουλειά κάνει τους άντρες
το γιαπί το πιλοφόρι** το μυστρί** -
http://www.creteplus.gr/news/agrio-xulo ... 67210.html
-
Εντάξει δε νομίζω στα καλά καθούμενα να ήθελε να ρίξει ξύλο, κάτι άλλο θα παίχτηκε που δε το λένε
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Εντάξει δε νομίζω στα καλά καθούμενα να ήθελε να ρίξει ξύλο, κάτι άλλο θα παίχτηκε που δε το λένεΜην το έχεις και σίγουρο
-
τι θα πει Κατσουνιές;
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
τι θα πει Κατσουνιές;μαγκουριές
-
παλι καλα που δεν εβγαλε το 9αρι να τους την παιξει.
-
η μυστρι
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
παλι καλα που δεν εβγαλε το 9αρι να τους την παιξει.την παίζουν με 9ρια εκεί ;
-
Είστε όλοι εγκάθετοι ρε!!!
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]