-
Από το δικό μου freeday σήμερα το πουρνό.
-
μάζεψες καθόλου ρίγανη?
-
Κι όμως, η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε στον Υμηττό, στο κομμάτι του βουνού που βρίσκεται πάνω από τη Βούλα και τη Γλυφάδα. Υπάρχουν φανταστικά μέρη για χωμάτινες βόλτες στην περιοχή. Μπορεί να μην απολαύσεις ιδιαίτερη βλάστηση, όμως τα μονοπάτια είναι πολύ αξιόλογα ποδηλατικώς.
-
Εννοια σου κ τα χω γυρισει τα μονοπατια αυτα..εκει μεγαλωσα , σχολειο τελειωσα το 4ο Λυκειο Γλυφαδας τερμα βουνο..πραγματικα ωραια τοποθεσια..
-
Είμαι έτοιμος να ιδώ το φως το αληθινό παραγγέλνοντας το κτήνος. Μια ερώτηση μόνο προς τους χρήστες (dimsabas ακούει;)....τι αυτονομία έχει η μπαταρία του υπό φυσιολογικές συνθήκες χρήσης;
-
1η σκαλα 2 ωρες κ κατι..
3η σκαλα 50 λεπτα..
Ετοιμασου να ακους μπινελικια!!παντα 1η σκαλα το εχω κ χαμηλα..μονο σε καμμια ερημικη τοποθεσια κ αν ..
Θα εκπλαγεις με το φως που εκπεμπει!! -
Μπηκα στο τοπικ να δω αν εχει αναφερει κανεις αυτο εδω:
κ βλεπω επιχειρηματολογια υπερ του Freeday, με αποκορυφωμα τη προσπαθεια να αποδειξουν καποιοι οτι αυτο που κανουν ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ (γαμαει για την ακριβεια) μια ολοκληρη πολη . Μερικοι δεν εχουν τη νοητικη ικανοτητα να καταλαβουν (κ ακομα περισσοτεροι δεν θελουν, γιατι δεν τους συμφερει) οτι το να κλεινεις κεντρικοτατους δρομους, αλλα και ολους τους καθετους επι 20-25 λεπτα, δεν γινεται να ΜΗΝ καταστρεφει τη κινηση κ γενικοτερα τη ζωη αυτης της πολης για οσο κραταει αυτη η γελοιοτητα.
Κ ενα απο τα επιχειρηματα ειναι οτι 'προχθες που πηγαμε στη Λεωφορο Βουλιαγμενης, στην αρχη την εκλεισαν ολη κ δεν ηταν σωστο αλλα μετα ανοιξαν μια (1) λωριδα οποτε οκ'...
dpolal
δεν ξερω σε ποιο Freeday πας εσυ, αλλα σε αυτο που μερικες χιλιαδες καραγκιοζηδες κλεινουν κεντρικοτατους δρομους της πολης, παρασκευη βραδυ, για να κανουν ποδηλαταδα, ΓΑΜΩΝΤΑΣ ολους τους υπολοιπους που θελουν να χρησιμοποιησουν εκεινον ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ τους καθετους δρομους, πιστεψε με ειναι ετσι οπως στα λενε οι 'απεναντι'*. Και εσυ που ειναι ενα ατομο, μπορει να περνας απο το φαναρι κ να μην καταλαβαινεις το ποση ωρα διαρκει αυτη η παρελαση βλακειας, αλλα για να περασουν ΟΛΟΙ αυτοι κονβοι, θελει τουλαχιστον 25 λεπτα. Το ξερω απο πρωτο χερι γιατι εχω μεινει σταματημενος σε φαναρι καθετου στο καρναβαλι δρομου 2 φορες, κ σας κοιταγα για τουλαχιστον 25 λεπτα να περνατε απο μπροστα μου. Κ τη δευτερη φορα ειχε κ θεση παρκινγκ στα 2 μετρα μπροστα μου (στη μεση του μπροστινου αυτοκινητου) κ δεν μπορουσαμε να κουνηθουμε. Επισης, πριν αρκετα χρονια (2009 νομιζω) που πρωτοαρχισε αυτο το καρναβαλι, εχω πετυχει σκηνικο (κ το εχω γραψει εδω μεσα) οπου αυτοκινητο που ειναι εμφανως σε distress (αλαρμ αναμμενα, κορνες φωτα κλπ), πετυχαινει τους καραγκιοζηδες στη Χαριλαου Τρικουπη στο Κεφαλαρι, κ δεν τον αφηναν να περασει ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ στο σημειο που δεν ειχε νησιδα κ μπορουσε. Βγηκαν καποιοι στο αντιθετο ρευμα για να κανουν τα κινητα εμποδια.
