-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
ρε σεις, τι σημασια εχει αυτος ο τσακωμος? λες και οδηγαει ο αλλος και θα τον πετυχετε πουθενα να σας κλεινειοοοοοταν βγαλει διπλωμα και αν εχει τα ιδια μυαλα ξανασυζηταμε
-
Ασε ρε, μπορει να οδηγαει κ χωρις διπλωμα 'γιατι ετσι εκφραζει την αποψη του κ αν του το απαγορεψουν θα ειναι λογοκρισια'...
Για τελευταια φορα. Ακρη δεν θα κανεις οταν τελειωσεις τη προσπεραση σου (αν προσπερνας παραπανω απο εναν), αλλα οταν εμφανιστει καποιος που θελει να παει πιο γρηγορα (ΟΣΟ κ αν ειναι το οριο) κ μπορεις να το κανεις με ασφαλεια.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ασε ρε, μπορει να οδηγαει κ χωρις διπλωμα 'γιατι ετσι εκφραζει την αποψη του κ αν του το απαγορεψουν θα ειναι λογοκρισια'...Για τελευταια φορα. Ακρη δεν θα κανεις οταν τελειωσεις τη προσπεραση σου (αν προσπερνας παραπανω απο εναν), αλλα οταν εμφανιστει καποιος που θελει να παει πιο γρηγορα (ΟΣΟ κ αν ειναι το οριο) κ μπορεις να το κανεις με ασφαλεια.
Μου εχει τυχει να κανω ακρη μια φορα σε ενα rs6... Μολις ειχα περασει τη παλιοβουνα και ειχα βγει στην αριστερη να προσπερασω κατι φορτηγα ειδα τον αλλον να ερχεται απο πισω ισως με 160+.... Αμα επεφτε απο πισω μου θα ειχε φτασει το πορτπαγκαζ στη μουρη...
-
Ελπιζω να καταλαβαινεις βεβαια οτι αυτο που λεω εγω δεν ειναι ουτε αυτο που λες εσυ, αλλα ουτε κ αυτο που λεει ο θεια νιτσα.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ασε ρε, μπορει να οδηγαει κ χωρις διπλωμα 'γιατι ετσι εκφραζει την αποψη του κ αν του το απαγορεψουν θα ειναι λογοκρισια'...
Για τελευταια φορα. Ακρη δεν θα κανεις οταν τελειωσεις τη προσπεραση σου (αν προσπερνας παραπανω απο εναν), αλλα οταν εμφανιστει καποιος που θελει να παει πιο γρηγορα (ΟΣΟ κ αν ειναι το οριο) κ μπορεις να το κανεις με ασφαλεια.
Μου εχει τυχει να κανω ακρη μια φορα σε ενα rs6... Μολις ειχα περασει τη παλιοβουνα και ειχα βγει στην αριστερη να προσπερασω κατι φορτηγα ειδα τον αλλον να ερχεται απο πισω ισως με 160+.... Αμα επεφτε απο πισω μου θα ειχε φτασει το πορτπαγκαζ στη μουρη...
Πού βρήκες αριστερή λωρίδα στην Παλιοβούνα; Σε ένα σημείο έχει μόνο, για 200m. Εκτός και αν εννοείς το αντίθετο ρεύμα...
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Πού βρήκες αριστερή λωρίδα στην Παλιοβούνα; Σε ένα σημείο έχει μόνο, για 200m. Εκτός και αν εννοείς το αντίθετο ρεύμα...
Ναι εννοωντας αριστερη ειναι το αντιθετο ρευμα!
-
Μετά την Παλιοβούνα; Στις ευθείες των 100 μέτρων;
-
Μετά την Παλιοβούνα; Στις ευθείες των 100 μέτρων;Δε με εχεις δει σε action... Ειναι μεγαλυτερες μη το λες... Ειδικα οι ευθειες που ειναι να στριψεις σε τιποτα χωρια σε τιποτα τετοια ειναι μεγαλες σχετικα προσπερνας 2-3 νταλικες.
-
και αμα βρεθεί κανένας κακομοίρης που να θέλει να μπει στο χωριό έχουμε πολύνεκρο.
