-
Eãù âáóéêÜ óêïðåýù íá ôéò ðáñáããåßëù êáé ôéò äýï êáé ìåôÜ èá áðïöáíèþ ðïéá åßíáé ç êáëõôåñç ....óå èåñìéêü åíïåßôå 1:12 ìÜëëïí
-
Ψηφισα Lambo.
Θεωρω πως ειναι πιο 'εξωτικη'
Συγνωμη Cavallino.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο κάθε χλιμίτζουρας με λεφτά Ferrari πάει και παίρνει.
Ο κάθε χλιμίτζουρας χωρίς λεφτά παίρνει κινητό ή κασετίνα με σήμα Ferrari!
Lamborghini!Μ΄αρέσουν αυτές οι γενικεύσεις
Τέλος πάντων αλογάκι για μένα ( και για λόγους εμφάνισης ) αλλά οταν θα βγεί στην έκδοση Challenge. Προς το παρόν λέω να κρατήσω την 360 Challenge μου -
Αλογο, είχε χθες στο Traction την 430 Spider...παναγιά μου τι ήχος!
Πανέμορφο από κάθε άποψη...γλυπτό από ανθρακονήματα!
-
Να το θέσω διαφορετικά τότε:
εκτός αυτών που ξέρουν τι αυτοκίνητο είναι η Ferrari, όσοι έχουν πολλά λεφτά και ψάχνουν για κάτι εξωτικό, αυτό πάνε και παίρνουν. Αποτέλεσμα να βλέπεις αρκετές φορές Ferrari και ποτέ Lamborghini. Αφού λοιπόν η Ferrari σε δημόσιο δρόμο ΔΕΝ θα προσφέρει περισσότερα από τη Lamborghini, αφού ψάχνουμε κάτι ιδιαίτερο κι εξωτικό/σπάνιο, καταλήγω προσωπικά στη Lamborghini. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Η Gallardo δεν είναι Lambo..Είναι μεταμφιεσμένο Audi... Όπως και η Murcielago..
Έχεις οδηγήσει μεταμφιεσμένο Α6 σε RS6 ?
Έχεις οδηγήσει την Gallardo με τον V10 ?
Απο Audi έχω οδηγήσει μόνο TT 225Q και δε μου άρεσε ιδιαίτερα αλλά δεν είναι αυτό το θέμα..
Όταν μιλάμε για τέτοια αυτοκίνητα θέλω να είναι καθαρόαιμο.
Με τετρακίνηση και μεγάλη χρήση ηλεκτρονικών πιστεύω οτι θα είναι ένα απρόσωπο αυτοκίνητο..
Μπορείς δηλαδή να κινηθείς γρήγορα με ασφάλεια αλλά μέχρι εκεί.
Δεν έχει αυτό το κάτι παραπάνω..[list:3lwt86mx]1. Kαι τρακτέρ να συγκριθεί με μια Ferrari, πάλι θα ακολουθεί η φράση:
'Aλλά αυτά δεν είναι αρκετά για λόγους που αφορούν το στιλ, το χαρακτήρα, τη γοητεία και βέβαια το χάρισμα του μύθου του Mαρανέλο.'[/list:u:3lwt86mx]
[list:3lwt86mx]2. Απρόσωπο αυτοκίνητο η Lambo ; [/list:u:3lwt86mx] -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αλογο, είχε χθες στο Traction την 430 Spider...παναγιά μου τι ήχος!Πανέμορφο από κάθε άποψη...γλυπτό από ανθρακονήματα!
Ναι!! Την έκανε πάλι τη δουλειά του ο Στεφανής!
Κορυφαία κι απόλυτα ερωτεύσιμη!
ΥΓ Βασικά, με μια Ferrari, θα είναι κι ο οδηγός ερωτεύσιμος...
-
- Απρόσωπο αυτοκίνητο η Lambo ;
Άμα δεν ήταν Lambo και ήταν πχ Toyota τι θα έλεγες;
Έίναι απλά ένα καλό αυτοκίνητο.
Και δεν είμαι απο αυτούς που ακούνε Ferrari και προσκυνούν,απλά η 430 με ξετρελένει.Όπως παλιότερα η 355.