Σε ολους αυτους λοιπον τους γελοιους ευχομαι πολυ απλα κ δικαια να βρεθουν στην ιδια θεση: να ειναι σε εκτακτη αναγκη κ να κολλησουν σε ενα φαναρι επι 25 λεπτα επειδη θα περναει το καρναβαλι στο οποιο συμμετειχαν κ οι ιδιοι. Μη πει κανεις τιποτα, δικαιοτατο ειναι, αυτο που κανουν να το παθουν.
Για τους δε τσαμπουκαδες κλπ, ειναι διαπιστωμενο απο φιλους που εκαναν το λαθος να συμμετασχουν (μιλαμε για ποδηλατες που παιρνουν τα βουνα με καθε ευκαιρια) κ δεν ξαναπατησαν, βριζοντας. Κ κερασακι στη τουρτα εχουμε κ τον βλακα τον Αμυρα (που κατι μου λεει οτι επειδη ειναι δημοτικος συμβουλος, για αυτο το λογο σας αφηνουν να κανετε αυτο το πανηγυρι, με συνοδεια αστυνομιας, αντι να σας χωσουν μεσα...) να δηλωνει στη τηλεοραση οτι 'δεν με νοιαζει ποιους νομους θα παραβιαζω αρκει να προαγω το ποδηλατο, εμεις ετσι κι αλλιως κανουμε διαδηλωση υπερ της ποδηλασιας οποτε εχουμε το δικαιωμα να κλεινουμε τους δρομους' ή κατι πολυ κοντινο στα παραπανω.
Αυτο που κανετε ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ για δεκαδες λογους, και αυτο δεν μπορει να το αρνηθει κανεις. Ολα τα αλλα ειναι πεη κυανα. Εγω θα κανω μια τελευταια ερωτηση σε οποιον υποστηριζει αυτο το καρναβαλι: θεωρεις οτι οταν εισαι μονος, θα επρεπε να εχεις το δικαιωμα να κανεις ποδηλατο στη μεση της Κηφισιας/Συγγρου/Παραλιακης/Κηφισσου(!)/Βουλιαγμενης κ ολα τα οχηματα να περιμενουν απο πισω σου?
*αυτα απο καποιον που κανει ποδηλατο στους δρομους εδω κ τουλαχιστον 20 χρονια. Γιατι εχω βαρεθει να ακουω για 'τον αυτοκινητακια-αντιπαλο'.
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Είμαι έτοιμος να ιδώ το φως το αληθινό παραγγέλνοντας το κτήνος. Μια ερώτηση μόνο προς τους χρήστες (dimsabas ακούει;)....τι αυτονομία έχει η μπαταρία του υπό φυσιολογικές συνθήκες χρήσης;Το θέμα είναι ότι μετά από κάμποση χρήση (ας πούμε 5-6 βράδια το μήνα), στο 8μηνο, οι μπαταρίες έχουν πάθει τραλαλά. Από φουλ φορτισμένο, στα 10 λεπτά μπαίνει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, χωρίς όμως να σβήνει στο επόμενο πεντάλεπτο, όπως θα έκανε σε πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Βγάζει μειωμένο φως και συνεχίζει να έχει κανονική αυτονομία, αλλά δεν απολαμβάνεις το κανονικό του φως. Ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
-
Τι γελας βρε αστειε? Απο που κ ως που ειναι φυσιολογικο να κλεινουν κεντρικες οδικες αρτηριες για να κανουν μερικοι καραγκιοζηδες ποδηλατο?
-
KOK
Άρθρo 41
Eιδικoί κανόνες για συνoδείες, πoμπές και κίνηση αμαξιδίων Ατόμων με Αναπηρίες (ΑμεΑ) ή βρεφών- Aπαγoρεύεται στoυς χρήστες της oδoύ να διακόπτoυν στρατιωτικές φάλαγγες, στoίχoυς μαθητών, oι oπoίoι συνoδεύoνται από επιφoρτισμένo ειδικά για τo σκoπό αυτόν πρόσωπo και άλλες πoμπές.
- Για την κίνηση αμαξιδίων Ατόμων με Αναπηρίες (ΑμεΑ), τα oπoία πρoωθoύνται από τoυς ίδιoυς ή τoυς συνoδoύς τoυς και αμαξιδίων βρεφών, επιτρέπεται να χρησιμoπoιoύνται τα πεζoδρόμια, oι πεζόδρoμoι ή κατάλληλα ερείσματα.
- Αυτός που παραβαίνει τις διατάξεις της παραγράφου 1 του άρθρου αυτού τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο σαράντα (40,00) ευρώ.