-
και αμα βρεθεί κανένας κακομοίρης που να θέλει να μπει στο χωριό έχουμε πολύνεκρο.Απο την ωρα που δεν εχει αυτοκινητο στην απεναντι τι να κανω να μη προσπερασω? Να εχει πιασει το λαστιχο του τρακτορα μπροστα καμια πετρα να με σκοτωσει...
-
Προσπερνάς σε διασταυρώσεις, και είσαι και ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ γι'αυτό?
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Προσπερνάς σε διασταυρώσεις, και είσαι και ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ γι'αυτό?Ειπα οτι ειμαι περιφανος?
-
είσαι και από από αυτούς που προσπερνάνε ένα αυτοκίνητο από την ουρά σε κάθε υποτυπώδη ευθεία με κίνδυνο καραμπόλας και με τελικό κέρδος 2 θέσεις στα διόδια;
-
είσαι και από από αυτούς που προσπερνάνε ένα αυτοκίνητο από την ουρά σε κάθε υποτυπώδη ευθεία με κίνδυνο καραμπόλας και με τελικό κέρδος 2 θέσεις στα διόδια;Και τι να κανω χανω την υπομονη μου ευκολα. Αν στις ευθειες δε ξεκινανε οι μπροστινοι να προσπερνανε εκει που εχουν την ευκαιρια την ορατοτητα κλπ δε παει αλλο γυρναει το μυαλλο μου.
-
Το να μην οδηγείς το 'χεις σκεφτεί;
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Το να μην οδηγείς το 'χεις σκεφτεί;Και τα ζαναξ βοηθάνε!
-
Δεν ειναι αυτο. Απλα καποια ατομα δε στροφαρουν σε συγκεκριμενα επιπεδα, καο εγω συνηθως οταν κατεβαινω τη παλιοβουνα ερχομαι απο Αλβανια... Αν εχει παει καποιος απο εδω μεσα μεχρι τα Τιρανα καταλαβαινει...
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
πηγαινω σωστα,με το οριο,αρα κανεις δεν ειναι πιο γρηγορος απο μενα εκτος κι αν ειναι οχημα εκτακτου αναγκης,δεν ειμαι υποχρεωμενος να κανω δεξια αν δεν τελειωσω την προσπεραση μου,ποσο μαλλον αν ο πισω ειναι παπαρας και μου πρηζει τα αρχιδια με φωτα κορνες κτλ.
Πολλοι ειναι πιο γρηγοροι απο εσενα ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ. Απο εκει κ περα, δεν ειπε κανεις να μην τελειωσεις τη προσπεραση σου, αυτο που σου ειπαν ειναι οτι ΔΕΝ ειναι 'προσπεραση' το να καθεσαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην αριστερη επειδη καποια στιγμη, στο βαθος του δρομου θα περασεις καποιον αλλον της μεσαιας, με +10χαω. ΑΝ ΑΥΤΟ ειναι αυτο που εσυ θεωρεις προσπεραση, τοτε ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
2.στην αριστερη λωριδα εχεις δικαιωμα να πηγαινεις απο 90 μεχρι 120,στις αλλες απο 50 μεχρι 120.
αυτος που βρισκεται αριστερα βρισκεται εκει γιατι θελει να προσπερασει οσα αυτοκινητα γουσταρει μεχρι να ξαναβρεθει στη μεσαια.ποιος σου ειπε για τα επι μερους ορια/ανα λωριδα? Για να τελειωνουμε, στο ξαναλαεω. Στην αριστερη λωριδα εχεις δικαιωμα να πηγαινεις με οσα θες αρκει να προσπερνας καποιον, ΕΦ'ΟΣΟΝ δεν θελει καποιος αλλος να παει ακομα πιο γρηγορα. Τοτε, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ, αδειαζεις τη λωριδα κ ΜΕΤΑ απο τον γρηγοροτερο αν θες ξαναβγες.
3.Αν ειναι αλλη λωριδα αδεια να εισαι σιγουρος οτι θα ειμαι εκει,αντι στην αριστερη.αριστερα παω μονο για να περασω,αν βεβαια εσυ θες να προσπερασεις αυτον που ηδη προσπερναει τοτε δικο σου προβλημα,καβαλα το τσιμεντενιο διαζωμα αμα θες.
