-
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΠΟΥ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ G-WAGEN ???
-
-
-
http://www.channel4.com/4car/gallery/sp ... age_5.html
-
Το πραγματικό τζιπ της μερσεντές γίνεται σουβ-λάκι; Αυτό δεν το ανέχομαι. Κι made in USA από πάνω;
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Το πραγματικό τζιπ της μερσεντές γίνεται σουβ-λάκι; Αυτό δεν το ανέχομαι. Κι made in USA από πάνω;Ε όχι και πραγματικό τζίπ το G-wagen! Ένα κακάσχημο κουτί με ρόδες ήταν το παλιό, και δεν είχε και φοβερές εκτός δρόμου ικανότητες (σε σχέση με τα αντίστοιχα Defender, Land Cruiser κτλ.)
H Mercedes βγάζει ένα πραγματικό τζίπ, το οποίο λέγεται Unimog!
-
TGD
Συμφωνώ μαζί σου και είναι πράγματι απογοητευτικό να βλέπεις την εξέλιξη των μηχανών που είναι θρύλοι στην ιστορία της αυτοκίνησης, να απορρίπτουν τα χαρακτηριστικά που τους έδωσαν αυτή τη θέση στις καρδιές μας.
Να απλώνουν πανω τους τα χέρια τους οι άνθρωποι του marketing και να τα κάνουν προϊόντα γενικής αποδοχής.dog80
Οι απόψεις των φίλων και συνforumιστών είναι ανεξαιρέτως σεβαστές.
Η δική μου άποψη είναι οτι το συγκεκριμένο όχημα, παρ΄όλα τα καλωπίσματα και τις ευκολίες που έχει φορτωθεί για να είναι **και **status symbol, είναι πραγματικό εκτός δρόμου όχημα.
Το έχω διαπιστώσει από μιά εκ του σύνεγγυς συμβίωση μαζί του σχεδόν σε όλες τις εκδρομές μας για περίπου 10 χρόνια.
Και σαν 300GE (Brabus 360) 3θυρο, και σαν 500 GE 5θυρο, με διάφορες 'παρατηρήσεις' σε λεπτομέρειες, είναι ένα όχημα απεριόριστων δυνατοτήτων.Εχω ενα 3θυρο Land Cruiser, που σε άλλο σημείο του forum το περιγράφω, αλλά G δεν θα γίνει ποτέ.
'Οσο για το UNIMOG συμφωνώ.
Είναι, νομίζω, το όνειρο κάθε καθαρόαιμου φίλου των 4Χ4, και το απόλυτο όπλο (ακόμη και για τους ενοχλητικούς στην πόλη - σκέψου να γυρίσεις τη ρόδα του πλευρισμένος στον ενοχλητικό που παρακάμπτεί τη σειρά στο φανάρι), αλλά δυστυχώς δεν έχει χώρο για τις κόρες μου !!! -
Ο χρήστης chrisp έγραψε:
Εχω ενα 3θυρο Land Cruiser, που σε άλλο σημείο του forum το περιγράφω, αλλά G δεν θα γίνει ποτέ.Προσωπικά δέν έχω οδηγήσει κανένα απο αυτά τα αυτοκίνητα. Είχα δεί παλιότερα σύγκριση G-wagen και Defender (110 νομίζω) σε αγγλικό περιοδικό και βγάζανε το Defender καλύτερο. Βέβαια οι άγγλοι έχουν μια τρέλλα με τα Land Rover τους, οπότε δέν είναι να τους πολυεμπιστεύεσαι
-
Με δύο βενζινοκινητήρες 3.5 λίτρα V6 168 ίπποι, 5.0 λίτρων V8 302 ίππων και δύο πετρελαιοκινητήρες 3.0 λίτρα V6 224 ίπποι, 4.0 λίτρα V8 310 ίπποι.
-
Πολύ καλή,μένει να δούμε και τις εκτός δρόμου δυνατότητες.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ε όχι και πραγματικό τζίπ το G-wagen! Ένα κακάσχημο κουτί με ρόδες ήταν το παλιό, και δεν είχε και φοβερές εκτός δρόμου ικανότητες (σε σχέση με τα αντίστοιχα Defender, Land Cruiser κτλ.)
Γι αυτό το έχει ο στρατός?!
Η G-Class είναι ΤΟ τζιπ! Ειδικά άμα της βάλεις και τον 55 AMG... γίνεται χαμός!Αλλά αν γίνει όπως στις εικόνες που δείχνετε, θα είναι μέγα έγκλημα!
Η γοητεία της G-Class έγκειται σε ό,τι ακριβώς είναι σήμερα
-
-
Σχεδιαστικά είναι καλό, για G όμως είναι χάλια...
-
Aυτό μοιάζει με μακριά έκδοση του ML, αν όντως βγεί έτσι θα είναι μια χαμένη ευκαιρία της DC να απαντήσει στα Hummer.
-
Να δω αυτό το πολυτελές αγορασμένο με τους φόρους μου να γδέρνεται στα κλαριά και τα κακοτράχαλα από νέο στη Σάμο, κι άλλο τίποτα...
-
Åêåß óßãïõñá èá êëÝãáìå üëïé ìáæß!!!
Trelos=ÖïéôçôÞò óôç ÓÜìï
-
Aκριβώς επειδή είναι ένα ιδιαίτερο μοντέλο,
θα προτιμούσα η νέα G Mercedes
να έμοιαζε με κουτί (όπως το καταπληκτικό Ηummer)
-
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
Ε όχι και πραγματικό τζίπ το G-wagen! Ένα κακάσχημο κουτί με ρόδες ήταν το παλιό, και δεν είχε και φοβερές εκτός δρόμου ικανότητες (σε σχέση με τα αντίστοιχα Defender, Land Cruiser κτλ.)
Καμια σχεση το ΕΛΒΟ με το G
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Aκριβώς επειδή είναι ένα ιδιαίτερο μοντέλο,θα προτιμούσα η νέα G Mercedes
να έμοιαζε με κουτί (όπως το καταπληκτικό Ηummer)
Συμφωνώ με τον technik!! Αυτή ήταν η ομορφιά της G, ότι δηλαδή δεν ήταν άλλο ένα suv πολυτελείας αλλά ένα πραγματικό όχημα εκτός δρόμου που συνδίαζε και πολυτέλεια! Ειδικά το 55 AMG είναι το απόλυτο μηχάνημα με 0-100:
-
Ο χρήστης KingManos έγραψε:
Καμια σχεση το ΕΛΒΟ με το G
Δεν νομίζω!!
Εκτος αν εννοεις οτι δεν εχει δερματινο σαλονι navigation και μασαζ στα καθισματα
ΝΕΟ MERCEDES G-WAGEN?