Από τη στιγμή που υπάρχει άδεια από τις αρχές και συνοδεία περιπολικού δε πα να κτυπιέσαι όσο θέλεις φίλε kacey.
Tους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησες τους κρατάω καθώς θέλω να διατηρηθεί ένα επίπεδο στο παρόν νήμα.
Καλή σου μέρα. -
θελω να δω τι θα λες οταν εσυ θα θες να πας εσπευσμενα στο νοσοκομειο την γυναικα σου η το παιδι σου και δεν θα μπορεις...γιατι μερικοι ΒΛΑΚΕΣ αποφασισαν οτι για τα ποδηλατα δεν ισχυει ο ΚΟΚ ή ισχυει κατα το δοκουν που τους συμφερει....
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
θελω να δω τι θα λες οταν εσυ θα θες να πας εσπευσμενα στο νοσοκομειο την γυναικα σου η το παιδι σου και δεν θα μπορεις...γιατι μερικοι ΒΛΑΚΕΣ αποφασισαν οτι για τα ποδηλατα δεν ισχυει ο ΚΟΚ ή ισχυει κατα το δοκουν που τους συμφερει....Καλα, αμα ειναι να χαροπαλευει ο αλλος στο αυτοκινητο, υπαρχει τροπος να περασεις.....
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
KOK
Άρθρo 41
Eιδικoί κανόνες για συνoδείες, πoμπές και κίνηση αμαξιδίων Ατόμων με Αναπηρίες (ΑμεΑ) ή βρεφών- Aπαγoρεύεται στoυς χρήστες της oδoύ να διακόπτoυν στρατιωτικές φάλαγγες, στoίχoυς μαθητών, oι oπoίoι συνoδεύoνται από επιφoρτισμένo ειδικά για τo σκoπό αυτόν πρόσωπo και άλλες πoμπές.
- Για την κίνηση αμαξιδίων Ατόμων με Αναπηρίες (ΑμεΑ), τα oπoία πρoωθoύνται από τoυς ίδιoυς ή τoυς συνoδoύς τoυς και αμαξιδίων βρεφών, επιτρέπεται να χρησιμoπoιoύνται τα πεζoδρόμια, oι πεζόδρoμoι ή κατάλληλα ερείσματα.
- Αυτός που παραβαίνει τις διατάξεις της παραγράφου 1 του άρθρου αυτού τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο σαράντα (40,00) ευρώ.
Από τη στιγμή που υπάρχει άδεια από τις αρχές και συνοδεία περιπολικού δε πα να κτυπιέσαι όσο θέλεις φίλε kacey.
Tους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησες τους κρατάω καθώς θέλω να διατηρηθεί ένα επίπεδο στο παρόν νήμα.
Καλή σου μέρα.Για να λεμε του στραβου το δικιο, οταν λεει εκει για μαθητες κλπ, ειναι προφανες οτι οι μαθητες δεν ειναι 450 ατομα για να κρατησουν τη διασταυρωση για καμποση ωρα, ουτε μπορουν να σπασουν σε κομματια μισοι απο εδω μισοι απο εκει. Αντιστοιχα οι κηδειες. Οσον αφορα τις πομπες, περισσοτερο μοιαζει με επιταφιους η περιγραφη και αλλες θρησκευτικες πομπες, (δε μπορεις να κοψεις την μπαντα του δημου στη μεση, απο εδω τα τρομπονια απο εκει τα τυμπανα) παρα 'βολτα τραλαλα η ζωη ειναι ωραια, ειμαστε πολλοι και κανεις δε μας πειραζει'.
Το σκηνικο θυμιζει το προσφατο στην Αμερικη με τους μηχανακηδες που τους πατησε ο τυπος με το Rover.
Οι ποδηλατακηδες μπορουν να γινουν παρεες των 50 και να πανε μια χαρα, δε χρειαζεται να ειναι 500 προβατα με το κριαρι μπροστα αλλιως θα χαθουν. -
-
Η ουσία είναι, ότι ΚΑΙ σ' αυτόν τον τομέα μια μερίδα συμπολιτών μας γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της (μην γράψω στ' αρχίδια της, δεν κάνει, είναι ντροπή...), τα δικαιώματα, τις ελευθερίες ακόμα και τις ανάγκες κλπ... άλλων συμπολιτών μας.
Προσωπικά, τέτοιου είδους συμπεριφορές τις χαρακτηρίζω φασιστικές. -
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Η ουσία είναι, ότι ΚΑΙ σ' αυτόν τον τομέα μια μερίδα συμπολιτών μας γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της (μην γράψω στ' αρχίδια της, δεν κάνει, είναι ντροπή...), τα δικαιώματα, τις ελευθερίες ακόμα και τις ανάγκες κλπ... άλλων συμπολιτών μας.