4.τα ξαναγραψα πιο πανω.
μαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα απ οσα γραφω,
στην αριστερη μπαινω για να προσπερασω αυτον που παει πιο αργα απο μενα στη μεσαια,αν αυτος στη μεσαια παει οσο παω κι εγω δε θα μπω ποτε αριστερα,αν αποφασισω να μπω αριστερα και ερθει καποιος απο πισω και περιμενει να τελειωσω τη προσπεραση μου,τοτε θα κανω παλι δεξια οποτε θελω.αν ο απο πισω ειναι ΠΑΠΑΡΑΣ και με πρηζει,τοτε θα του πρηξω τα αρχιδια στο τετραγωνω,επειδη ακριβως ειναι παπαρας.
επισης αν εχεις παρατηρησει καθε φορα που γραφεις για καφριλικια στο φορουμ,ειμαι απο τους λιγους που συμφωνουν μαζι σου,αρα οποιαδηποτε αναμετρηση θα ειναι ντερμπυΝαι, εγω δεν καταλαβαινω. Το οτι κ αλλοι μετα απο μενα απο αυτα που γραφεις καταλαβαν οτι κανεις το κινητο εμποδιο κρυμμενος πισω απο το 'εγω παω με το οριο οποτε θα κατσω εδω οσο θελω', ειναι λεπτομερεια βεβαια...Οπως κ να εχεις, η ουσια ειναι να κανεις αυτο που λες στο τελος. ΑΝ το εννοεις, συμφωνουμε. Αλλα απο αυτα που εγραφες στην αρχη, ΔΕΝ βγαινει αυτο το νοημα.
εγω σου εγραψα στην αρχη οτι ο απο πισω δεν εχει κανενα δικαιωμα να απαιτει απο τον μπροστα να κανει ακρη,
επειδη παει πιο γρηγορα και σου απαντησα οτι αν καποιος με πρηξει μια θα τον πρηξω 2.θα κανω στην ακρη επειδη τελειωσα τη προσπεραση μου,οχι επειδη καποιος γρηγορος θελει.
αν δε του αρεσει το οτι παω με 120,να παρει ελικοπτερο.αλλιως υπομονη.φυσικα και η καθε λωριδα εχει ορια.
και κατωτερα και ανωτερα.στην αριστερη λωριδα εχω δικαιωμα να παω αν θελω να κανω προσπεραση,αν θελει καποιος να παει γρηγοροτερα απο μενα μπορει,εφοσον το γρηγοροτερα ειναι μεχρι 120.
αν πχ εγω ειμαι στη μεσαια με 70 και θελω να προσπερασω αυτον που παει με 50,θα μπω αριστερη και θα προσπερασω με 100 με τη προυποθεση οτι δεν ερχεται καποιος με 100 εως 120.
αν καποιος θελει να πηγαινει αριστερη με 180,τοτε θα αναγκαστει να φρεναρει οταν εγω μπω για προσπεραση (προφανως οχι τελευταια στιγμη)Δεν μπορεις να κατανοησεις προφανως πως η αριστερη στην Ελλαδα ακομα ειναι ταχειας κυκλοφοριας περα απο προσπερασης οποτε εγω και με 400 χιλιομετρα να πηγαινω ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ να κανεις στην ακρη. Το οτι ειμαι παρανομος ΔΕΝ ειναι δικο σου θεμα να το κρινεις, αν με πιασει η αστυνομια πιο κατω ναι θα μου κοψει τον πατο, Εσυ ομως Δεν εισαι η αστυνομια.
Προσωπικα χαιρομαι οταν πεφτω σε ατομα σαν εσενα, κολαω στα 10 εκατοστα απο πισω τους (Δεν αναβω φωτα γιατι δεν θελω φυσικα να τους τυφλωσω - δυστυχως γιατι πλεον ολοι αναβουν την μεγαλη σκαλα για ψιλου πηδημα) και να δεις για ποτε πανε δεξια.....Βεβαια αν δεν πανε χωνομαι δεξια και παλι αριστερα πριν καταλαβουν τι εγινε... -
Άαααλλη κλασσική περίπτωση αυτή...
-
Τι διαβάζουμε ρε πστ μου.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#