Το ίδιο δε θα το έλεγα με τίποτα για τη maranello που μόνο λόγω του ονόματος Ferrari έγινε τόσο γνωστή.
Και για να δεις οτι δεν είμαι κολλημένος σου λέω οτι τα ίδια καλά σχόλια θα έλεγα και για μία Porche 911. -
Όχι και απρόσωπη η Lambo.. Και παρόλα τα ηλεκτρονικά (που δεν ξέρω αν απενεργοποιούνται ή οχι) όταν έχεις τόσα άλογα, μπορείς να παίξεις με το αυτοκίνητο.. Έδω μπορεί ο πατέρας μου με το Grand Cherokee, δεν θα μπορεί ο οποισδήποτε να παίξει (έστω και αποτυχημένα) με την Gallardo? Απλά μπορεί να την πάρει και η γιαγιά μου για να πάει στο super market.. Αυτό είναι τεράστιο πλεονέκτημα για ένα αυτοκίνητο κατά την ταπεινή μου άποψη..
-
Mια διαφορά μεγάλη είναι ότι η Ferrari έχει από τις ενδοξότερες ιστορίες στην F1.
Μέσω αυτής γίνεται τεράστια διαφήμιση και βέβαια το σημαντικότερο μεταδίδεται όλη η τεχνολογία της στα «πολιτικά» της αυτοκίνητα.Κάτι που ΔΕΝ το έχει η Lambo...μία Lambo που μέχρι πρότινος (πριν την αγοράσει η Αudi) βρισκόνταν εντελώς στην αφάνεια.
-
Η Ferrari ανήκει στο gruppo FIAT(=αναξιοπιστία) και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που δεν θα την προτιμούσα έναντι της Gallardo...
-
Ο χρήστης nickpaip έγραψε:
Η Ferrari ανήκει στο gruppo FIAT(=αναξιοπιστία) και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που δεν θα την προτιμούσα έναντι της Gallardo...Ξέχασες να βάλεις και κανα smilie... ...γιατί δεν πιστεύω να το εννοείς.
-
Άλογο, όχι όμως αυτό που νομίζετε...
Μια Carrera GT για μένα παρακαλώ!!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Άλογο, όχι όμως αυτό που νομίζετε...Μια Carrera GT για μένα παρακαλώ!!!
Αλλο γαμάτο μηχάνημα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
¶ëïãï, ü÷é üìùò áõôü ðïõ íïìßæåôå...
Ìéá Carrera GT ãéá ìÝíá ðáñáêáëþ!!!
Áëëï ãáìÜôï ìç÷Üíçìá...
¼ëá ôïõò åßíáé êïñõöáßá áõôïêßíçôá!!!!!!!!
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
- Απρόσωπο αυτοκίνητο η Lambo ;
Άμα δεν ήταν Lambo και ήταν πχ Toyota τι θα έλεγες;
Έίναι απλά ένα καλό αυτοκίνητο.Ή όπως λέμε, ένα καλό απλό αυτοκίνητο.
Δεν πάει. Τα γονίδια δεν κρύβονται, όσο κι αν έχει βοηθήσει η Audi σε άλλους τομείς.Τοyota? Το Prius είναι επίσης ένα απλά καλό αυτοκίνητο.
-
manosk εγω παντως εχω πενα Lambo! Παντως κι εγω Lambo ψηφισα και δεν τις συγκρινω
-
Η Lambo έχει ένα σοβαρό πρόβλημα το οποίο την κατατρέχει από την πρώτη μέρα: Δεν είναι Ferrari. Από εκεί και πέρα, όποια Lambo δεν είναι τόοοοοοσο καλύτερη από μια Ferrari δεν θα έχει ποτέ τύχη στη σύγκριση. Πόσο μάλλον στη συγκεκριμένη περίπτωση που η F430 είναι γενικά καλύτερο αυτοκίνητο. Δηλαδή είναι πιο γρήγορη, έχει κίνηση μόνο πίσω και δεν μιλάει ιταλικά με γερμανική προφορά.
-
O cavallino τα είπε όλα
-
Ο χρήστης nickpaip έγραψε:
Η Ferrari ανήκει στο gruppo FIAT(=αναξιοπιστία) και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που δεν θα την προτιμούσα έναντι της Gallardo...
Ferrari F430 vs Lamborghini Gallardo