Προσωπικά, τέτοιου είδους συμπεριφορές τις χαρακτηρίζω φασιστικές.+1 απλα απαραδεκτο αυτο το γεγονος.
-
Κ εγω ετσι αισθανομαι οτι 10-20 κλεινουν την Παν/μιου η την Σταδιου με ενα πανο του ΠΑΜΕ ή των εργαζομένων στα Ναυπηγεία...
Ekει liostemi κ dim8 δεν σας πειραζει;
εν τω μεταξύ , δεν υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να περάσει όχημα εκτάκτου ανάγκης κ να μην δοθεί προτεραιότητα.Εγώ 1 φορά πήγα στο freeday , ήμουν στους μπροστινούς κ όταν ακούσαμε ασθενοφόρο να έρχεται από μία κάθετο του δρόμου σταματήσαμε κ περιμέναμε 5 λεπτά να περάσει..
Χαλαρώστε λίγο , το freeday ξεκινάει περίπου στις 22:00 με 22:30 από το Θησείο , εκείνη την ώρα οπουδήποτε στην Αθήνα υπάρχει μειωμένη κίνηση , το παραδέχομαι ότι είναι ενοχλητικό να κλείνεις το δρόμο κάνοντας ποδήλατο , όμως έχει γίνει θεσμός , είναι υγεία να κάνεις ποδήλατο κ όχι κόντρες στην Βούτα ή στην παραλιακή.. -
Υπεραγαπω το ποδηλατο, πηγα σε ενα freeday και εφριξα πραγματικα. Εκτος του οτι ειναι πολυ αργος ο ρυθμος οποτε για εμενα ειναι αχρηστο ως προπονηση, ειναι και μεγαλη αλητεια το κλεισιμο των δρομων, και η αλλητεια και η συμπεριφορα αγελης δινει και παιρνει. Ντελιβερας τσαμπουκαλευτηκε που δεν τον αφησαν να περασει και εγινε ντορος σε φαση ειμαστε 500 ατομα θα σε γα.... κτλ. Να μου λειπει. Πιστευω οτι μεσα υπαρχουν και ατομα που πηγαν για το τραμπουκισμο των οδηγων.
Μακαρι τα ποδηλατα να γινουν περισσοτερα, αλλα το μεσον δεν αλλαζει την αλητεια δυστηχως, και στις ημερες που ημουν Ελλαδα ειδα πολυ περισσοτερα ποδηλατα αλλα δυστηχως ηταν το ιδιο η ΠΑΡΑΠΑΝΩ 'αλητες' στη συμπεριφορα με τους οδηγους μηχανοκινητων. Ειδα να σφαζει κοκκινο ο αλλος στη ψυχρα με 30χλμ/ω και να περναει αναμεσα στα καθετα διερχομενα αμαξια και μετα να τσαμπουκαλευεται στη γυναικα που παρολιγο να τον χτυπησει, τα πεζοδρομια ειναι κανονας να τα πηγαινουν και μαλιστα οχι με 10χλμ/ω αλλα 20-25χλμ/ω αναμεσα στον κοσμο, ειδα κοσμο να ποδηλατει στις αποβαθρες του μετρο... Δε μας σωζει τιποτα πραγματικα...
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Κ εγω ετσι αισθανομαι οτι 10-20 κλεινουν την Παν/μιου η την Σταδιου με ενα πανο του ΠΑΜΕ ή των εργαζομένων στα Ναυπηγεία...
Ekει liostemi κ dim8 δεν σας πειραζει;
.και βεβαια με πειραζει.Αλλα δεν καταλαβαινω το συλλογισμο σου.Μου θυμιζει τα φασιστομουτρα της Χυσαυγης,που οι δεξιουληδες απαντουν για τον αριστερο φασισμο.
εκτος αυτου, θεωρω εντελως ατυχη, τη συγκριση μιας πορειας σε εναν συγκεκριμενο δρομο/πλατεια,με το κλεισιμο εκατονταδων δρομων, για να ''κανουμε βολτα με το ποδηλατο''.Αλλο ο ενας δρομος,και αλλο κλεισιμο εστω σταδιακο δρομων σε αποσταση 10 χλμ. Αν ειναι ετσι, να μαζευτουμε καμια 50αρια καυλογκαζοι, να κλεισουμε τους δρομους να το κανουμε νιρμπουγκρινγκ. Αν ενοχληθει καποιος ,θα του πουμε για την ιδεα της αυτοκινησης,και ποσο χρησιμη ειναι στην προοδο του κοσμου.Οπως καταλαβαινεις ειναι τουλαχιστον αστειο.
Η ζωή...ποδήλατο!